ArashMiniStar
Registered User
دوستان عزیز در سایت forexghq اگر قصد سرمایه گذاری دارید بنظرم نذارید این آخر کاریا یکمی شکایت شده ازش (با اینکه خودم همین دیشب پرداختی داشتم ازش) و تو سایت های دیگر بذارید.
موفق باشید
موفق باشید
زیاد گذاشتیا ریسک بدی کردی.من خودم تو همین چند تا سایت فعلی 100 تومن سود کردم البته زیاد ضرر دادم وگرنه خیلی بیشتر سودم بود به بدشانسی خوردم.در حال حاضر همه پولام تو حسابمه تو هیچ هایپی فعلا ندارم.امشب نگاه کن باز هایپ خوبی باشه اینجا معرفی میکنم.profitlender.com
100 دلار گذاشته بودم ! 2 روز مونده بود به پرداخت ، مثل اینکه Scam شده !!![]()
![]()
شما اگه سرمایتو پخش میکردی سودم میکردی کاری که من انجام دادم.ادمین کلاروین هم خیلی بی پدره بعد اسکم شدنم ول کن نیستن.ما که هیچ وقت از هایپ سود نکردیم این کلاروین هم که به نظر درست حسابی تر میومد فقط یک پنجم اصل سرمایه رو از توش در اوردیم
زیاد گذاشتیا ریسک بدی کردی.من خودم تو همین چند تا سایت فعلی 100 تومن سود کردم البته زیاد ضرر دادم وگرنه خیلی بیشتر سودم بود به بدشانسی خوردم.در حال حاضر همه پولام تو حسابمه تو هیچ هایپی فعلا ندارم.امشب نگاه کن باز هایپ خوبی باشه اینجا معرفی میکنم.
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
شما اگه سرمایتو پخش میکردی سودم میکردی کاری که من انجام دادم.ادمین کلاروین هم خیلی بی پدره بعد اسکم شدنم ول کن نیستن.
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
هیچ وقت تو این سایت های کوتاه مدت پلن های چند روزه نزارید حداکثر همون سه روزه بازمبلغ کم باشه امیدی هست طرف پرداخت کنه اما وقتی ملغ بالاست سود پرداختی بالا باشه طرف زورش می یاد پرداخت کنه البته 100 دلار بازم جای امیدواری زیادی داره بخصوص تو هایپ هایی که هنوزقصد کارکردن دارن اما اگه شروع به پرداخت های انتخابی کرده باشه متاسفانه مشکل بوجود می یاد که امیدوارم برای شما این جور نشهپرداختی داشتن ، الانم دارن ولی ساپورت جواب نمیده تلفن جواب نمیدن یه سایت فقط اسکم زده
اینجوری که بوش میاد تا 2 روز دیگه فکر نکنم دیگه کلا پرداختی داشته باشن ! شایدم من مشکوک شدم ! ولی حسم اشتباه نیست .....![]()
دوستان عزیز در سایت forexghq اگر قصد سرمایه گذاری دارید بنظرم نذارید این آخر کاریا یکمی شکایت شده ازش (با اینکه خودم همین دیشب پرداختی داشتم ازش) و تو سایت های دیگر بذارید.
موفق باشید![]()
چند روز قبل بوش میومد که میخواد اسکم بشه.تو دیوید نیوز یکی دیدم اخطارشو داده بود.به هر حال من چند روز پیش سر به سر شدم فرقی به حالم نمیکنه.رسما دهنم سرویس شد ! اینا هم مثل اینکه اسکم شدن![]()
![]()
تلفن ها غیر فعال ، چت انلاین هم برداشتن![]()
![]()
چند روز قبل بوش میومد که میخواد اسکم بشه.تو دیوید نیوز یکی دیدم اخطارشو داده بود.به هر حال من چند روز پیش سر به سر شدم فرقی به حالم نمیکنه.
من از راک ول اوردم بیرون چون احتمال اسکم شدنشو دادم با lucrativeکلی قسم شون دادم پولمو پس بدن قبول نکردن ! ولی به محض اینکه درخواست واریز پوسانت امروز رو دادم فوری واریز کردن ! قبلا چند ساعتی طول میکشید![]()
Rockwell هم همچنان عالی پرداختی داره ! با این وضع میگم کل پولم هم از Rockwell بیارم بیرون ! به ریسکش نمیارزه !
![]()
رفیق چند دلارگذاشتی تو اینجا که روزی 10دلار داری سود می گیری اخه این سایت روزی 2.6 درصد داره می ده که باید مبلغ زیادیگذاشته باشیکلی قسم شون دادم پولمو پس بدن قبول نکردن ! ولی به محض اینکه درخواست واریز پوسانت امروز رو دادم فوری واریز کردن ! قبلا چند ساعتی طول میکشید![]()
Rockwell هم همچنان عالی پرداختی داره ! با این وضع میگم کل پولم هم از Rockwell بیارم بیرون ! به ریسکش نمیارزه !
![]()
اره مقداری زیاده ، نمیدونم فکر میکردم درست و حسابی دارن کار میکنن این سایت به نظرم خوبه thaimonetaryfund روی فارکس طلا و نقره کار میکنن همه چی هم به سرمایه گذارا نشون میدن که چقدر سود و ضرر کردن ، به نظرم خوبه گرچه سود کمی میدن ولی اینجور شفاف کار کردن خوبهرفیق چند دلارگذاشتی تو اینجا که روزی 10دلار داری سود می گیری اخه این سایت روزی 2.6 درصد داره می ده که باید مبلغ زیادیگذاشته باشی
اخه چرا فدات شم این جوری سرمایه گزاری کردی تو سایتی که بیشتزازیک ساله داره کارمی ده وهرلحظه احتمال اسکم شدنش هست کلا بعد اومدن inindia خیلی ازسایت ها به مشکل خوردن
شما بازداری تکرار اشتباه می کنی عزیزم این سایت تایلندیم مدت هاست داره کارمی کنه هرلحظه امکان اسکم شدنش هست همین طورکه برای سایت قبلی که گذاشتی پیش امد اتفاقا inindia استقال ازش عالی بوده واگه اتفاق خاصی نیفته مدت زیادی کار خواهد کرد مطمئن باش ریسکش خیلی کمتره اگه خواستی بگو تا پیغام خصوصی بگم با چه لینکی ثبت نام کنی تا یک rcb توپی گیرت بیاداره مقداری زیاده ، نمیدونم فکر میکردم درست و حسابی دارن کار میکنن این سایت به نظرم خوبه thaimonetaryfund روی فارکس طلا و نقره کار میکنن همه چی هم به سرمایه گذارا نشون میدن که چقدر سود و ضرر کردن ، به نظرم خوبه گرچه سود کمی میدن ولی اینجور شفاف کار کردن خوبه
https://www.thaimonetaryfund.com/en/reports/
روی سرمایه گذاشتن روی inindia یه مقداری شک دارم هنوزم روی rockwell نظرم مثبته![]()