lilyrose
مدیر بازنشسته
دوستان همه کتاب هایی که معرفی کردید را من خواندم و با نظر شما که کتاب های خوبی هستند موافقم اما توجه کنید که یک بچه 12 ساله خیلی خیلی روح لطیفی داره و باید مراقب بود که چی می خونه، فکر کنم اکثراً به این نکته توجه نکردید
اگر هم تلخی تو زندگی بچه ها باشه دلیل نمیشه با این کتاب ها چند برابرش کنیم شما نمی توانید تصور کنید که اکثر بچه ها چه ذهن خلاقی دارند و چطور تصاویر داستان را بصورت بسیار گسترده تو ذهنشان می سازند به نظر من برای انتخاب کتاب کودک خیلی خیلی خیلی باید مراقب بود و احتیاط کرد من اگر دسته یک بچه ناتور دشت ببینم بیشتر از اینکه چاقو دستش باشه میترسم
البته بعدش که همشون به سلامتی مثل دوستان اینجا عاقل و بالغ شدن همه این کتاب ها را باید بخونن
پ.ن.
کتاب رشد انسان (روانشناسی رشد) فلیپ رایس را توصیه می کنم بخوانید(انتشارات ارجمند - ترجمه دکتر فروغان)
پاینده باشید و خیلی خوشحالم که آدم های روشنفکری اینجا هستند که مساله ای مثل کتاب کودک براشون مهم هست
من اگر آثار مرادی کرمانی رو معرفی کردم به این خاطر بود که این نویسنده همین طور که میدونید تو حیطه ی ادبیات کودک و نوجوان کار میکنن. راستش تابستون امسال من بیشتر کتابهای ایشون رو به خواهر زاده ام که متولد سال 1377 هستش دادم و ایشون هم همه رو خوند و همونطور که خودش میگفت همشونو هم دوست داشت.
ولی با این حرفتون کاملا موافقم که نیازی نیست با دادن کتابهایی که مضامین تلخی دارن به دست بچه هامون به تلخی های زندگی فعلیشون اضافه کنیم.
من یک پسر کلاس اول دبستان دارم که دقیقا از سن یک سال و سه ماهگی دارم براش کتاب می خونم و الان خودش یک کتابخونه ی درست و حسابی توی اتاقش داره! تا الان که خیلی سعی کردم تو انتخاب کتاباش دقت کنم. البته تو این سن و ماقبلش کتابها اغلب مضامین شاد و دلچسبی دارن. ولی خب! فکر میکنم از این به بعد خیلی بیشتر باید به این مساله توجه کنم. ممنون از تلنگری که زدین:happy:
لیلی عزیز، نظر شما همیشه محترمه. به هیچ وجه قصد جسارت نداشتم. امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشید.
راستش اولش کمی ناراحت شدم! ولی بعد دیدم که نوشته ی من مشکل داره و ممکنه باعث سوتعبیر بشه. شما همیشه دوست خوب من هستین.
یک سوال! راستش من خیلی به ادبیات فانتزی علاقمند نیستم و به همین خاطر مجموعه داستان های هری پاتر رو نخوندم( البته فیلم هاشو دیدم ها !) میخواستم نظر دوستان رو بدونم که خوندن این مجموعه داستان رو از چه سنی توصیه میکنید؟