• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
این دستگاه قابلیت پخش حداکثرتا چه Bitrate رو داره ؟ فایل 20MB/PS رو دور تند پخش میکنه درحالیکه وقتی با کامپیوتر پلی میکنم بدون مشکله ، تا به حال به این مشکل برخوردید ؟

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
این دستگاه قابلیت پخش حداکثرتا چه Bitrate رو داره ؟ فایل 20MB/PS رو دور تند پخش میکنه درحالیکه وقتی با کامپیوتر پلی میکنم بدون مشکله ، تا به حال به این مشکل برخوردید ؟

بستگی داره. MADAGASCARII خالص که
M2TS رو ازش کشیده بودم حدود 20GBپخش کردم .
با اینکه بیت ریت 20 بود پخش کرد. بعضی رو با 10 هم
درست پخش نمی کنه. البته ترک اصلیش چون DTS بود ساپورت
نمی کرد. و باید با commentry و یا روسی صداش رو می زاشتی
بعضی ها مثل M2tS
silnet hill خالص رو دو ثانیه پخش می کرد بعد فریز میشد و باید ریست می کرد اصلا بیرون نمی اومد
کلا باگ و فریز و اینا داره. بازم میگم بیشتر برای 720P و 1080p های خیلی استاندارد و بیت ریت
پایین خوبه. صدای دالبی هم باید باشه حالا یکی حال داده با DTS ریپ کرده فیلم رو باید صامت
استفاده کرد یا اینکه خیلی وارد باشی با برنامه صدا رو بکشی درست کنی باید با تصویر
ماکس کنی.

pxxx

Registered User
لایک‌ها
11
این فایلهای mkv رو نمیشه کاریش کرد که صداش رو هم پخش کنه؟:(

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
این فایلهای mkv رو نمیشه کاریش کرد که صداش رو هم پخش کنه؟:(

میشه
با سلام چند تا پست قبل تر رو بخون بی زحمت نوشتم
ولی باید کمی وارد باشی.
دالبی و استریو باشه پخش میکنه. اکقر ریپ های 720 هم AC3 هستند و
پخش میشه .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

بستگی داره. MADAGASCARII خالص که
M2TS رو ازش کشیده بودم حدود 20GBپخش کردم .
با اینکه بیت ریت 20 بود پخش کرد. بعضی رو با 10 هم
درست پخش نمی کنه. البته ترک اصلیش چون DTS بود ساپورت
نمی کرد. و باید با commentry و یا روسی صداش رو می زاشتی
بعضی ها مثل M2tS
silnet hill خالص رو دو ثانیه پخش می کرد بعد فریز میشد و باید ریست می کرد اصلا بیرون نمی اومد
کلا باگ و فریز و اینا داره. بازم میگم بیشتر برای 720P و 1080p های خیلی استاندارد و بیت ریت
پایین خوبه. صدای دالبی هم باید باشه حالا یکی حال داده با DTS ریپ کرده فیلم رو باید صامت
استفاده کرد یا اینکه خیلی وارد باشی با برنامه صدا رو بکشی درست کنی باید با تصویر
ماکس کنی.

اون ماجرای کند شدن تصویر روی بیت ریت پایین هم مستقیم ربط داره به DTS .. همون فیرم ویری که صفحه قبل گذاشتم اینو حل کرده بود.. تو نسخه بتای خود WD هم حل شده..

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
یه چند تا سئوال من هم داشتم راجع به این دستگاه :
این دستگاه کدک (فرمت) فایل براش شناخته شده هست یا پسوند فایل ؟ منظورم اینه که تو لیست ALL File (*.*) رو نشون میده یا All Support File (پسوند های تعریف شده) رو؟ ممکنه فیلم یا عکسی باشه با پسوند مثلا axc ... آیا این فایل رو هم تو لیست نشون میده؟

بعد اینکه فایل های HD که شامل 2 تا ترک آدیو هستند و.. هر دو ترک رو ساپورت می کنه و حق انتخاب میده ...
اگر فایل ادیو اکسترنال باشه (هم نام فایل فیلم) اون رو هم به عنوان 2nd ادیو نشون میده ...
تعدد زیرنویس چطور ... اون ها رو هم کاور میکنه؟
میشه مثلا فایل زیرنویس رو جداگانه لود کرد ؟

و اما سئوال آخر که یکم شاید مسخره باشه ... کابل یا خروجی HDMI شامل هم صدا و هم تصوره دیگه درسته؟ (شرمنده من زیاد اطلاعاتی در مورد این کابل ندارم:blush:)

بعد اینکه با این کابل 5.1 و 6.1 رو هم ساپورت می کنه؟
ممنون

amjad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بعضی از فایلها رو که ساپورت نمیکرد رو ریخته بودم رو هارد و تو لیست میاورد.
هر چند صدا که تو فیلم باشه برات میاره و شما میتونی انتخاب کنی با کدوم صدا بشنوی در مورد زیرنویس هم همینطوره.
اما اینکه فایل ادیو اکسترنال و جدا از فیلم باشه امتحان نکردم.
کابل hdmi هم برای صداست و هم تصویر و صدا رو اگر اشتباه نکنم تا 8 بلندگو ساپورت میکنه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من تاپیک رو بعضی پست هاش رو خوندم . جواب سوالم رو فکر کنم نگرفتم .

ایا این دستگاه از روی فلش یو اس بی هم توانایی پخش فیلم رو داره ( به خاطر سرعتش میگم ) .... ؟

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
من تاپیک رو بعضی پست هاش رو خوندم . جواب سوالم رو فکر کنم نگرفتم .

ایا این دستگاه از روی فلش یو اس بی هم توانایی پخش فیلم رو داره ( به خاطر سرعتش میگم ) .... ؟

بله ، ولی هر قدر سرعت انتقال ( خواندن) فلش بالاتر باشه بهتر عمل میکنه.

3chip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا نوت بوک شما خروجی HDMI داره ؟ گرافیگش چه مدلیه ؟

Sony VAIO FW-140EW

اين هم قسمتي از مشخصاتش :
پخش فيلم
نمايش‌گرهاي True HD به کار رفته در نوت‌بوک‌ها همان کيفيتي را به شما ارايه مي‌کنند که با يک تلويزيون HD تجربه مي‌کنيد. نمايش‌گرهاي 720 يا 1080 پيکسلي فقط کمي از آن چه در يک کامپيوتر مي‌بينيد کوتاه‌تر هستند. براي مثال، يک نوت‌بوک WUXGA رزولوشني برابر با 1200×1920 پيکسل دارد. حال آن که يک نمايش‌گر 1080 پيکسلي Full HD با رزولوشني برابر با 1080×1920 پيکسل کار مي‌کند. اين رزولوشن براي تماشاي بيش‌تر فيلم‌ها به کار مي‌آيد.

پورت‌ها و مشخصه‌ها
نوت‌بوک‌هاي سوني VAIO سري FW به پورت‌ها و مشخصه‌هاي خوب و کارآمدي مجهز هستند. از اين ميان مي‌توان به خروجي ويديو (HDMI و VGA) براي داشتن يک اتصال به‌تر به مانيتورهاي خارجي يا سينماي خانگي HDTV اشاره کرد.

-------------------------------------------------------

مدلهاي زيادي از سوني خروجي HDMI دارند خودتان بگرديد پيدا مي كنيد :

مثل Sony VAIO Z-540NDB
و ...

mahdi255

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
ممنون میشم اگه مختصری توضیح بدین که خرید یک چنین دستگاهی چه مزیتهایی نسبت به خرید مثلاً پلیر پایونیر(مثل Pioneer Dv-610) با حدود همین قیمت داره
با سپاس

amjad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون میشم اگه مختصری توضیح بدین که خرید یک چنین دستگاهی چه مزیتهایی نسبت به خرید مثلاً پلیر پایونیر(مثل Pioneer Dv-610) با حدود همین قیمت داره
با سپاس

اصلیترین مزیت این دستگاه اینکه فایلهای mkv رو پخش میکنه
اگر از اینترنت دانلود میکنید این دستگاه برای شما خیلی بهتره ولی اگر خودتون دانلود نمیکنید و فیلمهاتون رو از بیرون بصورت dvd میخرید بهتر که همون پایونیر رو تهیه کنید.

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
حاجی پی ام زدم! هیچ راهی برای دکود کردن DTS توسط خود دستگاه وحود نداره! باید سورس خام رو دکودر تی وی یا آمپلیت دکود کنه! در هر حال نمیشه گفت دستگاه DTS ساپورت نمیکنه بلکه عملا فقط دیکود نمیکنه!

دوست عزیز

با کابل HDMI از خروجی پلیر دادم به ورودی آمپلی فایر ولی صدای DTS رو پخش نمیکنه ، فقط صدای Stereo قابل پخش هست ! به نظر شما این مشکل چطور حل میشه ؟

Last edited:

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
اصلیترین مزیت این دستگاه اینکه فایلهای mkv رو پخش میکنه
اگر از اینترنت دانلود میکنید این دستگاه برای شما خیلی بهتره ولی اگر خودتون دانلود نمیکنید و فیلمهاتون رو از بیرون بصورت dvd میخرید بهتر که همون پایونیر رو تهیه کنید.

البته اگه از بازارچه هاي اينترنتي و فروم و ... آيتم MKV بخريد كيفيت
720p شرف داره به dvd
ديگه DVD PLAYER و .. اينا ور افتاد. الان هم كه 720 مثل پشم ريخته
مي توني پيدا كني و بخري يا اينكه لينك RS MU NL پيدا كني بدي برات
دانلود كنند. دانلود كننده هم كه ريخته...

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز

با کابل HDMI از خروجی پلیر دادم به ورودی آمپلی فایر ولی صدای DTS رو پخش نمیکنه ، به نظر شما این مشکل چطور حل میشه ؟

احتملا كابل AUDIO SUPPORT نيست يا اينكه آمپلي صدا رو از HDMI بر نمي داره يا اينكه
اصلا DTS نيست. يا اينكه آِتم صداش DTS عادي نيست مثلا DD+ يا DTS HD
هست كه امپلي معمولي نمي تونه تشخي بده
سغي كن يه كابل اپتيك بگيري باهاش امتحان كني و مد رو روي آمپلي دقت
كن و اگه وارد نيستي بده يه آدم وارد برات دكمه رو بزنه رو ورودي اپتيك

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
احتملا كابل AUDIO SUPPORT نيست يا اينكه آمپلي صدا رو از HDMI بر نمي داره يا اينكه
اصلا DTS نيست. يا اينكه آِتم صداش DTS عادي نيست مثلا DD+ يا DTS HD
هست كه امپلي معمولي نمي تونه تشخي بده
سغي كن يه كابل اپتيك بگيري باهاش امتحان كني و مد رو روي آمپلي دقت
كن و اگه وارد نيستي بده يه آدم وارد برات دكمه رو بزنه رو ورودي اپتيك

دوست عزیز ممنون از پاسخ

کابل HDMI که تصویر و صدای استریو به صفحه نمایش ارسال میکنه ، پس چطور میتونه کابل Audio support نباشه ؟
فیلم هم که در مد استریو صدا داره ! احتمالا باید تنظیم خاصی روی آمپلی انجام بشه ..... تا بتونه صدای 5.1 رو پردازش کنه آمپلی هم که مدلش 5000 HT-DDW Sony هستش ودر مشخصاتش هم قید شده که DTS ساپورت میکنه .این هم مشخصاتش :
http://www.sony.com.my/product/ht-ddw5000

ببینم چه میشه کرد !!!

Last edited:

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
من رفتم یه کابل اپتیکال بخرم ولی 70 سانتی 16 هزار تومان بود که بنظرم گرون اومد. این قیمت درسته یا فروشنده بخاطر کمبود بازار قیمت رو کشیده بالا؟

کسی ارزون سراغ داره؟
:)

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
من رفتم یه کابل اپتیکال بخرم ولی 70 سانتی 16 هزار تومان بود که بنظرم گرون اومد. این قیمت درسته یا فروشنده بخاطر کمبود بازار قیمت رو کشیده بالا؟

کسی ارزون سراغ داره؟
:)

همین حدوداست. البته ممکنه ارزونتر هم پشت شهرداری =میدان امام ***** باشه
ولی به علت دوری به صرفه نیست
کمبود نداریم همه جا گیر میاد. یه زمانی آره ولی دیگه کذشت اون زمان که طرف فرق سیم مسی و
فیبر نوری رو نمی دونست

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز ممنون از پاسخ

کابل HDMI که تصویر و صدای استریو به صفحه نمایش ارسال میکنه ، پس چطور میتونه کابل Audio support نباشه ؟
فیلم هم که در مد استریو صدا داره ! احتمالا باید تنظیم خاصی روی آمپلی انجام بشه ..... تا بتونه صدای 5.1 رو پردازش کنه آمپلی هم که مدلش 5000 HT-DDW Sony هستش ودر مشخصاتش هم قید شده که DTS ساپورت میکنه .این هم مشخصاتش :
http://www.sony.com.my/product/ht-ddw5000

ببینم چه میشه کرد !!!

حاجی تو منوال دستگاهت ننوشته که از HDMI میتونه صدا بکیره ولی قاعدتا میتونه.. معمولا تنظیم برای دکود کردن DTS یکم پیچیدست.. منم Denon AVR-1604 دارم و مال منم اولش یکم برام گیج کننده بود انتخاب حالت دکود یا داوون میوکس..

بالا