این دستگاه قابلیت پخش حداکثرتا چه Bitrate رو داره ؟ فایل 20MB/PS رو دور تند پخش میکنه درحالیکه وقتی با کامپیوتر پلی میکنم بدون مشکله ، تا به حال به این مشکل برخوردید ؟
این فایلهای mkv رو نمیشه کاریش کرد که صداش رو هم پخش کنه؟![]()
بستگی داره. MADAGASCARII خالص که
M2TS رو ازش کشیده بودم حدود 20GBپخش کردم .
با اینکه بیت ریت 20 بود پخش کرد. بعضی رو با 10 هم
درست پخش نمی کنه. البته ترک اصلیش چون DTS بود ساپورت
نمی کرد. و باید با commentry و یا روسی صداش رو می زاشتی
بعضی ها مثل M2tS
silnet hill خالص رو دو ثانیه پخش می کرد بعد فریز میشد و باید ریست می کرد اصلا بیرون نمی اومد
کلا باگ و فریز و اینا داره. بازم میگم بیشتر برای 720P و 1080p های خیلی استاندارد و بیت ریت
پایین خوبه. صدای دالبی هم باید باشه حالا یکی حال داده با DTS ریپ کرده فیلم رو باید صامت
استفاده کرد یا اینکه خیلی وارد باشی با برنامه صدا رو بکشی درست کنی باید با تصویر
ماکس کنی.
من تاپیک رو بعضی پست هاش رو خوندم . جواب سوالم رو فکر کنم نگرفتم .
ایا این دستگاه از روی فلش یو اس بی هم توانایی پخش فیلم رو داره ( به خاطر سرعتش میگم ) .... ؟
آیا نوت بوک شما خروجی HDMI داره ؟ گرافیگش چه مدلیه ؟
سلام
ممنون میشم اگه مختصری توضیح بدین که خرید یک چنین دستگاهی چه مزیتهایی نسبت به خرید مثلاً پلیر پایونیر(مثل Pioneer Dv-610) با حدود همین قیمت داره
با سپاس
حاجی پی ام زدم! هیچ راهی برای دکود کردن DTS توسط خود دستگاه وحود نداره! باید سورس خام رو دکودر تی وی یا آمپلیت دکود کنه! در هر حال نمیشه گفت دستگاه DTS ساپورت نمیکنه بلکه عملا فقط دیکود نمیکنه!
اصلیترین مزیت این دستگاه اینکه فایلهای mkv رو پخش میکنه
اگر از اینترنت دانلود میکنید این دستگاه برای شما خیلی بهتره ولی اگر خودتون دانلود نمیکنید و فیلمهاتون رو از بیرون بصورت dvd میخرید بهتر که همون پایونیر رو تهیه کنید.
دوست عزیز
با کابل HDMI از خروجی پلیر دادم به ورودی آمپلی فایر ولی صدای DTS رو پخش نمیکنه ، به نظر شما این مشکل چطور حل میشه ؟
احتملا كابل AUDIO SUPPORT نيست يا اينكه آمپلي صدا رو از HDMI بر نمي داره يا اينكه
اصلا DTS نيست. يا اينكه آِتم صداش DTS عادي نيست مثلا DD+ يا DTS HD
هست كه امپلي معمولي نمي تونه تشخي بده
سغي كن يه كابل اپتيك بگيري باهاش امتحان كني و مد رو روي آمپلي دقت
كن و اگه وارد نيستي بده يه آدم وارد برات دكمه رو بزنه رو ورودي اپتيك
من رفتم یه کابل اپتیکال بخرم ولی 70 سانتی 16 هزار تومان بود که بنظرم گرون اومد. این قیمت درسته یا فروشنده بخاطر کمبود بازار قیمت رو کشیده بالا؟
کسی ارزون سراغ داره؟
![]()
دوست عزیز ممنون از پاسخ
کابل HDMI که تصویر و صدای استریو به صفحه نمایش ارسال میکنه ، پس چطور میتونه کابل Audio support نباشه ؟
فیلم هم که در مد استریو صدا داره ! احتمالا باید تنظیم خاصی روی آمپلی انجام بشه ..... تا بتونه صدای 5.1 رو پردازش کنه آمپلی هم که مدلش 5000 HT-DDW Sony هستش ودر مشخصاتش هم قید شده که DTS ساپورت میکنه .این هم مشخصاتش :
http://www.sony.com.my/product/ht-ddw5000
ببینم چه میشه کرد !!!