• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من رفتم یه کابل اپتیکال بخرم ولی 70 سانتی 16 هزار تومان بود که بنظرم گرون اومد. این قیمت درسته یا فروشنده بخاطر کمبود بازار قیمت رو کشیده بالا؟

کسی ارزون سراغ داره؟
:)

کابل اپتیکال هم بخری وقتی دیوایسی که بهش میزنی داوون میکس نتونه بکنه فرقی نداره ماجرا! ولی تو 90% اوقات اینکارو میکنه.. قیمت کابل هم من 1.5 متری رو خریدم 12 تومن!

siamackh

Registered User
لایک‌ها
0
کابل اپتیکال هم بخری وقتی دیوایسی که بهش میزنی داوون میکس نتونه بکنه فرقی نداره ماجرا! ولی تو 90% اوقات اینکارو میکنه.. قیمت کابل هم من 1.5 متری رو خریدم 12 تومن!

من تبریز خریدم 5500 تومان - فکر کنم 1 متره

hesamp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دیشب پچ 1.02.07 ریختم و تا حدی دستگام کند شده
بزرگترین مشکلی که گریبان گیرش شدم زیرنویس هست تو پچ قبلی دور زیرنویس یک حاشیه سیاه می انداخت و این باعث میشد که زیرنویس راحت خونده بشه ولی تو پچ جدید زیرنویس کاملا سفید و خیلی بد اجرا میشه و نمیشه اون رو براحتی خوند
حالا که اومدم پچ قبلی رو بریزم دستگاه اصلا واکنشی از خودش نشون نمیده و پچ قدیمی رو نمیشناسه
پچ جدید رو به نظر من نریزید
دوستان اگر راه حلی دارن خواهش میکنم راهنمایی کنن
در واقع میشه گفت در پچ جدید subtitle border که شامل thin , thick کار نمیکنه
ممنونم[

Last edited:

amjad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من پچ جدید که ریختم احساس میکنم که سرعت دستگاه بیشتر شده!!!
در ضمن من از خوندن زیرنویسی که دورش حاشیه سیاه باشه خوشم نمیاد به خاطر همین رنگ کل زیرنویسهام رو تغییر میدادم اگر الان دیگه همه رو سفید نشون بده زحمتم کمتر میشه D:

هاردی که شما استفاده میکنید چیه؟

amjad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نفهمیدم اینsubtitle border که شامل thin , thick چکار میکنه؟
میشه یه توضیح بدین؟

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

در ضمن من از خوندن زیرنویسی که دورش حاشیه سیاه باشه خوشم نمیاد به خاطر همین رنگ کل زیرنویسهام رو تغییر میدادم اگر الان دیگه همه رو سفید نشون بده زحمتم کمتر میشه D:

با سلام

لطفا آخرین نسخه پچ خودتون رو برای دوستان بفرمایید
آیا غیر از 07 که دست بنده بود چیز جدیدی اومده؟

hesamp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اصلا به هارد ربطی نداره هارد من wd 500 pasport
این دستگاه از اول هم اصلا غیر از رنگ سفید برای زیرنویس رنگ دیگری نشون نمیداد و من نمیدونم پس شما چطور رنگ زیرنویس رو تغییر میدید برای من جای سوال داره
اگر در لحظه ای از فیلم ضمینه تصویر سفید باشه اصلا نمیشه زیرنویس رو خوند این جور صحنه ها تو فیلم ها زیاد پیش میاد اگر هم فیلم سیاه و سفید باشه که دیگه وای...
کسی از دوستان میتونه پچ قدیمی رو رو دستگاه بریزه؟
پچ جدید به نظر من مشکل داره و در واقع در قسمت تنظیمات subtitle border که مربوط میشه به حاشیه زیرنویس فرقی بین دو گزینه thin , thick وجود نداره من این مشکل رو با سایت wd درمیون گذاشتم ولی جواب نامشخصی گرفتم خواهش میکنم شما هم به این سایت ایمیل بزنید تا مشکل رو برطرف کنند

Last edited:

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0

من Z315 سامسونگ دارم و ورودی اپتیکال داره. اگر خروجی WD رو به ورودی Z315 بزنم برای فیلمهای DTS باید از بلندگوهای 5.1 دستگاه Z315 پخش بشه و نیازی به کنورت به Ac3 نداشته باشه. درسته؟

rok

Registered User
لایک‌ها
16
من Z315 سامسونگ دارم و ورودی اپتیکال داره. اگر خروجی WD رو به ورودی Z315 بزنم برای فیلمهای DTS باید از بلندگوهای 5.1 دستگاه Z315 پخش بشه و نیازی به کنورت به Ac3 نداشته باشه. درسته؟

درسته دوست عزیز
من هم یک wdtv دارم و با صدای dts مشکل داشتم، دیروز یه کابل اپتیکال چینی خریدم 3هزار تومن (1.2 متر) بعد wdtv رو به سینمای خانگی tz315 وصل کردم، این طوری هم مشکل صدا حل شد و هم از نهایت کیفیت صدا در خروجی اپتیکال لذت بردم.
موفق باشید.:D

amjad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا به هارد ربطی نداره هارد من wd 500 pasport
این دستگاه از اول هم اصلا غیر از رنگ سفید برای زیرنویس رنگ دیگری نشون نمیداد و من نمیدونم پس شما چطور رنگ زیرنویس رو تغییر میدید برای من جای سوال داره
اگر در لحظه ای از فیلم ضمینه تصویر سفید باشه اصلا نمیشه زیرنویس رو خوند این جور صحنه ها تو فیلم ها زیاد پیش میاد اگر هم فیلم سیاه و سفید باشه که دیگه وای...
کسی از دوستان میتونه پچ قدیمی رو رو دستگاه بریزه؟
پچ جدید به نظر من مشکل داره و در واقع در قسمت تنظیمات subtitle border که مربوط میشه به حاشیه زیرنویس فرقی بین دو گزینه thin , thick وجود نداره من این مشکل رو با سایت wd درمیون گذاشتم ولی جواب نامشخصی گرفتم خواهش میکنم شما هم به این سایت ایمیل بزنید تا مشکل رو برطرف کنند

سلام
رنگ سفید برای زیرنویس دوجور هست همونطور که خودتون گفتید سفید ساده و سفید با حاشیه مشکی.
من قبلا زیرنویسهام رو با txt2vob تبدیل میکردم که حاصل اون زیرنویس سفید با حاشیه مشکی میشد و چون من از این نوع رنگ خوشم نمیومد مجبور شدم تا با SubtitleCreator دوباره زیرنویسهام رو تبدیل کنم که حاصل اون زیرنویس با رنگ سفید ساده بود. منظور من از تغییر رنگ همین بود( در کل به نظر من رنگ زرد از همه بهتره )

در مورد تغییر سرعت بوسیله پچ ها هم باید بگم که من پچ 02 رو روی دستگاه داشتم و یک مرتبه به 07 تغییر دادم و از پچ های 03و04و05و06و استفاده نکردم. شاید پچ 06 از 07 سریعتر بوده باشه ولی من استفاده نکردم و منظورم این بود که پچ 07 ار پچ 02 سریعتره ( همین )

من انگلیسیم اصلا خوب نیست کسی از بچه ها اگه زبانش خوبه این چند مورد رو بگه بلکه در پچ های بعدی اصلاح بشه :

1- رنگ زیرنویس در این پچ ها ساپورت نمیشه

2- وقتی که دکمه puss رو میزنیم تا فیلم متوقف بشه و بتونیم زیرنویس رو بخونیم علامت تایمر و بقیه مشخصات میاد و روی زیرنویس رو می پوشونه و زیرنویس در این حالت قابل خوندن نیست :f34r:

3- زیرنویسهای فارسی و عربی با فرمت srt ساپورت نشده

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام

خواستم ببینم این WD PLAYER ها که مدلای مختلف که ندارن..دارن؟؟

گارانتی دارن؟

و اینکه قیمتش الان چنده؟ و از کجا بخرم؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مدل نداره !! همه اش یه جوره .
گارانتی 3 سال سازگار ارقام
پاساژ ایران هست . یکی طبقه زیر همکف بود داشت که اسم مغازه یادم نمیاد . پایین ترین قیمتی هم که تاحالا خریداری شده 138 تومن بوده !!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
مدل نداره !! همه اش یه جوره .
گارانتی 3 سال سازگار ارقام
پاساژ ایران هست . یکی طبقه زیر همکف بود داشت که اسم مغازه یادم نمیاد . پایین ترین قیمتی هم که تاحالا خریداری شده 138 تومن بوده !!

ارزونترهم شده الان تو بازارچه همینجا 120 تومنم میدن!i

hesamp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
رنگ سفید برای زیرنویس دوجور هست همونطور که خودتون گفتید سفید ساده و سفید با حاشیه مشکی.
من قبلا زیرنویسهام رو با txt2vob تبدیل میکردم که حاصل اون زیرنویس سفید با حاشیه مشکی میشد و چون من از این نوع رنگ خوشم نمیومد مجبور شدم تا با SubtitleCreator دوباره زیرنویسهام رو تبدیل کنم که حاصل اون زیرنویس با رنگ سفید ساده بود. منظور من از تغییر رنگ همین بود( در کل به نظر من رنگ زرد از همه بهتره )

در مورد تغییر سرعت بوسیله پچ ها هم باید بگم که من پچ 02 رو روی دستگاه داشتم و یک مرتبه به 07 تغییر دادم و از پچ های 03و04و05و06و استفاده نکردم. شاید پچ 06 از 07 سریعتر بوده باشه ولی من استفاده نکردم و منظورم این بود که پچ 07 ار پچ 02 سریعتره ( همین )

من انگلیسیم اصلا خوب نیست کسی از بچه ها اگه زبانش خوبه این چند مورد رو بگه بلکه در پچ های بعدی اصلاح بشه :

1- رنگ زیرنویس در این پچ ها ساپورت نمیشه

2- وقتی که دکمه puss رو میزنیم تا فیلم متوقف بشه و بتونیم زیرنویس رو بخونیم علامت تایمر و بقیه مشخصات میاد و روی زیرنویس رو می پوشونه و زیرنویس در این حالت قابل خوندن نیست :f34r:

3- زیرنویسهای فارسی و عربی با فرمت srt ساپورت نشده

ممنون عزیز فکر کردم شما از زیرنویس های رنگی استفاده میکنید
منم از subtitle creator استفاده میکردم چون سرعتش خیلی بهتره و زیرنویس ها زیباتر هم هستن
در گذشته با پچ 02 یک مرز باریک مشکی خود دستگاه ایجاد میکرد البته باید دقت میکردی تا میدیدیش و کار رو برای خوندن خیلی راحت میکرد اما حالا با پچ 07 زیرنویس رو یک دست سفید نشون میده اگر با پچ جدید فیلم رو با زیرنویس ببینی حتما متوجه منظورم میشی
الان برای رفع مشکل فقط از txt2sub میشه کمک گرفت جون اون مرز سیاهرنگ رو ایجاد میکنه
ولی این مشکل برای زیرنویس های sub/idx که srt اونا وجود نداره پابرجاست
من دیشب فیلم Schindler's List رو دیدم که فیلمی سیاه و سفید هستش در مواقعی که ضمینه سفید هستش به هیچ وجه نمیشه زیرنویس رو خوند این پچ جدید خیلی ضد حال هستش
من جند ایمیل به سایتشون فرستادم یکبار گفتن موضوع رو میدونیم و در پچ بعدی تصیحش می کنیم و گفتند که امکان بازگشت به پچ قبلی هم وجود نداره
بار دیگر هم معذرت خواهی کردن و گفتن موضوع رو با مهندسان درمیون میذارن تا در پچ بعدی درستش کنن

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
درسته دوست عزیز
من هم یک wdtv دارم و با صدای dts مشکل داشتم، دیروز یه کابل اپتیکال چینی خریدم 3هزار تومن (1.2 متر) بعد wdtv رو به سینمای خانگی tz315 وصل کردم، این طوری هم مشکل صدا حل شد و هم از نهایت کیفیت صدا در خروجی اپتیکال لذت بردم.
موفق باشید.:D

میشه بگی از کجا کابل اپتیکی رو به این قیمت پایین خریدی؟

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان كمترين قيمت روز را كي از WD HD داره؟ و از دام فروشگاه؟
راستي براي كابل HDMI هم بگيد چي بگيريم از كجا و به چه قيمتي؟ 1.5 متر يا بلند تر؟

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام

من 135 تومن خریدم از طبقه دوم پاساژ ایران..مغازه زیتون!!
در مورد کابل HDMI هم در حدود 15 تومن باید باشه

//
یه کابل اوپتیکال هم خریدم 7 تومن که احساس میکنم صدارو به طرز خیلی واضحی با کیفیت بیشتری پخش میکنه!! DTS رو هم که پخش میکنه

فقط 2 تا مشکل:

یک اینکه فرمور ش رو که آپدیت کردم..احساس میکنم یه ذره کند و خنگ شده دستگاه!!

دو هم اینکه همچنان با پخش مستند Planet Earth بی بی سی، مشکل دارم!

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
بالا