سلام
رنگ سفید برای زیرنویس دوجور هست همونطور که خودتون گفتید سفید ساده و سفید با حاشیه مشکی.
من قبلا زیرنویسهام رو با txt2vob تبدیل میکردم که حاصل اون زیرنویس سفید با حاشیه مشکی میشد و چون من از این نوع رنگ خوشم نمیومد مجبور شدم تا با SubtitleCreator دوباره زیرنویسهام رو تبدیل کنم که حاصل اون زیرنویس با رنگ سفید ساده بود. منظور من از تغییر رنگ همین بود( در کل به نظر من رنگ زرد از همه بهتره )
در مورد تغییر سرعت بوسیله پچ ها هم باید بگم که من پچ 02 رو روی دستگاه داشتم و یک مرتبه به 07 تغییر دادم و از پچ های 03و04و05و06و استفاده نکردم. شاید پچ 06 از 07 سریعتر بوده باشه ولی من استفاده نکردم و منظورم این بود که پچ 07 ار پچ 02 سریعتره ( همین )
من انگلیسیم اصلا خوب نیست کسی از بچه ها اگه زبانش خوبه این چند مورد رو بگه بلکه در پچ های بعدی اصلاح بشه :
1- رنگ زیرنویس در این پچ ها ساپورت نمیشه
2- وقتی که دکمه puss رو میزنیم تا فیلم متوقف بشه و بتونیم زیرنویس رو بخونیم علامت تایمر و بقیه مشخصات میاد و روی زیرنویس رو می پوشونه و زیرنویس در این حالت قابل خوندن نیست :f34r:
3- زیرنویسهای فارسی و عربی با فرمت srt ساپورت نشده
ممنون عزیز فکر کردم شما از زیرنویس های رنگی استفاده میکنید
منم از subtitle creator استفاده میکردم چون سرعتش خیلی بهتره و زیرنویس ها زیباتر هم هستن
در گذشته با پچ 02 یک مرز باریک مشکی خود دستگاه ایجاد میکرد البته باید دقت میکردی تا میدیدیش و کار رو برای خوندن خیلی راحت میکرد اما حالا با پچ 07 زیرنویس رو یک دست سفید نشون میده اگر با پچ جدید فیلم رو با زیرنویس ببینی حتما متوجه منظورم میشی
الان برای رفع مشکل فقط از txt2sub میشه کمک گرفت جون اون مرز سیاهرنگ رو ایجاد میکنه
ولی این مشکل برای زیرنویس های sub/idx که srt اونا وجود نداره پابرجاست
من دیشب فیلم Schindler's List رو دیدم که فیلمی سیاه و سفید هستش در مواقعی که ضمینه سفید هستش به هیچ وجه نمیشه زیرنویس رو خوند این پچ جدید خیلی ضد حال هستش
من جند ایمیل به سایتشون فرستادم یکبار گفتن موضوع رو میدونیم و در پچ بعدی تصیحش می کنیم و گفتند که امکان بازگشت به پچ قبلی هم وجود نداره
بار دیگر هم معذرت خواهی کردن و گفتن موضوع رو با مهندسان درمیون میذارن تا در پچ بعدی درستش کنن