siroos_friend
کاربر تازه وارد
سلام
یه سوال دارم این دستگاه رو خودش هارد داره یا باید جدا براش هارد هم بخریم ؟؟؟
سلام
دستگاه من بعضی از زیرنویسهای فارسی که به صورت sub / idx هستند رو درست نشون نمیده . مثلا 4 ، 5 خط نشون نمیده و بعد یک خط نشون میده . میدونید اشکال از کجاست و زیرنویس رو باید چطور تغییر بدم که درست بشه ؟
با تشکر .
آقا ما خر شدیم یک مدل WD Live خریدیم! بعد دیدیم با زیرنویس فارسی مشکل داره اومدیم فریم ویر آپدیت کنیم!
از سایت اصلیش دانلود کردیم و بعد هم رو هارد ریختیم زدیم به دستگاه، دستگاه شناخت، ریست کرد، ..... دیگه هیچی نیومد....
بعد کلی مدت دستگاه رو ریست کردیم و بله، صفجه سیاه مرگ میومد که میگفت فریم ویر مشکل داره و یک هاردی چیزی حاوی فلش بزنید که درستش کنیم.
مام هارد می زنیم که کلا نمی شناسه، فلش رو می شناسه و ریست می کنه می ره صفحه ی آپدیت فریم ویر توی 0% گیر می کنه.
هرچی فروم های خارجیم سرچ زدیم به جایی نرسیدیم. کسی راه حلی داره؟
http://download.wdc.com/wdtv/Rollback_wdtvlive_1.04.31_V.zip
هاب ایران نیومده بعیدم هست بیادWD TV Live Hub
WD TV Live
WD Elements Play
کدام به نسبت قیمت مناسب تر است؟؟
از کجا میشه خربد دیروز کل بازار رضا و ایران را گشتم فقط یک مغازه WD Elements Play داشت.
گفتن WD TV Live Hub هم قراره بیاد؟ کسی میدونه کی؟ ارزش خرید داره با توجه به امکاناتش توی ایران؟؟
اون کابل 1.4 HDMI به چه دردی میخوره، برای این player که نمی تونه 3D پخش کنه، قرار هم نیست صدا پخش کنه که از قابلیت بازگشت صدا استفاده کنه؟
یک سوال فنی مدل WD TV Live از 1.3 HDMI پشتیبانی میکنه میشه براش کابل 1.4 HDMI خرید؟ مشکلی برای پخش نخواهد داشت؟
اگر بخواهم از قابلیت WiFi در مدل WD TV Live استفاده کنم چی چیزی لازم هست بجز دستگاه تهیه کنم
مدل المنت رو بگیری 1 ترابایت هارد داخلی دارهسلام
البته مدلهای مختلف با هم فرق میکنن ولی تو مدلی که من دارم هیچ کدوم چراغ ندارند ( نه WD و نه سینمای خانگی ) . کابل هم احتیاج به کمی زور !! داره به نظر میاد سر کابلها کمی بزرگتر از خروجی WD هستند که با کمی فشار حل میشه . البته باز هم خوب جا نمیخوره و اگه تکونش بدین ممکنه در بیاد !من یک کابل optical گرفتم. این را چه جوری باید وصلش کنم؟؟
هر کاری کردم سر کابل توی خروجی spdif نرفت (انگار یک کمی بزرگه) چه جوری باید نصبش کنم؟؟؟
مگه همی کابلها یک استاندارد ندارند؟
چه تنظیماتی باید انجام بدهم که صدا از طریق کابل اپتیکال انتقال پیدا کنه؟
روی dvd player یک ورودی spdif هست میخواهم به آن وصل کنم صدا را رو پخش کنم توی
dvd player روی همون AUX بزارم صدا رو پخش میکنه یا باید کار دیگه ای انجام بدهم؟
خروجی spdif روی wd tv live چراغ قرمز رنگ داره ولی توی توی dvd player هیچ چراغی روشن نیست
مشکلی وجود داره؟
آقا ما خر شدیم یک مدل WD Live خریدیم! بعد دیدیم با زیرنویس فارسی مشکل داره اومدیم فریم ویر آپدیت کنیم!
از سایت اصلیش دانلود کردیم و بعد هم رو هارد ریختیم زدیم به دستگاه، دستگاه شناخت، ریست کرد، ..... دیگه هیچی نیومد....
بعد کلی مدت دستگاه رو ریست کردیم و بله، صفجه سیاه مرگ میومد که میگفت فریم ویر مشکل داره و یک هاردی چیزی حاوی فلش بزنید که درستش کنیم.
مام هارد می زنیم که کلا نمی شناسه، فلش رو می شناسه و ریست می کنه می ره صفحه ی آپدیت فریم ویر توی 0% گیر می کنه.
هرچی فروم های خارجیم سرچ زدیم به جایی نرسیدیم. کسی راه حلی داره؟
من یک کابل optical گرفتم. این را چه جوری باید وصلش کنم؟؟
هر کاری کردم سر کابل توی خروجی spdif نرفت (انگار یک کمی بزرگه) چه جوری باید نصبش کنم؟؟؟
مگه همی کابلها یک استاندارد ندارند؟
چه تنظیماتی باید انجام بدهم که صدا از طریق کابل اپتیکال انتقال پیدا کنه؟
روی dvd player یک ورودی spdif هست میخواهم به آن وصل کنم صدا را رو پخش کنم توی
dvd player روی همون AUX بزارم صدا رو پخش میکنه یا باید کار دیگه ای انجام بدهم؟
خروجی spdif روی wd tv live چراغ قرمز رنگ داره ولی توی توی dvd player هیچ چراغی روشن نیست
مشکلی وجود داره؟
کابل RGB یا همون VGA رو هم ساپورت میکنه ؟من امتحان کردم شد !
یه کابل اپتیک از تلویزیون زدم به سینما.
همزمان هم از اسپیکر تلویزیون صدا میاد هم از باندا !