• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

siroos_friend

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سوال دارم این دستگاه رو خودش هارد داره یا باید جدا براش هارد هم بخریم ؟؟؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام

سلام . هارد نداره . یا باید هارد جدا تهیه کنید یا از فلش استفاده کنید یا با سیستمتون شبکه کنید .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دستگاه من بعضی از زیرنویسهای فارسی که به صورت sub / idx هستند رو درست نشون نمیده . مثلا 4 ، 5 خط نشون نمیده و بعد یک خط نشون میده . میدونید اشکال از کجاست و زیرنویس رو باید چطور تغییر بدم که درست بشه ؟
با تشکر .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دستگاه من بعضی از زیرنویسهای فارسی که به صورت sub / idx هستند رو درست نشون نمیده . مثلا 4 ، 5 خط نشون نمیده و بعد یک خط نشون میده . میدونید اشکال از کجاست و زیرنویس رو باید چطور تغییر بدم که درست بشه ؟
با تشکر .

کسی تا حالا این مشکل رو نداشته ؟ :(

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آقا ما خر شدیم یک مدل WD Live خریدیم! بعد دیدیم با زیرنویس فارسی مشکل داره اومدیم فریم ویر آپدیت کنیم!

از سایت اصلیش دانلود کردیم و بعد هم رو هارد ریختیم زدیم به دستگاه، دستگاه شناخت، ریست کرد، ..... دیگه هیچی نیومد....

بعد کلی مدت دستگاه رو ریست کردیم و بله، صفجه سیاه مرگ میومد که میگفت فریم ویر مشکل داره و یک هاردی چیزی حاوی فلش بزنید که درستش کنیم.

مام هارد می زنیم که کلا نمی شناسه، فلش رو می شناسه و ریست می کنه می ره صفحه ی آپدیت فریم ویر توی 0% گیر می کنه.

هرچی فروم های خارجیم سرچ زدیم به جایی نرسیدیم. کسی راه حلی داره؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
آقا ما خر شدیم یک مدل WD Live خریدیم! بعد دیدیم با زیرنویس فارسی مشکل داره اومدیم فریم ویر آپدیت کنیم!

از سایت اصلیش دانلود کردیم و بعد هم رو هارد ریختیم زدیم به دستگاه، دستگاه شناخت، ریست کرد، ..... دیگه هیچی نیومد....

بعد کلی مدت دستگاه رو ریست کردیم و بله، صفجه سیاه مرگ میومد که میگفت فریم ویر مشکل داره و یک هاردی چیزی حاوی فلش بزنید که درستش کنیم.

مام هارد می زنیم که کلا نمی شناسه، فلش رو می شناسه و ریست می کنه می ره صفحه ی آپدیت فریم ویر توی 0% گیر می کنه.

فریم ویر رو از لینک زیر دانلود کنید بعد از دانلود Extract کنید . فایل ها رو بدون اینکه داخل فولدر باشند تو یک فلش خالی بریزید و به دستگاه بزنید ( در حالی که دستگاه خاموشه ) . بعد روشنش کنید .
میپرسه میخواهید آپدیت رو انجام دهید یا خیر که ok می کنید .
کد:
http://download.wdc.com/wdtv/Rollback_wdtvlive_1.04.31_V.zip
احتمالا با این نسخه درست میشه . امیدوارم :happy:

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
WD TV Live Hub
WD TV Live
WD Elements Play
کدام به نسبت قیمت مناسب تر است؟؟
از کجا میشه خربد دیروز کل بازار رضا و ایران را گشتم فقط یک مغازه WD Elements Play داشت.
گفتن WD TV Live Hub هم قراره بیاد؟ کسی میدونه کی؟ ارزش خرید داره با توجه به امکاناتش توی ایران؟؟
اون کابل 1.4 HDMI به چه دردی میخوره، برای این player که نمی تونه 3D پخش کنه، قرار هم نیست صدا پخش کنه که از قابلیت بازگشت صدا استفاده کنه؟
یک سوال فنی مدل WD TV Live از 1.3 HDMI پشتیبانی میکنه میشه براش کابل 1.4 HDMI خرید؟ مشکلی برای پخش نخواهد داشت؟
اگر بخواهم از قابلیت WiFi در مدل WD TV Live استفاده کنم چی چیزی لازم هست بجز دستگاه تهیه کنم

mmft

Registered User
لایک‌ها
58
WD TV Live Hub
WD TV Live
WD Elements Play
کدام به نسبت قیمت مناسب تر است؟؟
از کجا میشه خربد دیروز کل بازار رضا و ایران را گشتم فقط یک مغازه WD Elements Play داشت.
گفتن WD TV Live Hub هم قراره بیاد؟ کسی میدونه کی؟ ارزش خرید داره با توجه به امکاناتش توی ایران؟؟
اون کابل 1.4 HDMI به چه دردی میخوره، برای این player که نمی تونه 3D پخش کنه، قرار هم نیست صدا پخش کنه که از قابلیت بازگشت صدا استفاده کنه؟
یک سوال فنی مدل WD TV Live از 1.3 HDMI پشتیبانی میکنه میشه براش کابل 1.4 HDMI خرید؟ مشکلی برای پخش نخواهد داشت؟
اگر بخواهم از قابلیت WiFi در مدل WD TV Live استفاده کنم چی چیزی لازم هست بجز دستگاه تهیه کنم
هاب ایران نیومده بعیدم هست بیاد
مدل هاب با مدل المنت تنها فرقش اینه که هاب قابلیت پشتیبانی از وایفای و کابل شبکه و اینترنت برای پخش فیلمهای اینترنتی رو هم داره
مدل المنت این چیزایی که مربوط به شبکه و اینترنت هست رو نداره که توی ایران هم خیلی کاربردی نداره
سلام
مدل المنت رو بگیری 1 ترابایت هارد داخلی داره

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
WD Elements Play با زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟؟

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک کابل optical گرفتم. این را چه جوری باید وصلش کنم؟؟
هر کاری کردم سر کابل توی خروجی spdif نرفت (انگار یک کمی بزرگه) چه جوری باید نصبش کنم؟؟؟
مگه همی کابلها یک استاندارد ندارند؟
چه تنظیماتی باید انجام بدهم که صدا از طریق کابل اپتیکال انتقال پیدا کنه؟
روی dvd player یک ورودی spdif هست میخواهم به آن وصل کنم صدا را رو پخش کنم توی
dvd player روی همون AUX بزارم صدا رو پخش میکنه یا باید کار دیگه ای انجام بدهم؟
خروجی spdif روی wd tv live چراغ قرمز رنگ داره ولی توی توی dvd player هیچ چراغی روشن نیست
مشکلی وجود داره؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
هر کاری کردم سر کابل توی خروجی spdif نرفت (انگار یک کمی بزرگه) چه جوری باید نصبش کنم؟؟؟
خروجی spdif روی wd tv live چراغ قرمز رنگ داره ولی توی توی dvd player هیچ چراغی روشن نیست
مشکلی وجود داره؟
البته مدلهای مختلف با هم فرق میکنن ولی تو مدلی که من دارم هیچ کدوم چراغ ندارند ( نه WD و نه سینمای خانگی ) . کابل هم احتیاج به کمی زور !! داره به نظر میاد سر کابلها کمی بزرگتر از خروجی WD هستند که با کمی فشار حل میشه . البته باز هم خوب جا نمیخوره و اگه تکونش بدین ممکنه در بیاد !
تنظیم خاصی هم لازم نیست با AUX میتونید صدا رو از بلندگوهای سینمای خانگی بشنوید .

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بعد از 2 سال استفاده از این دستگاه. میتونم بگم هنوز رو دستش نیومده !

من فیلمهای Blueray Mkv باهاش زیاد تماشا میکنم. همین فیلمهارو خود تلویزیون هم مستقیم میتونه از روی هارد پخش کنه

ولی وقتی با این دستگاه پخش میکنم جزئیات و رنگ و لعاب تصویر بسیار بهتر نشون داده میشه !

عاشقشم !

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52

مگه گارانتی نداره ؟

ag_oo7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میذونه فیلم سه بعدی ساید بای ساید در تهران به قیمت مناسب از کجا میشه خرید؟

i-MAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکلی وجود داره؟

دوست عزیز احتمالا دی وی دی پلایر شما ورودی اوپتیکال نداره و شما رو به اشتباه انداخته. کانکشن اوپتیکال بر اساس داده های نوری دیجیتال کار میکنه و اون چراق قرمزی که میفرمایید همین نور است.شما باید برای پخش صدا از دستگاهی استفاده کنید که ورودی اوپتیکال داشته باشه.

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوستان
ميبخشيد اينجا ميپرسم
كسي hd media player واسه فروش داره ؟!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
ما Firmware جدید ریختیم از اول هم بدتر شد .. خیلی گیر میکنه و فایلهای WMV سری 9 ا م که پخش نمیکنه :(

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
درود

آقا ما ميخوايم يه سينما خانگي LG بگيريم حل و حوش 300 400 تومن.
ميخواستم بدونم آيا ميشه از طريق اسپيكرهاش، هم زمان از تلويزيون (LCD)، رس*ور، و DVD Player مركزي صدا گرفت؟
يعني وقتي تلويزيون برنامه هاي صدا سيما رو پخش ميكنه يا از ما***ره برنامه ميبينيم هم صدا از اسپيكرها پخش بشه،‌ نه فقط موقع ديدن فيلم با DVD Player.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من امتحان کردم شد !

یه کابل اپتیک از تلویزیون زدم به سینما.

همزمان هم از اسپیکر تلویزیون صدا میاد هم از باندا !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من امتحان کردم شد !

یه کابل اپتیک از تلویزیون زدم به سینما.

همزمان هم از اسپیکر تلویزیون صدا میاد هم از باندا !
کابل RGB یا همون VGA رو هم ساپورت میکنه ؟

بالا