central_core
Registered User
- نوشتهها
- 1,384
- لایکها
- 92
از دوستان کسی یه اچ دی پلیر که ایمیج بلوری سه بعدی از هارد به صورت سه بعدی پخش کنه سراغ داره؟
کابل RGB یا همون VGA رو هم ساپورت میکنه ؟
از دوستان کسی یه اچ دی پلیر که ایمیج بلوری سه بعدی از هارد به صورت سه بعدی پخش کنه سراغ داره؟
آقای alfredo دستگاه Egreat R300 که
Support 3D BDMV : Support L/R ,Up and Down mode 3D movie. Support convert all 2D image to
3D output.
از امکانتشه می تونه از هارد ایزوی 3d رو پخش کنه؟ 390 تومن هم قیمتشه ظاهرا
از دوستان کسی یه اچ دی پلیر که ایمیج بلوری سه بعدی از هارد به صورت سه بعدی پخش کنه ( بجز Egreat R300 ) سراغ نداره؟ اول براش 390 قيمت داده بودن الان شده 650 كه ديگه صرف نمي كنه
سلام خدمت دوستان گرامی
من یدونه اسپیکر 6 کانال ادیفایر دارم که ورودی rca 5.1 داره اگه من بخوام اونو به اچ دی پلایر یا هر چیزی که خروجی اپتیکال داره متصل کنم باید چیکارکنم ؟
ایا مدلی از این پلایرها هست که خروجی 5.1 داشته باشه البته RCA ?
با تشکر از راهنماییتون
سلام دوستان من میخواستم یدونه از این دستگاه که همه ی فرمت ها رو پخش میکنه بخرم
منتها نمیدونم کدومش رو بخرم
تلویزون ما سونی هست lcd
لطفا راهنمایی کنید و بگید از کجا میتونم این دستگاه رو بخرم من ساکن تهران هستم
باتشکر
ميدان وليعصر - پايين تر از سفارت عراق - پاساژ ايران.
توي بازار رضا هم يك نمايندگي وسترن بود كه قيمتاش هم خوب بود، اگر هنوز اونجا باشن بدك نيست.
آدرسش : چهار راه وليعصر - ضلع شمال غربي چهار راه - بازار رضا
از چاره chare.ir هم میتوانید مدل جدیدش رو بخرید که یه هارد 1 ترابایت و Wireless داره ولی از همون پردازشگر مدل قبلی استفاده میکنه ..قیمت رو 320 زدن .. که قیمت مصرف کننده سازگار ارقامه ...
کدوم مدلش رو بگیرم
من مدل پخش کننده مالتی مدیا WD TV Live HD Media Player دیدم با توجه به قیمتش به نظر خوب میاد کسی این دستگاه رو داره خوب کار میکنه گارانتیش کیفیت و .. در چه حدی هست
فیلم های 1080 فول HD با فرمت MKV رو از USB فلش راحت پخش میکنه ؟
یه سوال برام پیش اومده فرق این دوتا در چیه و هر دوش الان تو بازار هست ؟
WD TV Live
WD TV Live Plus