به نقل از hamidjoon98 :اين معما رو ميتونيد با سكه هاي 10 تومني و 25 تومني رو يه ميز شيشه اي انجام بديد
بجاي دايره از 10 تومني و بجاي 5 ضلعي از 25 تومني استفاده كنيد
اگه محدوديت توي حركت به انتها نباشه با 2 تا حركت حل مي شه:
12345
34512
51342
به نقل از hamidjoon98 :اين معما رو ميتونيد با سكه هاي 10 تومني و 25 تومني رو يه ميز شيشه اي انجام بديد
بجاي دايره از 10 تومني و بجاي 5 ضلعي از 25 تومني استفاده كنيد
اختيار دارين. هر معمايي واسه خودش قشنگه فقط اين دو سه روزه يه خرده بچه هاي پي تي واسه نمايشگاه پرت و پلا شده بودن و سرشون شلوغ. واسه هر معما هم حدود دو روز صبر كنين. كم كم راهنمايي رو شروع كنين تا تايپيك هم بالا بياد.تعجبه كه كسي حلش نكرد يا شايد بين معما هاي ديگه كسي قابل ندونست اين معما رو ...
به نظرم که سخت بود! یعنی راستش حس فکر کردن نبود. من به شخصه بیشتر با معماهای هوش! و نه ریاضیات و اینها حال میکنم!!به نقل از hamidjoon98 :جواب سكه ها به اين شكله ...
تعجبه كه كسي حلش نكرد يا شايد بين معما هاي ديگه كسي قابل ندونست اين معما رو ...
اگه راست ميگي بگو بهشت کجاست؟به نقل از mazoolagh :يك نفر ميميره و روحش به برزخ ميره. اونجا 2 راه هست كه در مقابل هر كدومش يك نگهبان ايستاده. نگهباني كه سر راه بهشت ايستاده فرشته است كه هر چي ازش بپرسي فقط راست ميگه. نگهبان راه جهنم هم يك ديوه كه در مقابل سوال اگر دلش خواست راست ميگه اگر هم خواست دروغ. (ديوه ديگه)
طبق معمول اين معماها فقط حق يك سوال از يك نگهبان هست. حالا اون بنده خدا چه سوالي رو بپرسه كه راه بهشت رو پيدا كنه؟
ممکن هست شتر بوده شاید هم تقی با درخت نخل زده به یارو وشاید با دندون فیل.به نقل از kasra_kh :ایول!یکی خانوم بوده دیگه!
به نظر من این ها بیشتر مغلطه است تا معما.به نقل از kasra_kh :ایول!یکی خانوم بوده دیگه!
کافیه شما کاغذی داشته باشی که تمام سطحش با مداد سیاه شده باشه به قول خودتون دقیقا برعکسه امضاتون !به نقل از hamidjoon98 :يه شبه معما ...
در چه صورت ميشه با پاك كن بنويسي و با نوك مداد پاك كني ؟
برعكس signature من ... اين پايين ...
خود سوال بو داره!به نقل از sefid :چه طوری میشه با n مربع میل کردن یک متغیر رو به بینهایت ثابت کرد؟
حل معما يه طرف، فهميدن صورت مساله هم يه طرف!به نقل از setareh2 :من هر چي به دوگوله فشار ميارم منظور سوال رو نمي فهمم!!!!
یه خورده سوال رو توضیح بده. متغیر چی رو؟چه طوری میشه با n مربع میل کردن یک متغیر رو به بینهایت ثابت کرد؟
به جوابی که برای دیو و فرشته دادم اشکالی نیست؟ صاحب سوال!به نقل از dadashon :آیا می شود با دو خط راست یک مثلث رسم کرد؟