• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::معماهاي رياضي::جهت شكوفايي استعداد شما

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از sefid :
خیلی سادست کافی از لگاریتم استفاده کنید و این لگاریتم رو مدل سازی کنید یعنی هر ضلع رو نصف کنید و اونهارو به هم وصل کنید تا یک مربع جدید درست بشه و دوباره این کارو تکرار کنید ! در ضمن اینجوری n مثالث قائم الزاویه رو هم .:. شده! در ضمن اگه بخواهید مساحت مربع n ام رو هم بدست بیارید میتونید از رابطه ی
1 بروی 2 به توان n منهای یک استفاده کنید !
46.gif

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
هان :wacko:

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
نگاه کن توضیح بیشتر اینکه شما متغیر ها رو باید از دید آمار و ریاضی برسی کنی خیلی سادست که ... فقط کافی اطلاعات کمی از
حد ویا لگاریتیم استفاده کنی اگه از خد استفاده کنی خیلی سادست و لی اگه از لگاریتم برسی بشه خیلی پیچیده میشه ! شما از
نظر حدی به قضیه نگاه کن

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
آیا می شود با دو خط راست یک مثلث رسم کرد؟
خوب اگر صفحه رو به صورت x ، y و z تقسیم کنیم و از محیط پیرامون جدا کنیم تا موقعی که 1 خط پیش فرض که
اونم طبق شرایط خاص ( یعنی با هیچکدوم از اون دو خط موازی نباشه ) غیر ممکن است که بشه با دو خط راست دیگه
این رو ثابت کرد!
مگر اینکه شوخی در کار باشه
88.gif

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن اگه نفهمیدید یک شنبه براتون یک شکل با فرانت پیج درست میکنم!

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
حالا یک سوال خفن ( خودم نتوسنتم حلش کنم )
کی می تونه با استفاده از فرمول مجموع n جمله ی نخستین یک تصائد هندسی نوزولی نا متنهای (1> | q| ) یک مدل روی یک
صفحه ی هندسی پیاده کنه ؟ بدون فرمول نویسی! یعنی با درک این موضوع!

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم با استفاده و بی استفاده یعنی اینکه با درک فرمول و بدون عدد گذاشتن در فرمول حل بشه ها مگرنه 100 سال سیاه که حل بشه!

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم با استفاده و بی استفاده یعنی اینکه با درک فرمول و بدون عدد گذاشتن در فرمول حل بشه ها مگرنه 100 سال سیاه که حل بشه! این درسته که وقتی آدم میبینتش سخته ولی وقتی که حل بشه ... معما چو خل گشت آب دوغ خیار گردد!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از sefid :
حالا یک سوال خفن ( خودم نتوسنتم حلش کنم )
کی می تونه با استفاده از فرمول مجموع n جمله ی نخستین یک تصائد هندسی نوزولی نا متنهای (1> | q| ) یک مدل روی یک
صفحه ی هندسی پیاده کنه ؟ بدون فرمول نویسی! یعنی با درک این موضوع!

معماهاي قشنگي مطرح ميكني ولي گنگ هست - بايد توضيح بيشتري بدي

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز این سوال عین سوال معلم آمارمونه و سال تموم شد و من هم نفهمید به خاطر همین گذاشتمیش اینجا تا از کف درام! در ضمن تو پرانتزم که نوشتم خودمم حلش نکردن!
71.gif
انشالله که یکی بیاد و حلش کنه منم از کف درام!
70.gif

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از sefid :
عزیز این سوال عین سوال معلم آمارمونه و سال تموم شد و من هم نفهمید به خاطر همین گذاشتمیش اینجا تا از کف درام! در ضمن تو پرانتزم که نوشتم خودمم حلش نکردن!
71.gif
انشالله که یکی بیاد و حلش کنه منم از کف درام!
70.gif
تجربيارو چه به معما :lol:

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز من ذاتم اینه که هم از ریاضی خوشم میاد ( حتی از زیست بیشتر ) هم از زیست و از این دوتا بیشتر دوست دارم طلبه بشم! جالبه نه؟؟

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
حیف که اینجا فقط در مورد ریاضی هست مگرنه براتون سوال های خفن فلسفی می گذاشتم که کف کنید!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از sefid :
منظورم با استفاده و بی استفاده یعنی اینکه با درک فرمول و بدون عدد گذاشتن در فرمول حل بشه ها مگرنه 100 سال سیاه که حل بشه! این درسته که وقتی آدم میبینتش سخته ولی وقتی که حل بشه ... معما چو خل گشت آب دوغ خیار گردد!
سفيد حان! بايد راهنمايي كني وگرنه تايپيك به صورت مجازي قفل مبشه. طبق قانوني هم كه گذاشتيم تا يكي حل نشه معماي ديگه اي مطرح نميشه. بيشتر نميتوني توضيح بدي؟!

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اینو جواب ندید وقتی چیزی حلش خیلی سخته و تخصصی میشه برای چی اینجا قفل بشه ؟ :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از sefid :
خوب اینو جواب ندید وقتی چیزی حلش خیلی سخته و تخصصی میشه برای چی اینجا قفل بشه ؟ :blink:
نه منظورم اين بود بحثمون قفل ميشه و جلو نميره. وگرنه محاله من بذارم اين تايپيك قفل بشه.
خب پس اين مساله رو لاينجل باقي ميذاريم. معماي بعدي رو هر كي آماده داره بسم الله.

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
این هم یک سوال کشک بدر جهت ازدیاد پست!
یک روش منطقی برای شمردن رو توضیح بدید ؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از sefid :
این هم یک سوال کشک بدر جهت ازدیاد پست!
یک روش منطقی برای شمردن رو توضیح بدید ؟
سفيد جان ميتونم خواهش كنم سولات فلسفي نپرسي؟!!
31.gif

صبر كن معماي بعدي رو يه نفر ديگه مطرح كنه.

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
بابا این که ککاری نداره خودتم میدونی فقط بهش فکر نکردی همین
برای اینکه بریم سراغ سوال بعدی اینم جواب:
با استفاده از یک تا ده ، روش منطقی، نام هایی برای عدد های بعدی به وجود بیاریم مثلا 3 تا ده تا و یک میشه 31 به همین کشکی!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
مثلث ABC را در نظر بگيريد. نیمساز زاویه B و عمودمنصف AC را رسم کنید. ایندو در داخل و یا در خارج مثلث در نقطه ای مثل I بهم میرسند.
از نقطه I عمودهای IE و IF را بر اضلاع BA و BC فرود بیاورید و خطوط AI و CI را رسم کنید. مثلثهای قائم الزاویه BIE و BIF در ضلع BI مشترکند و در راس B زوایای مساوی دارند پس با هم برابرند یعنی BE=BF .
مثلثهای قائم الزاویه AIE و CIF نیز بدلیل برابر بودن وترهای IA و IC و نیز برابر بودن اضلاع IE و IF با هم برابرند. بنابراین AE=CF .
حالا به دو پاره خط مساوی BE و BF پاره خطهای مساوی AE و CF را اضافه کنید (اگر I خارج مثلث باشد آنها را از هم کم کنید). در نتیجه BA=BC یعنی
مثلث ABC متساوی الساقین است.

نکته قابل توجه اینکه اگر نیمساز زاویه B و عمودمنصف AC متقاطع نباشند پس برهم منطبقند و این یعنی
مثلت ABC متساوی الساقین است.

triangle.jpg

بالا