electronic
Registered User
آقا حرفمو پس میگیرم حق باشماست خطای دید بود!به نقل از azemati :ميشه بگين توي شكل دوستان، كجا موقعيت نقاط عوض شده!؟
آقا حرفمو پس میگیرم حق باشماست خطای دید بود!به نقل از azemati :ميشه بگين توي شكل دوستان، كجا موقعيت نقاط عوض شده!؟
كاملا درسته.خوب بود راه حلش رو هم ميگذاشتين بقيه استفاده كنند.به نقل از setareh2 :3121
!!! و
ولي چطور 5 تا آدم اين همه نارگيل چيدن!!!!
6246 و 9371 و ....
به نقل از faridbahal :من برای شروغ تو اینجا یه معمای اسون دارم!
میتونید یه کارت ویزیت رو همچین بلایی سرش بیارین؟ :happy:
فقط کافیه یه مقدار بهش دقت کنیداين كجاش آسونه؟
من نفهمیدم منظور شما چیه! به خدا شرمنده!كات ويزيت مقواييه!
و ميشه از رو ضخامت هم 2 قسمتش كرد! اين كار كاري نداره عزيز!
اينجوريه:
http://forum.persiantools.com/attac...ntid=3621&stc=1
منظورم اين بود كه بقيه دنبال حلش نرن چون خودم فعلا تو مود حلش نيستم!به نقل از faridbahal :فقط کافیه یه مقدار بهش دقت کنید
به نقل از faridbahal :فقط کافیه یه مقدار بهش دقت کنید
من نفهمیدم منظور شما چیه! به خدا شرمنده!
احتمالا اون خطی که کشیدین منظور پاره کردن از اونجاس! اگه این طوره اشتباه! کارت دقیقا همینطوره و پارگی دیگه ای نداره
اقا دمت گرم! همینه!راس ميگيا! با توجه به چپكي شدن نوشته ها معلوم شد! كه اول 3 تا برش مثل اين روش زدن (خطاي قرمز) بعد با ثابت نگه داشتن قسمت 1 - قسمت 2 رو 180 درجه حول خط سبز دوران دادن!!!!
كلك باحالي بود ايول
به نقل از Saeedm :راس ميگيا! با توجه به چپكي شدن نوشته ها معلوم شد! كه اول 3 تا برش مثل اين روش زدن (خطاي قرمز) بعد با ثابت نگه داشتن قسمت 1 - قسمت 2 رو 180 درجه حول خط سبز دوران دادن!!!!
كلك باحالي بود ايول
تموم شد ديگه!به نقل از mazoolagh :آقا بقيه اش رو هم بگو - هنوز تموم نشده.
فکر نمیکنی که جواب نداشته باشه؟ اخه کوچیکترین عدد نداریم کهیه فرمول بنویسید که جوابش به کوچکترین عدد دنیا ختم بشه.
منظورت اينه كه به منفي بينهايت برسيم؟ خوب بينهايت فرمول (با حد و اين چيزا) ميشه نوشت كه جوابش منفي بينهايت باشه.به نقل از athar :از نظر عملی نداریم. اما از نظر تئوری داریم.
با فرمول میشه بهش رسید.
يك تقسيم بر پرانتز باز بينهايت به توان بينهايت پرانتز بسته)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از athar :نه عدد منفی منظورم نیست.
کوچیکترین عدد مثبت رو میخوام.