كاملا" بي ريط و بچه گانه صرفا" واسه رو اومدن تاپيك كه انگار زودم نتيجه داد.به نقل از mazoolagh :1- الكترونيك جان! اين ديگه چه معمايي بود آخه؟
به نقل از HendeseH :نكنه جواب ديو و فرشته هموني بود كه دادن؟ چرا لوث شد ؟
در ضمن اگه جواب سوال رو ميدوني فعلا نگو چون همه فكر كنن . چون انصافا اين گونه مسائل هم زيباست هم عامه پسند و هم براي همه قابل عمق دادن. مثلا يك مدت مشخص کن تا زمان حل. فعلا اگه کسی جواب نداد لطفا با راهنمایی شروع کن .
نبودددددددد؟
به نقل از electronic :بذار جوابشو بگم:
میگه علی از بالای پشت بوم افتاده خوب افتاده که افتاده اما "ولی" احتمالا" دوست علی نمرده!
به سه قسمت 4 تايي تقسيم مي كنيمبه نقل از HendeseH :خوب اولین سوال من
چی جوری میشه با 3 بار وزن کردن با ترازوی دو کفه ای, از بین 12 گلوله ، اونی رو که وزنش با باقی فرق داره پیدا کرد ؟
حواستون باشه نمیدونیم گلوله با وزن متفاوت ، سبکتر است یا سنگین تر :blink:
.....بقیه رو یادم نمیاد
طرف مياد تو نقطه ايكه تو 20 دقيقه اي سربازه هست... صبر ميكنه كه طرف بره تو چرت بعد حركت ميكنه طرفش! قعدتا بايد وقتي سربازه از چرت در اومده اين يارو يا رد شده باشه يا نزديكش باشه!به نقل از HendeseH :سوال بعدی رو هم من مطرح میکنم . سوال بعد با شما
در سر مرز ایران و عراق نگهبانی مشغول کشیک دادنه . فاصله ی کمترین نقطه ی کور تا این نگهبان 20 دقیقه است. یعنی هر کس که بخواهد از مرز قاچاقی رد بشه ، حداقل بیست دقیقه در دید این نگهبانه . این نگهبان باهوش و تنبل و البته خشن، هر 30 دقیقه که کشیک میده 20 دقیقه چرت میزنه و وقتی بیدار میشه اگه کسی ببینه ، به او فرمان برگشت میده و اگه برنگشت سریع اون رو میکشه . خوب شما چه راهی برای عبور پیشنهاد میکنید ؟ فقط مواظب باشید سر طرف رو به باد ندید :medieval:
به نقل از setareh2 :و چون نگهبان از هر 30 دقيقه 20 دقيقه خوابه بعد 10 دقيقه كه نصف مسير رو برگشته مي تونه برگرده و به سلامتي از مرز رد شه! بره اونجا گرفتار طرفداراي مقتدي صدر بيفته!!!!
خب میشه به قضیه این طوری نگاه کرد:به نقل از HendeseH ::
نه . طرف 30 دقيقه بيداره . 20 دقيقه ميخوابه .
تا حالا يك نفر كشته شد . :weird:
به نقل از dr-faust :خب میشه به قضیه این طوری نگاه کرد:
اول صبر میکنه تا نگهبان خوابش ببره و بعد راه میافته 18 دقیقه که گذشت بر میگرده و بعد از 2 دقیقه نگهبان بیدار میشه و فرمان بازگشت میده . خب طرف هم برمیگرده و به مسیر اصلی خودش ادامه میده و نگهبان هم خیال میکنه داره بر میگرده.
به نقل از dr-faust :با اجازه مساله بعدي را من ميگم.اين مساله كمي به فيزيك مربوطه البته در حد اينكه بدونيد چگالي چيه. نيازي به حساب كتاب نداره. سعي كنيد ذهني حل كنيد. كساني هم كه جواب را مي دونند لطفا كمي صبر كنند.
مساله:
گلوله آهني، روي سصح جيوه (كه در ظرفي ريخته شده است) شناور است. از بالا آب مي ريزيم تا به تدريج روي گلوله را بپوشاند. آيا گلوله در جيوه بيشتر فرو ميرود، بالاتر می آید یا در همان عمق نخستین باقی میماند؟
نه خب. تغيير مي كنه.به نقل از HendeseH :به نظر كه نبايد تغييري كنه . (در صورت عدم اختلاط لايه ها)
البته از روي فشار ميگم نه چگالي
به دليل نيروي ارشميدس وارده از طرف اب به گلوله كه به سمت بالا هست گلوله به سمت بالا حركت ميكند.(با توجه به اينكه چگالي اب از هوا بيشتر و نيروي ارشميدس حاصل از ان از هوا بيشتر است.به نقل از dr-faust :با اجازه مساله بعدي را من ميگم.اين مساله كمي به فيزيك مربوطه البته در حد اينكه بدونيد چگالي چيه. نيازي به حساب كتاب نداره. سعي كنيد ذهني حل كنيد. كساني هم كه جواب را مي دونند لطفا كمي صبر كنند.
مساله:
گلوله آهني، روي سصح جيوه (كه در ظرفي ريخته شده است) شناور است. از بالا آب مي ريزيم تا به تدريج روي گلوله را بپوشاند. آيا گلوله در جيوه بيشتر فرو ميرود، بالاتر می آید یا در همان عمق نخستین باقی میماند؟