• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
«سنتوري» با دو ترانه جديد اكران مي‌شود
خبرگزاري فارس: همانطور كه براي اولين بار «فارس» منتشر كرده بود، نسخه جديد فيلم «سنتوري» با صداي بهرام رادان و با دوترانه جديد آماده اكران شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، نسخه جديد «سنتوري» با دو قطعه جديد از ترانه‌هاي فيلم (كه در نسخه جشنواره به دليل تقارن با ايام سوگواري محرم از فيلم حذف شده بود) و البته با صداي «بهرام رادان» مجوز نمايش عمومي گرفته است.
اداره نظارت و ارزشيابي معاونت سينمايي، چندي پيش پس از بازبيني نسخه جديد «سنتوري» پروانه نمايش فيلم را صادر كردند و به اين ترتيب، فيلم مرداد 86 توسط هدايت فيلم به نمايش عمومي درخواهد آمد.
در خبر 22 فروردين فارس آمده بود؛ بهرام رادان ترانه‌هاي "سنتوري" را خوانده است و احتمال دارد در صورت رفع نشدن مشكل خواننده فيلم، «سنتوري» با صداي اين بازيگر روي پرده برود.
در ادامه خبر مذكور آمده بود: در حالي كه زمان اكران فيلم «سنتوري» آخرين ساخته داريوش مهرجويي نامشخص است، بعضي منابع‌ آگاه مي‌گويند كه علت اصلي عدم صدور پروانه نمايش عمومي براي اين فيلم، مشكل صداي خواننده اين فيلم است.
بر اين اساس، چون صداي محسن چاووشي خواننده پاپ كه در اين فيلم بر روي تصاوير بهرام رادان شنيده مي‌شود، هنوز مجوز قانوني لازم را كسب نكرده، همين موضوع باعث ايجاد مشكل در نمايش عمومي اين فيلم شده است.
بر اساس اين گزارش، عوامل فيلم سعي دارند با تهيه مجوز براي صداي محسن چاووشي، مشكل فيلم را حل كنند اما در صورت عدم حل اين مشكل نيز، احتمال دارد فيلم با صداي بهرام رادان به روي پرده برود، چرا كه وي پس از فيلمبرداري، يك بار ترانه‌هاي فيلم را با صداي خود خوانده است كه در صورت لزوم صداي وي جايگزين صداي چاووشي شود و گويا كيفيت اجراي اين ترانه‌ها هم بسيار خوب بوده است. بنابراين ممكن است كه صداي خود بهرام رادان هم در فيلم سنتوري شنيده شود.
فيلم سنتوري هجدهمين فيلم بلند داريوش مهرجويي است كه سال گذشته در بيست و پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر به نمايش درآمد و با استقبال زيادي روبرو شد.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
براي جلوگيري از قاچاق فيلم، فقط نسخه 35 ميلي‌متري «سنتوري» اكران مي‌شود
خبرگزاري فارس: فرامرز فرازمند تهيه‌كننده سينما گفت: براي اكران فيلم «سنتوري» تنها نسخه 35 ميلي‌متري فيلم را عرضه مي‌كنيم و به هيچ وجه نوار ويدئويي يا DVD فيلم را براي اكران ارائه نخواهيم داد.

فرامرز فرازمند در گفت وگو با خبرنگار سينماي فارس در مورد زمان اكران سنتوري گفت: قرار اوليه‌اي كه پخش كننده با ما گذاشته است براي اكران «سنتوري» در مردادماه است، اما من و داريوش مهرجويي اصرار داريم كه فيلم را در اوايل تابستان اكران كنيم كه اين موضوع بستگي به اين دارد كه چه زماني بتوانيم از سينماداران وقت براي اكران بگيريم.
فرازمند در پايان تأكيد كرد: تمام فيلم‌هايي كه تا به حال به صورت غيرقانوني منتشر شده يك نسخ DVD‌يا ويدئويي آن براي نمايش به مكان‌هايي مانند فرهنگسراها داده شده است و براي جلوگيري از سرقت، تصميم داريم تنها نسخه 35 ميلي‌متري «سنتوري» را براي اكران عرضه كنيم.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
تاپيك جالبيه !! من تازه ديدم . ادامه بديد و موفق باشيد :specool:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من نمی دونم این شریفی نیا برای کی این همه افه میاد؟
اخه یکی نیست بگه نانسی عجرم رو چطروی ازش تست گرفتی ؟
مگه قبلا فیلم بازی کرده بود که تو بازیش رو دیدی؟ (هر چند یک فیلم بازی کرده
اما بعد از ساخت این فیلم) !
حالا خوبه خود اون راست گفتار گفته بود که من خودم دنبال پارسا پیروزفر برای اون نقش بودم
اونوقت این اقا میگه من پیروزفر رو انتخاب کردم

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
اينهمه بازيگر ايراني......

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
218636_orig.jpg

فکر میکنم تنها کسی که متوجه نشه که فلم سنتوری مجوز اکران گرفته خواجه حافظ شیرازیه
واسه همین اصلا" چیزی نمی نویسم!:p
همانطور كه براي اولين بار «فارس» منتشر كرده بود، نسخه جديد فيلم «سنتوري» با صداي بهرام رادان و با دوترانه جديد آماده اكران شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نسخه جديد «سنتوري» با دو ترانه جديد (كه در نسخه جشنواره به دليل تقارن با ايام سوگواري محرم از فيلم حذف شده بود) و البته با صداي «بهرام رادان» مجوز نمايش عمومي گرفته است.
اداره نظارت و ارزشيابي معاونت سينمايي، چندي پيش پس از بازبيني نسخه جديد «سنتوري» پروانه نمايش فيلم را صادر كردند و به اين ترتيب، فيلم مرداد 86 توسط هدايت فيلم به نمايش عمومي درخواهد آمد.
در خبر 22 فروردين فارس آمده بود؛ بهرام رادان ترانه‌هاي "سنتوري" را خوانده است و احتمال دارد در صورت رفع نشدن مشكل خواننده فيلم، «سنتوري» با صداي اين بازيگر روي پرده برود.
در ادامه خبر مذكور آمده بود: در حالي كه زمان اكران فيلم «سنتوري» آخرين ساخته داريوش مهرجويي نامشخص است، بعضي منابع‌ آگاه مي‌گويند كه علت اصلي عدم صدور پروانه نمايش عمومي براي اين فيلم، مشكل صداي خواننده اين فيلم است.
بر اين اساس، چون صداي محسن چاووشي خواننده پاپ كه در اين فيلم بر روي تصاوير بهرام رادان شنيده مي‌شود، هنوز مجوز قانوني لازم را كسب نكرده، همين موضوع باعث ايجاد مشكل در نمايش عمومي اين فيلم شده است.
بر اساس اين گزارش، عوامل فيلم سعي دارند با تهيه مجوز براي صداي محسن چاووشي، مشكل فيلم را حل كنند اما در صورت عدم حل اين مشكل نيز، احتمال دارد فيلم با صداي بهرام رادان به روي پرده برود، چرا كه وي پس از فيلمبرداري، يك بار ترانه‌هاي فيلم را با صداي خود خوانده است كه در صورت لزوم صداي وي جايگزين صداي چاووشي شود و گويا كيفيت اجراي اين ترانه‌ها هم بسيار خوب بوده است. بنابراين ممكن است كه صداي خود بهرام رادان هم در فيلم سنتوري شنيده شود.
فيلم سنتوري هجدهمين فيلم بلند داريوش مهرجويي است كه سال گذشته در بيست و پنجمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر به نمايش درآمد و با استقبال زيادي روبرو شد.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
2007-05-24T110803Z_01_NOOTR_RTRIDSP_2_OUKTP-UK-BRITAIN-KNIGHTLEY.jpg

«كايرا نايتلي»، بازيگر نام‌آشناي هاليوود در حال رايزني براي بازي در نقش «پرنس ديانا» است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت هاليوود، «كايرا نايتلي»، بازيگر فيلم «دزدان درياي كارائيب»، قرار است در پروژه‌اي جديد از هاليوود كه هنوز نامي براي آن انتخاب نشده است، در نقش «پرنس ديانا» ايفاي نقش نمايد.
اين فيلم براساس كتابي پرفروش و جنجال‌برانگيز با نام «ديانا و پاپارازي» كه در سال 1997 منتشر شد، ساخته خواهد شد.
«كونتين رينولدز»، تهيه‌كننده اين پروژه در مصاحبه با روزنامه سان گفت: اخيرا در هاليوود همه چيز گرد كايرا مي‌گردد، اين داستان هم همه چيز دارد، تراژدي، كمدي، حادثه و حتي پرنس ديانا.
رينولدز افزود: به عقيده من اين فيلم حتي از فيلم «ملكه» استفان فريرز، موفق‌تر خواهد بود، تا جاييكه فكر مي‌كنم كه اين فيلم ده برابر بيش از فيلم «ملكه» فروش خواهد كرد.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
bertolucci.jpg

برناردو برتولوچي با ساخت پروژه‌اي انگليسي‌زبان درباره زندگي پرآشوب موزيسين و قاتل ايتاليايي قرن شانزدهم، چهار سال پس از "رؤيايي‌ها" دوباره روي صندلي کارگرداني مي‌نشيند.
به گزارش خبرنگار مهر، جرمي تامس، تهيه کننده قديمي فيلم هاي برتولوچي اين بار هم در تصور کردن زندگي گسوالدو دا ونوسا با او همکاري مي کند. تامس اين فيلم را که عنوان آن هنوز مشخص نشده، مانند "آخرين امپراتور" داستاني حماسي درباره شخصيتي توصيف کرد که از منظر تاريخ پنهان مانده است.
LastEmperor.jpg

فيلمنامه را برتولوچي به همراه مارک پپلو، همکار فيلمنامه نويس خود در "آخرين امپراتور" نوشته و داستان درباره آهنگساز بااستعدادي است که در اوج ناراحتي همسر اول خود و دوست او را به قتل رساند. فيلمنامه اوليه پپلو ابتدا "بهشت و جهنم" نام داشت. اما به گفته تامس فيلمنامه کاملا بازنويسي شده است. بازيگران فيلم هنوز مشخص نشده اند. تامس به ورايتي گفت: "تنها چيزي که فعلا قطعي شده حضور برتولوچي، پپلو و من در اين پروژه است."
200px-Legend_of_1900.jpg

پيش از اين قرار بود فيلمساز ايتاليايي پروژه "ترانه زيبا" را بر مبناي رماني نوشته آن پچت به تصوير بکشد که داستان آن در َآمريکاي جنوبي روي مي دهد، اما اين پروژه به دلايلي نامعلوم متوقف شده است. برتولوچي 67 ساله در 1988 براي "آخرين امپراتور" برنده اسکار بهترين کارگرداني و فيلمنامه اقتباسي شد. "دنباله رو"، "استراتژي عنکبوت"، "1900" و "آسمان سرپناه" از ديگر ساخته هاي اوست. "رويايي ها"، فيلم قبلي برتولوچي سال 2003 پخش شد.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
كارگردان فيلم "شاعر زباله ها"، گفت: اين فيلم هيچ مشكلي براي نمايش عمومي ندارد وعلت اكران نشدن اين فيلم به دليل مشكلات نمايش فيلم هاي با مخاطب خاص است.
به گزارش ايلنا، "محمد احمدي" كارگردان اين فيلم با بيان اين مطلب افزود: اين فيلم پروانه نمايش دارد و در صورتي كه شرايط مناسبي براي اكران اين فيلم به وجود آيد، اكران مي شود.
فيلمنامه اين فيلم نوشته "محسن مخملباف" است و تهيه‌كنندگي آن را خانه‌فيلم مخملباف برعهده دارد .
داستان "شاعر زباله‌ها"، درباره‌رفتگري است كه از طريق زباله‌هايي كه هر شب از جلوي خانه ‌ها جمع آوري مي‌كند، به اسرار خانه‌هاي مردم پي برده و بدين ترتيب، درگير ماجراهاي عاطفي و اجتماعي مي‌شود.
1138494036-Untitled-99.jpg

در اين فيلم "فرزين محدث"، "محمد اسكندري"، "صابر ابر" و "ليلا حاتمي" به ايفاي نقش پرداخته اند.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
offside-poster.jpg

«آفسايد» به كارگرداني جعفر پناهي برنده‌ي جايزه‌ي اولين دوره‌ي جشنواره‌ي فيلم ليتل‌راك آمريكا شد.
SCHED.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مراسم پاياني اولين دوره‌ي اين جشنواره با اهداي يك تنديس بلورين و جايزه‌ي نقدي اين فيلم به عنوان بهترين فيلم جشنواره انتخاب شد.
جمشيد اكرمي، منتقد ايراني كه جهت معرفي سينماي ايران به اين جشنواره دعوت شده بود در شب افتتاحيه از طرف جعفر پناهي اين جايزه را دريافت كرد.
Jafar_Panahi_1.jpg

جعفر پناهي كارگردان «آفسايد» هفته‌ي آينده براي داوري جشنواره‌ي فيلم «گرانادا»ي راهي اسپانيا مي‌شود.
بنا بر اين گزارش، اين يازدهمين جايزه فيلم «آفسايد» است كه پيش از اين خرس نقره‌اي برلين، حقوق بشر اسلووني، بهترين فيلم تماشاگران فيلمكس، بهترين فيلم‌نامه از دوربان، بهترين بازيگري خيخون و بهترين كارگرداني روماني و... را بدست آورده است.
«آفسايد» آخرين ساخته جعفر پناهي درباره‌ي رقابت تيم فوتبال ايران با تيم بحرين براي ورود به مسابقه‌ي جام‌جهاني 2006 است و اكثر اين فيلم در استاديوم ملي تهران در روز اين مسابقه‌ي بزرگ به وقوع مي‌پيوندد و كارگردان دراين فيلم تلاش كرده است نگاه بيننده را به‌ گروهي از دختران جواني معطوف كند كه پس از تلاش براي ورود به ورزشگاه بازداشت شده‌اند.
«آفسايد» در ايران به غير از بخش مهمان جشنواره‌ي فيلم فجر تاكنون به نمايش درنيامده است.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اکشن پرحادثه "ترانسفورماتورها" به کارگردانی مایکل بی و مدیریت تولید استیون اسپیلبرگ نخستین‌بار در جشنواره فیلم تائورمینا به نمایش درمی‌آید.
به گزارش خبرنگار مهر، دبورا یانگ مدیر هنری جشنواره با اعلام این خبر گفت: "در 53 سالی که جشنواره تائورمینا برگزار می شود، سابقه نداشته یک فیلم آمریکایی با چنین مشخصاتی برای نخستین بار در دنیا در این جشنواره نمایش داده شود."
transformers.jpg

هالیوود ریپورتر گزارش داد مایکل بی، گروهی از بازیگران و مسئولان بخش توزیع پارامونت پیکچرز روز 21 ژوئن در نمایش افتتاحیه "ترانسفورماتورها" شرکت می کنند. این فیلم حادثه ای / افسانه علمی درباره حمله ارتشی از روبوت های ترانسفورماتور به زمین است. فیلم از روز چهارم ژوئیه به نمایش عمومی درمی آید.
یانگ، منتقد باسابقه نشریه ورایتی که امسال برای اولین بار مدیریت هنری جشنواره تائورمینا را به عهده گرفته، در مورد اکران این فیلم آمریکایی گفت: "تصور می کنم این تصمیم که "ترانسفورماتورها" برای اولین بار در تائورمینا نمایش داده شود، توجه بیشتر به این جشنواره و ارتباط قوی بین آن و سینمای آمریکا را نشان می دهد."
جشنواره فیلم تائورمینا واقع در جزیره ایتالیایی سیسیل از 16 تا 22 ژوئن برگزار می شود. از تائورمینا به عنوان چهارمین جشنواره معتبر ایتالیا در کنار ونیز، تورین و جشنواره تازه تاسیس رم یاد می شود. یانگ بیشتر در حوزه سینمای ایتالیا، ایران، خاورمیانه، اروپای شرقی، برزیل و آرژانتین برای ورایتی مطلب می نویسد.
"ترانسفورماتورها" هفتمین فیلم بلند مایکل بی پس از "پسران بد"، "صخره"، "آرماگدون"، "پرل هاربر"، "پسران بد 2" و "جزیره" است. در این فیلم شیا لابوف، مگان فاکس، جان وویت، جان تورتورو و هوگو ویوینگ نقش آفرینی کرده اند.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
ببخشید این تاپیک با این تاپیک چه فرقی داره؟؟

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
سينماگران ايراني بيانيه دادند

مجلس ختم نمادين، آغاز مبارزه اهالي سينماست

خبرگزاري فارس: علي آشتياني‌پور با اشاره به انتشار بيانيه‌اي از طرف اهالي سينما، تهيه‌كنندگان، كارگردانان و سينماداران گفت: مجلس ختم نمادين، آغاز مبارزه اهالي سينما با قاچاق فيلم است.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، آشتياني پور گفت: پيرو گردهمايي ديشب اهالي سينما، بيانيه‌اي را بدون ذكر نام تهيه‌كنندگان و با هدف ايجاد يك پيكر واحد از اهالي سينماي ايران منتشر ساختيم.
وي گفت: ستادي امور مربوط به اين بيانيه مشترك را پي‌گيري خواهد كرد و اولين حركت اين ستاد، برپايي مجلس ترحيم نماديني بود كه در اصل آغاز مبارزه بين فيلمسازان و قاچاقچيان فيلم خواهد بود.
در متن اين بيانيه كه نسخه‌ا‌ي از آن در اختيار فارس، قرار گرفت، آمده است:اكنون كه‌ با تهيه، تكثير و توزيع غير مجاز سي‌دي فيلم‌هاي سينماي ايران، ديگر بار نقاب از مناسبات سياه مافياي قاچاق و دلالي در آثار سينماي ايران برداشته شده و دست‌هاي پنهان‌ تخريب و تهديد كيان سينما و بضاعت‌هاي مالي تهيه‌كنندگان فعال اين عرصه را بي‌رحمانه و قانون‌شكنانه نشانه رفته‌اند، بر آن هستيم تا صداي اعتراض عميق،‌ جدي و جمعي خود را نسبت به‌روند غيرقانوني و فاجعه‌بار كپي كردن فيلم‌هاي سينمايي كه تيشه‌وار و پي‌درپي بر پيكر نحيف اقتصاد سينماي اين مرز و بوم وارد مي‌شود، به گوش دولتمردان ذيربط و صاحب اراده و مسووليت در اين زمينه برسانيم.
در ادامه اين بيانيه مي‌خوانيم: بي‌ترديد تلاش وزير ارشاد و معاونت سينمايي به‌تنهايي كافي نخواهد بود، بلكه لازم است مسوولان قوه قضاييه، مجلس شوراي اسلامي و نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي كشور نيز اين خطر را باور نموده و به‌منظور پيشگيري از خسارت‌هاي جبران‌ناپذير بيشتر به‌فرهنگ و سينماي كشور اقدامات لازم و كافي اعمال نمايند.
در اين بيانيه آمده است: شايد قبل از آنكه شاهد نابودي كامل سينماي كشورمان باشيم، اقدامي عاجل از طرف مسولين كشور صورت پذيرد. بر همين اساس تقاضاي خود را به شرح ذيل اعلام مي‌داريم:
1- اختصاص اعتبار لازم به‌منظور نظارت و كنترل شبكه قاچاق محصولات سمعي و بصري به معاونت سينمايي.
2- تغيير قانون نحوه مجازات اشخاصي كه به ‌رايت غيرمجاز اقدام مي‌كنند و برخورد قاطع و بازدارنده با فعالان اين شبكه.
3- برخورد جدي دستگاه قضايي با متخلفين و احقاق حق‌ زيان‌ديدگاه اين عرصه،‌ اعم از صاحبان فيلم، صاحبان سالن‌هاي نمايش و مؤسسات ويديو رسانه.
4- ريشه‌يابي از طرف دستگاه‌هاي اطلاعاتي و امنيتي و شناسايي شبكه‌قاچاق و برخورد با متخلفان اصلي اين جريان.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8603090508

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
آره بابا دلشو نکشنید
تو راست می گی
نانسی را هم دیده ای

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
راستی چرا سینمای ما این جوری شده که هنوز فیلم روی پرده سینماست و همون فیلم رو میشه از اینترنت دانلود کرد ؟!!! :blink::blink::blink:

مثل این : فیلم نقاب

فقط ايران اينطوري نيست توي كشورهاي ديگر هم همينطوره
مثلا همين مردعنكبوتي 3:D

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
حميد اعتباريان: پخش ماهواره‌اي «اخراجي‌ها» به من مربوط نيست

حميد اعتباريان گفت: برخلاف آنچه در رسانه‌ها از قول مسعودده‌نمكي آمده، پخش «اخراجي‌ها» از شبكه‌هاي غيرمجاز ماهواره‌اي به من مربوط نيست. اعتباريان گفت: من امتياز پخش «اخراجي‌ها» در آمريكا و كانادا را از حبيب‌اله كاسه‌ساز (تهيه‌كننده فيلم) خريدم و آن را به فردي به نام ملكي در دوبي واگذار كردم. در ادامه متوجه شدم او امتياز مذكور را به فردي به نام شعاع واگذار كرده است. وي گفت: من با شبكه‌هاي غيرمجاز ماهواره‌اي در دوبي مثل تپش و ... ارتباطي ندارم و من قبل از پخش فيلم و در زماني كه سي دي‌هاي غيرمجاز فيلم منتشر شد به آقاي كاسه‌ساز گفتم كه اين امتياز پخش را برگرداند چون نسخه‌‌هاي قاچاق كار را خراب مي‌كند و من از همان زمان هم نگران آبروي خود بودم و احتمال مي‌دادم به‌ خاطر لج ‌و لج‌بازي اين اتفاق صورت گيرد.
وي افزود: اين كه فيلم كجا رفته و در كدام شبكه ماهواره‌اي غيرمجاز به نمايش درآمده به من مربوط نيست چون من فيلم را به اين شبكه واگذار نكرده‌ام و حتي در قراردادي كه با آقاي ملكي داشتم، قيد كردم كه حق واگذاري اين فيلم را به هيچ شبكه ماهواره‌اي ندهد در حالي كه چنين بندي در قرارداد من با آقاي كاسه‌ساز وجود نداشت. وي قدرتمندي شبكه قاچاق را باني چنين اتفاقاتي دانست و گفت: حدس مي‌زنم كه چون به علت زياد شدن سي‌دي قاچاق نتوانسته‌اند از اين راه به سودي برسند، اين فيلم را به شبكه ماهواره‌اي مذكور فروخته‌اند تا به سود جديدي دست‌ يابند.

منبع خبر : فارس

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اكران فيلم «سنتوري» از سوم مرداد ماه، در گروه سينمايي قدس آغاز مي‌شود.

«مصطفي شايسته» پخش‌كننده فيلم سنتوري آخرين ساخته داريوش مهرجويي در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس افزود: سنتوري آخرين ساخته مهرجويي پس از فيلم اگه مي‌توني منو بگير(شاهد احمدلو) اكران خواهد شد.
شايسته ،«سنتوري» را بهترين فيلم داريوش مهرجويي پس از انقلاب دانست و گفت:پيش‌بيني مي‌كنيم «سنتوري»،پرفروش‌ترين فيلم امسال خواهد شد.
«سنتوري» هجدهمين فيلم داريوش مهرجويي است و بهرام رادان، گلشيفته فراهاني، مسعود رايگان، رؤيا تيموريان و... در اين فيلم بازي كرده‌اند. تورج منصوري در مدير فيلمبرداري،رضا درميشيان دستيار كارگردان، محمدرضا شريفي‌نيا مجري طرح فيلم «سنتوري» هستند و اردلان كامكار موسيقي‌متن فيلم را ساخته است.تهيه كنندگان اين پروژه، داريوش مهرجويي و فرامرز فرازمند هستند.

به نظر من که بدون صدای محسن چاوشی لطفی نداره:(

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
hedieh_tehrani.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تهراني قرار است به زودي در نخستين فيلم بلند سينمايي «پريسا بخت‌آور» سازنده سريال‌هايي چون «من يك مستاجرم» و «پشت كنكوري‌ها»، ايفاي نقش خواهد كرد.
بنابراين گزارش، اين فيلم «دايره زنگي» نام دارد و توسط سيدجمال ساداتيان (بشري فيلم) تهيه مي‌شود.
دست‌اندركاران توليد فيلم بنا دارند پس از صدور پروانه ساخت اين فيلم از سوي اداره نظارت و ارزشيابي معاونت سينمايي اخبار مربوط به اين فيلم را در اختيار رسانه‌ها قرار دهند.
«هديه تهراني» در سال‌هاي اخير، در زمينه بازيگري كم‌كار بود اما به عنوان دستيار و بازيگر نقشي كوتاه در پروژه گريه‌ها و رومئوي من كجاست؟ (عباس كيارستمي)فعاليت كرده بود.
او شهريور سال گذشته، بازي در فيلم «نسل جادويي»(ايرج كريمي) را كه به تازگي پروانه نمايش گرفته، به اتمام رسانده بود.
تهراني همچنين فيلم‌هايي چون نيوه‌مانگ(بهمن قبادي)، شبانه (اميد بنكدار و كيوان علي‌محمدي) را آماده نمايش دارد و بخش‌هايي از بازي در فرزند صبح(بهروز افخمي) را نيز بهار سال گذشته به پايان برده است.

بالا