دانيل کريگ، بازيگر نقش جيمزباند، گفته که با بازي در فيلم قطب نماي طلايي The Golden Compass به يکي از آرزوها و تخيلات خود دست يافته است.
وي در جشنواره فيلم کن به خبرنگاران گفت: «زماني که کودک بودم با آدم هايي که وجود خارجي نداشتند بازي مي کردم. به همين خاطر اکنون نيز براي بازي در فيلم جديدم، قطب نماي طلايي The Golden Compass، مسئله اي ندارم.»
در اين فيلم دانيل کريگ در مقابل شخصيت هاي خيالي اي ايفاي نقش مي کند که بعدها قرار است توسط کامپيوتر خلق شوند.
دانيل کريگ 39 ساله با بازي در فيلم کازينو رويال در سال گذشته معروف شد. در اين فيلم کريگ با بازي موفق خود خاطره نقش هاي شون کانري در سري فيلم هاي جيمزباند را زنده کرد. کازينو رويال موفق ترين و پرفروش ترين فيلم جيمز باند در تاريخ سينما شد و بيش از 450 ميليون دلار فروش کردقطب نماي طلايي، به کارگرداني کريس ويتز، نخستين بخش از تريلوژي تخيلي His Dark Materials است که بر اساس رماني به همين نام نوشته فيليپ پولمان، رمان نويس بريتانيايي ساخته شده است.
اين رمان در باره دختر دوازده ساله اي به نام ليرا، متعلق به دنيايي غير از دنياي ما و ماجراهاي او است. ليرا در پي آزادي بهترين دوستش مي رود و در اين راه مي بايست خطرات بي شماري را پشت سر بگذارد. پولمان در رمان خود واقعيت هاي انساني را با قدرت تخيل و همچنين دانسته هاي علمي آميخته است.
در کنار دانيل کريگ، به عنوان ماجراجويي جسور، نيکول کيدمن، ستاره سينما و برنده جايزه اسکار بهترين بازيگر زن در سال 2003 و اوا گرين، همبازي دانيل کريگ در کازينو رويال نيز بازي دارند.
قطب نماي طلايي، که با فيلم موفق ارباب حلقه ها مقايسه مي شودT در اواخر امسال به روي پرده سينماها خواهد رفت.
دانيل کريگ مي گويد: «من رمان ها را وقتي که منتشر شدند خواندم و با خواندنشان به خود گفتم اميدوارم روزي بتوانم در چنين نقش ماجراجويانه اي بازي کنم؛ داستاني که فراتر از يک داستان تخيلي است.» به همين خاطر جيمزباند فيلم کازينو رويال بلافاصله قرارداد بازي در اين تريلوژي را امضا کرد؛حتي اگر بازي در جيمزباند آتي در سال هاي بعد مشغله کاري او را زياد کند.
کريگ مي گويد: «احمقانه است اگر به چيزي که اعتقاد داري عمل نکني. سرم شلوغ خواهد شد اما همين خوب است؛ بايد کار کرد.»
دانيل کريگ 39 ساله با بازي در فيلم کازينو رويال در سال گذشته معروف شد. در اين فيلم کريگ با بازي موفق خود خاطره نقش هاي شون کانري در سري فيلم هاي جيمزباند را زنده کرد. کازينو رويال موفق ترين و پرفروش ترين فيلم جيمز باند در تاريخ سينما شد و بيش از 450 ميليون دلار فروش کرد.
پيش از اين پر فروش ترين فيلم جيمز باند «روزي دگر بمير» بود که حدود 430 ميليون دلار درآمد داشت. کازينو رويال در 64 کشور جهان به نمايش درآمد.