• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقايسه موبايلهاي مختلف ( مقايسه ي روز : Pocket Pc i-mate - Sonyericsson P )

Hitler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از moha_par :
لطفا جدای از تعصبات! و مد گرایی و ... نظرات خود را در مورد 6600 بدهید مثبت یا منفی فرق نمی کند
سلام عزیزم

مدل 6600 خیلی قابلیت ها داره و در کل خوبه و خوش دست هم هست اما اگه برات مهمه باید بدونی که تقریباً دست هرکسی ممکنه باشه گرفتی چی میگم ممکنه بری تو خیابون ببینی یه عمله افقانی گرفته دستش ( البته شاید بگی از کجا آورده پولشو خریده باید گفت احتمالاً دزدیشو خر یده )

از جمله چیز های خوبش داشتن سیستم عامل سیمبین است
و دوربین ( فیلم و عکس )
و مونیتور نسبتاً خوب ( 65,536-color TFT display )
و یه چیز جالب اینکه بازی های گوشی ان گیژ رو هم میتونی روش بریزی
و تکنولوژی جاوا رو هم داره
دارای بلو توث
و اینفرارد ( مادون قرمز ) است
دارای اسپیکر داخلی ( با کیفیت قابل قبول )
و جو یستیک ( چهار جهته با OK )
حافظه داخلی 6 مگابایت + 32 مگابایت کارت حافظه خارجی داخل جعبه ساخت کره + امکان استفاده از کارت حافظه
بهترین گارانتی : ایراتل ... وبهترین سازنده فنلاند ( که مال ایراتل فنلاندی است ) ( بعضی نوع های کره ای در بازار یافت میشه )
آنتن دهی مناسب ( تست شده ) با آنتن داخلی
توجه : این گوشی با باطری کره ای عرضه میشه که باید هلو گرام ( برچسب اطمینان ) شرکت داشته باشه وگر نه تقلبی حساب میشه ... ( دیده شده بعضی باطری های تقلبی منفجر شده اند )

راستی اگه برات مهمه بازم باید بگم رادیو اف ام و قفل صفحه کلید اتوماتیک نداره ( باید خودت قفل بریزی روش ) و به علاوه اگه انگشتات بزرگه باید بگم یه کمی صفحه کلیدش ممکنه برات مشکل ایجاد کنه چون دکمه هاش نزدیک به همه ...

در این صفحه دموی جالبی ( فلش ) برای این گوشی هست ( خود سایت نوکیا ) : Click here
فکر نکنم چیزی مونده باشه ولی اگه بازم سوالی بود در خدمتم ..​

فعلاً خدا نگهدارت عزیزم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من به دوستانی که پست های نامربوط در این تاپیک و یا هرجای دیگه ای از بخش موبایل زدن اخطار می کنم که محیط اینجا رو با چت روم و یا جاهای دیگه یکی نگیرن و مراقب محتوای پست هاشون باشند.
اما بدونید که پاک کردن 10 تا پست کار چندان خوشایندی برای من نیست.

Hitler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
من به دوستانی که پست های نامربوط در این تاپیک و یا هرجای دیگه ای از بخش موبایل زدن اخطار می کنم که محیط اینجا رو با چت روم و یا جاهای دیگه یکی نگیرن و مراقب محتوای پست هاشون باشند.
ممنون که این چرت و پرت ها رو پاک کردی ولی چرا ناقص پاک کردی منظورم ایناست :
#78 # 77
که باقی مونده
فقط زورت به ضعيف ها ميرسه !!!!
باشه هر جور راحتی !!!
________________________________________________________________________________
/ به دکتر علی شریعتی گفتن چرا ریشاتو باتیغ میزنی گفت با تیغ ظالم بجنگید نه با تیغ تیز |
/ ( امیدوارم فهمیده باشی جناب مدیر موبایل ) |
/ _______________________________________________________________________________|

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
باشهداش من كه گفتم پاك كن ;) خوشحال شدم . :) محتوا پست هارو هم ما شروع نكرديم .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Hitler :
ممنون که این چرت و پرت ها رو پاک کردی ولی چرا ناقص پاک کردی منظورم ایناست :
#78 # 77
که باقی مونده
فقط زورت به من رسید جوابامو پاک کردی !!!!
باشه هر جور راحتی !!! : به دکتر علی شریعتی گفتن چرا ریشاتو باتیغ میزنی گفت با تیغ ظالم بجنگید نه با تیغ تیز
( امیدوارم فهمیده باشی جناب مدیر موبایل )
78 و 77 چرت و پرت نيست شما در موقع ورودت دعوا راه انداخت من هم شما رو ايگنور مي كنم كه ديگه از شرت خلاص شم . چرت و پرت شناسيت اشكال داره ;)

mortezahqg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه آدم خوب اوومد تو این تاپیک چند تا حرف حساب زد با منطق و با شعور بحث میکرد همه ضایع شدن ، تابلو شد یه مشت بی شعور و بی سواد جمع شدن چرت و پرت میگن ، بعد یه آدم بد که تازه کم آورده بود اونو ایگنور کرد که کسی نفهمه که آدم بده عجب موجود ضایع بی سواد و کمالاتی است ، تازه به اینجا ختم نمیشه یه آدم زشت هم قبلش اون مرد خوب رو لال کرد و نزاشت که حرف هاشو بزنه و جواباشو پاک کرد ولی چرت و پرت های بد رو گذاشت بمونه .
عجب دموکراسی درخشانی تو این تاپیک برقراره​
تازه میگه " ما که گفته بودیم پاک کن " ( از قول آقای بد ) ، فکر میکنن مردم نمی دونن باهم دستشون تو یه کاسس این بد و اون زشت ، بعد هم این بد هی میگه " من اول مهتوی این پست ها رو شروع نکردم " عین این دختر بچه ها :p :lol: تازه خوبه اولین فحش رو این بد فلان فلان داد
اون بد بخت هیتلر که هی عزیزم جونم میگفت با ادب بود

خوب : Hitler ........ بد : ( تن تن ) TinTin ..... زشت : مدير موبايل

mortezahqg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از moha_par :
لطفا جدای از تعصبات! و مد گرایی و ... نظرات خود را در مورد 6600 بدهید مثبت یا منفی فرق نمی کند

منم با هیتلر و اون چیزایی که تو پست بالا ( بدون تعصب درباره 6600 ) نوشته موافقم تمام اینا رو تایید میکنم بدون تعصب
جواب من مثبته

mortezahqg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیگه من این تاپیک رو تحریم میکنم چون دموکراسی و آزادی سخن نداره
شما هم این کار رو بکنید ای طرفداران آزادی

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mortezahqg :
یه آدم خوب اوومد تو این تاپیک چند تا حرف حساب زد با منطق و با شعور بحث میکرد همه ضایع شدن ، تابلو شد یه مشت بی شعور و بی سواد جمع شدن چرت و پرت میگن ، بعد یه آدم بد که تازه کم آورده بود اونو ایگنور کرد که کسی نفهمه که آدم بده عجب موجود ضایع بی سواد و کمالاتی است ، تازه به اینجا ختم نمیشه یه آدم زشت هم قبلش اون مرد خوب رو لال کرد و نزاشت که حرف هاشو بزنه و جواباشو پاک کرد ولی چرت و پرت های بد رو گذاشت بمونه .
تازه میگه " ما که گفته بودیم پاک کن " ( از قول آقای بد ) ، فکر میکنن مردم نمی دونن باهم دستشون تو یه کاسس این بد و اون زشت ، بعد هم این بد هی میگه " من اول مهتوی این پست ها رو شروع نکردم " عین این دختر بچه ها :p :lol: تازه خوبه اولین فحش رو این بد فلان فلان داد

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mortezahqg :

سلام . من از اول بحث ، اين تاپيك رو خوندم . به نظر من ، حرف هاي هيتلر توهين آميز بود . اما گفتم بي خيال چيزي نگو ! شايد اينها همديگر رو مي شناسن و با هم شوخي دارن . نمي دونم منظورت از دليل منطقي و اين حرفا چيه . حرف اگر منطقي باشه ، جملات روت رو كم كردم و تو بيسوادي و انگليسي حاليت نيست و از اين حرفا نبايد توش باشه . ما اينجا نيومديدم روي همديگر رو كم كنيم ، اومديم ياد بديم و ياد هم بگيريم . نوع جملات شما هم كه كاملا توهين آميزه . بابا ! شما هنوز 4 تا پست نزدي ، داري بد و بيراه مي نويسي . خوب ، بد ، زشت يعني چي ؟ بابا ! حداقل احترام تجربه طرف رو توي فروم داشته باشيد . تازه شما به Tin Tin مي گي بد . اين بنده خدا ، وقتي هيتلر اولين پيغامش رو نوشت ، پيغام داد كه خوشحالم كه اولين پيغامت توي تاپيك من بوده . اين آدم رو شما ميگي بي ادب و بد ؟ نمي دونم شما با چه منطقي آدمهاي ديگه اي كه مطمئنم خيلي هاشون با سوادتر از شما هستند رو بي سواد و بي شعور خطاب مي كني . در ضمن اگه ناراحتي مي توني از اين فروم بري . مي دوني چرا دارم از Tin Tin دفاع مي كنم . چون پس فردا يه آدم كج فهمي عين شما كه هنوز 4 تا پست نزده نياد و همه چيز رو خراب نكنه .

براتون متاسفم .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خوب از امروز براتون مانند مقايسات بالا مقايسه اي داريم بين 6600 و SX1 . از اكسپلود عزيز خواهشمنم بنويسه ( مقايسه ي روز : Siemens SX1 - Nokia 6600 ) . البته اگه براش زحمتي نيست . ;)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اصلاحيه براي دوستان
با عرض سلام و خسته نباشيد . اصلاحيه ي جديد در مورد خريد گوشيهاي بحث شده قبلي ( Sonyericsson P - Pocketpc i-mate ) :
در راستاي خريد آن دو گوشي ابتدا ببينيد شما آيا يك تلفن همراه مي خواهيد كه كارهايي مثل پخش فيلم و موزيك و بازي و
كارهايي شبيه كامپيوتر انجام دهد يا يك كامپيوتر جيبي كه از قضا تلفن هم مي گيرد :D و بعد انتخاب كنيد .
× دوستي از دوستان مي گفت : در حال حاضر گوشي بايد به دل خريدار بشينه . البته منظورش خريد الكي و بدون اطلاع
از يك گوشي نبود . بلكه يعني امكانات رو كه در نظر گرفتيم و بودجه را كه محاسبه كرديم با چند گوشي طرف مي شويم
و ديگر خريد آنها بستگي به علاقه ي ما دارد . امكان دارد Pocketpc i-mate pda2k به دل كسي نشيند :blink: و در عوض اون
فرد عاشق 6600 باشد :blink: :blink: :blink: . البته خيلي هم اينجوري نيست ولي مواردي هم هست كه فرد نمي خواهد
پول زيادي بابت خريد گوشي دهد .

فلــــــذا ما نمي گوييم و نخواهيم گفت كه سوني اريكسون سري پي بد هستند و نمي گوييم و نخواهيم گفت كه پاكت پي سي
ها بهترينند ولي مي گوييم كه هر چي دوست داري بخر اين راهنما هم پيش روته ;)
و در مورد سي پي يوي دو موبايل : درسته كه سي پي يوي آي ميت در هر دو گزينه تقريبا دو برابر گوشيهاي سري پي
هستند ولي بدونين سوني هيچ وقت محصول خيلي كندي طراحي نمي كنه و انتخاب آن سي پي يو با توجه به سيمبين
بودن و حجم كمه برنامه هاست كه متناسب با آن سرعتي تقريبا برابر با برنامه هاي ويندوز خواهد داشت .

عزيزان دل , هر چه مي خواهيد بخريد و لذتشو ببرين . اما اگر عاشق چيزي هستين به دنبال بهتر از آن نگرديد كه بعدا پشيمان خواهيد شد :(

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نظرمن بهتره که برای هر مقایسه یک تاپیک جداگانه داشته باشیم اما به شرطی که مقایسه ی جامع و مستدلی باشه. شیوه نامگذاری تاپیک ها هم دارای یک وحدت رویه باشه.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
به نظرمن بهتره که برای هر مقایسه یک تاپیک جداگانه داشته باشیم اما به شرطی که مقایسه ی جامع و مستدلی باشه. شیوه نامگذاری تاپیک ها هم دارای یک وحدت رویه باشه.
ولي اگه اين تو باشه همه ي مقايسات فكر نمي كنيد منبعي جامع و كلي باشد ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من فکر می کنم که اگر قرار باشه همه مقایسه ها توی یه تاپیک باشه پراکندگی موضعی در اون تاپیک زیاد میشه. از طرفی هر چند وقت یه بار یه نفر میاد و در مورد مقایسه های قبلی نظر میده یا سئوال می پرسه نظم مطالب رو به هم میزنه. پس بهتره که هر مقایسه در یک تاپیک انجام بشه و همه هم در موردش همون جا نظر بدن.

pcboyir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :D
يك PDF آماده شده در مورد گوشي هاي جديد و مقايسه آنها

تهيه و تنظيم شده توسط Pc Boys Ir Group

Download

با تشكر رضا ترابي

www.PcBoysIr.net

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
من فکر می کنم که اگر قرار باشه همه مقایسه ها توی یه تاپیک باشه پراکندگی موضعی در اون تاپیک زیاد میشه. از طرفی هر چند وقت یه بار یه نفر میاد و در مورد مقایسه های قبلی نظر میده یا سئوال می پرسه نظم مطالب رو به هم میزنه. پس بهتره که هر مقایسه در یک تاپیک انجام بشه و همه هم در موردش همون جا نظر بدن.
چشم . همين الان ميرم يك تاپيك ميزنم :)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان تاپيك رو زدم بيايين اونجا :)

bita_khanuom

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال آيا (hp ipaq h6325 pocket pc) قابليت تعويض ويندوز رو داره يا نه ...
و نکته ديگه اينکه PDA چيه ....
:)

pcboyir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bita_khanuom :
يه سوال آيا (hp ipaq h6325 pocket pc) قابليت تعويض ويندوز رو داره يا نه ...
و نکته ديگه اينکه PDA چيه ....
:)

هر pocket pc قابليت تعويض OS را دارد
و در جواب به PDA چيه : Pocket Digital Assistance ( منشي ديجيتال جيبي )

اينم يك سري PDA

pda_1_ph.gif
pda_0_ph.gif
linuxbigpda-s.gif

بالا