• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقايسه موبايلهاي مختلف ( مقايسه ي روز : Pocket Pc i-mate - Sonyericsson P )

Minor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pcboyir :
هر pocket pc قابليت تعويض OS را دارد
و در جواب به PDA چيه : Pocket Digital Assistance ( منشي ديجيتال جيبي )

اينم يك سري PDA

pda_1_ph.gif
pda_0_ph.gif
linuxbigpda-s.gif

PDA = personal digital assistant

اصولا هیچ پاکت پی سی قابلیت تعویض سیستم عامل ندارد. فقط آپدیت میشود.
تنها راه تعویض سیستم عامل یا کرک هست یا اینکه شرکت تولید کننده windows جديد رو در قالب rom جديد عرضه كنه كه تا با حال همچين اتفاقي نيافتاده و اصلا توجيه اقتصادي ندارد.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از bita_khanuom :
يه سوال آيا (hp ipaq h6325 pocket pc) قابليت تعويض ويندوز رو داره يا نه ...
و نکته ديگه اينکه PDA چيه ....
:)
مدل 6325 انتخاب خوبي نيست چون سي پي يو و رم قوي اي نداره و واقعا شما رو لنگ ميزاره . امكان ارتقا سيستم عامل بستگي
به اين داره كه شركت اچ پي سيستم عامل مخصوص rom اين گوشي رو ارائه بده يا نه.
براي اينكه بدونين پي دي اي چيه بهتره سري به اين وبلاگ بزنين : pda.persianblog.com

bita_khanuom

Registered User
لایک‌ها
0
اولا POCKET PC خودت چيه و کدوم Pocket Pc رو توصيه ميکنی (چون ميخوان برام از امريکا بيارن) که طراحی شم عالی باشه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از bita_khanuom :
اولا POCKET PC خودت چيه و کدوم Pocket Pc رو توصيه ميکنی (چون ميخوان برام از امريکا بيارن) که طراحی شم عالی باشه
ما يكم وضعمون خرابه :( يك imate pocketpc phone
53.gif

اون مدل HP متاسفانه سي پي يوش ضعيفه و الا طراحيش بي نظيره . خود من يك زماني عاشقش بودم ولي حالا مي بينم
آي-ميت پاكت پي سي كه سي پي يوش دو برابره اونه بعضي موقع ها كم مياره . ديگه چه برسه به اون :wacko:
شما بگو برات يك i-mate PDA2K بيارن كه هم طراحيش خوبه هم امكاناتش . البته بايد دوستان بگن معادل PDA2K
در مارك q-teck چيه .

pcboyir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Minor :
PDA = personal digital assistant

اصولا هیچ پاکت پی سی قابلیت تعویض سیستم عامل ندارد. فقط آپدیت میشود.
تنها راه تعویض سیستم عامل یا کرک هست یا اینکه شرکت تولید کننده windows جديد رو در قالب rom جديد عرضه كنه كه تا با حال همچين اتفاقي نيافتاده و اصلا توجيه اقتصادي ندارد.

با سلام خدمت دوستان
در جواب دوست عزيز بگم كه فقط يك سوال دارم از شما كه ميگي OS نصب نمي شه اگر شما يك Languge نصب كني كه OS به هم بريزه ( كه براي خودم پيش اومده ) چي كارش مي كنين ؟

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببينيد دوستان . اين PocketPC كه شما مي خواهيد ، در اصل PocketPc Phone Edition هستش . كه اگر چه سيستم عاملش Windwos Mobile هست ، اما قابليتهايي داره كه PocketPc معمولي نداره واون قابليت تلفن همراه بودنشه . از اين به بعد اگر قراره دنبال دستگاه تلفن همراه بگرديد از PocketPC PE استفاده كنيد و نه PocketPC. درباره PDA هم دوستان توضيح دادن . فقط اين نكته رو اضافه مي كنم كه PDA مجموعه بزرگيه كه PocketPc , Palm , BlackBerry و خيلي چيزهاي ديگه زير مجموعه اي از اون هستند .

دستگاههايي كه دوستمون جناب pcboyir گذاشتن از سري خيلي قديميه Palm هستند . اون زماني كه واقعا و به تمام معني Palm قدرتمند بود .
درباره سيستم عامل ، بايد بگم كه بايد معلوم بشه منظور از قابل تغيير چيه . اگر منظورتون اينه كه اگر ويندوز رو خواستيد عوض كنيد به هر دليل ، مثلا نرم افزارها رو ديگه اجرا نمي كنه ، يا اصلا سيستم بالا نمي آد آيا ميشه دوباره ويندوز رو به حالت ايده آل و اوليه در آورد يا نه ، بايد بگم كه بله ! ميشه . كافيه شما دستگاه رو Hard Reset كنيد و چون Windows در بخش ROM قرار داره ، بلافاصله بعد از Hard Reset و بدون هيچ كار ديگه اي ، به صورت پيكره بندي شده و در حالت اوليه ، بالا مياد . يعني اينجوري نيست كه شما كار خاصي انجام بديد و خودتون بخواهيد ويندوز بريزيد . در اصل دستگاه ، سيستم عامل در حالت Default رو بعد از هارد ريست Restore مي كنه .
اما اگر منظورتون از قابل تغيير ، تغيير كلي سيستم عامل از يك ورژن به ورژن ديگه و از يك زبان به زبان ديگه است ، بايد بگم هم ميشه و هم نميشه . كاملا بستگي به نوع دستگاه شما داره . و به اندازه Rom كه كارخانه براي دستگاه شما در نظر گرفته مربوطه . اما اگر مقدار Rom به اندازه كافي براي سيستم عامل جديد باشه ، و از اون طرف ، خود كارخانه ، سيستم عامل جديد رو براي دستگاه شما در نظر گرفته باشه ، چه پولي و چه مجاني ، دستگاه شما قابل آپگريد است . چند تا مثال مي زنم ، براي دستگاهي مثل Dell Axim X50 Series شركت Dell براي چند وقت ديگه ، امكان آپگريد دستگاه رو از ورژن Windows Mobile 2003 SE به Windows Mobile 5.0 فراهم كرده . ولي مثلا شركت HP براي دستگاهي مثل HP Ipaq h2200 Series ، اگر چه اين دستگاه جز بهترين دستگاههاي سال 2003 شناخته شده بود ، اما به دليل حجم كم Rom كه نزديك به 3 مگابايت از اون باقي مونده بود ، امكان آپگريد از ورژن Windows Mobile 2003 به Windows Mobile 2003 SE رو فراهم نكرد كه همين موضوع حتي باعث شد كه كاربران به PetitionOnline شكايت كنند .ولي همين شركت HP براي دستگاههاي سري 3600 قديمي كه اون زمان شركت Compaq توليد كننده اين دستگاهها بود و سيستم عامل PocketPC 2002 رو داشت ، ورژن Windows Mobile 2003 رو ارائه كرد كه خيلي ها ازش استفاده مي كنند .

pcboyir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوست عزيز
مشكرم از توضيح كامل شما :happy:

agha_malek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
÷÷÷ اولاً اورکس ای 900 یه مودم داخلی بیسیم داره که توی ایران میشه با اون و سیم کارت موبایل داخل اورکس ای 900 با هزینه تلفن معمولی ( ثابت ) وصل شد به اینترنت ( توجه این امکان در ایران هست و احتیاجی به ثبت نام و پول اضافی نداره فقط کارت اینترنت رو باید از سر کوچتون بخرید )

كسي اينجا هستش كه بدونه اين حرف درسته يا نه و امتحانش كرده باشه و در ضمن نحوه كاركردنش هم توضيح بده ؟

agha_malek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگي مي خواستم مدلهاي pocket pc phone edition hp رو هم اينجا معرفي كنيد و يه مقايسه هم با بقيه pocket pc هاي ديگه بكنيد ؟

من خودم يه everex e900 دارم اگه ميشه راجع به اين مدل هم مقايسه بكنيد ممنون .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقایون من می خواهم یدونه بگیرم تمام این حرفا رو هم خوندم حالا یه سوال
من می خواهم اونو ببرم خارج ایران یعنی امکاناتش برا اینترنت و wireless و از این جور چیزا برام خیلی مهمه
حالا می خوام بدونم چی بگیرم که کامل باشه
لطفا کامل توضیح بدین
در ضمن من اين مدل ASUS mypal a730w هم ديدم به نظرم خوبه اينم لينكش
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=8&l2=0&l3=0&model=469&modelmenu=1
ميشه اينم ببينين و نظرتونو بگين
مرسی

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
درباره جناب agha_malek :
اولاً اورکس ای 900 یه مودم داخلی بیسیم داره که توی ایران میشه با اون و سیم کارت موبایل داخل اورکس ای 900 با هزینه تلفن معمولی ( ثابت ) وصل شد به اینترنت ( توجه این امکان در ایران هست و احتیاجی به ثبت نام و پول اضافی نداره فقط کارت اینترنت رو باید از سر کوچتون بخرید )
كسي اينجا هستش كه بدونه اين حرف درسته يا نه و امتحانش كرده باشه و در ضمن نحوه كاركردنش هم توضيح بده ؟

اين رو كي نوشته ؟ هر كي نوشته بايد از خودش بپرسيد . حالا اگر رفتيد و ازش پرسيديد ، اين سوالهاي من رو هم بپرسيد .
بالاخره ، شماره گيري از طريق موبايل هست يا نه ؟ اگر هست ، چه هزينه اي مي افته و ديگه اون مودم چه فايده اي داره ؟
اگر شماره گيري ، به قول كسي كه اينو نوشته ، با هزينه تلفن معمولي (ثابت) هستش ، پس يك جوري اين دستگاه بايد به خط تلفن وصل بشه . نمي تونه كه ورد بخونه و به اينترنت وصل بشه .
خب ! مساله به دو بخش تقسيم ميشه . يا رابط سومي ، مثل كامپيوتر هست كه دستگاه ، اول به كامپيوتر وصل ميشه و بعد به اينترنت كه خب ! اينكه مهم نيست. من با هر PocketPC اين كار رو براتون مي كنم .

اگر رابط سومي ، وجود نداره و اين دستگاه مستقيم به خط تلفن وصل ميشه ، باز هم دو بخش ميشه . يا جايي براي سوكت تلفن روي دستگاه تعبيه شده كه من چيزي روي دستگاه نديدم . (تاكيد مي كنم ، من ! نديدم. شايد باشه كه البته بعيد مي دونم ) . بله ! كارتهاي CF اي وجود داره كه اين كار رو مي كنه ، اما اينكه اين دستگاه به صورت Built-in اين قابليت رو داشته باشه ، بعيد مي دونم .
حالت دوم هم اينه كه همراه دستگاه ، وسيله اي هم هست ، كه اون به خط تلفن وصل ميشه و دستگاه ، از طريق بلوتوث يا هر چيز ديگري به اون وسيله وصل ميشه . در هر صورت ، باز هم ميگم . بريد از اون كسي كه همچين چيزي رو گفته بپرسيد .

مي خواستم مدلهاي pocket pc phone edition hp رو هم اينجا معرفي كنيد و يه مقايسه هم با بقيه pocket pc هاي ديگه بكنيد
فعلا كمپاني عظيم HP ، دو مدل PocketPC Phone Edition توليد كرده . سري h6000 و سري hw6000 . كه سري Hw6000 در 3 ماهه سال 2005 ، Release شده . درباره اين كه نوشتيد مقايسه كنيد ، بايد بگم كه كلا مقايسه كردن توي ايران مطرح نيست و شما بايد متوسل به Review هاي خارجي بشيد . اگر توضيح بيشتر درباره هر كدوم از اين دو دستگاه خواستيد ، در خدمتم . ;)

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره دوست عزيز Sony Ericsson!! :

میشه مشخصات کامل این everex e900 رو بنویسین؟
جریان وصل شدن به اینترنت با هزینه تلفن ثابت راسته؟

اين مشخصات كامل Everex E900 از سايت Everex بخش خاورميانه . يادم باشه آخر سر درباره تبليغ به اصطلاح نمايندگي !! اين شركت توي ايران صحبتي بكنم .

درباره سوال دومتون هم كه به جناب agha_malek جواب رو دادم .

گفته بوديد :
من می خواهم اونو ببرم خارج ایران یعنی امکاناتش برا اینترنت و wireless و از این جور چیزا برام خیلی مهمه
حالا می خوام بدونم چی بگیرم که کامل باشه
در ضمن من اين مدل ASUS mypal a730w هم ديدم به نظرم خوبه
حتما مي دونيد كه اين دستگاه Phone Edition نيست . اگر اين رو مي دونيد و موبايل بودن (يعني تلفن همراه) دستگاه براتون اهميت نداره ، اولا حدود قيمت رو بگيد . دوما اينكه مي خواهيد از ايران بخريد يا از همون جايي كه داريد تشريف مي بريد . سوما انتظاراتي كه از دستگاه داريد ، رو هم بگيد . خب ! از نوع انتخابتون يه چيزهايي حدس مي زنم . اول اينكه دستگاه حتما Wifi داشته باشه . اينكه VGA باشه . دوربين داشته باشه . البته اميدوارم دوربين چندان براتون مهم نباشه . در كل ، Asus A730 Series اگر چه جز PPC هاي محبوب منه ، اما PPC هاي بهتري هم وجود داره . انتخاب بين اين دستگاهها ، بستگي به نوع انتظارات شما از اون دستگاه داره .

انشاالله هر كجا كه مي رويد ، موفق باشيد.

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب ! قرار شد از نمايندگي Everex توي ايران حرف بزنم . تبليغ روز چهارشنبه روزنامه جام جم ، درباره اين گوشي رو ديدم . خب ! واقعا بدا به حال كمپاني Everex كه يه شركتي مثل اين شركت نمايندگي اون رو بگيره . متاسفانه ، يا اين شركت مردم رو جاهل ! حساب كرده و يا خودشون از سواد كافي توي اين زمينه برخوردار نيستند .

خب ! اول از همه ، چيز جالبي كه خود تبليغ داره ، اينه كه حرفي از Everex بودن اين دستگاه به ميون نيومده . تنها دو جا ، از كلمه Everex استفاده شده كه اون هم آدرس سايت Everex.ir هستش . در صورتي كه تبليغ ، بايد روي مارك Everex مانور بده ، نه روي كلمه PocketPC كه به چه بزرگي ، نوشتن .
خب ! مي خوام فقط اين تبليغ رو نقد كنم ، ببينيد اينا ديگه كي هستند :lol: درضمن ، چيزهايي كه پر رنگ نوشتم ، جملات اين تبليغه .
نوشته برخي از مشخصات PocketPC . مسخرس . ننوشته مشخصات Everex E900 . نوشته مشخصات PocketPC . احتمالا طرف از كلمه PocketPc خيلي بيشتر از خود Everex خوشش مي اومده . و واقعا مثل اينكه تعمدا نخواست بنويسن Everex E900 . البته من مدافع يا مخالف اين دستگاه نيستم ، اما اينجور ضايع كردن يك گوشي ، اون هم از جانب نمايندگي :lol: :lol: اون شركت ، برام عجيبه .

قابليت 1 : پيشرفته ترين موبايل همراه با كامپيوتر جيبي در دنيا :
نمي دونم اين جمله رو اينها از كجا آوردن . اگر اندكي سواد داشتن مي دونستن كه توي دنياي امروز ، ما The Best نداريم . One Of the Best داريم . همينطور پيشرفته ترين نداريم. اگر مي گفت ، يكي از پيشرفته ترين ، شايد حرفش درست بود اما اينكه اين تعبير پيشرفته ترين رو ، اينها از كجا آوردن من نمي دونم .

بين قابليتهاي نوشته شده ، چند تا چيز ديگه هم هست كه واقعا حال ندارم به اونها هم گير بدم . مثلا نوشته
پخش فيلم با هر فرمتي با كيفيت بالا . دوستان مي دونن ، كه اين نوع نوشتار ، بدترين نوع نوشتاره . كلي گويي زياد و با مفهموم اينكه كاربر هيچي بلد نيست . با كيفيت بالا يعني چي ؟ با هر فرمتي يعني چي ؟ خيلي از فرمتا هست كه هنوز برنامه اي براي پخشش درست نشده و يا اگر شده به قدري داري Bug هست كه استفاده نكردنش بهتر از استفاده كردنشه .يادمون نرفته كه تا همين 2 يا 3 ماه پيش ، پسوند 3GP : H.263 Video Codec + Amr Audio Codec شناخته شده نبود تا اينكه TCPMP يه كاري كرد . همه اينها به كنار . اصلا خود جمله مشكل داره . اين جز قابليتها حساب ميشه ؟ مثل اينكه من بگم از قابليتها و امكانات پيكان اينه كه 4 تا چرخ داره . حالا بگذريم . شايد كسي بگه كه اين قابليتها رو براي كسايي كه نمي دونن نوشته .

قابليت 2 : سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 2004 .
احتمالا مايكروسافت ، يك سيستم عامل جديد براي نمايندگي اين گوشي توي ايران توليد كرده . چون حتي خود توليد كننده ، يعني Everex درباره سيستم عامل ميگه Microsoft Windows Mobile™ 2003 Second Edition . حالا اينها دونسته يا ندونسته ، 2003 SE رو با 2004 يكي مي دونن ديگه بايد از خودشون پرسيد .

قابليت 3 : رزولوشن LCD - 1580×960 مجهز به TouchScreen
بايد بگم كه واقعا اين جمله شاهكاره . واقعا به Everex E900 به خاطر توليد همچين دستگاهي اون هم فقط براي ايران ، با همچين وضوح تصويري ، تبريك گفت . :p خارج از شوخي اينكه واقعا متاسفم ! همونطوري كه مي دونيد ، ما همچين LCD با چنين رزولوشني نداريم (اون هم به صورت سخت افزاري) . نهايت رزولوشني كه براي اين دستگاهها مطرحه و به VGA معروفه ، همونطوري كه معلومه 480×640 هستش كه سايت Everex هم ، رزولوشن اين دستگاه رو 480*640 معرفي كرده . جالب اينه كه نوشته مجهز به !!! TouchScreen . حالا اين "مجهز به" چه معني ميده ، .....

قابليت 4 : وضوح تصوير 65000 رنگ و به ابعاد 2.8" . آقا اين كه ديگه فارسيه (در اصل عربيه ;) ). يكي بره به اينا بگه ، ابعاد يعني جمع بعد . يا به قول فرنگي Dimension . عدد 2.8 رو نوشتند و بعد كنارش نوشتن ابعاد . در صورتي كه ابعاد ، اكثرا براي نشان دادن طول × عرض × ارتفاع دستگاه استفاده ميشه . نه براي نشان دادن اندازه صفحه نمايش .

قابليت 5 : امكان چك كردن ايميل و جستجوي سريع در تمامي سايتها . . خب ! اصلا لازم نيست درباره اين قابليت حرفي بزنيم . جالب اينجاست كه با آب و تاب ، از "جستجوي سريع" حرف مي زنند .

قابليت 6 : اتصال به اينترنت از طريق مودم بلوتوث . . خب ! جناب agha_malek. اگر اين جمله درست باشه ، پس بايد از اون كسي كه حرف از مودم داخلي زده بپرسيد كه اون "داخلي" ديگه چيه . هر چند كه من توي خود وبسايت Everex چيزي در مورد وجود Bluetooth Modem توي اين پك موبايل نديدم . اگر منظورش اينه كه اگر مودم بلوتوث داشته باشي ، مي توني به اينترت وصل بشي ، بايد بگم كه واقعا اينها با اين چشم بندي هاشون ، دست هرچي شعبده باز رو از پشت بستند .

قابليت 7 : سيستم بازي با قدرت گرافيكي 3D . خب ! واقعا مي خوام بدونم اين جمله از كجا اومده . "قدرت گرافيكي " يعني چي ؟ 3D يعني چي ؟ "سيستم بازي" يعني چي ؟

قابليت 8 : داراي كيبورد اينفرارد براي تايپ سريع . اگر كسي اين دستگاه رو داره ، بگه همچين چيزي توش هست يا نه . بنده بعيد مي دونم .

قابليت 9 : سازگار با نرم افزارهاي اتوماسيون اداري ايران . خب ! اين رو هم من نمي فهمم يعني چي ؟ يعني منظورش سري Office هستش ؟ اتوماسيون اداري آيا به معني نرم افزار Office هستش ؟

جالب اينكه دو تا وبسايت معرفي كردن . اولي Everex.ir و دومي Irtci.net . خب ! به هر دوتاشون سر بزنيد ببنيد چه چيزهايي توش پيدا ميشه .

و در آخر اينكه ، واقعا اگر يك كمپاني مثل Everex چنين نمايندگي رو (كه اميدوارم رسمي نباشه) داشته باشه ، احتياج به دشمن نداره . هر چند كه از حق نگذريم ، من قصد تخريب اين دستگاه رو نداشتم . اين دستگاه ، دستگاه خوبي به نظر ميرسه . اون چيزي كه قصد داشتم بگم ، همونطوري كه مشخصه ، حرف از نمايندگي فروش اين دستگاه هستش ، نه خود دستگاه .
در ضمن ، اين تبليغ رو من روز چهارشنبه در روزنامه جام جم ديدم . اميدوارم امروز كه يكشنبه ست ، اينا رو دست كرده باشن .
اين هم مشخصات دستگاه Everex E900 از سايت رسمي شركت Everex بخش خاورميانه . كليك كنيد.
موفق باشيد .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
فكر كنم همون تبليغيه كه جناب هيتلر گذاشته بودن و ما گفتيم اين گارانتي اصلا و ابدا معتبر كه نيست هيچ زاقارت هم هست
خوبه كه جناب هيتلر اين نقد رو ببينن . :rolleyes:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Pda :
حتما مي دونيد كه اين دستگاه Phone Edition نيست . اگر اين رو مي دونيد و موبايل بودن (يعني تلفن همراه) دستگاه براتون اهميت نداره ، اولا حدود قيمت رو بگيد . دوما اينكه مي خواهيد از ايران بخريد يا از همون جايي كه داريد تشريف مي بريد . سوما انتظاراتي كه از دستگاه داريد ، رو هم بگيد . خب ! از نوع انتخابتون يه چيزهايي حدس مي زنم . اول اينكه دستگاه حتما Wifi داشته باشه . اينكه VGA باشه . دوربين داشته باشه . البته اميدوارم دوربين چندان براتون مهم نباشه . در كل ، Asus A730 Series اگر چه جز PPC هاي محبوب منه ، اما PPC هاي بهتري هم وجود داره . انتخاب بين اين دستگاهها ، بستگي به نوع انتظارات شما از اون دستگاه داره .

انشاالله هر كجا كه مي رويد ، موفق باشيد.

Phone Edition نيست يعني SIM نمي خوره؟ درسته؟

!!!!!ولي مي خوام Phone Edition باشه!!!!!
حدود قيمت 600000 الي 800000 تومان

فرق خريدن از ايران با استراليا چيه؟ اگه توضيح كامل بدي ممنون ميشم

انتظارات:
wifi
راحتي كار با internet و email , از اين دست امكانات

VGA منظور چيه؟ اندازه صفحه؟

دوربين داشته باشه (من به چيزي كه رسيدم اينه كه اينا عكساشون زياد جالب نيست ولي فيلمشون خوبه درسته؟ يا نه ؟) اگه دوربينش عكس متوسط بندازه با فيلم خوب بهتره مثل I-MATE JAM

cpu قابل قبول
باتري با عملكرد خوب
windows روش نميدونم كدوم بهتره؟ توضيح بدي ممنون ميشم :D

ppc هاي بهتر هم كه گفتي مي شناسي يه توضيحي برام بده
خيلي خيلي ممنون و متشكرم لطف ميكني برا من بيسواد! :blush: :D
مرسي

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :

!!!!!ولي مي خوام Phone Edition باشه!!!!!
حدود قيمت 600000 الي 800000 تومان

انتظارات:
wifi

دوربين داشته باشه (من به چيزي كه رسيدم اينه كه اينا عكساشون زياد جالب نيست ولي فيلمشون خوبه درسته؟ يا نه ؟) اگه دوربينش عكس متوسط بندازه با فيلم خوب بهتره مثل I-MATE JAM

cpu قابل قبول
باتري با عملكرد خوب
windows روش نميدونم كدوم بهتره؟ توضيح بدي ممنون ميشم :D

خيلي خيلي ممنون و متشكرم لطف ميكني برا من بيسواد! :blush: :D
مرسي
من بهت i-mate PDA2K رو توصيه مي كنم
قيمت حدود 600 - 700 هستش . سيم كارت هم ميخوره و آنتن دهي خوبي هم در ايران داره
فرق خريد از ايران و استراليا اينه كه اونجا بهش ميگن كيوتك يا ا2 يا ... ولي اينجا ميگن آي-ميت چون همش از يك كارخونست
ولي برندها متفاوته . شايد اونجا شركتهايي مثل تي-موبايل يا ... باشن كه ارزونتر بدن
wi-fi داره و براحتي با ايميل و وبسايت مي توني كار كني چون كيبورد هم داره
VGA رزولوشن دوربينه . يعني اينكه رزولوشنشون مگاپيكسلي نيست و كيفيت و سايزشون وي.جي.ايه كه خيلي بدرد بخور نيست
ولي خوب اونها يك پاكت پي سي هستن نه يك دوربين اما فيلمشون بسيار بزرگ و شفاف و عاليه و هيچ گوشي
حتي 2 مگاپيكسلي هم يك همچين فيلمي نميگيره . سي پي يوي پي.دي.اي 2 كي 420 يا 400 مگاهرتزه كه واقعا عاليه
باتري اينها هم عاليه . ويندوز همشون يكيه و خوب با قابليت ارتقائي كه اكثرا دارن چندان مهم نيست

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
من بهت i-mate PDA2K رو توصيه مي كنم
قيمت حدود 600 - 700 هستش . سيم كارت هم ميخوره و آنتن دهي خوبي هم در ايران داره
فرق خريد از ايران و استراليا اينه كه اونجا بهش ميگن كيوتك يا ا2 يا ... ولي اينجا ميگن آي-ميت چون همش از يك كارخونست
ولي برندها متفاوته . شايد اونجا شركتهايي مثل تي-موبايل يا ... باشن كه ارزونتر بدن
wi-fi داره و براحتي با ايميل و وبسايت مي توني كار كني چون كيبورد هم داره
VGA رزولوشن دوربينه . يعني اينكه رزولوشنشون مگاپيكسلي نيست و كيفيت و سايزشون وي.جي.ايه كه خيلي بدرد بخور نيست
ولي خوب اونها يك پاكت پي سي هستن نه يك دوربين اما فيلمشون بسيار بزرگ و شفاف و عاليه و هيچ گوشي
حتي 2 مگاپيكسلي هم يك همچين فيلمي نميگيره . سي پي يوي پي.دي.اي 2 كي 420 يا 400 مگاهرتزه كه واقعا عاليه
باتري اينها هم عاليه . ويندوز همشون يكيه و خوب با قابليت ارتقائي كه اكثرا دارن چندان مهم نيست

tin tin جان من منظورم اينه كه تو استراليا ممكنه ماكهايي باشه با امكانات بهتر كه تو ايران نباشه؟

اين pda2k رو يكي از دوستام داره زياد راضي نيست من هم فكر ميكنم وقتي الان 1.3 اومده بهتر نيست
ادم بره سراغ اونا ببين من الان يه k750i SE دارم ميدونم عكس اونا هيج وقت اين نميشه
ولي امتحان كردم ديدم فيلم k750i داراي FRAMERATE 10 است مال اون FRAMERATE 25 است یعنی خیلی فیلم خوبی دارن فیلم k750i افتضاح س خب حالا از طرفي i-mate jam هم ديدم اونم فيلمش خوبه ولي عكس با
اين كه 1.3 است نمي دونم چرا روز خوب ميندازه شب افتضاح البته تمام adjust ها رو هم امتحان كردم ولي با
شب مشكل داره خب حالا نميدونم تو everex e900 رو باهاش كار كردي؟ اون فلش داره مي خام بدونم تاثيري
رو عكس تو شب داره يا نه؟؟؟ اينم ميدونم اينا mpeg4 ميگيرن ولي اكثر گوشيا 3gp

اين از اين حالا
بعد ميمونه همون wifi , اين چيزا كه خب اكثرا دارن ولي به غير از اين چند مدل , مدل بهتر مي شناسي؟

بعد هم يه چيز ديگه ميدونم بي ربطه ولي به نظرت pda بگيرم يا اصلا برم يه لپ تاپ بگيرم؟؟ با يه گوشي معمولي كه اونجا خودشون معمولا رو قرارداد ميدن پولش زياد مهم نيست نظرت چيه؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
tin tin جان من منظورم اينه كه تو استراليا ممكنه ماكهايي باشه با امكانات بهتر كه تو ايران نباشه؟

اين pda2k رو يكي از دوستام داره زياد راضي نيست من هم فكر ميكنم وقتي الان 1.3 اومده بهتر نيست
ادم بره سراغ اونا ببين من الان يه k750i SE دارم ميدونم عكس اونا هيج وقت اين نميشه
ولي امتحان كردم ديدم فيلم k750i داراي FRAMERATE 10 است مال اون FRAMERATE 25 است يعني خيلي فيلم خوبي دارن فيلم k750i افتضاح س خب حالا از طرفي i-mate jam هم ديدم اونم فيلمش خوبه ولي عكس با
اين كه 1.3 است نمي دونم چرا روز خوب ميندازه شب افتضاح البته تمام adjust ها رو هم امتحان كردم ولي با
شب مشكل داره خب حالا نميدونم تو everex e900 رو باهاش كار كردي؟ اون فلش داره مي خام بدونم تاثيري
رو عكس تو شب داره يا نه؟؟؟ اينم ميدونم اينا mpeg4 ميگيرن ولي اكثر گوشيا 3gp

اين از اين حالا
بعد ميمونه همون wifi , اين چيزا كه خب اكثرا دارن ولي به غير از اين چند مدل , مدل بهتر مي شناسي؟

بعد هم يه چيز ديگه ميدونم بي ربطه ولي به نظرت pda بگيرم يا اصلا برم يه لپ تاپ بگيرم؟؟ با يه گوشي معمولي كه اونجا خودشون معمولا رو قرارداد ميدن پولش زياد مهم نيست نظرت چيه؟
دوستتون كه pda2k دارزن و راضي نيستن احتمالا بلد نيستن با گوشيشون كار كنن و استفاده ي بهينه ببرن چون هيچ مدل
پاكت پي سي فون اديشني نيست كه اين امكانات و اين قدرت رو داشته باشه ( و البته زيبايي )
آي-ميت جم پاكت پي سي خوبي نيست و ايرادات زيادي مثل داغ كردن - صفحه نمايش كوچك و ... داره / پاكت پي سي ها
در ضمن avi هم فيلم ميگيرن ;) فلاش اوركس اي900 چيز خوبيه ولي بدون بهتر از فلاش كي750 نيست
در مورد خريد اين راهنمايي رو ميكنم كه :
اگر ميخواي يك كامپيوتر جيبي داشته باشي كه مثلا كار تلفن رو هم برات بكنه پاكت پي سي بخر ولي
اگر دنبال چيز متفاوتي با ويندوزي كه هر روز داري باهاش كار ميكني هستي بايد قيد يكسري قابليتها رو بزني و بري
( بنظر من ) يك سوني اريكسون پي 910 كه حالا بطرز فجيع قيمتش اومده پايين ( 405000 تومان ) رو بگيري و اگر يك اشتباه
كوچك در اين خريد بكني كلات پس معركست چون بعد خيلي بايد ضرر بدي :)

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
بله . دستگاهي كه شما منظورتون بود ، يعني Asus A730 Series صرفا PocketPc هست و Phone Edition نيست .

پس من فرض رو بر اين مي ذارم كه شما مي خواهيد در استراليا از اين دستگاه استفاده كنيد .
اولا بگم كه مطالبي كه در باره ايران مي نويسم ، درباره بازار PocketPC هستش و نه بازار موبايل . بازار موبايل ايران ، به خاطر اينكه عموم مردم با اون در ارتباط هستند ، از وضع بهتري برخورداره .

همونطور كه مي دونيد شركتهاي بزرگي مثل Vodafone , T-mobile , O2 , Orange , Verizon و ... خدمات موبايل ارائه مي كنند . خب ! چون سود اصلي اين شركتها ، به خاطر خدماتيه كه به كاربرها مي دهند ، براي همين تسهيلاتي رو براي خريد گوشي ، ارائه مي كنند . براي مثال ، اين شركتها گوشي 700 دلاري رو به مشتريان خودشون كه مي خواهند از خدمات اون شركت استفاده كنند ، چند صد دلار ارزونتر بفروش مي رسونند.
خب ! قاعدتا در كشوري مثل استراليا ، چنين شركتهايي فعاليت دارند . شما اگر مي خواهيد از اين دستگاه در خارج ايران استفاده كنيد ، پيشنهاد مي كنم از همان شركتي كه قراره خدمات تلفن همراه بگيريد ، دستگاه رو بخريد . قاعدتا ضرر نمي كنيد .

دليل ديگه اي كه خريد از خارج ايران رو بهتر مي دونم ، اينه كه در ايران به دليل تحريم اقتصادي و همچنين گمنام بودن دنياي PocketPC در ايران ، در اكثر شركتها ، كادر تخصصي در ايران وجود نداره و در شرايط بغرنج ، دستگاه به دبي و يا نظاير آن فرستاده ميشه . شركتهايي مثل PocketPcTechs كه از جمله كارهاشون ، تعمير و تعويض قطعات و همچنين ارتقا دستگاه هستش ، اصلا توي ايران فعاليت ندارن .

مطلب بعدي اين كه ما در ايران چيزي به نام تثبيت و كاهش قيمت نداريم . مثالي مي زنم . چند ماهي هست كه دستگاهي به نام HP Hx4700 در دنيا Release شده . شايد بتونم بگم كه اين دستگاه ، از پيشرفته ترين و قدرتمندترين دستگاههاي موجود در دنياست كه البته Phone Edition هم نيست . زماني كه اين دستگاه Release شد ، قيمتي نزديك به 590 دلار داشت . من همين دستگاه رو ، 1 يا 2 ماه بعد ، در پايتخت به قيمت 570 هزار تومن ديدم . خب ! خوشحال شدم . درسته كه گارانتي و خدمات واقعي پس از فروش توي ايران وجود نداره ، اما همين كه قيمتش منصفانه بود جاي خوشحالي داشت . چند ماه گذشت . قيمت دستگاه در دنيا به زير 500 دلار رسيد . اما وقتي كه قيمت اين دستگاه رو دوباره پرسيدم ، گفتند 670 هزار تومن . يعني نه تنها دستگاه ارزونتر نشده ، بلكه 100 هزار تومن هم ، نسبت به قيمت اوليه گرونتر شده . و بيش از 200 هزار تومن از قيمت بازار دنيا ، بالاتره . بهانشون هم اين بود كه اون قيمت اوليه به دليل اين بود كه دستگاه رو مسافر برامون آورده بود . خب ! فكر مي كنم متوجه شديد .

دليل ديگه ، عدم وجود لوازم جانبي براي اين دستگاههاست . شركتهاي بسيار مطرحي هستند كه لوازم جانبي براي اين دستگاهها توليد و ارائه مي كنند . شركتهايي مثل Vaja Vases - Sena Cases - Piel Frama و ... براي اين دستگاهها ، كيف تمام چرم . شركتهايي مثل Belkin , BoxWave , PocketPCTechs , ... انواع لوازم جانبي اعم از شارژرها ، Screen Protector ها ، لوازم ارتباطي مثل Bluetooth و ... كه اصلا در ايران حرفي از اين شركتها نيست .
همونطور كه قبلا هم در يك تاپيك ديگه گفته بودم ، بنده براي دستگاهم كه به دنبال يك Sena Case بودم ، اگر چه قيمت خود كيف بصورت آنلاين ، نزديك به 45 دلار بود ، اما تا از ايالات متحده براي من فرستاده بشه ، 30 دلار هزينه پست من شد كه خب ! رقم كمي نيست . اون هم براي بسته اي كه به 250 گرم هم شايد نرسه .

و دليل آخر اينكه ، همونطوري كه مي دونيد متاسفانه در ايران ، در بسياري از موارد ، حق با فروشنده است و نه مشتري . بيچاره مشتري ، اگر سوالي بپرسه ، چنان برخوردي با اون ميشه كه ميترسه سوال دوم رو بپرسه . هر چند كه در ايران ، نه فروشنده هاي ما از سواد كافي برخوردارند و نه نمايندگي هامون . فكر مي كنم ، استراليا ، وضع بهتري نسبت "به مشتري مداري" داره . جالبه كه درباره همين Sena Case كه من با مسوول فروشش ارتباط داشتم ، خيلي محترمانه به Mail هاي من جواب مي دادند كه خيلي جالب بود با اينكه مي دونستند من ايراني هستم .

توي راحتي كار با اينترنت ، 3 چيز مهمه . اولي نوع خدمات اينترنته . هر چه سرعت بهتر و دسترسي راحتتر باشه ، كار با اينترنت هم راحتتره . از اصول اوليه استفاده از Wifi همينه كه كاربر در محدوده تعريفه شده ، براحتي به اينترنت وصل بشه.

دومين مورد ، اندازه صفحه نمايشه . هر چه صفحه نمايش بزرگتر باشه ، استفاده از اينترنت راحتتره . بالاخره ، يه دستگاه با صفحه نمايش 2.8 اينچي ، با يك دستگاه 4 اينچي ، با هم بايد فرق داشته باشند ديگه . ;)

سومين مورد هم استفاده از نرم افزار مناسبه . نرم افزارهايي شبيه به NetFront به مراتب از نرم افزار Pocket Internet Explorer بهتر هستند . نرم افزارهايي مثل ThunderHawk هم هستند كه بروزرشون همراه با خدماتشون ارائه ميشه . نمي دونم توي استراليا ميشه از ThunderHawk استفاده كرد يا نه .

VGA ، براي رزولوشن مطرح ميشه . همونطوري كه مي دونيد ، تا سال پيش ، رزولوشن اين دستگاهها 320×240 بود كه به qVga معروفند . با پيشرفت تكنولوژي ، اولين دستگاهي كه شروع به توليد PocketPC با صفحه نمايش VGA كرد ، Toshiba e800 بود و بعد از اون شركتهاي ديگه هم شروع به توليد دستگاههاي VGA كردند . دستگاهي كه صفحه نمايش VGA داره ، يعني داراي رزولوشني برابر 640×480 است .
در ضمن ، اندازه صفحه نمايش ، اكثرا بر حسب اينچ مطرح ميشه .

خب ! دنياي PocketPC در زمينه دوربين عقبتر از دنياي موبايل هستش . دنياي موبايل ، به خاطر رقابت شديد بين كمپاني ها ، هر روز در جهت ارتقا محصولاتش ، قدم بر مي داره . گذشت زماني كه دوربين MegaPixel واقعا شاهكاري بود . اگر چه شايد مدت زيادي از عمر دوربين هاي MegaPixel نگذشته ، اما پيشرفت زيادي كردند . شركتهايي مثل Nokia ، با كمپاني هاي بزرگي مثل Carl Zeiss كه يك كمپاني بسيار بزرگ توليد اپتيك هستش ، قرار داد مي بنده تا بتونه در مقابل شركتهاي ديگه حرفي براي گفتن داشته باشه . دوستاني كه علاقه مند به مسائل اپتيك هستند مي دونند كه Carl Zeiss چه شركت غوليه . همين بس كه از افتخارات سوني ، براي دوربين هاي عكاسيش اينه كه روش مي نويسه ، Carl Zeiss Lens . فعلا به دنبال دستگاهي كه بتونه عكسي شبيه به SE K50 بگيره ، نگرديد .
درباره فيلم گرفتن هم بايد بگم كه از دستگاهي كه زوم ديجيتال داره و به خاطر حافظه محدود دستگاه ، مدت فيلم برداري محدودي داره ، چه انتظاري داريد ؟ اگر براي ثبت يك خاطره است خوبه . هر چند كه باز هم به نوع پسوند ذخيره سازي شما ربط داره . هر چه كيفيت بالاتر ، زمان فيلم برداري محدودتر . حجم بيشتر .

باتري با عملكرد خوب
خب ! كار با دستگاه و مديريت روي باتري ، برعهده خودتونه . وقتي شما براحتي مي تونيد توي تاريكي ، از 30 يا 40 درصد Brightness صفحه نمايش استفاده كنيد ، طبيعتا زمان بيشتري مي تونيد از دستگاه استفاده كنيد . براي اين دستگاهها ، باتري هايي بين 1000 تا 2000 mAh ارائه ميشه كه تقريبا كافيه . قاعدتا براي اين دستگاهها ، باتري هايي با ميلي آمپر ساعت بالاتر هم توليد ميشه .حتي من باتري 4500 mAh كه براي Hp hx4700 درست شده بود ، هم ديدم كه توليد شركت Mugen بوده .

windows روش نميدونم كدوم بهتره؟ توضيح بدي ممنون ميشم
در دنيا ، فعلا 3 ويندوز هست كه در حال استفاده است . اولي Windows Mobile 2003 . سيستم عاملي كه تا چند وقت ديگه (البته شايد به همين زودي ها نباشه) ، از رده خارج يا discontinued ميشه . دليلش هم واضحه . با اومدن Windows Mobile 2003 Second Edition كه قابليتهايي به اون اضافه شده ، ديگه نيازي به استفاده از WM 2003 نيست . هر چند كه اين قابليتها ، خيلي عجيب نيستند . مثلا از قابليتهاي WM 2003 SE ، تبديل راحت صفحه از Portrait به Landscape هستش و بالعكس . اگر چه اين كار رو به راحتي و با يك Restart ساده ، همراه با نرم افزاري مثل Nyditot مي تونيم در WM 2003 بكنيم .
ويندوزي هم كه هنوز براي بسياري از دستگاهها ، ارائه نشده ، Windows Mobile 5.0 هستش كه قابليتهاي بسيار خوبي رو در اختيار توليد كنندگان اين دستگاهها و همچنين كاربران مي ذاره . قابليتهايي كه تا بحال وجود نداشته .
اما در حال حاضر ، اكثر دستگاههاي دنيا ، كه كمتر از يك سال از توليدشون نمي گذره ، از Windows Mobile 2003 SE استفاده مي كنند .

خب ! اين كاملا بستگي به انتظارات شما داره . اندازه LCD . وزن . Wifi . دوربين خوب . و ....
هر چقدر امكانات بيشتر باشه و توليد دستگاه جديدتر باشه ، قيمت بالاتره . دستگاهي مثل imate Pda2k نبايد با imate Jam مقايسه بشه . اينها در يك كلاس نيستند . خواسته هاتون رو بگيد ، تا اينجا بتونم دستگاه رو معرفي كنم .

متشكرم لطف ميكني برا من بيسواد!
ظريفي مي گفت سواد يعني سياهي . آدم هر چقدر بي سواد تر باشه ، سياهيش كمتره . خارج از شوخي ، اين فروم از جمله جاهاييه كه مصداق اين جمله ست . يكي براي همه . همه براي يكي .

در آخر يك نكته هست كه تا حالا نگفتم و متاسفانه دوستان ايراني به اون توجهي ندارن . فعلا دنياي PocketPC از PocketPC Phone Edition جلوتره . هنوز دستگاه موبايل (تلفن همراه) PocketPc ، توليد نشده كه به قدرت دستگاهي مثل Hp hx4700 يا حتي Dell Axim x50V و يا Fujitsu-Siemens Pocket Loox 720 برسه . چه از نظر قدرت CPU , چه از نظر اندازه LCD و چه خيلي موارد ديگر كه مطلبم اينقدر طولاني شده كه نمي نويسم .
شما ، اگر موبايل داريد ، موبايلي مثل SE K750 واقعا ، باز هم ميگم ، واقعا حيفه كه بخواهيد يك PocketPc Phone Edition بخريد . كافيه كه يك ، PocketPC خيلي خوب ، مثل Dell Axim X50V بخريد . و از جفت اين دستگاهها استفاده كنيد . خيلي راحت ، مي تونيد با دوربين K750 عكس بگيريد و با Bluetooth براي PocketPC بفرستيد .
من خودم هم PocketPC دارم . دوربين هم دارم . موبايل هم دارم . خيلي راحت ، با دوربين ديجتالم كه از سري Canon Powershot هست ، عكس مي گيرم . كارت CF دوربين رو در مي آرم و در درون PocketPC مي گذارم . براي موبايل هم بايد بگم كه صرفا به دنبال دستگاهي مي گشتم كه سبك باشه ، ClamShell باشه تا راحت بذارم توي جيبم و ترجيحا حتي بيرون دستگاه LCD نداشته باشه و Answer Machine داشته باشه . براي همين ، يك Samsung X480 خريدم .
با اين شرايط ، تنها چيزي كه لازمه ، يك كيف خوب براي PocketPC مي خواهيد كه داراي Belt Clip باشه .
موفق باشيد .

بالا