ali20005
کاربر تازه وارد
LG - K800 - N73
به نظر من عکسهایی که الجی گرفته نویز کمتری داره همونطور هم که در سایت اشاره شده الجی اول شده.
خسته نباشه با 5 مگا بودنش یه نمه بهتر انداخته!!!
حالا چرا می زنی من که چیزی نگفتم
بابا خدايي جفتشون خوبن
ن73 داراي يه قسمتي هست (اسمش يادم نيست) كه عكسهايي رو كه ميگيره قشنگترين رنگش (كه عكس رو قشنگ كرده) رو پر رنگ ميكنه و اين باعث شده عكسهاش پر رنگ و غير طبيعي باشه
ولي در ك800 اينطوري نيست
سرعت شاتر ك800 خيلي خيلي بالاتر از ن73 هست
عكاسي تو شب ك800 هم بهتره
آپشن ها هم در ك800 خيلي بهتر و حرفه اي تره
دركل :
اگه يه آدم از گوشيش ال سي دي بزرگ و صداي اسپيكر ميخاد با يه دوربين بهتره بره ن73 رو بگيره
ولي اگه يه دوربين حرفه اي در كنار گوشيش ميخاد بايد بره ك800 رو بگيره
ختم كلوم : دوربين ك800 حرفه اي تر و از همه لحاظ كامله (سرعت شاتر و عكاسي در شب و روز و ( چميدونم كوه و دشت و دمن ) بست پيك و ......
نه مثله ن73 كه فقط تو روز ميتونه عكسهاي با رنگ و رو بگيره
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد و نگيد از رو تعصب حرف زدم
من هم نگفتم بهتره گفتم قابلیت further editing برای عکسهای ک800 یک امتیاز وشاید برتری حساب میشه
متاسفانه از روی تعصب حرف زدید. K800 هر چقدر خوب یکدوربین موبایله و در حد یک دوربین دیجیتال آماتوری. دوربین حرفه ای کدومه!
به نظر منم جدای از کیفیت، K800 حرفه ای تر از N73 هستش! مثلا اینو با امین امتحان کردیم!
دیدین این عربه هی با K800 عکس میزاره از افتادن آب؟! یعنی سرعت شاتر خیلی کمه دیگه!
ولی امین با N73 یه عکس از فن کامپیوتر انداخت و دیدیم که فن رو ثابت نشون نمیده!
و ستینگ K800 حرفه ای تره! و فلش زنون برای دوربین حرفه ای لازمه!
حالا اگه حرفه ای هم نباشه، حرفه ای تره از N73!
ولی N73 جیگر تره! منم از وقتی دیدمش تو امین دست بیشتر خوشم اومده!
پ.ن: "تو امین" به "تو دست امین" ویرایش یافت!
اگر حال و حوصله دارید هر عکسی رو گرفتید ببرید دونه دونه ادیت کنید و نور و رنگ تنظیم کنید بله k800 ولی کمتر کسی اینکار رو میکنه. ضمنا تا حالا بیشتر عکسهایی که از دوستان و آشنایان گرفتم بد جور ذوق زدهشون کرده و شدیدا راضی بودند چون همیشه از خودشون خوشگلتر افتادن.
بعدا این همه نگید N73 قابلیت ادیت نداره! عکس رو که رایت write protect نمیکنه! بلکه فقط برای ادیت عکس k800 بهتره نه اینکه این ادیت میشه اون نمیشه. دقت کنید.
خوبه خدا رو شکر همه قبول کردین K800 نسبت به N73 حرفه ای تر عمل میکنه...
مازیار خودت هم که امتحان کردی دیگه....ایمان بیار به سونی اریکسون!!
حالا هنوز مونده....K850 با دوربین 5 مگا پیکسل و فلش زنون , زوم اپتیکال ...فیلم برداری 320x240 با فریم 30 و فرمت MP4 و صفحه نمایش 2.2 اینچ و چیپست گرافیکی gforce 5500 و...که به زودی معرفی شد اونوقت هست که دیگه امثال N93 , N95 دیگه رسما از دور خارج میشن....جالبه که فقط 99 گرم وزن داره...
منتظر باشید...
عجب ادیت خوشگلی کردی !ولی N73 جیگر تره! منم از وقتی دیدمش تو امین دست بیشتر خوشم اومده!
پ.ن: "تو امین" به "تو دست امین" ویرایش یافت!
تا جایی که یادمه با سرعت 140 ! (من نگرفتم یکی از بچه های موبایلستان گرفته):ببين ن73 اين سرعت شاتر رو داره (تازه اين عكسها بدون فلش هستند و در سرعت هول هوش 100 تا گرفته شده ) :