• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه عکس " SE k800 , Nokia N73 , LG kg920 "

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
gsmarena_f004.jpg

gsmarena_f005.jpg

gsmarena_f006.jpg

LG - K800 - N73

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
بابا خدايي جفتشون خوبن
ن73 داراي يه قسمتي هست (اسمش يادم نيست) كه عكسهايي رو كه ميگيره قشنگترين رنگش (كه عكس رو قشنگ كرده) رو پر رنگ ميكنه و اين باعث شده عكسهاش پر رنگ و غير طبيعي باشه
ولي در ك800 اينطوري نيست
سرعت شاتر ك800 خيلي خيلي بالاتر از ن73 هست
عكاسي تو شب ك800 هم بهتره
آپشن ها هم در ك800 خيلي بهتر و حرفه اي تره
دركل :
اگه يه آدم از گوشيش ال سي دي بزرگ و صداي اسپيكر ميخاد با يه دوربين بهتره بره ن73 رو بگيره
ولي اگه يه دوربين حرفه اي در كنار گوشيش ميخاد بايد بره ك800 رو بگيره
ختم كلوم : دوربين ك800 حرفه اي تر و از همه لحاظ كامله (سرعت شاتر و عكاسي در شب و روز و ( چميدونم كوه و دشت و دمن ) بست پيك و ......
نه مثله ن73 كه فقط تو روز ميتونه عكسهاي با رنگ و رو بگيره
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد و نگيد از رو تعصب حرف زدم

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
حالا چرا می زنی من که چیزی نگفتم:D

من میزنم!!؟! من میتونم!!؟:p :p :p :p

---------------------------------------------

اما من ان 73 دوست دارم به خاطر اینکه خوشگل می ندازه!!

کا 800 رو دوست دارم به خاطر طبیعی انداختنش!! و در شب خوب انداختنش!!

اما هر دوشون خوبند!! و اصلا نمیشه گفت یکیش 100% به اون یکی برتری داره!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بابا خدايي جفتشون خوبن
ن73 داراي يه قسمتي هست (اسمش يادم نيست) كه عكسهايي رو كه ميگيره قشنگترين رنگش (كه عكس رو قشنگ كرده) رو پر رنگ ميكنه و اين باعث شده عكسهاش پر رنگ و غير طبيعي باشه
ولي در ك800 اينطوري نيست
سرعت شاتر ك800 خيلي خيلي بالاتر از ن73 هست
عكاسي تو شب ك800 هم بهتره
آپشن ها هم در ك800 خيلي بهتر و حرفه اي تره
دركل :
اگه يه آدم از گوشيش ال سي دي بزرگ و صداي اسپيكر ميخاد با يه دوربين بهتره بره ن73 رو بگيره
ولي اگه يه دوربين حرفه اي در كنار گوشيش ميخاد بايد بره ك800 رو بگيره
ختم كلوم : دوربين ك800 حرفه اي تر و از همه لحاظ كامله (سرعت شاتر و عكاسي در شب و روز و ( چميدونم كوه و دشت و دمن ) بست پيك و ......
نه مثله ن73 كه فقط تو روز ميتونه عكسهاي با رنگ و رو بگيره
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد و نگيد از رو تعصب حرف زدم

متاسفانه از روی تعصب حرف زدید. K800 هر چقدر خوب یکدوربین موبایله و در حد یک دوربین دیجیتال آماتوری. دوربین حرفه ای کدومه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من هم نگفتم بهتره گفتم قابلیت further editing برای عکسهای ک800 یک امتیاز وشاید برتری حساب میشه

هیج برتری ای نیست. بستگی به سلیقه شخص داره من 6681 داشتم تقریبا بعدش بیشترش رو با acd see تنظیم میکردمن ولی الان با N73 عکسها هیچکدام ادیت نمیخواهند و این برای من خیلی هم جالبه. اگر حال و حوصله دارید هر عکسی رو گرفتید ببرید دونه دونه ادیت کنید و نور و رنگ تنظیم کنید بله k800 ولی کمتر کسی اینکار رو میکنه. ضمنا تا حالا بیشتر عکسهایی که از دوستان و آشنایان گرفتم بد جور ذوق زدهشون کرده و شدیدا راضی بودند چون همیشه از خودشون خوشگلتر افتادن.

بعدا این همه نگید N73 قابلیت ادیت نداره! عکس رو که رایت write protect نمیکنه! بلکه فقط برای ادیت عکس k800 بهتره نه اینکه این ادیت میشه اون نمیشه. دقت کنید.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
متاسفانه از روی تعصب حرف زدید. K800 هر چقدر خوب یکدوربین موبایله و در حد یک دوربین دیجیتال آماتوری. دوربین حرفه ای کدومه!

همون مقاله ای که خودت از سایت Gsm.IR گذاشتی که کلی راجع به n73 و مزایاش نوشته هم اعتراف کرده که دوربین k800 حرفه ای هست.
البته منظور حرفه ای تر از N73 هست.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر منم جدای از کیفیت، K800 حرفه ای تر از N73 هستش! مثلا اینو با امین امتحان کردیم!
دیدین این عربه هی با K800 عکس میزاره از افتادن آب؟! یعنی سرعت شاتر خیلی کمه دیگه!
ولی امین با N73 یه عکس از فن کامپیوتر انداخت و دیدیم که فن رو ثابت نشون نمیده!
و ستینگ K800 حرفه ای تره! و فلش زنون برای دوربین حرفه ای لازمه!
حالا اگه حرفه ای هم نباشه، حرفه ای تره از N73!
ولی N73 جیگر تره! منم از وقتی دیدمش تو امین دست بیشتر خوشم اومده!

پ.ن: "تو امین" به "تو دست امین" ویرایش یافت!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر منم جدای از کیفیت، K800 حرفه ای تر از N73 هستش! مثلا اینو با امین امتحان کردیم!
دیدین این عربه هی با K800 عکس میزاره از افتادن آب؟! یعنی سرعت شاتر خیلی کمه دیگه!
ولی امین با N73 یه عکس از فن کامپیوتر انداخت و دیدیم که فن رو ثابت نشون نمیده!
و ستینگ K800 حرفه ای تره! و فلش زنون برای دوربین حرفه ای لازمه!
حالا اگه حرفه ای هم نباشه، حرفه ای تره از N73!

این دیگه بحث ادبیات فارسیه. همونطور که حسن از حسین بلندتره به این معنی نیست که حسن قد بلنده!(مثلا حسن ممکنه 150 قدش باشه حسین 130!) حرفه ای تر بودن هم به معنای حرفه ای نیست.
این آقا میگه دوربین K800 حرفه ایه این یک حرف خیلی اشتباهیه دوربین حرفه ای با هیچ تعریفی نمیتونه شامل امثال k800 یا حتی اون 5 مگاپیکسلی الجی باشه. البته این رو بهتر بچه های تاپیک دوربین دیجیتال میتونند توضیح بدند

البته خوبه ایشون هم توضیح بدند اون چه حرفه ایه که کارش با یک دوربین 3 مگاپیکسلی موبایلی با سنسور ضعیف راه میوفته!؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوب قبوله! منم منظورم یه چیز تو این مایه ها بود که از N73! وگرنه دوربین حرفه ای که این جوری نمیشه!
من خودم دو سال پیش یه سایبرشات خریدم! 4 مگا! الان هم ببینی K800 به گرد پاش نمیرسه!

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
منم منظورم اين بود كه هر چي باشه از ن73 حرفه اي تره
اينو ديگه قبول كنين

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
ببين ن73 اين سرعت شاتر رو داره (تازه اين عكسها بدون فلش هستند و در سرعت هول هوش 100 تا گرفته شده ) :

DSC00054.jpg

DSC00280.jpg

فكر نكنم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوبه خدا رو شکر همه قبول کردین K800 نسبت به N73 حرفه ای تر عمل میکنه...

مازیار خودت هم که امتحان کردی دیگه....ایمان بیار به سونی اریکسون!!

حالا هنوز مونده....K850 با دوربین 5 مگا پیکسل و فلش زنون , زوم اپتیکال ...فیلم برداری 320x240 با فریم 30 و فرمت MP4 و صفحه نمایش 2.2 اینچ و چیپست گرافیکی gforce 5500 و...که به زودی معرفی شد اونوقت هست که دیگه امثال N93 , N95 دیگه رسما از دور خارج میشن....جالبه که فقط 99 گرم وزن داره...

منتظر باشید...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اگر حال و حوصله دارید هر عکسی رو گرفتید ببرید دونه دونه ادیت کنید و نور و رنگ تنظیم کنید بله k800 ولی کمتر کسی اینکار رو میکنه. ضمنا تا حالا بیشتر عکسهایی که از دوستان و آشنایان گرفتم بد جور ذوق زدهشون کرده و شدیدا راضی بودند چون همیشه از خودشون خوشگلتر افتادن.

دقیقا همینجاست که تفاوت عکسهای حرفه ای و غیر حرفه ای مشخص میشه یک چیزی تو مایه های تنظیمات اتوماتیک که قابلیت mannual توش تعریف نشده....اینکه عکسها به نسبت واقعیت بهتره افتخار داره؟!!!....مثل یک سی دی میمونه که از قبل هرچی خواستن روش زدن ولی عکسهای ک800 مثل سی دی خام میمونه که هرچی خودت خواستی روش میزنی

بعدا این همه نگید N73 قابلیت ادیت نداره! عکس رو که رایت write protect نمیکنه! بلکه فقط برای ادیت عکس k800 بهتره نه اینکه این ادیت میشه اون نمیشه. دقت کنید.

بله میدونم دیگه اینقدرها هم بیسواد نیستم ...هر عکسی رو میشه تو فتو شاپ باز کنی ولی وقتی از قبل ادیت روش انجام شده باشه دیگه ادیت کردن اون عکس فکر نمیکنم کار جالبی از آب در بیاد....!

پ ن: شما که بنده رو ایگنور فرموده بودید....ما غیر تکنیکال :D :D هستیم....سوادمونم که میبینی در همین حده نیازی نیست خودتونو با یک همچین آدمهای بیسوادی درگیر کنید وقت شما بیشتر اهمیت دارد:f34r: :f34r: :f34r: :lol: :lol:

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خوبه خدا رو شکر همه قبول کردین K800 نسبت به N73 حرفه ای تر عمل میکنه...

مازیار خودت هم که امتحان کردی دیگه....ایمان بیار به سونی اریکسون!!

حالا هنوز مونده....K850 با دوربین 5 مگا پیکسل و فلش زنون , زوم اپتیکال ...فیلم برداری 320x240 با فریم 30 و فرمت MP4 و صفحه نمایش 2.2 اینچ و چیپست گرافیکی gforce 5500 و...که به زودی معرفی شد اونوقت هست که دیگه امثال N93 , N95 دیگه رسما از دور خارج میشن....جالبه که فقط 99 گرم وزن داره...

منتظر باشید...

آره! منم قبول دارم! ولی هنوز نمیتونم با جاوا بودن گوشی کنار بیام! به خاطر همین هم میخوام W950 بگیرم! وگرنه اصلا تصور گوشی جاوا برام سخته!
خدا کنه این K850 جاوا نباشه!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7

عجب ادیت خوشگلی کردی !
ببين ن73 اين سرعت شاتر رو داره (تازه اين عكسها بدون فلش هستند و در سرعت هول هوش 100 تا گرفته شده ) :
تا جایی که یادمه با سرعت 140 ! (من نگرفتم یکی از بچه های موبایلستان گرفته):
44601012006011.JPG

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببخشید من میخوام بدونم سرعت ماشین هرچی بالاتر باشه سرعت شاتر رو نشون میده که هی میاید از سرعت 100 تا و 120 تا میزارید؟!!!

سرعت شاتر اینجوری مشخص میشه؟!!!

---------------

امین موبایلستان زیاد میری؟؟ هنوز دارن میزنن تو سر و کول هم یا نه؟؟

بالا