• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه عکس " SE k800 , Nokia N73 , LG kg920 "

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بابا حسین بیا و یه خوبی در حق کل فروم بکن و یه جی کم بخر دیگه....تو که مایه داری...کلکسیون گوشی هم که جمع میکنی خب چه اشکال داره 8 تا پاکت پی سی توش باشه یه جی کم؟!

گول بخور....

خدایش تو فکر خریدن یه گوشی هستم این اتم هم بدم به خانمم ولی سمت این گوشی نمیرم:blush:

تو فکر یه چیز ........................................هستم:rolleyes:

بعدشم مایه دارم بابات :D

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
127fs4680111.gif
اوکی..فیلم برداری kg920 بهتره! ولی قیافه ش در حد فاجعه ست خدایی
118fs316689.gif
باز صد رحمت به جی کم!
بعدم اینطور که gsmarena نوشته بود و مردم می گن، سرعتش هم عند فاجعه ست! (نظر های ملت توی gsmarena رو جون من یه نگاهی بنداز...)
تاچ اسکرین هم که نیست، پدومتر و قرتی بازی های جی کم روهم که نداره!! برتریش فقط بلوتوث هست و صفحه ی qvga ... ولی آخه آدم 500 چوق پیاده شه، بعد نتونه اندازه یه دوربین دیجیتال آماتوری استفاده کنه از گوشی؟!
127fs4730978.gif

( می گم حسین این ترد عکس های ملت با جی کم رو نیگا کن هرچند صباحی
302.gif
)

دکتر:goatee: اینایی که مردم میگن یه عس میگیرن میبینن تایم سیوش بالاست فکر میکنن سرعت گوشی پایینه اما نمیدونن که سیو کردن و پردازش یه عکس 5 مگاپیکسلی از یه عکس 3.2 مگاپیکسلی بیشتره(که در جی اس ام آرنا هم به این موضوع اشاره شده) در ضمن اگه سرعتش پایین بود به هیچ وجه نمیتونست 30 فریم در ثانیه و با این کیفیت فیلم برداری کنه:happy:

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن kg920 رو تو قسمت نظرات یه بنده خدایی نوشته بود 620 دلار آمریکا دادم خریدم که 500 تومن نمیشه

بالا