زیاد نه ! از اونجا بیشتر برنامه دانلود میکنم پست نمی زنم ! هفته ای 2-3 بار میرم...امین موبایلستان زیاد میری؟؟ هنوز دارن میزنن تو سر و کول هم یا نه؟؟
چه خبره مگه ؟ سر چی میزنن تو سر و کول همدیگه ؟!
زیاد نه ! از اونجا بیشتر برنامه دانلود میکنم پست نمی زنم ! هفته ای 2-3 بار میرم...امین موبایلستان زیاد میری؟؟ هنوز دارن میزنن تو سر و کول هم یا نه؟؟
زیاد نه ! از اونجا بیشتر برنامه دانلود میکنم پست نمی زنم ! هفته ای 2-3 بار میرم...
چه خبره مگه ؟ سر چی میزنن تو سر و کول همدیگه ؟!
دوستان طرفدار سونی اریگسون و نوکیا لطفا در مقابل ال جی عزیز ادب کنید وقت کردید یه نگاه به فیلم برداری این گوشی دلبر بندازید
نگنه انتظار دارید 3.2 بیاد 5 رو بزنه؟؟؟؟؟:blush:
آقایون، تا وقتی G-cam هست، با اون همه امکانات و اون قیمت استثناییش و ابعاد مناسبش، LG باید بره بوق بزنه
خوبی موبایل های گیگابایت اینه که موقع خلق کردنشون(!)، خسیس بازی در نمی یارن!بعدم ظرف سه سوت قیمت هارو می خوابونن!
به نظر من وجود دوربین در موبایل یک چیز کاملا فانتزیه حالا میخواد 1 یا 10 مگاپیکسل باشه !!
مهمترین و ضروری ترین کار دوربین در گوشیها اینه که شما بتونید عکسها و فایلهای تصویری رو از طریق MMS به دوستان خود انتقال دهید که البته فعلا چنین امکانی در ایران بسیار محدود است
به هیچ وجه نمیشه از اون سنسور کوچولو با اون وزن و اون لنز انتظاری داشت
ها؟! با لحن گل مراد بخونید!
K800 قیمت KG920 به نظرم مناسب نیست با توجه به جاوا بودنش !
ها؟! با لحن گل مراد بخونید!
فرهاد برو یه نگاه به فیلم برداری جفتشون بگن ببین کی سرتره برادر
بعدشم همین جا یه مقایسه قیافه انجام بده که میدونی کی برنده میشه
و همین طور طراحی فضایی که ال جی داره
فرهاد تو انقدر جی کم جی کم میکنی تا یکی بلاخره پیدا بشه بخره....علیرضا رو که داشتیم گول میزدیم ولی نشد...
علیرضا رو که w950 سحر ابدی کرده ...
الان باید حسین رو گولید