73mohamadsaadi
Registered User
:general304:استارتر هر کاری پیشنهاد میدی بش همش دست انداز میزنه جلوش
بعضی از قسمت های این انجمن مثل دارک وب میمونه، آدم تا میاد توش نا امیدی و یاس کل وجودش رو میگیره
خب برادر من، شما الان 30 سالته، ماشاالله سالمی، یه فرد پخته و با تجربه ای، دیگه مشکلت چیه؟ معلولی؟ مشکل ذهنی داری؟ بعید میدونم هیچ مشکل جسمانی و عقلانی داشته باشی و در نهایت سلامت به سر میبری
بابا طرف میلیاردره، کارخونه ش ورشکست میشه، کلا از زندگی ساقط میشه ولی دوباره با یه ایده جدید برمیگرده، اونم نه تو 20 سالگی بلکه تو 50 سالگی
شما الان خودت همین که به نت دسترسی داری خودش خیلیه، میدونی چند هزار تا شغل از طریق همین نت میشه انجام داد؟
الان مثلا هستن افرادی که تخصص لازم رو دارن ولی ایده ای ندارن. شما یعنی یه دونه ایده هم نداری که با این افراد بریزی رو هم و یه چیزی ازش در بیاری؟
ولی ظاهرا شما یهویی میخوای برسی به ماهی چند میلیون پول، خب مسلمه که هیچوقت اینطوری نمیشه
الان شما مثلا کجات مشکل داره که نمیتونی کاره ترجمه زبان انجام بدی؟ یا کجات مشکل داره که نمیتونی کارای خرد و کوچیک مثه فروش فایل و تایپ و از اینجور کارا انجام بدی؟
نمیدونم ملت چرا همه ش تو فکره اینن که یا یه پارتی جور کنن، یا یه آب باریکه پیدا کنن، یا برن یه جوری خودشونو تو یه جایی جا کنن (منظورم شما نیستی کلی میگم)
خب عزیزم شما برو یه تخصصی یاد بگیر و توش حرفه ای شو بعد برو تو بازار و بگو کار نیست. طرف جز شمردن سنگ فرش های کف پیاده رو کاری بلد نیس بعد میگه تو کشور معضل کار داریم :| (بازم منظورم شما نیستی کلی میگم)
حالا جالب تر اینه که شما با این وضعیت میگی میخوام از ایران هم برم. خب میخوای از ایران به کجا تشریف ببری؟ میخوای مستقیم ببرنت Calif؟ یا اگه دوست نداری تاکسی دربست بگیرن برات تا تورنتو؟
الان کارگر افغانی که دو برابر یه کارگر ایرانی کار میکنه و نصف اونم پول میگیره اینقدر غر نمیزنه. بعد تازه اگه هم بخواد مهاجرت کنه میره سوئد و نروژ که جمعیت درست و حسابی ندارن بلکه بتونه اونجا بیشتر خرحمالی کنه و پول بیشتری در بیاره
اونوقت ایرانی ها نه چیزی رو به صورت آکادمیک و استاندارد بلدن و نه عرضه کار کردن در حد افغانی ها رو دارن بعدم پلن A شون آمریکاست و اگه دیگه نشد آلمان و انگلیس رو حتما تو پلن B شون در نظر میگیرن
بعد یه مسئله دیگه هم اینه که شما وقتی که پول داشتی هم راهو اشتباه رفتی. مثلا رفتی کنسول بخری به جای اینکه PS4 یا Xbox بخری رفتی یه چیزی خریدی که تو خوده ژاپن هم به زور فروش میره.
خب بعد چه انتظاری داری؟ انتظار داری ملت پشت دره خونتون صف ببندن که تجهیزات Wii رو بخرن؟ اصن کی Wii داره که دنبال تجهیزاتش باشه؟
الان اگه به جای اون کنسول، تجهیزات این دو تا کنسول محبوب رو میفروختی به جای این تاپیک، برامون از جزایر قناری عکس چیزای خوبتو میذاشتی
و نکته آخر اینکه تحصیل نه تنها توی ایران بلکه توی خارج از ایران هم بدون کاره عملی به هیچ دردی نمیخوره. نمیدونم چرا یه عده براشون این مسئله پیش اومده که چون درس خوندن پس دیگه علامه دهرن و باید خیلی سریع برن تو یه شرکتی سازمانی چیزی استخدام بشن. آخه تو کدوم دانشگاهی درس درست و حسابی به افراد داده میشه؟ تو کدوم دانشگاهی دانشجو برای نیم ساعت کنسل کردن کلاس خودشو نمیکشه؟ تو کدوم دانشگاهی استادش با دانشجوهاش روابط احساسی برقرار نمیکنه و بعدم آخر ترم سره یه چیزایی کوچیکی دهن دانشجو رو ... نمیکنه؟ بگذریم از اینکه کلا استادای زن به مرد ها و استادای مرد هم به زنهای کلاس تمایل دارن و خیلی راحت حق کشی میکنن
شما فکر کردی اینجا کجاست؟ اینجا ایرانه، بهش میگن جنگل آسفالت
نمیگم بخور تا خورده نشی و نشین یه گوشه و هی غر بزن، حداقل اگه نمیتونی بخوری نذار بقیه هم بخورنت
بله، به همون دلایلی که گفتم
اینجا دانشجوها نه تنها خودشون دنبال یادگیری هیچ تخصصی نیستن و به خاطره یه سری کارا و دور زدن یه سری محدودیت ها میرن دانشگاه
بلکه خود دانشگاه هم دنبال این نیست که چیزی به افراد یاد بده، چون این کار نیازمند آوردن استاد های درست و حسابی و کاربلده که اونها هم یا اکثرا از ایران میرن یا پول خیلی زیادی میگیرن
البته تک و توک دانشگاه خوب هم پیدا میشه که خب کسی که از اینجور جاها فارغ التحصیل میشه اینقدری بلده که خیلی راحت بتونه برای خودش یه کاری ایجاد کنه
خودت داری جواب خودتو میدی دیگه
اینجا فرد هدفش از دانشگاه رفتن اینه که به محض فارغ التحصیلی بره سره کاره و پول هایی که خرج کرده رو در بیاره
ولی اونجا هدفشون اینه که یه قدمی توی ارتقا علمی جامعه شون و دنیا بردارن که در نتیجه اون به پول هم میرسن به مقدار خیلی زیاد
از این هم راحتتره
تو اگه الان به اون درجه از نیاز برسی که مجبور باشی یه زبان رو یاد بگیری مطمئن باش تو 1 ماه زبون انگلیسی که هیچ، چینی رو فول یاد میگیری
اصولا افراد تا به اون درجه نرسن مغزشون فعال نمیشه. به همین دلیل هم هست که میبینی خیلی از استارت آپ های بزرگ ایران و دنیا توسط افراد با سطح مالی ضعیف راه اندازی میشه
منظورت رو نفهمیدم :general105:
ولی منظور من این بود که انسان باید همیشه تلاش کنه چه 20 سالش باشه چه 90 سال
وقتی مرد دیگه کسی ازش انتظاری نداره. اونوقت میتونه بره تو خاک و تا ابد بخوابه ولی وقتی زنده ست باید همیشه در تلاش باشه
هرکسی یه جوری دوست داره تفریح کنه
یهو تو دوس داری از صخره بالا بری یهو یکی هم دوس داره بره پلی استیشن بازی کنه
نمیشه بگی همه باید یه جور تفریح کنن که
یه چیزی هم یادم رفت تو پست قبلی بگم
ببین بازار ایران یکی از خر تو خر ترین، کسادترین و در عین حال پر رونق ترین بازار های کل دنیاست
یعنی تو اینجا میتونی کاری که یه نفر براش یکسال زحمت کشیده رو در عرض 5 دیقه بفروشی و هیچکس هم کاری بهت نداره (بحث اخلاقی و شرعیشو کاری ندارم. چون خیلی ها قبول ندارن)
در عین حال هم میتونی از بی سوادی بیش از حد مردم استفاده کنی و چیزی رو ارائه کنی که تو کشور های دیگه به مفت نمیرزه ولی توی ایران همه خودشونو میکشن براش
یه نمونه ش : اپلیکشن هایی که الان داره بر پایه تلگرام ساخته میشه که بهشون تلگرام غیر رسمی هم میگن
دیروز داشتم مقدار فروش یکیشونو حساب میکردم حدود 2.5 میلیارد پول درآورده. اونم از یه اپلیکیشینی که بیس ش ماله خودش نیست. تازه این یه دونه از هزاران هزار ایده پرآمد بود
حالا تو اگه خیلی هنر داشته باشی تو این وضعیت میتونی پول در بیاری ولی اگه هنر اینو نداشته باشی که اینجا پول در بیاری مطمئن باش تو خارج هم نمیتونی
چون اونجا اینقدر قانون های قوی و خوبی دارن که خیلی راحت جلوی افرادی که ایده و طرح خاصی برای زندگیشون ندارن گرفته میشه. دیگه اونجا نمیتونی هردمبیلی زندگی کنی، باید برای هر روزت فکر داشته باشی وگرنه تهش میشی کارتن خواب
نمیتونی مثلا بری یه چیزی که طرف کلی وقت روش میذاره رو همینطوری بذاری برای فروش، چون اگه بگیرنت یه جوری جریمه ت میکنن که باید چند برابر اون پول رو بدی به طراح اصلی و دولت
حالا من اینا رو میگم فکر نکنی من ناسیونالیست و وطن پرست هستما ! اتفاقا برعکسش
ولی جایی هم خبری نیس، اونم مخصوصا برای ایرانی جماعتی که همه بهش میگن تروریست
خلاصه که اگه خیلی ادعا دارید همینجا یه کاری راه بندازید بعد که پولدار شدید با پولش برید کشور های دیگه اینقدر عشق و حال کنید تا ....
بنظرت زندگی اغوانی ها چه شکلیه؟! هر 9 ماه یه بچه بدنیا میارن!!! و از همه جای دنیا هم سر درآوردن یعنی ما فکر میکنیم فقط ایران اغوانی داره ولی اینا ها از اروپا هم گذشتن! هیچ کدومشون هیچ مدرکی ندارن نه شناسنامه و... هیچ سرمایه و تخصصی هم ندارن! بنظرت چطوری زندگی میکنن؟! هیچ محدودیتی برای خودشون نمیبینن!کارگر افغانی
برای خرید با سرمایه کم یه سایت عمده فروشی به نام http://technosun.ir هست که حداقل خریدش 300 هزار تومن هست شاید ارزون تر هم بتونید گیر بیارید.ممنون شما به من لطف دارید
خرید و فوش جنس سرمایه اولیه خیلی بالایی میخواد من بخوام فقط فقط تک محصولی رو یه جنس ارزونم تمرکز کنم 4 تا مانع جلومه
1- مکان برای انبار و فروش ( خونه نمیشه خانواده هست )
2- سرمایه حداقلی حداقلی 5 میلیونی میخاد که ندارم
3- تو هر ضمینه ای الان برم بازار ندارم بازار سازی کنم زمان بره و فروش و سود نداره تا چند ماه
4- کسی مثل اون مغازه تو شهر ری که جنس ها واقعا حتی یک سوم قیمت بازاری میداد دیگه ندارم
ببخشید اگر مطالب و تجربه من طولانی شد , مزیتش اینه که خودم نوشتم و تجربیاتمو گفتم که شاید بدرد یه نفر بخوره
شادیم یکی کمکم کنه این روز که به مشکل خوردم رو رد کنم
سیستم آموزشی - حتی کتاب ها موفقیت میخونی همش شعاره همش پند و اندزه و چیزی برای کارکرد واقعی جامعه نداره مثل کتاب ها برایان ترسی و ...............
در سربازی یکی از هم یگانی هام که از مشهد اومده بود میگفت توی مشهد زبان عربیت اگه خوب باشه خیلی این هتل دارا نیاز دارند و پولش هم خوبه.اغا امپایر ورلد
یه راهنمایی کنین به من برا این ترجمه که گفتین
من زبان عربی رو تسلط کاملدارم ،حتی حرفم میزنم
زبان انگلیسی هم ۸۰ درصد بلدم و مدام تمرین میکنم در حد این ک فیلما رو بدون زیر نویس ببینم ویا ترجمشون کنم تقریبی بلدم
میشه راهنمایی کنید چطور میتونم فعالیت کنم در ترجمه چون بیشتر کسایی ک مترجم میخان نمونه کار قبلی و اینجور چیزا میخان
به نظرم آدم با خودش کمتر فکر و خیال کنه بهتر باشه فکر کردن اگه هدفمند نباشه فقط انرژی زیادی از بدن میگیره و زمان را هم از آدم میگیره و نمیزاره مسیر درست را با تمرکز بپیمایید.من الان با 24 سن نه میدونم هویتم چیه نه شخصیت خاصی دارم نه میدونم اصلا چی میخوام از دنیا مث دیوانه ها با خودم حرف میزنم
سلام
برادر پستتو خوندم متاسفام برای پدرت امیدوارم روحش شاد باشه ومطمنا مایه افتخاری براش هرچی باشه
منم بیست سالمه رشته حسابداری کلی مدرک جمع کردم معدلمم بالای۱۵ هست تا الان هنوز هم فوق دیپلم نگرفتم
نمیدونم چرا هرچی با خودم کلنجار میرم بازم امیدی به درس ندارم
یه مدت اینجا گوشی واینا میزاشتم که متاسفانه نتونستم چیزی بفروشم کلا حذف کردم
کلا از بچگی علاقه زیادی به فروش داشتم وهرچی که اضافه بود تو خونه یا کسی میخاست بندازه میفروختم
تو سایت ایسام هم همینجوری کالا میفروشم البته اینو بگم بیشتر ضرر میکنم تا سود
قبلا هرچی پول بود خرج گوشی و چیزایی بیخود میکردم ک الان خیلی پشیمون شدم کاش جمع میکردم الان حد اقل میتونستم کاری باهاش انجام بدم ویا حد اقل پرایدی زیر پام مینداختم تا همش پیاده تو سرما گرما راه نرم
درمورد کار باید بگم بستگی به شهر وموقعیت داره
مثلا من ایلامم اگه سر مایه داشته باشم صد درصد یه مغازه جور میکنم ودخانیاتی میزارم واقعا پول تو دخانیات هست الان خودتونم میدونید
تو تهران همه کاری معمولا میشه انجام داد ولی شرطش اینه کلاه بره سر مردم وزرنگ بازی در بیاری
فروش لوازم مسی زنجان هم عالیه معمولا هرسال تو شهر ها نمایشگاه میزنن وحشتناک شلوغن
انشالله عاقبت همه بخیر بشه ما که پوسیدیم از بس فکریدسم
داداش اونا بنزشونو اونجا گرفتن دارن حال میکنن چرا باید برگردن ایران دارن حال میکنن
موافقم.درس آدمو عقب میندازه مگر اینکه آدم بخواد دانشمند و محقق بشه.آدم تا 24-25 سالگی اسیر درسه:/
سلام.
دوستان نمیدونم اینو میگم شاید مسخره کنید.ولی پرواربندی گوسفند یه کار بدون ریسکه.همین چند ماه پیش گوسفند کیلو دوهزده هزار تومان بود و الان شده کیلویی 16 هزار تومان.هیچ وقت ارزون نمیشه.ولی به نسبت هزینه هاش زیاد نیست.و تجربه خیلی زیادی نمیخواد.
بهتون توصیه میکنم لینک زیر بخونید تا با این کار اشنا بشین.امیدوارم موفق باشید.
پرواربندی گوسفند و درامد پرورش بره
اموزشگاههایی تو تهران هست که زیر نظر پتروشیمیه فقط مدرک فنی و دیپلم هنرستان یا کار ودانش می خواهد به این صورت که دوره هاش حدودا 4ماهه و رشته های برق صنعتی و جوشکاری و لوله کشی اموزش میدن هیچ هزینه ای هم نمیگیرن هر ماه هم یه حقوق کمی هم میدن و ناهار و لباس کار هم هستش خودمم هم تو اموزشگاه کهریزک دوره برق صنعتی دیدم سال 87 یبار هم با بازرس پتروشیمی صحبت کردم روش کارشون اینجوریه که مثلا بابت هر کاراموز پتروشیمی مبلغ 1.5 میلیون به صاحب اموزشگاه میده حالا اون طرف هم 1میلیون خرج کاراموز میکرد و یه چیزی واسش میموند چند وقت یبار هم بازرس میومد واز ناهار و سرویس و لباس کار میپرسید در کل پیگیر بودن حالا هدف از این کار چیه پتروشیمی یه پروژه ای را یجا شروع میکنه که احتیاج به مثلا 1000 نفر جوشکار و برقکار پیدا میکنه اینجا نمیاد تو روزنامه اگهی بزنه میاد از نیروهایی که خودش اموزش داده استفاده میکنه البته حتما قرار نیست کسی که اینجا اموزش دیده بره تو پتروشیمی مشغول بشه ولی مدرکی که میدن بین المللی هستش و تو هر کارخانه ای استخدام بشید به عنوان نیروی فنی هستید
در کل واسه کسانی که بیکار هستن و دیپلم فنی دارن موقعیت خیلی خوبیه هیچ هزینه ای نداره بعدشم خیلی راحتتر کار پیدا میکنید
ببین سازمان فنی حرفه ای چیزی را یاد میده که بدرد همه جا بخوره نه فقط یه منطقه
یه شغل/حرفه مناسب
مثلا نظر من روی جوشکاری آرگون هست ولی خطر سقوط از ساختمان زیاده
یه کار بی خطر باید پیدا کنی
اینی که من میگم اموزش برق صنعتی یا جوشکاری بود بعدشم هر جا بری کار هستش واسه یه برقکار یا جوشکار از اول هم قرار نبود که بعد ازمایش بری پتروشیمی ولی شما الان کجای مملکت پیدا میکنی اموزش رایگان بدن ناهار و حقوق هم بدنمثل قدیم شرکت واحد , بر میداشت کسایی که گواهینامه پایه دو داشتن جذب میکرد حتی پشت بلیت ها آگهی کرده بود
آموزش مخصوص شرکت واحد میداد و میشدی راننده شرکت واحد البته بعد از آموزش ها آزمون میگرفت
و فقط تو شرکت واحد مجاز بود هیجا دیگه قبول نداشتن و حق نشستن پشت هیچ ماشین سنگینی نداشتن
البته اینم جمع شد دیگه
الانم تو کشور ها دیگه هست مثلا آموزش لیفتراک میده یه شرکت و فقط تو انبار اون شرکت میتونی کار کنی - جا دیگه حق کار کردن با لیفتراک نداری
البته من فکر میکنم اینام آموزش میدن اما بیکار و آنا انقدر زیاد هست نوبت نمیرسه آدما مثل ما وارد بشن
تجربه های خوبی بود دوستان
واقعا عالی بود
ممنونم از استارتر و عزیزانی که تجربه هاشونو در اختیار گذاشتن
با خوندن این تایپک نمیدونم چرا عجیب نسبت به تحصیل نا امید شدم !!!!!!!!
اینی که من میگم اموزش برق صنعتی یا جوشکاری بود بعدشم هر جا بری کار هستش واسه یه برقکار یا جوشکار از اول هم قرار نبود که بعد ازمایش بری پتروشیمی ولی شما الان کجای مملکت پیدا میکنی اموزش رایگان بدن ناهار و حقوق هم بدن
سلام
خواستم به خودت (استارتر) پیام خصوصی بدم.
گفتم بیام اینجا پیام بهت بدم. اگر خواست شما پیام خصوصی بده من جواب میدم بهتون.
اگر خواستی با سرمایه 0 تومان فقط با داشتن اینترنت و گذاشتن وقت به درآمد خوبی برسی بهم پیام خصوصی بده تا چند راه عرض کنم. این راهها 100% سودش به جیب خودت میره ، حتی مهارت خاصی هم نمیخواد.
کاری با کلیت قضیه ندارم که از این راه میشه درآمد داشت یا نه ... اما به نظر من در تعداد خرید و نصب اپلیکیشن ها، مخصوصا در مارکت های ایرانی، دستکاری میشه. بیشتر از 500 هزار نصب فعال، یعنی از هر 100 ایرانی بالغ، یک نفر اینو خریده. با عقل سلیم ( و عقل افتک) جور در نمیاد.
خدارو شکر ظاهرا استارتر جایی مشغول بکار شدن و خبری ازشون نیست
:general304: ای تو روحتمن استارتر هستم , نخیر من مشغول نشدم تکذیب میکنم
فعلا درگیر اون خونه کلاه برداری شدم