• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من بدون پول چجوری شروع کردم و ادامه دادم - الان باید چکار کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
فکر میکنی همین درآمدی که دارم از فروش اینترنتیه از چه راهی در میارم؟ آگهی کردن تو دیوار - شیپور - ایستگاه هست و تو فرو ها مربوط به بازی فعالم بعد کسی چیزی خواست بهش پیام خصوصی میدم که دارم عکس کالا و قیمت میدم
تو تاپیک ها هم اعلائم میکنم موجودی اینا دارم
ولی من انبوه آگهی نمیکنم چون اگر کوچیکترین شباهتی بین 2 آگهی باشه مصرف کننده حتی کالایی یک سوم قیمت بدی نمیخره

البته من تاکید به تک محصولی یا یه کجموعه مرتبط به هم دارم همونطور که تو پست اول گفتم الان من تو لوازم جانبی یه کمپانی خاص هر کی چیزی میخواد - هر کی راهنمایی میخواد و ...... به من مراجعه میکنه
از قدیم گفتن همه کاره و هیچ کاره - یه مدت این کار کردم اصلا جالب نبود

تو فروش ها آگهی اقلام بزرگ 3 کلمه خیلی موثره - ارسال رایگان - ارسال سریع - با تخفیف
بعد میتونی سود کم کنی تعداد بالا بفروشی مثلا به مغازه دارا - من از یه جایی قیمت گرفتم که هر اسپینر حدود 4 هزار تومن کمتر از جا دیگه بهم قیمت داد الا تو 2 هزار تومن رو هر کدوم سود کنی - 100 تا عمده یا عمده خرد بفروشی 200 هزار به صورت عمده فروشی درآوردی

اسپینر چند است تعداد؟

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
اسپینر چند است تعداد؟

بسته به مدل داره شکل عادی - شکل چرخ دنده - مدل ها لاکچری و ...........
همون عادیشم دجه 2 - درجه 3 - درجه 1 داره
من پرسیدم عمده تعداد مدل عادی فروشنده گفت مرغوب از 5500 تا 6500 ه دونه ای میفته
همینو میفروشن تو تبلیغ ها 39 هزار تومن و ...............

خیلی چیزا میشه عمده تهیه کرد باید کسی باشه مثلا تو میگی من فلان چیز یمیتونم راحت بفروشم 200 تا میخوام من میخرم میدم به تو - میفروشی سودش نصف نصف
یا اینکه من میفروشم به تو با سود پایین - خودت هر چقدر دوست داشتی میفروشی

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دیروز یکی بهم گفت آیفون 7 بهت 2500 بدم نمیخوای؟ گفتم نه. گفت دوستات نمی خوان؟ گفتم نه.

بعد بهم گفت من از سمت کردستان آیفون 7 برام میارن بهشون 2300 میدم، خودم به مغازه دار 2500 می فروشم،‌ مغازه دار هم 3 تومن می فروشه :D

من فکر می کنم کاری که این بابا داره انجام میده،‌از کاری که تو داری انجام میدی سود بیشتری داره. اگه بتونی ماهی 4 تا دونه آیفون هم بفروشی به مغازه دارها، ماهی 800 گیرت میاد. نسبت به درآمد فعلی خودت تقریبا 300 تومن بیشتر استفاده می کنی.

از اونجایی که پول برای شروع این کار هم نداری، بهت پیشنهاد میدم بری تو یه رستوران کار کنی. همین افغانی های گدا گودول مثل سگ واسه صاحاب رستوران کار می کنن ماهی 1 تومن می گیرن، بعدش هم تنها 200 تومنش رو ور میدارن و بقیه رو میفرستن افغانستان. تو که ایرانی هستی و مشکلات اون ها رو هم نداری، پس صد در صد وضع کاریت و درآمدت نسبت به اون ها بهتره.

گمون کنم اگه استعداد تو فروشندگی داشته باشی بتونی بعد یه مدت مشتری های ثابتی رو برای فروختن گوشی های اپلت پیدا کنی :)

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
اغلب ما فکر کنم انیمشین wall-e دیدم
یه کاراکتر بانمک و دوست داشتنیی

امروز داشتم تو اینستاگرام میچرخیدم دیدم یه پیج ایرانی هست که فقط جاسوییچی و جاکلیدی wall-e فقط میفروشه
تو نظراتم معلوم بود خیلی ها خریدن یا میخوان بخرن
طرفم حتی آدرس حضوری نداشت با پست میفرستاد - از دونه ای 7 هزار تومن به بالا

یکی بوده که علاقه داشته به این کاراکتر انیمیشن بعد جاکلیدی و جاسوییچی خریده الان درآمد داره از همین طریق

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دیروز یکی بهم گفت آیفون 7 بهت 2500 بدم نمیخوای؟ گفتم نه. گفت دوستات نمی خوان؟ گفتم نه.

بعد بهم گفت من از سمت کردستان آیفون 7 برام میارن بهشون 2300 میدم، خودم به مغازه دار 2500 می فروشم،‌ مغازه دار هم 3 تومن می فروشه :D

من فکر می کنم کاری که این بابا داره انجام میده،‌از کاری که تو داری انجام میدی سود بیشتری داره. اگه بتونی ماهی 4 تا دونه آیفون هم بفروشی به مغازه دارها، ماهی 800 گیرت میاد. نسبت به درآمد فعلی خودت تقریبا 300 تومن بیشتر استفاده می کنی.

از اونجایی که پول برای شروع این کار هم نداری، بهت پیشنهاد میدم بری تو یه رستوران کار کنی. همین افغانی های گدا گودول مثل سگ واسه صاحاب رستوران کار می کنن ماهی 1 تومن می گیرن، بعدش هم تنها 200 تومنش رو ور میدارن و بقیه رو میفرستن افغانستان. تو که ایرانی هستی و مشکلات اون ها رو هم نداری، پس صد در صد وضع کاریت و درآمدت نسبت به اون ها بهتره.

گمون کنم اگه استعداد تو فروشندگی داشته باشی بتونی بعد یه مدت مشتری های ثابتی رو برای فروختن گوشی های اپلت پیدا کنی :)

خوب طرف به ما معرفی کن حالا یه کاریش میکنیم :general404::general406: منم نتونمم یکی دیگه هست بتونه این کارو بکنه

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
خوب شما که جنس ها رو خوب و با قیمت پایین جور می کنی
بشین یه سیستم همکاری در فروش پیاده کن
وب مسترا بیان سمتت
یا برو تبلیغ بزن تو سایت های پر بازدید و خودت بفروش...
با 1 میلیون هم می تونی شروع کنی..حتی کمتر

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
خوب شما که جنس ها رو خوب و با قیمت پایین جور می کنی
بشین یه سیستم همکاری در فروش پیاده کن
وب مسترا بیان سمتت
یا برو تبلیغ بزن تو سایت های پر بازدید و خودت بفروش...
با 1 میلیون هم می تونی شروع کنی..حتی کمتر

سیستم همتری در فروش که مدنظر شماست , باید یه دامین و هاست مناسب بگیری بدم برام سایت راندازی کنن پنل همکاری فروش توش پیاده کنم
بعد برم با درگاه پرداخت آنلاین شتابی فعال کنم خود حداقل 1 میلیون میخواد این کار
که ندارم

تو پست اول قسمت آخر گفتم نمیدونم تو چه ضمینه ای برم , به هر چی فکر میکنم تو این اوضاع اقتصادی سد نداره از من قدیمی تر ها الان زاییدن دارن برشکست میشن

Last edited:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سیستم همتری در فروش که مدنظر شماست , باید یه دامین و هاست مناسب بگیری بدم برام سایت راندازی کنن پنل همکاری فروش توش پیاده کنم
بعد برم با درگاه پرداخت آنلاین شتابی فعال کنم خود حداقل 1 میلیون میخواد این کار
که ندارم

تو پست اول قسمت آخر گفتم نمیدونم تو چه ضمینه ای برم , به هر چی فکر میکنم تو این اوضاع اقتصادی سد نداره از من قدیمی تر ها الان زاییدن دارن برکشست میشن
شما میگی 1 تومن
من 5 برابرش بهت بدم..کارتو شروع کنی...
چند % خودت بر میداری و چند % به من میدی؟

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
شما میگی 1 تومن
من 5 برابرش بهت بدم..کارتو شروع کنی...
چند % خودت بر میداری و چند % به من میدی؟

گفتم همچین سایتی با این سیتم حداقل 1 میلیون میخواد
خوب شرایط همکاری برام پخش کنید

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوستان با یه موقعیت جالب مواجه شدم
ست کامل لباس - شلوار - کفش به صورت عمده باهم
کفش از سایز ها 41 تا 44
موقعیت مناسب رای کسایی که پخش دارن یا مغازه دارن

nhne_wwww.jpg

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان با یه موقعیت جالب مواجه شدم
ست کامل لباس - شلوار - کفش به صورت عمده باهم
کفش از سایز ها 41 تا 44
موقعیت مناسب رای کسایی که پخش دارن یا مغازه دارن

nhne_wwww.jpg
این همون مدل آگهی انبوه هست که گفتم نمیشه هیچ کاری کرد فایده نداره

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
گفتم همچین سایتی با این سیتم حداقل 1 میلیون میخواد
خوب شرایط همکاری برام پخش کنید
با همکاری در فروش کار کن نه اینکه خودت همکاری در فروش بزنی
اگر میتونی خوب آگهی بزنی من یه جای خوب رو بهت معرفی میکنم + راهنمایی
همکاری در فروش

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
این همون مدل آگهی انبوه هست که گفتم نمیشه هیچ کاری کرد فایده نداره

آگهی انبوه نیاز نداره گفتم که این بدرد کسایی پخش دارن و مغازه دارن میخوره
آگهی در یه صورت خوبه که کالا آگهی کنی تو سیات ها اون تک - ولی تو اکثر سایت ها آگهی
از شهرستان و ...... تعداد بالا میخرن
من سال 88 و 89 آگهی کردم تو کلی سایت - یه سری سایت هم که پنل کپی کپی آگهی کردن داشتن آگهی سایت ها دیگه کپی میردن - هنوز برا لوازم تی وی شاپینگی به خطم زنگ میزنن میگن فلان جنس میخوام ( هیچکدوم به زمان و قیمت آگهی توجه نمیکنن )
بهشون میگم تو این کار نیستم آگهی برا 7 سال پیشه

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
آگهی انبوه نیاز نداره گفتم که این بدرد کسایی پخش دارن و مغازه دارن میخوره
آگهی در یه صورت خوبه که کالا آگهی کنی تو سیات ها اون تک - ولی تو اکثر سایت ها آگهی
از شهرستان و ...... تعداد بالا میخرن
من سال 88 و 89 آگهی کردم تو کلی سایت - یه سری سایت هم که پنل کپی کپی آگهی کردن داشتن آگهی سایت ها دیگه کپی میردن - هنوز برا لوازم تی وی شاپینگی به خطم زنگ میزنن میگن فلان جنس میخوام ( هیچکدوم به زمان و قیمت آگهی توجه نمیکنن )
بهشون میگم تو این کار نیستم آگهی برا 7 سال پیشه
تعداد بالا هم میتونی بفروشی نه تکی
اون چیز ها رو که تو جایی که گفتم رو میتونی روی تلگرام و اینستاگرام بزنی

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
یه سری سایت هم که پنل کپی کپی آگهی کردن داشتن آگهی سایت ها دیگه کپی میردن
لیست سایت ها رو پیدا کن به عنوان اسپمر به گوگل گزارش کن. صبح روز بعد از صفحه روزگار محو میشن!!
مثل ایران مارکت سنتر :p:D
کجا هست اینجا؟! :general106:

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
لیست سایت ها رو پیدا کن به عنوان اسپمر به گوگل گزارش کن. صبح روز بعد از صفحه روزگار محو میشن!!
کجا هست اینجا؟! :general106:

کسی نمیدونست سیستم همکاری در فروش چیه , ایران مارکت سنتر اون زمان بزرگترین و معتبرترین سیستم همکاری در فروش بود
مثلا سود بالاییم میداد الانم هست
من دامین چنتا ثبت کردم هاست گرفتم کل درآمدم از اونا روی هم 15 هزار تومن بود :general507::general506::general504:
دامین مثل kharid47.com و ................
خرج هزینه ها هاست و دامینم در نیومد با اینکه همون موقع من وبلاگ داشتم و تا چند روز پیش که کلا حذفش کردم وبلاگم روی 1000 نفر بازدید کننده داشت

اون ست لباس - شلوار - کفش بگیم درجه 1 عمده 30 هزار باشه که بازم مناسبه خیلی - حداقل خریدم که معمولا تا کف حساب کنن باید 200 تا خرید = میشه 6 میلیون تومان :eek: از کجا بیارم
6 میلیون داشتم از ایران میرفتم :general503::p

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوستان اگر من به طور مثال 100 تا اسپینر بخرم - چجوری باید بفروشم؟ تا حالا تو این ضمینه کاری نکردم مشتری ندارم
کسی هست مشتری داشته باشه باهم همکاری کنیم؟ یا تعداد بالا اسپینر با قیمت کم بخواد؟

razi123450

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
دوستان اگر من به طور مثال 100 تا اسپینر بخرم - چجوری باید بفروشم؟ تا حالا تو این ضمینه کاری نکردم مشتری ندارم
کسی هست مشتری داشته باشه باهم همکاری کنیم؟ یا تعداد بالا اسپینر با قیمت کم بخواد؟
داداش طرف بخواد تعداد بالا بخره از تو نمیخره که میره امدشو پیدا میکنه
اینم چیزی نیست که نیاز مردم باشه فکرت رو یه چیز دیگه متمرکز کن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
شما برو آژانس های مسافرتی یه دوره کاراموزی رایگان

سر یه ماه راه می افتی و بعدش میتونی ماهی بسته به تلاش خودت از 1.5 تا 4 تومن درامد داشته باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا