• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت تحصیلی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
میخواستم بپرسم برای یاد گیری زبان انگلیسی در دانشگاه یا کالجهای زبان کانادا یا آمریکا ویزای تحصیلی صادر میشه؟ :eek:
مراحل و ضوابط و مدارک و سوابق و شرایط اخذ پذیرششو اگه میدونید چجوریه یه راهنمایی بکنید :confused:
و اینکه سطح زبانمون در اینجا و در حال حاضر در چه حدی باید باشد که بتوانیم ادامه تحصیل زبان در فرنگ را پیگیر شویم :confused:
و اینکه هزینه ی شهریه ی کالج (یا دانشگاه) و هزینه ی زندگی در آن ممالک بطور معمول و میانگین چگونه است :confused:
و آیا می توان در کنار تحصیل، کار کنیم تا بخشی از هزینه ها را پوشش دهیم یا خیر :confused:

فکری که به ذهن خودم رسیده اینه که چن ترم همینجا برم کلاس زبان، سپس از یه دانشگاه یا کالج فرنگی پذیرش بگیرم و برم اونجا زبان بخونم
هم زبانمو تقویت کنم، هم همزمان در جستجوی راهی برای اقامت دائمی باشم. ویزای کاری. ویزای ازدواج. چمیدونم. شاید لازم باشه بعد از اینکه دوره ی زبان انگلیسیم در دیار کفر تموم شد، همونجا در یه رشته ی دیگه شروع کنم به تحصیل تا مدرک بگیرم و مهارت بیاموزم و کار دلخواهمو پیدا کنم. اصن به شماها چه. واسه چی تو زندگی خصوصی مردم دخالت میکنین o_O :دی
برای تامین هزینه های زندگی و تحصیل (تا زمانیکه درسم تموم بشه و یه کار دائمی گیر بیارم) اینجا 200 میل سپرده میذارم تو بانک، ماهی 3 و نیم میلیون سود میده که میکنه به عبارتی 1200 دلار
این که در مورد هزینه های اونجا میپرسم، میخوام ببینم این 1200 دالرز :D واسه یه زندگی ساده و دانشجویی کافیه یا ناکافیه
و مثلا میشه به یه کار پاره وقت مشغول شد که یه پولی هم از اونجا درآد که بشه کمک خرج؟ میشه؟ اصن داریم؟ داریم همچین چیزی؟
1380262913808424.jpg

Last edited:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
با 1200 دولار بستگی داره کجا بخوای زندگی و تحصیل کنی. تو Essex انگلیس یا Gayville تو داکوتای جنوبی امریکا یا Middelfart دانمارک.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
با 1200 دولار بستگی داره کجا بخوای زندگی و تحصیل کنی. تو Essex انگلیس یا Gayville تو داکوتای جنوبی امریکا یا Middelfart دانمارک.
نمیدونم. جای خاصی مد نظرم نیست. اطلاعات کافی هم در این مورد ندارم
در مورد هزینه، البته شاید بشه در کنار درس، کار پاره وقتی پیدا کرد که مثلا این 1200 دلارمون بشه 2000 دلار. نمیدونم
در مرحله اول فقط میخوام ببینم این فکر و برنامه ای که مطرح کردم شدنیه یا نه
1. برای یادگیری زبان ویزا میدن؟
2. هزینه های اونجا با توان مالی من جور در میاد یا نه

esmail2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باید اولش لااقل یه جایی رو برای خودت پیدا کنی و م نظر داشته باشی.اینطوری خیلی گیج میشی توی انتخابت.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
باید اولش لااقل یه جایی رو برای خودت پیدا کنی و م نظر داشته باشی.اینطوری خیلی گیج میشی توی انتخابت.
در مورد کشورش، به کانادا و آمریکا فکر میکنم (اگه بشه)
ولی در مورد شهرش و کالجش، تا زمانیکه ندونم هزینه های زندگی، شهریه و روش اعطای ویزا به چه صورته هیچ تصوری نمیتونم داشته باشم

esmail2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در مورد کشورش، به کانادا و آمریکا فکر میکنم (اگه بشه)
ولی در مورد شهرش و کالجش، تا زمانیکه ندونم هزینه های زندگی، شهریه و روش اعطای ویزا به چه صورته هیچ تصوری نمیتونم داشته باشم
یه سایت خیلی خوب بوده(من اسمش رو یادم رفته)در مورد هر کشوری جداگونه کامل توضیح داده و اینکه مزایا و معایبش و خیلی از چیزای دیگه.مدرک تحصیلیت و رشته ات چیه؟

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
بفرمایید شام میخوای بری شرکت کنی محسن؟:دی

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
بروکلند دانشگاه های معتبری داره اما برای پذیرش باید از زیر شروع کنی اگه اماده ای بگو تا شرایطشو برات بفرستم
میگم خیلی سخته وروودیش اما اگه پذیرش بشی یونت تو روغنه

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
فقط رفتی اگر از این بیابان، سلامم را رسان لطفا به باران
epiccry.png

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
ما یه استاد تو بروک زاده داریم که از کانادا مدرک زبان گرفته ( دقیقا یادم نیست مدرکش چی بود )..... فکر کنم ویزای تحصیلی گرفته

راستی از بقالی چه خبر ؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
نمیدونم. جای خاصی مد نظرم نیست. اطلاعات کافی هم در این مورد ندارم
در مورد هزینه، البته شاید بشه در کنار درس، کار پاره وقتی پیدا کرد که مثلا این 1200 دلارمون بشه 2000 دلار. نمیدونم
در مرحله اول فقط میخوام ببینم این فکر و برنامه ای که مطرح کردم شدنیه یا نه
1. برای یادگیری زبان ویزا میدن؟
2. هزینه های اونجا با توان مالی من جور در میاد یا نه
تو کشورهای آسیای جنوب شرقی براحتی میتونی ویزای تحصیلی بگیری یکی از بچه ها اینجا همین کار رو میکرد اگر یادت باشه.
کشورهای اروپای شرقی مثل اکراین و امثالهم هم میتونی پادشاهی کنی با این پول، ولی ویزای آموزش زبان رو نمیدونم، رفتی اکراین عکس و فیلم یادت نره.
کشورهای پیشرفته اروپا امکانش خیلی کمه و با شرایط خیلی سخت باید زندگی کنی اون هم تو محله های افتضاح جا گیر بیاری و هزینه دانشگاه هاش هم که به کنار.

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
دقیقا سوالات منو مطرح کردی دوست عزیز. منم خیلی دنبال جواب این سوالاتم.
من یه سوال دیگه هم دارم: بهترین و معتبرترین شرکتی که کارای مهاجرتی رو انجام میده و بشه سوالاتی هم ازش پرسید که جواب بده کدوم شرکت هست به نظرتون؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دواش . خوفی یا بیتری ؟
میگم شوما عشق خارجی ؟ ببین واقعیت اینه که با این پول اینجا هم میتونی زندگی خوبی بکنی و شغل خوب داشته باشی ولی اگه واقعا قصدت کندنه خوب بکن !
اول هدفت رو مشخص کن . اگر میخوای واسه ادامه تحصیل بری برو منتها اگر لیسانس داری سعی کن کشوری بری که زمینه ادامه تحصیل توی رشته خودت برای ارشد راحتتر باشه . چون بعضی رشته ها توی کشورهای خاص طالب بیشتری داره .

توی کشورهای مثل استرالیا و امریکا و کانادا خوب باالطبع هزینه ها بسیار بالاست ولی میتونی روی کشورهای اروپایی تمرکز کنی . الان کشورهایی مثل المان ، نروژ و .... با ماهی 700 دلار میتونی یه زندگی دانشجویی با حداقل ها داشته باشی . توی کشورهای مثل نروژ و فنلاند دانشگاههای زیادی هست که الان هزینه تحصیل هنوز رایگانه و میتونی حتی مقداری از پولت رو سیو کنی . ضمن اینکه معمولا تا هفته ای 20-24 ساعت اجازه کار داری . حداقل حقوق اداره کار در این کشورها ساعتی 15 دلاره !!!! البته مقدارش واسه کارهای پاره وقت کمتره ولی منظور اینکه اگر زرنگ باشه پول اضاف هم میاری ...

اول هدف . الان میگی فقط برم ولی بی هدف بری اونجا بعد از چند ماه نمیدونی واسه چی رفتی ! سرگردون میشی و مثل بعضیا از رفتن پشیمون . اگر سابقه کاری کارهای فنی و تاسیساتی داشته باشی کشورهای اروپایی به علت یون گشادی توی این کارها خیلی طلبه هستند .

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دوستان قدیمی
154fs232528.gif
اسپمرهای اسمارت
4yajuyo.gif
دکتر بزاد - شیخ خفن - نیما - امین - اِیسان - مکسی . تاپیکو ماییدین
9lfwh6l2n8vay7ghp2cic.gif

یه سایت خیلی خوب بوده(من اسمش رو یادم رفته)در مورد هر کشوری جداگونه کامل توضیح داده و اینکه مزایا و معایبش و خیلی از چیزای دیگه.مدرک تحصیلیت و رشته ات چیه؟
احتمالا اپلای ابرود یا مهاجرسرا بوده
مدرک و رشته: دیپلم کامپیوتر (فنی حرفه ای) . دانشگاه نرفتم

www.Applyabroad.org
www.usnews.com
این 2تا بهترین مکان برای شماست
ساسکاچوان کانادا هم گزینه مناسبیست :) البته ایالت کِبِک هم هست که بیشتر فرانسوی زبان هستن
ممنون
البته عمر آدم اونقدر طولانی نیست که کسی بخواد دو تا زبان یاد بگیره (انگلیسی و فرانسوی) :confused: :دی

فقط رفتی اگر از این بیابان، سلامم را رسان لطفا به باران
epiccry.png
لاکن اینگونه نیست که همین الان کوله بارم رو بسته باشم. به جان عرمین فقط دو تا سئوال پرسیدم مکسی
128fs4765852.gif

ما یه استاد تو بروک زاده داریم که از کانادا مدرک زبان گرفته ( دقیقا یادم نیست مدرکش چی بود )..... فکر کنم ویزای تحصیلی گرفته

راستی از بقالی چه خبر ؟
منظورت سوپرمارکته؟
9lfwh6l2n8vay7ghp2cic.gif

خیلی وقته تعطیل شده

تو کشورهای آسیای جنوب شرقی براحتی میتونی ویزای تحصیلی بگیری یکی از بچه ها اینجا همین کار رو میکرد اگر یادت باشه.
کشورهای اروپای شرقی مثل اکراین و امثالهم هم میتونی پادشاهی کنی با این پول، ولی ویزای آموزش زبان رو نمیدونم، رفتی اکراین عکس و فیلم یادت نره.
کشورهای پیشرفته اروپا امکانش خیلی کمه و با شرایط خیلی سخت باید زندگی کنی اون هم تو محله های افتضاح جا گیر بیاری و هزینه دانشگاه هاش هم که به کنار.
میخوام یه کشور انگلیسی زبان باشه
اوکراین برم باید اوکراینی هم یاد بگیرم. نع
در مورد آمریکای شمالی اطلاعاتی نداری؟ پذیرش میدن؟ با این مبلغ میشه یا نه؟

سلام دواش . خوفی یا بیتری ؟
سلام بر شوما. ممنون

میگم شوما عشق خارجی ؟
نه.
دلایل خودم دارم اگه بخواید میشه در موردش حرف بزنیم. لا مشکل
sheikhHessam.gif

از نظر من "عشق خارج" رو به کسی میتونیم بگیم که واسه رفتن هر کاری انجام میده. حتی اگه شده قاچاقی میره. اینجوری نیستم

اگه واقعا قصدت کندنه خوب بکن !
کندنِ چی؟ مفهوم جمله رو نگرفتم. خیلی سنگین بود به جان عرمین :دی

اول هدفت رو مشخص کن . اگر میخوای واسه ادامه تحصیل بری برو منتها اگر لیسانس داری سعی کن کشوری بری که زمینه ادامه تحصیل توی رشته خودت برای ارشد راحتتر باشه . چون بعضی رشته ها توی کشورهای خاص طالب بیشتری داره .
من اصلا دانشگاه نرفتم! به این خاطر دارم در مورد تحصیل زبان سئوال میکنم که هم زبان یاد بگیرم، هم در طول مدتی که در اون کشور هستم بتونم محیط رو بسنجم و در مورد برگشتن یا موندن تصمیم بگیرم. و اگر تصمیم به موندن شد، همونجا در یک رشته تحصیل کنم یا برم سراغ یه مهارت فنی. که بتونم از اون طریق موندگار بشم. هدف اینه
نمیشه تا زمانیکه حتی پامون به اون کشور نرسیده و دانسته هامون در مورد اونجا در حد وبگردیه برای سالهای دور تصمیم بگیریم

توی کشورهای مثل استرالیا و امریکا و کانادا خوب باالطبع هزینه ها بسیار بالاست ولی میتونی روی کشورهای اروپایی تمرکز کنی . الان کشورهایی مثل المان ، نروژ و .... با ماهی 700 دلار میتونی یه زندگی دانشجویی با حداقل ها داشته باشی . توی کشورهای مثل نروژ و فنلاند دانشگاههای زیادی هست که الان هزینه تحصیل هنوز رایگانه و میتونی حتی مقداری از پولت رو سیو کنی . ضمن اینکه معمولا تا هفته ای 20-24 ساعت اجازه کار داری . حداقل حقوق اداره کار در این کشورها ساعتی 15 دلاره !!!! البته مقدارش واسه کارهای پاره وقت کمتره ولی منظور اینکه اگر زرنگ باشه پول اضاف هم میاری ...

اول هدف . الان میگی فقط برم ولی بی هدف بری اونجا بعد از چند ماه نمیدونی واسه چی رفتی ! سرگردون میشی و مثل بعضیا از رفتن پشیمون . اگر سابقه کاری کارهای فنی و تاسیساتی داشته باشی کشورهای اروپایی به علت یون گشادی توی این کارها خیلی طلبه هستند .
مشکل نروژ و فنلاند و آلمان اینه که باید با زبون اون کشورها هم آشنا بشی. حتی شاید یک سری از درسها به زبون همون کشور ارائه بشه. چالشی که بعید میدونم از پسش بر بیام
در مورد پشیمون شدن، خب اصلا اینکه میخوام بصورت تحصیلی برم ، دلیلش همینه که شرایط رو بسنجم. محیط رو تجزیه و تحلیل کنم. اون موقع ببینم ادامه ی زندگیمو میخوام اونجا بگذرونم یا ایران. اگرم به هر دلیلی ایران رو ترجیح بدم، مسلما بعد از اینکه درس تموم شد بر میگردم. دوشواری ندارم
در مورد شرایط گرفتن ویزای تحصیلی برای خوندن زبان انگلیسی در آمریکای شمالی ، هزینه تحصیل و هزینه زندگی در اونجا اطلاعات بیشتری میتونی بهم بدی؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
بالا