• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت تحصیلی

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
میخوام یه کشور انگلیسی زبان باشه
اوکراین برم باید اوکراینی هم یاد بگیرم. نع
در مورد آمریکای شمالی اطلاعاتی نداری؟ پذیرش میدن؟ با این مبلغ میشه یا نه؟

نیوزلند هم سالانه 50000 نفر مثل امریکا گرین کارت میده در موردش تحقیق کن ، زبانشون هم انگلیسی هست و کشور بسیار باصفائیه. اسپارتاکوس هم اونجا فیلم برداری شده.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
نیوزلند هم سالانه 50000 نفر مثل امریکا گرین کارت میده در موردش تحقیق کن ، زبانشون هم انگلیسی هست و کشور بسیار باصفائیه. اسپارتاکوس هم اونجا فیلم برداری شده.
نیوزلند خعلی جای خوب و آروم و باصفاییه :rolleyes:

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
با عرض معذرت بعضی ها ظاهرا بالا خونه رو دادن اجاره
چرا نمی تونید یکم جدی باشید؟

استارتر عزیز من قبلا در این موارد تحقیق کردم
برای سوئد و کانادا شما ابتدا باید پذیرش از دانشگاه مورد نظر بگیرید که معمولا هزینه ای نداره
بعد باید بهشون ثابت کنید که زبانتون ضعیف هست بعد شما رو ارزیابی می کنند و بهتون مثلا یک ویزای 1ماهه تا یکساله میدن که برین اون کشور و زبان رو در کالج اونجا بخونید
بعد از اینکه کالج زبان تمام شد می تونید برگردید ایران یا دانشگاه رو ادامه بدید / در ضمن باید حتما آیلتس 5 داشته باشید
:
خوب با این اوصاف من حساب کردم با هزینه کالج و یک زندگی خیلی ساده بین 5 تا 8 میلیون در ماه باید هزینه کنید
-------------------------
پیشنهاد می کنم به کشورهای آسیایی فکر کنید مثل مالزی، تایلند، سنگاپور ... با 1000 دلار در ماه می تونید یک زندگی نسبتاً راحت داشته باشید و هرروز کنار دریا آب شنگولی بخورید :cool:
تو این کشورها از بهترین مدرسین اروپایی و استرالیایی استفاده می شه.
(اگر می تونید ماهی حداقل 2000 تا خرج کنید خوب قاعدتا کانادا یه چیز دیگست..)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
با عرض معذرت بعضی ها ظاهرا بالا خونه رو دادن اجاره
چرا نمی تونید یکم جدی باشید؟

استارتر عزیز من قبلا در این موارد تحقیق کردم
برای سوئد و کانادا شما ابتدا باید پذیرش از دانشگاه مورد نظر بگیرید که معمولا هزینه ای نداره
بعد باید بهشون ثابت کنید که زبانتون ضعیف هست بعد شما رو ارزیابی می کنند و بهتون مثلا یک ویزای 1ماهه تا یکساله میدن که برین اون کشور و زبان رو در کالج اونجا بخونید
بعد از اینکه کالج زبان تمام شد می تونید برگردید ایران یا دانشگاه رو ادامه بدید / در ضمن باید حتما آیلتس 5 داشته باشید
:
خوب با این اوصاف من حساب کردم با هزینه کالج و یک زندگی خیلی ساده بین 5 تا 8 میلیون در ماه باید هزینه کنید
-------------------------
پیشنهاد می کنم به کشورهای آسیایی فکر کنید مثل مالزی، تایلند، سنگاپور ... با 1000 دلار در ماه می تونید یک زندگی نسبتاً راحت داشته باشید و هرروز کنار دریا آب شنگولی بخورید :cool:
تو این کشورها از بهترین مدرسین اروپایی و استرالیایی استفاده می شه.
(اگر می تونید ماهی حداقل 2000 تا خرج کنید خوب قاعدتا کانادا یه چیز دیگست..)
ممنون از پاسخت
smilie_ugly_149.gif

پس اول باید زبانمو حداقل برسونم در سطح آیلتس 5 . اوکی.
حاج آقا مسئلــٌة
ما هر چی شنیدیم، همه واسه phd و اینا اقدام میکنن. حتما باید اینجا تحصیلات دانشگاهی داشت و برای مقاطع بالاتر برای خارج اقدام کرد یا من که دانشگاه نرفتم هم میتونم شانسی واسه پذیرش داشته باشم؟
در خصوص آمریکا و کانادا، وضعیت کمک های نقدی که بعضی از دانشجوها تحت عنوان بورسیه از دانشگاه میگیرند یا وضعیت کارهای پاره وقت چطوره؟ میشه روشون حساب کرد، یا پیشفرض رو بر این اساس بذاریم که از بورسیه و کار خبری نیست؟

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
:) خوب آمریکا رو که اصلا از فکرت بنداز بیرون، بهتره بعد از لیسانس بهش فکر کنی برای بورسیه و ...
برای کانادا هم یکی از دوستان من با مدرک دیپلم و معدل 12! برای دوره SEH (هک و امنیت) رفت مونترال، نزدیک 2 سال این دوره رو گذروند با هزینه خودش، در حال حاضر همون موسسه ای که توش آموزش دید الان براش بورسیه گرفته و داره اونجا کارشناسی آیتی می خونه و سالی 10000 تا هم بهش میدن طبق گفته خودش

در خصوص کار کردن تو کانادا بگم که شما اینقدر درگیر درس میشی که دیگه وقت کار کردن نداری، نهایتش ممکنه هفته ای 20 ساعت اجازه کار بهت بدن
برای بورسیه هم شما باید برای دانشگاه اقدام کنید بعد اگر معدل دیپلم شما خوب باشه ظاهرا بعد از ترم 1 یا 2 بهتون بورسیه تحصیلی می دن...
کد:
http://skyneteducation.com/?page_id=16

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
با 1200 دولار بستگی داره کجا بخوای زندگی و تحصیل کنی. تو Essex انگلیس یا Gayville تو داکوتای جنوبی امریکا یا Middelfart دانمارک.
وای خدا چقدر خندیدم اول صبحی...تا یک ساعت نمیتونستم خودمو کنترل کنم :D.نمیدونم دوستان با دقت میخونن یا نه! اصلا فهمیدن ایشون چی نوشته.
گ+ی ویل یعنی دهستان گ+ی ها.
اون یکی هم که سه ایکس نوشته.
میدل فارت هم که...فارت یعنی باد شکم.
از یه چیزی هم ناراحت شدم اینه که دیگه همه به شوخی گرفتن سوال ایشونو.

Last edited:

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
و اما استارتر...
سلام.
من اطلاع زیادی در مورد مهاجرت ندارم،ولی اگه واقعا میخوای بری کانادا انتخاب ایده الی هستش.
اگر خوش گذرونی و لب ساحل بودن رو. دوست داری برو کبک و اگر بیشتر میخوای درگیر جامعه،کار و زندگی باشی برو تورنتو.اگرم تو تورنتو بودی تعطیلات داشتی میتونی زمینی بری نیویورک چند روز بچرخی و برگردی،اگر برای ایرانیها سخت نگیرن.
کانادا یه چیزیش که خوبه اینه که شما هر کاری از هنر،ورزش در سطح بالا،علمی،فنی و حرفه ای بلد باشی و بری برات نمره مثبت حساب میشه و امتیاز بالایی برای موندن داری ولی در مورد آمریکا اینجور نیست.
پس سعی کن یه چیزایی تو همین ایران یاد بگیری.مثل طراحی وبسایت یا برنامه نویسی و حسابداری و طراحی،احتمالا بتونی از خونه هم کار کنی اونجا.
اگر فقط و فقط قصدت زبان یاد گرفتنه خب تو ایران هم موسسات خوبی داریم. یا حداقل برو تایلند،مالزی یا سنگاپور،چون دیدم کلاسهای زبان چند ماهه دارن این کشورها.
به هر حال هر جا که میری امیدوارم موفق و شاد باشی.
یا حق

Last edited:

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
بعضی دوستان به مورد جالبی اشاره کردن :
یادگیری زبان انگلیسی در کشور های آسیای شرقی .
OOO MMMYYY GOOOD
مثل یادگیری زبان فارسی تو کردستان میمونه .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ممنون از پاسخت
smilie_ugly_149.gif

پس اول باید زبانمو حداقل برسونم در سطح آیلتس 5 . اوکی.
حاج آقا مسئلــٌة
ما هر چی شنیدیم، همه واسه phd و اینا اقدام میکنن. حتما باید اینجا تحصیلات دانشگاهی داشت و برای مقاطع بالاتر برای خارج اقدام کرد یا من که دانشگاه نرفتم هم میتونم شانسی واسه پذیرش داشته باشم؟
در خصوص آمریکا و کانادا، وضعیت کمک های نقدی که بعضی از دانشجوها تحت عنوان بورسیه از دانشگاه میگیرند یا وضعیت کارهای پاره وقت چطوره؟ میشه روشون حساب کرد، یا پیشفرض رو بر این اساس بذاریم که از بورسیه و کار خبری نیست؟
پیش فرض رو بزار رو ندادن صد در صد ویزا!
الان به دانشجوی دکترا به سختی ویزا میدن مقاطع پایین تر اصلا نمیدن!
یه بنده خدایی می خواست واسه زبان بره پذیرش دوره زبان گرفته بود
تو سفارت امریکا تو انکارا مسیول مصاحبه بش گفت اگه زبان میخوای بخونی هزارتا کلاس زبان خوب هست تو ایران میخوای بری دیگه نیای!! :D:D:D

Sent from my Awesome LG P713

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
وای خدا چقدر خندیدم اول صبحی...تا یک ساعت نمیتونستم خودمو کنترل کنم :D.نمیدونم دوستان با دقت میخونن یا نه! اصلا فهمیدن ایشون چی نوشته.
گ+ی ویل یعنی دهستان گ+ی ها.
اون یکی هم که سه ایکس نوشته.
میدل فارت هم که...فارت یعنی باد شکم.
از یه چیزی هم ناراحت شدم اینه که دیگه همه به شوخی گرفتن سوال ایشونو.
دوستمون فرموده بودن با 1200 دولار بستگی داره کجا بخوای زندگی و تحصیل کنی. تو Essex انگلیس یا Gayville تو داکوتای جنوبی امریکا یا Middelfart دانمارک.
ممنون از توجه شما ولی مواردی که اشاره کردن ، با چیزی که در نظر شماست فرق میکنه. پیش داوری کردید

دانشگاه اسکس :
دانشگاه اسکسدانشگاهی در نزدیکی شهر کولچستر، انگلستان است. فعالیت این دانشگاه بیشتر در زمینه علوم انسانی و علوم اجتماعی است و یکی از برترین دانشگاه‌های بریتانیا و جهان در رشته‌های جامعه‌شناسی، فلسفه، علوم سیاسی، تاریخ، زبان‌شناسی و اقتصاد به شمار می‌رود.
http://fa.wikipedia.org/wiki/دانشگاه_اسکس
http://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Essex

Gayville :
گایویل(به انگلیسی: Gayville) شهری در ایالت داکوتای جنوبی کشور ایالات متحده آمریکا است
http://fa.wikipedia.org/wiki/گایویل،_داکوتای_جنوبی
http://en.wikipedia.org/wiki/Gayville,_South_Dakota

Middelfart :
Middelfart is a town in central Denmark, with a population of 14,755 (1 January 2013).
http://en.wikipedia.org/wiki/Middelfart

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
برادر هرچقد میتونی زود از این مملکت طاعون زده فاصله بگیر تازه هنو قراره اقتصاد مقاوتی عاقا هم بیاد دیگه واویلا میشه دیگه کم کم قانون جنگل داره پیاده میشه تونستی بخوری خوردی ،نخوردی میخورنت:eek:

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
@Exporter
عزیز نتایج تحقیقاتت به کجا رسید؟ ما رو هم در جریان بگذار استفاده کنیم :)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
@Exporter
عزیز نتایج تحقیقاتت به کجا رسید؟ ما رو هم در جریان بگذار استفاده کنیم :)
هیچی. فعلا رفتم کانون زبان ثبت نام کردم، فردا تعیین سطحه، از فروردین کلاسا شروع میشه
واسه رفتن، حرکت انتحاری ئی نمیخوام بزنم.
فعلا یواش یواش زبانمو درست میکنم که بعدا اگه موقعیتی به هر طریقی فراهم شد، لااقل از بُعد زبان مشکلی نداشته باشم

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
هیچی. فعلا رفتم کانون زبان ثبت نام کردم، فردا تعیین سطحه، از فروردین کلاسا شروع میشه
واسه رفتن، حرکت انتحاری ئی نمیخوام بزنم.
فعلا یواش یواش زبانمو درست میکنم که بعدا اگه موقعیتی به هر طریقی فراهم شد، لااقل از بُعد زبان مشکلی نداشته باشم
اینجا با توجه به دوشواری های فراوانی (
gld.jpg
) که خفتگیر ما هست باید در صورت لزوم به هر حرکت انتحاری (حرکت انتحاری چیه اصلا اون چیه اونو به من نیشان بده الان
29944194341573181578.png
) یی دست زد!
بگذریم،
کدوم کانون زبان دقیقا؟ (اسم کامل کاملش لطفا چون این اسم زیاد به گوشم خورده!)
مرسی ;)

Last edited:
بالا