shylord
Registered User
- نوشتهها
- 1,195
- لایکها
- 1,496
می گه که بستهسوپر اوضاش چطوره؟
بروکی
می گه که بستهسوپر اوضاش چطوره؟
بروکی
دانی ک اهل بروکلندمو کالیبر تنگتو ب رخم میکشی؟ ینی خواستی بگی تموم پستارو خوندی؟ تو اصن ب ما تعلق نداریمی گه که بسته
تاپیک بنده خدارو خراب کردنبعضی دوستان از الفاظی نا آشنا استفاده میکونن .... بروکلند و بروکی چی هست؟
میخوام یه کشور انگلیسی زبان باشه
اوکراین برم باید اوکراینی هم یاد بگیرم. نع
در مورد آمریکای شمالی اطلاعاتی نداری؟ پذیرش میدن؟ با این مبلغ میشه یا نه؟
نیوزلند خعلی جای خوب و آروم و باصفاییهنیوزلند هم سالانه 50000 نفر مثل امریکا گرین کارت میده در موردش تحقیق کن ، زبانشون هم انگلیسی هست و کشور بسیار باصفائیه. اسپارتاکوس هم اونجا فیلم برداری شده.
ممنون از پاسختبا عرض معذرت بعضی ها ظاهرا بالا خونه رو دادن اجاره
چرا نمی تونید یکم جدی باشید؟
استارتر عزیز من قبلا در این موارد تحقیق کردم
برای سوئد و کانادا شما ابتدا باید پذیرش از دانشگاه مورد نظر بگیرید که معمولا هزینه ای نداره
بعد باید بهشون ثابت کنید که زبانتون ضعیف هست بعد شما رو ارزیابی می کنند و بهتون مثلا یک ویزای 1ماهه تا یکساله میدن که برین اون کشور و زبان رو در کالج اونجا بخونید
بعد از اینکه کالج زبان تمام شد می تونید برگردید ایران یا دانشگاه رو ادامه بدید / در ضمن باید حتما آیلتس 5 داشته باشید
:
خوب با این اوصاف من حساب کردم با هزینه کالج و یک زندگی خیلی ساده بین 5 تا 8 میلیون در ماه باید هزینه کنید
-------------------------
پیشنهاد می کنم به کشورهای آسیایی فکر کنید مثل مالزی، تایلند، سنگاپور ... با 1000 دلار در ماه می تونید یک زندگی نسبتاً راحت داشته باشید و هرروز کنار دریا آب شنگولی بخورید
تو این کشورها از بهترین مدرسین اروپایی و استرالیایی استفاده می شه.
(اگر می تونید ماهی حداقل 2000 تا خرج کنید خوب قاعدتا کانادا یه چیز دیگست..)
http://skyneteducation.com/?page_id=16
وای خدا چقدر خندیدم اول صبحی...تا یک ساعت نمیتونستم خودمو کنترل کنم .نمیدونم دوستان با دقت میخونن یا نه! اصلا فهمیدن ایشون چی نوشته.با 1200 دولار بستگی داره کجا بخوای زندگی و تحصیل کنی. تو Essex انگلیس یا Gayville تو داکوتای جنوبی امریکا یا Middelfart دانمارک.
پیش فرض رو بزار رو ندادن صد در صد ویزا!ممنون از پاسخت
پس اول باید زبانمو حداقل برسونم در سطح آیلتس 5 . اوکی.
حاج آقا مسئلــٌة
ما هر چی شنیدیم، همه واسه phd و اینا اقدام میکنن. حتما باید اینجا تحصیلات دانشگاهی داشت و برای مقاطع بالاتر برای خارج اقدام کرد یا من که دانشگاه نرفتم هم میتونم شانسی واسه پذیرش داشته باشم؟
در خصوص آمریکا و کانادا، وضعیت کمک های نقدی که بعضی از دانشجوها تحت عنوان بورسیه از دانشگاه میگیرند یا وضعیت کارهای پاره وقت چطوره؟ میشه روشون حساب کرد، یا پیشفرض رو بر این اساس بذاریم که از بورسیه و کار خبری نیست؟
دوستمون فرموده بودن با 1200 دولار بستگی داره کجا بخوای زندگی و تحصیل کنی. تو Essex انگلیس یا Gayville تو داکوتای جنوبی امریکا یا Middelfart دانمارک.وای خدا چقدر خندیدم اول صبحی...تا یک ساعت نمیتونستم خودمو کنترل کنم .نمیدونم دوستان با دقت میخونن یا نه! اصلا فهمیدن ایشون چی نوشته.
گ+ی ویل یعنی دهستان گ+ی ها.
اون یکی هم که سه ایکس نوشته.
میدل فارت هم که...فارت یعنی باد شکم.
از یه چیزی هم ناراحت شدم اینه که دیگه همه به شوخی گرفتن سوال ایشونو.
سکسدانشگاه ا چی ؟
هیچی. فعلا رفتم کانون زبان ثبت نام کردم، فردا تعیین سطحه، از فروردین کلاسا شروع میشه@Exporter
عزیز نتایج تحقیقاتت به کجا رسید؟ ما رو هم در جریان بگذار استفاده کنیم
اینجا با توجه به دوشواری های فراوانی (هیچی. فعلا رفتم کانون زبان ثبت نام کردم، فردا تعیین سطحه، از فروردین کلاسا شروع میشه
واسه رفتن، حرکت انتحاری ئی نمیخوام بزنم.
فعلا یواش یواش زبانمو درست میکنم که بعدا اگه موقعیتی به هر طریقی فراهم شد، لااقل از بُعد زبان مشکلی نداشته باشم