برای بورس گرفتن تو دانشگاه های آمریکایی و کانادایی با این معدل خوابشو باید ببینی :دیسلام ارجمند
کلا شرایط بورس شدن تو دانشگاه های خارج چه طوریه؟ به معدل مدرکت نگاه می کنن یا چی؟ من برای ارشد منظورم هست البته..
مثلا فکر کنید معدل کارشناسی 15.50 باشه و نهایتا 16. چه قدر شانس داره برای بورس شدن مقطع ارشد؟
----
@Exporter
لوس بی معنی با این تاپیکت.
سالار می دونستم فقط می خواستم ببینم امیدی هم نیست، که فهمیدم نه نیستبرای بورس گرفتن تو دانشگاه های آمریکایی و کانادایی با این معدل خوابشو باید ببینی :دی
کارهای تحقیقاتی، نوشتن کتاب مرتبط با رشته، isi، توصیه اساتید و... این موارد باعث میشن زودتر به نتیجه برسین
کلا هیچ کار نشد نداره ولی باید ببینید به نسبت زمانی که برای این کار می زارید ارزششو داره یا نه
(مثلا ممکنه برای دانشگاه های آسیایی 6 ماهه بورس بگیرین ولی دانشگاه آمریکایی 2 سال مدام درخواست بفرستین و هر بار رد بشین)
بخدا من اطلاعاتم در همین حدهسالار می دونستم فقط می خواستم ببینم امیدی هم نیست، که فهمیدم نه نیست
خب این چیزایی که می فرمایین که کار هرکسی نیست! ولی خیلی شنیدم بورس شدن، یعنی اونا همه اینکاره بودن؟؟
حالا بورس هم نشم، دانشگاه های خیلی نه چندان تاپ کانادا چه قدر هزینه داره؟
ممنون
حتما شهروند مست و دایم الخمر بیکار علاف بی سوادش ارزشش بيشتره!! که متاسفانه همینطوره!!!!شما جاى مردم اون كشورا بودى به همچين فردي اجازه شهروندي در كشورت رو ميدادي ؟
اون كشور به چه اميدي در اين وضعيت به شما دل ببنده و اقامت دايم به شما بده !!! ا
ممنون. باید بیشتر تحقیق کنم و اطلاعات کسب کنم.بخدا من اطلاعاتم در همین حده
ولی حدودا از سالی 14000 دلار کانادا به بالاست...
حالا تو چرا بهت فشار اومده این وسط؟شما جاى مردم اون كشورا بودى به همچين فردي اجازه شهروندي در كشورت رو ميدادي ؟
اون كشور به چه اميدي در اين وضعيت به شما دل ببنده و اقامت دايم به شما بده !!! ا
والا! الان لس آنجلس امریکا مثلا. هرچی ایرانی آشغال نفهم هست ریخته توش و گند زدن به اونجا. طرف قدر چهارپا هم حالیش نیست و فهم و شعور و سواد نداره الان بهترین زندگی رو داره اونجا می کنه. چرا؟ چون عمو سام جون کل هیکلش بر مبنای پول و کاپیتالیسم و سرمایه هست. البته که بدش نمیاد یارو 1 میلیون دلار پول بیاره تو کشورش! حالا دیگه یارو هر گاوی که می خواد باشه اصلا مهم نیست، مهم پولشه فقط. دقیقا درمورد ادعاهاشون درمورد حقوق بشر و ... که هرجا به نفعشون باشه حقوق بشر اهمیت پیدا میکنه فقط. نمونه اش وضعیت فاجعه بار و شرم آور سوریه که امریکا جون و متحدانش بربر وایسادن دارن نگاه می کنن چون به نفعشون نیست و با منافعشون سازگار نیست که دخالت کنن و اوضاع اونجا رو یه جوری جمع کنن.حتما شهروند مست و دایم الخمر بیکار علاف بی سوادش ارزشش بيشتره!! که متاسفانه همینطوره!!!!
Sent from my C6903 using Tapatalk
ببخشید , شما که اینقدر دلت از آمریکا و متحدانش پره , چرا خودتان رو به آب و آتیش می زنید که تو این کشورها وارد شی ؟والا! الان لس آنجلس امریکا مثلا. هرچی ایرانی آشغال نفهم هست ریخته توش و گند زدن به اونجا. طرف قدر چهارپا هم حالیش نیست و فهم و شعور و سواد نداره الان بهترین زندگی رو داره اونجا می کنه. چرا؟ چون عمو سام جون کل هیکلش بر مبنای پول و کاپیتالیسم و سرمایه هست. البته که بدش نمیاد یارو 1 میلیون دلار پول بیاره تو کشورش! حالا دیگه یارو هر گاوی که می خواد باشه اصلا مهم نیست، مهم پولشه فقط. دقیقا درمورد ادعاهاشون درمورد حقوق بشر و ... که هرجا به نفعشون باشه حقوق بشر اهمیت پیدا میکنه فقط. نمونه اش وضعیت فاجعه بار و شرم آور سوریه که امریکا جون و متحدانش بربر وایسادن دارن نگاه می کنن چون به نفعشون نیست و با منافعشون سازگار نیست که دخالت کنن و اوضاع اونجا رو یه جوری جمع کنن.
ببخشید , شما که اینقدر دلت از آمریکا و متحدانش پره , چرا خودتان رو به آب و آتیش می زنید که تو این کشورها وارد شی ؟
دوست عزیز جواب به سوال شما یه کم سخته. یکی از این جهت که "چرا می خوای بری" که خب به هزاران دلیل که ترجیح میدم نگم ولی خب هرکس یه کم بفهمه و آگاهی داشته باشه راحت می دونه چرا. حتما شرایط به گونه ای سخت و غیرقابل تحمل شده که دیگه نمی تونم تو وطنم بمونم و علی رغم میل باطنی باید رفت... و اینکه "چرا می خوام به این کشورها وارد شم". خب چه ربطی داره دوست عزیز؟ من که با مردم این کشورها مشکلی ندارم که. مشکل با سیاست های رهبران و سیاست مدارانشون هست. وگرنه کی هست که آروزی حتا 1 ساعت رفتن به امریکا رو نداشته باشه؟ برترین قدرت اقتصادی و سیاسی دنیا و مهد تکنولوژی و پیشرفت و علم و دانش. دیگه فکر نکنم نیازی به تعریف باشه! اگه مشکلی باشه قطعا با سیاست هاشون هست که خب می بینیم الان تناقضات وحشتناکی که خیلی اوقات توی شعارها و اعمالشون دیده میشه. همینطور اشتباه های وحشتناکی که امریکا تا حالا به واسطه همین سیاست های غلطش مرتکب شده که نمونه بارزش جنگ عراق و افغانستان. با این دموکراسی امریکاییشون که درست کردن اونجا. روز نیست که 100 تا 100 تا آدم بر اثر انفجار پودر نشه بره هوا!ببخشید , شما که اینقدر دلت از آمریکا و متحدانش پره , چرا خودتان رو به آب و آتیش می زنید که تو این کشورها وارد شی ؟
داداش این عخوندا اگه قدرت آمریکا داشتن کل دنیا منفجر میکردن!میگفتن شما که دین ندارین و نمیتونین سواره مردمتون بشین پس باید برین رو هوا!دوست عزیز جواب به سوال شما یه کم سخته. یکی از این جهت که "چرا می خوای بری" که خب به هزاران دلیل که ترجیح میدم نگم ولی خب هرکس یه کم بفهمه و آگاهی داشته باشه راحت می دونه چرا. حتما شرایط به گونه ای سخت و غیرقابل تحمل شده که دیگه نمی تونم تو وطنم بمونم و علی رغم میل باطنی باید رفت... و اینکه "چرا می خوام به این کشورها وارد شم". خب چه ربطی داره دوست عزیز؟ من که با مردم این کشورها مشکلی ندارم که. مشکل با سیاست های رهبران و سیاست مدارانشون هست. وگرنه کی هست که آروزی حتا 1 ساعت رفتن به امریکا رو نداشته باشه؟ برترین قدرت اقتصادی و سیاسی دنیا و مهد تکنولوژی و پیشرفت و علم و دانش. دیگه فکر نکنم نیازی به تعریف باشه! اگه مشکلی باشه قطعا با سیاست هاشون هست که خب می بینیم الان تناقضات وحشتناکی که خیلی اوقات توی شعارها و اعمالشون دیده میشه. همینطور اشتباه های وحشتناکی که امریکا تا حالا به واسطه همین سیاست های غلطش مرتکب شده که نمونه بارزش جنگ عراق و افغانستان. با این دموکراسی امریکاییشون که درست کردن اونجا. روز نیست که 100 تا 100 تا آدم بر اثر انفجار پودر نشه بره هوا!
اگه مشکلی هست اصلا با مردم و صرفا خود کشور نیست، بلکه با سیاست های دولتمردان هست. خیلی ها هستن که الان بهترین زندگی رو دارن تو امریکا می کنن ولی مقالات و کتاب های بسیاری در نقد و انتقاد به کاپیتالیسم نوشتن.
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ( اول می ۲۰۱۴ )داداش این جواب گرین کارت چندم اردیبهشت معلوم میشه ؟
هر دولتی برای درامد زدایی یک سیاستی رو پیش می گیره یکی نفت می فروشه یکی دیگه اسلحه اون یکی از راه توریست , و هر دولتی می بایست در جهت منافع ملتش قدم بر داره , پس شما نباید انتظار داشته باشی که نتیجه کارهای دولت آمریکا متوجه و خوشایند ملت ایران باشه چون سودی براش نداره اگه داشت مطمئن باش که شما این حرف رو الان نمی زدی.دوست عزیز جواب به سوال شما یه کم سخته. یکی از این جهت که "چرا می خوای بری" که خب به هزاران دلیل که ترجیح میدم نگم ولی خب هرکس یه کم بفهمه و آگاهی داشته باشه راحت می دونه چرا. حتما شرایط به گونه ای سخت و غیرقابل تحمل شده که دیگه نمی تونم تو وطنم بمونم و علی رغم میل باطنی باید رفت... و اینکه "چرا می خوام به این کشورها وارد شم". خب چه ربطی داره دوست عزیز؟ من که با مردم این کشورها مشکلی ندارم که. مشکل با سیاست های رهبران و سیاست مدارانشون هست. وگرنه کی هست که آروزی حتا 1 ساعت رفتن به امریکا رو نداشته باشه؟ برترین قدرت اقتصادی و سیاسی دنیا و مهد تکنولوژی و پیشرفت و علم و دانش. دیگه فکر نکنم نیازی به تعریف باشه! اگه مشکلی باشه قطعا با سیاست هاشون هست که خب می بینیم الان تناقضات وحشتناکی که خیلی اوقات توی شعارها و اعمالشون دیده میشه. همینطور اشتباه های وحشتناکی که امریکا تا حالا به واسطه همین سیاست های غلطش مرتکب شده که نمونه بارزش جنگ عراق و افغانستان. با این دموکراسی امریکاییشون که درست کردن اونجا. روز نیست که 100 تا 100 تا آدم بر اثر انفجار پودر نشه بره هوا!
اگه مشکلی هست اصلا با مردم و صرفا خود کشور نیست، بلکه با سیاست های دولتمردان هست. خیلی ها هستن که الان بهترین زندگی رو دارن تو امریکا می کنن ولی مقالات و کتاب های بسیاری در نقد و انتقاد به کاپیتالیسم نوشتن.
من دقیقا با حرف ایشون موافقم دولت آمریکا و عنگلیس ووو به فکر خودشون هستن و دولت ما هم باید به فکر مردمش باشه که برعکسه!!!!داداش این عخوندا اگه قدرت آمریکا داشتن کل دنیا منفجر میکردن!میگفتن شما که دین ندارین و نمیتونین سواره مردمتون بشین پس باید برین رو هوا!
خب اگه امریکا سیاستش این نبود که آمریکا نمیشد.:general406:
کلا سیاست کثیفه فرق نداره امریکا باشه یا ایران یا هرجای دیگه.
فقط مسئله اینجاس سیاست های دولت آمریکا روز به روز باعث پیشرفت کشورشون میشه ولی واسه ما با این سیاستامون مردم دارن روز به روز بیچاره تر میکنن!
میخواستم بپرسم برای یاد گیری زبان انگلیسی در دانشگاه یا کالجهای زبان کانادا یا آمریکا ویزای تحصیلی صادر میشه؟
مراحل و ضوابط و مدارک و سوابق و شرایط اخذ پذیرششو اگه میدونید چجوریه یه راهنمایی بکنید
و اینکه سطح زبانمون در اینجا و در حال حاضر در چه حدی باید باشد که بتوانیم ادامه تحصیل زبان در فرنگ را پیگیر شویم
و اینکه هزینه ی شهریه ی کالج (یا دانشگاه) و هزینه ی زندگی در آن ممالک بطور معمول و میانگین چگونه است
و آیا می توان در کنار تحصیل، کار کنیم تا بخشی از هزینه ها را پوشش دهیم یا خیر
فکری که به ذهن خودم رسیده اینه که چن ترم همینجا برم کلاس زبان، سپس از یه دانشگاه یا کالج فرنگی پذیرش بگیرم و برم اونجا زبان بخونم
هم زبانمو تقویت کنم، هم همزمان در جستجوی راهی برای اقامت دائمی باشم. ویزای کاری. ویزای ازدواج. چمیدونم. شاید لازم باشه بعد از اینکه دوره ی زبان انگلیسیم در دیار کفر تموم شد، همونجا در یه رشته ی دیگه شروع کنم به تحصیل تا مدرک بگیرم و مهارت بیاموزم و کار دلخواهمو پیدا کنم. اصن به شماها چه. واسه چی تو زندگی خصوصی مردم دخالت میکنین :دی
برای تامین هزینه های زندگی و تحصیل (تا زمانیکه درسم تموم بشه و یه کار دائمی گیر بیارم) اینجا 200 میل سپرده میذارم تو بانک، ماهی 3 و نیم میلیون سود میده که میکنه به عبارتی 1200 دلار
این که در مورد هزینه های اونجا میپرسم، میخوام ببینم این 1200 دالرز واسه یه زندگی ساده و دانشجویی کافیه یا ناکافیه
و مثلا میشه به یه کار پاره وقت مشغول شد که یه پولی هم از اونجا درآد که بشه کمک خرج؟ میشه؟ اصن داریم؟ داریم همچین چیزی؟
دوست عزیز اصلا کی حرف از درآمدزایی زد؟ (اگه منظورتون اون جواب من بود که گفتم شما پول داشته باش همه جا راهت میدن حتا اگه پست ترین آدم هم باشی بحثش جداست!) درآمدزایی بکنن نوش جونشون ولی بقیه ملت ها و کشورها رو استثمار و نابود نکنن با سیاست هاشون. الان انگلیس روباه مکار استعمارگر پیر و غارتگر مفت خور اون همه کشور رو فقیر کرد و منابعشون رو استخراج کرد بازم داره راست راست برای خودش تو دنیا می گرده و همه هم تا کمر جلوی پاش تعظیم میکنن. الانم که باز با اومدن ..... روی کار، دندون برای نفت و گاز و منابع ایران تیز کرده بی شرافت.هر دولتی برای درامد زدایی یک سیاستی رو پیش می گیره یکی نفت می فروشه یکی دیگه اسلحه اون یکی از راه توریست , و هر دولتی می بایست در جهت منافع ملتش قدم بر داره , پس شما نباید انتظار داشته باشی که نتیجه کارهای دولت آمریکا متوجه و خوشایند ملت ایران باشه چون سودی براش نداره اگه داشت مطمئن باش که شما این حرف رو الان نمی زدی.
شما می گویید که مشکل من با رهبران و سیاست مداران آمریکاست نه مردمش , ولی آیا این کشور مدرن رو دولت و سیاستهاش برای مردمش درست نکرده؟؟
پول همین تحقیقات و علمی و فضایی از کجا امده ؟
شما ناخواسته با همین دولت در ارتباط خواهی بود.
این اسمش نقد نیست . من تو نوشته شما جز بد و بیراه و کینه چیزه دیگه ای نمی بینم.دوست عزیز اصلا کی حرف از درآمدزایی زد؟ (اگه منظورتون اون جواب من بود که گفتم شما پول داشته باش همه جا راهت میدن حتا اگه پست ترین آدم هم باشی بحثش جداست!) درآمدزایی بکنن نوش جونشون ولی بقیه ملت ها و کشورها رو استثمار و نابود نکنن با سیاست هاشون. الان انگلیس روباه مکار استعمارگر پیر و غارتگر مفت خور اون همه کشور رو فقیر کرد و منابعشون رو استخراج کرد بازم داره راست راست برای خودش تو دنیا می گرده و همه هم تا کمر جلوی پاش تعظیم میکنن. الانم که باز با اومدن ..... روی کار، دندون برای نفت و گاز و منابع ایران تیز کرده بی شرافت.
امریکا مگه ادعای حقوق بشر و آزادی بیانش گوش همه دنیا رو کَر نکرده؟ پس چرا ادوارد اسنودن که این کثافت کاری امریکا درمورد شنود مکالمات و ارتباطات سایر کشورها (حتی کشورهای هم پیمان خودش نظیر آلمان!!!!) رو رو کرد چرا مجبور شد از کشورش فرار کنه و برای سرش جایزه گذاشتن؟
چرا امریکا به چند روز هم نکشید رفت تو لیبی دخالت کرد و باعث شد حکومتش به سرعت سقوط کنه اونوقت تو سوریه که روزی صدها نفر دارن تلف میشن هیچ غلطی نمیکنه؟ چون به نفعش نیست البته!
اشتباهات وحشتناک و تاریخی ای که امریکا به بهونه مبارزه با تروریسم تو جنگ با عراق و افغانستان کرد رو هم که دیگه بهتره نگم، با این دموکراسی امریکاییشون که اونجاها درست کردن آدم نیست که روزی ده تا ده تا با بمب و انفجار رو هوا نره.
بعد اونوقت خود ملت امریکا دارن در نهایت آرامش و ثبات و خوشبختی زندگی میکنن. خب آیا این سیاست های کثیف جای نقد نداره و هرکس امریکا رو دوست داره حق نداره سیاست هاش رو نقد کنه؟
بعدم درسته که الان امریکا اولین قدرت دنیاست و مردمش بهترین زندگی رو دارن ولی خب بخش زیادی از این مهم مدیون لیاقت و کارآمدی و باسوادی افرادی بوده که تو طول عمر امریکا برش حاکم بودن و همه کشور رو با جون و دل ساختن. نه مثل کشور ما که هرکی اومد یه چی گرفت دستش برد یا همه رو به بیگانه داد و تمام سرمایه ها و ثروت های ملی که متعلق به کشوره رو برد جاهای دیگه خرج آبادانی شون کرد و کشور رو به بدبختی و خاک سیاه نشوند.
درمورد بریتانیا که دروغ نگفتم. استعمارگر پیر که کلا لقبی هست که به بریتانیا دادن و حرف من یکی فقط نیست. کدوم کشور هست که بریتانیا غارت و چپاولش نکرده باشه؟ حالا مستقیم یا غیرمستقیم.این اسمش نقد نیست . من تو نوشته شما جز بد و بیراه و کینه چیزه دیگه ای نمی بینم.
اگه به یک کشوری حمله کنه (مثل لیبی) شما می گویی که چرا حمله کرد ؟ اگه به کشوری حمله نکنه (مثل سوریه) شما شاکی می شوی که چرا حمله نمی کنه؟ تکلیف چیه ؟ بلاخره حمله و دخالت کردنش خوبه یا بد ؟
تا وقتی دولت بستر مناسب رو برای قشر نخبه و فرهیخته و همچنین سرمایه دار فراهم نکنه هیچ پیشرفتی حاصل نمی شه حالا می خواهد کل مملکت رو افراد تحصیلکرده تشکیل بده. مثالش هم که دیگه همه می دونند احتیاجی به گفتن نیست.
جالبه که با این حال شما اشتیاق زندگی کردن در کشور رو داری که داری اینقدر ازش بدگویی می کنی. به نظر من حداقل آدم باید یک مقدار احترام به دولت کشور محل زندگیش داشته باشه. چون این دولت منتخب همین مردم بوده و شما عملا با این بد و بیراه گفتنتان دارید به رای اون اکثریت توهین می کنید. شما برای زندگی و مهاجرت درخواستتون رو به دولت یک کشور می دهید نه مردم و لیاقتشون. و اون دولت هست که شما رو ارزیابی می کنه برای پذیرفتن یا رد کردن. وقتی از شما در هنگام مصاحبه نظرتان رو در مورد سیاستشون سئوال کنه شما می خواهی همین بد و بیراه ها رو تحویلشون بدی یا اینکه بهشون دروغ می گویی ؟
اینکه دلیل نمیشه که من هرچیزی رو که یکسری بنا به مصلحتشون می گویند رو طوطی وار تکرار کنم. من اینو نقد نمی دونم .درمورد بریتانیا که دروغ نگفتم. استعمارگر پیر که کلا لقبی هست که به بریتانیا دادن و حرف من یکی فقط نیست. کدوم کشور هست که بریتانیا غارت و چپاولش نکرده باشه؟ حالا مستقیم یا غیرمستقیم.
پس با این اوصاف یعنی شما کاملا از شنود مکالمات حتا کشورهای هم پیمان امریکا توسط دولت امریکا دفاع می کنی و اصلا هم کار زشتی نبوده؟ بعدم چرا اسنودن مجبور شد از کشورش متواری بشه؟ اگه بحث شنود مکالمات بد نیست پس چرا کسی که این امر رو لو داد رو می خواستن بگیرنش و فرار کرد؟
بحث خوب یا بد بودن حمله کردن نیست. بحث اینه که منافعش هرطوری ایجاب می کنه رفتار میکنه. تو لیبی منافعش ایجاب می کرد دخالت کنه و قذافی رو بندازه، ولی تو سوریه که بزرگترین فاجعه بشری قرن توش در حال اتفاق ـه هیچ کاری نمی کنه و اصلا مهم هم نیست براش. حالا شما خودت قضاوت کن دخالت کنه بهتره یا بدتر؟
منم که همین حرف رو زدم و گفتم بخش زیادی از پیشرفت امروز امریکا مدیون لیاقت و کارآمدی افرادی بوده که برش حکم راندن. ولی این بحث جدایی هست با موضوعی که مورد بحث اصلی ماست.
من احترام قائل هستم ولی دلیل نمیشه نظراتم رو بیان نکنم. بعدم فکر نکنم کشوری که به گفته ی خودش مهد آزادی بیان و دموکراسی و آزادی عقیده هست انقدر بی جنبه و تحمل باشه که با این به قول شما "بد و بیراه" های من، من رو رد کنه.
-----
شما خودتون امریکا تشریف دارین؟