• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مهاجرت تحصیلی

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
اینکه دلیل نمیشه که من هرچیزی رو که یکسری بنا به مصلحتشون می گویند رو طوطی وار تکرار کنم. من اینو نقد نمی دونم .
شنود مکالمه و جاسوسی هم تو همه کشورها هست. شما وقتی شهروند یک کشور هستی یا اینکه بشوی یک سری وظایف در قبال اون کشور خواهی داشت . یکی از این وظایف احترام به قانون اون کشوره. http://en.wikipedia.org/wiki/Oath_of_citizenship شما می تونی متن سوگند شهروندی کشورهای مختلف رو پبدا کنی. اینکه اسنودن متواری شده بخاطر اینه که منافع کشورش رو به خاطر فاش کردن اسرار سری بخطر انداخته. شما فکر می کنی اگه یک ایرانی همچین کاری رو در حق ایران انجام بده دولت با دسته گل و شیرینی به استقبال عملکردش می رود؟؟؟

خوب معلومه این قانون سیاسته .همه این جنگ ها بخاطر منافع کشورهاست وگرنه شما فکر کردی آمریکا عاشق چشم و ابروی مردم لیبی هستش که بهشون در براندازی حکومت قزافی کمک کرد ؟ خوب یا بد نتیجه رو هم بعد از جنگ باید دید که ملتش به چه روزی خواهد افتاد. نه من و شما و نه هیچ کس دیگه ای پیش از وقوع جنگ نمی تونه مطمئن باشه که حکومت بعد از جنگ بهتر از حکومت قبلیش میشه. درست مثل وضعیت لیبی و مصر بعد از قزافی و مبارک.
شما نظر منو درست نخوندی. فراهم کردن بستر مناسب از طرف دولت شرط لازم و اساسی برای شکوفایی و پیشرفت یک کشوره. داشتن نخبه بدون داشتن این بستر هیچه.
ا
متحانش مجانیه شما وقتی رفتی برای مصاحبه همین چیزها رو بنشین برای افیسر هم تکرار کن تا خودت واکنشش رو ببینی. این ربطی به بی جنبه بودن نداره بلکه یک امر طبیعی هستش که اون افیسر از منافع کشورش دفاع کنه. مخصوصا اگه این حرفها رو از یک شهروند کشور برچسب دار بشنوه که می خواهد وارد کشورش بشود. برای یک خدمت سربازی شما رو از ۱۰۰ تا کانال به مدت حداقل ۵-۶ ماه چک می کنند چه برسه به اینکه جلوی افسر مهاجرت بشینی و سیاستهای کشورش رو در قالب بد وبیراه نقد کنی.
بنا به مصلحت؟! دقت و توجه دارید که داریم درمورد بریتانیایی صحبت می کنیم که بزرگترین مستعمره اش هندوستان بوده؟! اون همه کشور افریقایی بدبخت رو به فلاکت کشوندن برای منافع و سود و بازار خودشون. چه قدر معادن و نعمت های طبیعی شون رو استخراج کردن و به خاک سیاه نشوندنشون. درمورد کشور خودمون هم که از جنایات بریتانیا در حقمون بهتر باید خبر داشته باشید قطعا. دست اندازی روی نفت و گاز و منابع ایران و توطئه و دندون تیز کردن برای خوردن هرچه بیشتر نفت از طریق شرکت های نفتی (بریتیش پترولیوم کبیر!!!). اینا همه رو تاریخ میگه و حرف من نیست! اصلا هم نیازی به تکرار طوطی وار نیست، تاریخ همیشه نشون داده که بریتانیا مفت خورترین و کثیف ترین دولت تاریخ بوده. حالا شما باز بیا ازش دفاع کن، در اصل قضیه مشکلی پیش نمیاره.
پس طبق توضیحات شما شنود مکالمات و سرکشی تو زندگی مردم و جاسوسی بسیار هم کار خوبیه. خب من دیگه حرفی ندارم در این زمینه. دولت ایران در اونصورت اگه نفرستش بالا قطعا یه 20-30 سالی رو بهش می بنده! ولی نباید یه فرقی بین امریکایی که از بزرگترین مدعیان حقوق بشر و آزادی بیان هست با یه دولت ..... وجود داشته باشه؟! حالا اینجا تو ایران اگه ما مجبور میشیم از وطن خودمون فرار کنیم یه سری دلایل مشخص و عمده داره، ولی نمی دونم چرا تو مهد آزادی و دموکراسی و حقوق بشر و آزادی بیان یکی باید مجبور بشه از وطنش فرار کنه. اسرار جهان را نه تو دانی و نه من!
سوگند شهروندی که درسته ولی اگه این بحث شنود و اینا خوب بود چرا همه ازش به عنوان "رسوایی بزرگ" امریکا یاد کردن و اون همه جنجال به پا شد؟

بسیار خب پس با این اوصاف اگه گذرمون اون طرف افتاد راهی نداریم جز اینکه دروغ بگیم. :)
سوال من رو جواب ندادین که خودتون امریکا هستین یا نه ولی با این توضیحات و جهت گیری های شما و همینطور از سرعت اینترنتتون ( :) ) کاملا مشخصه که اونجا هستید. منم اگه جای شما بودم و جایی بودم که شما زندگی می کردین میومدم همین جهت گیری ها رو می کردم و همین حرف ها رو می زدم. طبیعی هست! ;)

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
بنا به مصلحت؟! دقت و توجه دارید که داریم درمورد بریتانیایی صحبت می کنیم که بزرگترین مستعمره اش هندوستان بوده؟! اون همه کشور افریقایی بدبخت رو به فلاکت کشوندن برای منافع و سود و بازار خودشون. چه قدر معادن و نعمت های طبیعی شون رو استخراج کردن و به خاک سیاه نشوندنشون. درمورد کشور خودمون هم که از جنایات بریتانیا در حقمون بهتر باید خبر داشته باشید قطعا. دست اندازی روی نفت و گاز و منابع ایران و توطئه و دندون تیز کردن برای خوردن هرچه بیشتر نفت از طریق شرکت های نفتی (بریتیش پترولیوم کبیر!!!). اینا همه رو تاریخ میگه و حرف من نیست! اصلا هم نیازی به تکرار طوطی وار نیست، تاریخ همیشه نشون داده که بریتانیا مفت خورترین و کثیف ترین دولت تاریخ بوده. حالا شما باز بیا ازش دفاع کن، در اصل قضیه مشکلی پیش نمیاره.
پس طبق توضیحات شما شنود مکالمات و سرکشی تو زندگی مردم و جاسوسی بسیار هم کار خوبیه. خب من دیگه حرفی ندارم در این زمینه. دولت ایران در اونصورت اگه نفرستش بالا قطعا یه 20-30 سالی رو بهش می بنده! ولی نباید یه فرقی بین امریکایی که از بزرگترین مدعیان حقوق بشر و آزادی بیان هست با یه دولت ..... وجود داشته باشه؟! حالا اینجا تو ایران اگه ما مجبور میشیم از وطن خودمون فرار کنیم یه سری دلایل مشخص و عمده داره، ولی نمی دونم چرا تو مهد آزادی و دموکراسی و حقوق بشر و آزادی بیان یکی باید مجبور بشه از وطنش فرار کنه. اسرار جهان را نه تو دانی و نه من!
سوگند شهروندی که درسته ولی اگه این بحث شنود و اینا خوب بود چرا همه ازش به عنوان "رسوایی بزرگ" امریکا یاد کردن و اون همه جنجال به پا شد؟

بسیار خب پس با این اوصاف اگه گذرمون اون طرف افتاد راهی نداریم جز اینکه دروغ بگیم. :)
سوال من رو جواب ندادین که خودتون امریکا هستین یا نه ولی با این توضیحات و جهت گیری های شما و همینطور از سرعت اینترنتتون ( :) ) کاملا مشخصه که اونجا هستید. منم اگه جای شما بودم و جایی بودم که شما زندگی می کردین میومدم همین جهت گیری ها رو می کردم و همین حرف ها رو می زدم. طبیعی هست! ;)
من نمی دونم شما چرا از حرف های من برداشت غلط بر میداری ؟؟
من کی از بریتانیا دفاع کردم , من می گم که تو نقد یک شخص و یا کشور نباید از الفاظ و کلمات سخیف (مفت خور - کثیف ترین دولت - روباه مکار - استعمارگر پیر - غارتگر مفت خور - .... ) استفاده بشه . چون با استفاده از این الفاظ داریم عقیده و نظر منفی خودمان رو به خواننده و شنوده تلقین می کنیم و این کار بیشتر انتقال کینه و نفرت شبیه می شه نه نقد و یا اطلاع رسانی.
من کی شنود و جاسوسی رو تائید کردم و گفتم کار خوبیه ؟؟ من گفتم جاسوسی و شنود تو همه کشورها وجود داره. حالا این آقای سنودن امده و از پست و مقامش سؤ استفاده کرده و اطلاعات محرمانه و طبقه بندی شده رو فاش می کنه. حالا به نظر شما آمریکا حق نداره خواستار استرداد این شخص برای محاکمه بجرم فاش اسرار محرمانه و به خطر انداختن امنیت ملیش بشه ؟ این شخص یک جرمی رو مرتکب شده و باید محاکمه بشه. این کار اسنودن تو هر کشوری جرم تلقی میشه و مجازات سنگینی داره و ربطی به مهد آزادی و دموکراسی بودن کشور نداره.
شما مختارید که هر طور که دوست دارید بهشون جواب بدهید , ولی حرف من از اول این بوده بهتره شخص درخواست مهاجرتش رو به دولتی ارائه بده که حداقل آن دولت و سیاستهاشو رو قبول داشته باشه. این به نظر من خیلی پسندیده تره چون لااقل آدم بعدها وجدان درد پیدا نمی کنه که من بخاطر رسیدن به خواستم دروغ گفتم.

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
انصافا تو که ذهنت نمیکشه همین جا با هزار تا ترجمه و توضیح فارسی زبان بخونی ،خارج رفتنت برای تحصیل بهانه است.
می خوای بری اونجا به فسق و فجور و جاسوسی برای کشور های بیگانه مشغول بشی تحصیل رو بهونه کردی فکر هم می کنی کسی نمی فهمه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
انصافا تو که ذهنت نمیکشه همین جا با هزار تا ترجمه و توضیح فارسی زبان بخونی ،خارج رفتنت برای تحصیل بهانه است.
می خوای بری اونجا به فسق و فجور و جاسوسی برای کشور های بیگانه مشغول بشی تحصیل رو بهونه کردی فکر هم می کنی کسی نمی فهمه
آره دقیقا :D مثل شما که به اسم بسیج به کون مردم میذارین :D

Sent from my C6903 using Tapatalk

بالا