آی کیو تا ماهmarch 2013 تاریخ داشته دیگه یعنی تاریخش 6 ماه گذشتهآره از هموناس
تاریخ نوشته ولی سالشو ننوشته فقط روز و ماه
اینجوری نوشته exp date march 13
اگه گذشته باشه مگه مشکلی پیش میا؟
آی کیو تا ماهmarch 2013 تاریخ داشته دیگه یعنی تاریخش 6 ماه گذشتهآره از هموناس
تاریخ نوشته ولی سالشو ننوشته فقط روز و ماه
اینجوری نوشته exp date march 13
اگه گذشته باشه مگه مشکلی پیش میا؟
من حدود2 سال هستش که به طور مرتب هر روز مولتی ویتامین استفاده میکنم و اکثرا از nature made multi daily complete استفاده میکنم
چون من بعضی از سبزیجات و بعضی غذاها رو اصلا نمیخورم و نمیخوام که به خاطرش کمبودی داشته باشم
ولی حالا تو پزشکی بحث داغی افتاده درباره مفید یا مضر بودن این مولتی ویتامین ها . میخواستم بدونم نظر دوستان در این مورد چیه و اینکه دوستان در صورت مصرف کدوم مولتی ویتامین هارو تایید میکنند؟
آی کیو تا ماهmarch 2013 تاریخ داشته دیگه یعنی تاریخش 6 ماه گذشته
آخ آخ آخ
یعنی نخورم؟ یه بسته ول من ها کم نیست! حالا 6ماه گذشته چی شده؟
کوفت بخوررررررررررررررررررررررررررررررررررر
آخ آخ آخ
یعنی نخورم؟ یه بسته ول من ها کم نیست! حالا 6ماه گذشته چی شده؟
کوفت بخوررررررررررررررررررررررررررررررررررر
فارماتون ایرانی چطوره ؟ آمریکائیش الان 180 هزار تومنه . نمیشه خرید و نصافم نیست به این قیمت !~
منو حسودیاین آشغال ها رو نخورید بدنتون نیازی نداره بجاش از میوه و سبزیجات وخشکبار بخورید
هااااااااااا حسودیت شده هاااااااا ها ها ها
راست میگه اصلا معلوم نیست داخلشون چی هست ولی به سبزیجات و میوه اطمینان هستمنو حسودیاین آشغال ها رو نخورید بدنتون نیازی نداره بجاش از میوه و سبزیجات وخشکبار بخورید
ویتامین های مختلف باهم تداخل جذب داران . بهمین خاطر خوردن یک قرص مولتی ویتامین باعث نمیشه که همه اون ویتامین های که توشه به بدنتون برسه . ویتامین ها رو پیشنهاد میکنم جدا بخورید یا مصرف کنید . ویتامین های گروه B رو باهم - ویتامین های محلول در چربی (A,D,E,k)رو هم با
هم . صنعت مولتی ویتامین سازی بقدری پولساز هست که شرکت های مختلف با اینکه کم خاصیت بودن مولتی ویتامین ثابت شده اما نمیگذارن که مردم خیلی متوجه بشن یا جلوی تولید گرفته بشه .
ممنون داداش . یه پست خوب دادی اونم ماله تو . . . ! اقا یه ذره بشین فکر کن ببین من دیگه چه ویتامین هایی بخوریم و برای بدن خووبه ؟ هرچی ویتامین هست و به نظرت میاد رو بگووو . من میخوام برم فردا همه رو بخرم . راستی روزانه باید چندتا خورد ؟
بدون تجویز پزشک نباید بخوری چون به کبد آسیب میزنه
دکتر مثلا چیکار میکنه ؟ آزمایش می کنه ؟ بعد من چه دکتری برم ؟ دکتر ویتامین ؟
ممنون داداش . یه پست خوب دادی اونم ماله تو . . . ! اقا یه ذره بشین فکر کن ببین من دیگه چه ویتامین هایی بخوریم و برای بدن خووبه ؟ هرچی ویتامین هست و به نظرت میاد رو بگووو . من میخوام برم فردا همه رو بخرم . راستی روزانه باید چندتا خورد ؟
ولی بازم میگم طبیعی بهتره
بسنه به تغذیتون داره که چه موادی رو نمیخوری که بجاش از مکمل استفاده کنی ..برای هرکسی فرق میکنه ولی چندتاش بطور مثال اینیان :
ویتامین آ: بهچ وجه پیشنهاد نمیشه ویتامینشو بخورین بلکه فرم پیش سازی یعنی بتاکارتن بخورید که بدن خودش به ویتامین ا تبدیل میکنه .چون ویتامین ا تو بدن ذخیره نمیشه ولی بتاکارتن که بخورید تو بدن ذخیره میشه هروقت دلش خواست استفاده میکنه منبع بتاکارتن همی بهترینش هویج
ویتامین سی : یک دونه فلفل دلمه سبز بخورید کل نیاز بر طرف میکنه 250 تا 300 واحد داره گوجه فرنگی و اب پرتقال .......نهایتا در حالت اظراری جوشان خارجی پیشنهاد میشود ولی بازم میگم طبیعی بهتره
ویتامین د : بهترین منبع 20 دقیفه زیر نور افتاب ..
.
.
.
این 3 تا رو نمونه گفتم .. در کل باید ببنی بدنت چی کم داره بدن با بدن فرق میکنه
ممنون . من چه آزمایشی بدم مشخص میشه چیا کم و کسر دارم ؟ بعد قرصی چیزی هست که باعث بشه مواد غذایی که میخورم جذب بدن بشه ؟