• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مولتی ویتامین بخوریم یا نه؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من دیروز یک بسته قرص یورو ویتال30 تایی گرفتم5600
نمیدونم حس خوبی ندارم فکر میکنم زیادی ارزونه و باید مارکهای گرون تری مصرف شه من
الان میخوام یه شب اینو بخورم یک شب اکوفن
ریز ش مو دارم و کمی ضعیف هستم(لاغر و کم انرژی) ایا چیز دیگه ای مصرف کنم؟
میخواستم جنسینگ خالی بگیرم این کار و کنم؟

یکی از برندهای درجه 1 آلمان رو گرفتی... میخوای مارک درجه 3 و 4 آمریکا رو بگیری که بخاطر تحریم میره دبی و از اونجا میاد؟ تحریم تنها دلیل افزایش قیمتشونه... tnt صد تایی که 50 هزار تومان قیمتشه، در آمریکا 12 دلاره...

مولتی ویتامین رو هم شب نمیخورن... صبح باید بخوری!

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام .

من خیلی لاغرم و یه مدت هست باشگاه میرم .
به نظرتون از قرص فارماتون استفاده کنم ؟

عوارض نداره ؟
روزی 2 تا ؟

ممنون .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام .

من خیلی لاغرم و یه مدت هست باشگاه میرم .
به نظرتون از قرص فارماتون استفاده کنم ؟

عوارض نداره ؟
روزی 2 تا ؟

ممنون .

سلام
اگه باشگاه میرید و لاغرید فکر نمیکنم مولتی ویتامین بتونه چاقتون کنه یا وزنتون رو افزایش بده شما بیشتر به مکمل(گینر) نیاز دارید.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
اگه باشگاه میرید و لاغرید فکر نمیکنم مولتی ویتامین بتونه چاقتون کنه یا وزنتون رو افزایش بده شما بیشتر به مکمل(گینر) نیاز دارید.

انادریول چی دوست عزیز؟ میتونه وزنمو حفظ کنه ؟

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

فکر کنم منظورت انادرول باشه که همون اکسی متالون هست و استرویید خوراکیه و عوارض به شدت زیادی داره کلا بیخیال شو به دردت نمیخوره.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

فکر کنم منظورت انادرول باشه که همون اکسی متالون هست و استرویید خوراکیه و عوارض به شدت زیادی داره کلا بیخیال شو به دردت نمیخوره.

تایید.
کلا سراغ استرویید و اینا هم نرو، اگه باشگاه میری باید مصرف کربوهیدراتت رو ببری بالا میتونی از مکمل هایی که دارای کربوهیدرات بالا هستن هم استفاده کنی تا وزنتو ببره بالا.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
یکی از برندهای درجه 1 آلمان رو گرفتی... میخوای مارک درجه 3 و 4 آمریکا رو بگیری که بخاطر تحریم میره دبی و از اونجا میاد؟ تحریم تنها دلیل افزایش قیمتشونه... tnt صد تایی که 50 هزار تومان قیمتشه، در آمریکا 12 دلاره...

عزیز با دهن روزه چجوری بخورم؟
همون شب میخورم دبگه بعد افطار
ضمنا میشه یک مارک بهتر از یرویتال معرفی کنی
مرسی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
عزیز با دهن روزه چجوری بخورم؟
همون شب میخورم دبگه بعد افطار
ضمنا میشه یک مارک بهتر از یرویتال معرفی کنی
مرسی

عزیز جان فک کنم با سحری بخوری بهترین حالتشه . مگه این یورو ویتال چشه ؟ تازه من میخواستم بگیرم !

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
تایید.
کلا سراغ استرویید و اینا هم نرو، اگه باشگاه میری باید مصرف کربوهیدراتت رو ببری بالا میتونی از مکمل هایی که دارای کربوهیدرات بالا هستن هم استفاده کنی تا وزنتو ببره بالا.

ببخشین فارماتون اشتهاآور هست ؟
عوارض نداره ؟
مصرف پروتئینو شروع کنم به نظرتون ؟

ممنون .

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
خوب چفرقی میکنه
باشه با سحری میخورم.......
این مولتی ویتامین رو باید همراه غذا بخوری یا بعد غذا؟
در مورد یورویتال گفتم حس خوبی بهش ندارم نمیدونم .... دنبال یک جنس بهترم

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418

اما بهترين زمان براي جذب اكثر ويتامينها اول شبه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اما بهترين زمان براي جذب اكثر ويتامينها اول شبه

اونوقت با اثر بی خوابی گروه ویتامینهای ب میخواید چی کار کنید؟!

این یه تفکر عامیانه و قدیمیه که شب جذب ویتامینها افزایش پیدا میکنن. مولتی ویتامین اگه وسط غذا میل بشه و تحرک زیاد هم بعدش باشه، جذبش حداکثر هست. که هیچ کدوم از این دو مورد هم در شب اتفاق نمیفته!!

ویتامین ای یا دی یا ... خالی شب مشکلی نداره... ولی مولتی ویتامین به دلیل دارا بودن گروه ویتامینهای ب که باعث بیخوابی میشه، هر تکنسین داروخانه ای هم میدونه شب نباید مصرف بشه! ;)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان در مورد آلگومد اطلاعی دارن.

جلبکه.... روزی 10 تا باید بخوری... بسته 300 تاییش هم 50 هزار تومانه. به نظر من یه کمی گرونه... چون 50 تومن برای مصرف یک ماه یک نفره... اونم برای جلبکی که از جوبهای ولیعصر آوردن!! (شوخی!) :D

street design

Registered User
لایک‌ها
555
من یه دوستی دارم که الان یه هفتست داره سه تا قرص می خوره و میگه که ریزش موش بهبود داشته
یک قرص آهن یک قرص زینک و یک مولتی ویتامین که مثل قرص جوشان هست
به من هم پیشنهاد داده
نظرتون چیه ؟!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من یه دوستی دارم که الان یه هفتست داره سه تا قرص می خوره و میگه که ریزش موش بهبود داشته
یک قرص آهن یک قرص زینک و یک مولتی ویتامین که مثل قرص جوشان هست
به من هم پیشنهاد داده
نظرتون چیه ؟!

فکر میکنم بیشترین تاثیرش روانی هست، به هر حال به طور قطع مولتی ویتامین در عرض یک هفته تاثیری روی ایشون نداشته. (البته مصرف مولتی ویتامین توصیه میشه چون هم لازمه هم مقدار کمی روی و آهن داره که به کمک قرص آهن و روی میاد) احتمالا کم خونی ناشی از آهن و کمبود روی داشتن که با مصرف قرص آهن و روی در عرض یک هفته نتایجش رو دیدن... البته بهبود یافتن ریزش مو در جامعه دو تا تعریف داره، یکی کم شدن ریزش، و دیگری رویش... در طب، اولی رو کاری ندارن چون رشد مو یک فرآیند داینامیک هست و باید رویش داشته باشه، وقتی میگن درمانی موفقیت آمیز بوده که رویش مو صورت بگیره. دوست شما هم باید 3 تا 6 ماه مکملهای روی و آهن رو تحت نظر متخصص پوست مصرف کنن تا شاهد رشد مو باشن. (اگر ریزش مربوط به کمبود این مواد بوده باشه)

مولتی ویتامین و قرص روی که 15 میلی گرم روی داره، برای مصرف 6 ماهه نیاز به تجویز پزشک نداره. ولی قرص آهن رو باید ببینید آزمایش خونتون چطوریه... اگر کمخون نیستید نباید مصرف کنید.

street design

Registered User
لایک‌ها
555
فکر میکنم بیشترین تاثیرش روانی هست، به هر حال به طور قطع مولتی ویتامین در عرض یک هفته تاثیری روی ایشون نداشته. (البته مصرف مولتی ویتامین توصیه میشه چون هم لازمه هم مقدار کمی روی و آهن داره که به کمک قرص آهن و روی میاد) احتمالا کم خونی ناشی از آهن و کمبود روی داشتن که با مصرف قرص آهن و روی در عرض یک هفته نتایجش رو دیدن... البته بهبود یافتن ریزش مو در جامعه دو تا تعریف داره، یکی کم شدن ریزش، و دیگری رویش... در طب، اولی رو کاری ندارن چون رشد مو یک فرآیند داینامیک هست و باید رویش داشته باشه، وقتی میگن درمانی موفقیت آمیز بوده که رویش مو صورت بگیره. دوست شما هم باید 3 تا 6 ماه مکملهای روی و آهن رو تحت نظر متخصص پوست مصرف کنن تا شاهد رشد مو باشن. (اگر ریزش مربوط به کمبود این مواد بوده باشه)

مولتی ویتامین و قرص روی که 15 میلی گرم روی داره، برای مصرف 6 ماهه نیاز به تجویز پزشک نداره. ولی قرص آهن رو باید ببینید آزمایش خونتون چطوریه... اگر کمخون نیستید نباید مصرف کنید.

من شخصا کم خونی دارم.
تیروئیدمم پر کار هست
به نظر شما مصرفش لازم هست ؟!
همچنین ریزش وخارش شدید موی من ناشی از همین کم خونی و تیروئید نیست ؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من شخصا کم خونی دارم.
تیروئیدمم پر کار هست
به نظر شما مصرفش لازم هست ؟!
همچنین ریزش وخارش شدید موی من ناشی از همین کم خونی و تیروئید نیست ؟

اگر آقا هستید احتمال کم خوبی مربوط به فقر آهن کم هست، باید یه آزمایش خون ساده بدید و پزشک بهتون بگه چه نوع کم خونی دارید. اگر ناشی از فقر آهن بود، بله قرص آهن لازمه.

در مورد بیماریهای تیرویید معمولا باید مصرف هر چیزی رو یک بار از پزشک غدد (متخصص داخلی، فوق تخصص غدد درون ریز) سوال کنید که مشکلی داره یا نه...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ويتامين خوب بخور هفته اي سه دفعه مثل سنتروم و فارماتوم جلو ي مريضي ها رو مگيره

بالا