• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مولتی ویتامین بخوریم یا نه؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بحث سر مشكل نيست
سر لازم بودنه!
وگرنه مطمئنا خوردن مولتي مشكل ايجاد نمي كنه

عرض کردم، به عنوان ساده ترین مثال، شما زینک رو از هیچ ماده غذایی نمیتوانید دریافت کنید جز حلزون دریایی و پوست سیب زمینی! وقتی اینا در **** غذایی 99.99% از مردم ایران جایی ندارن، براشون لازمه که مولتی ویتامین بخورن که زینک بدنشون تامین بشه! و همینطور برای سایر مواد...

پیشنهاد میکنم حداقل اگه به راه راست هدایت نمیشید، :D دفعات بعدی سیب زمینی رو با سیم ظرفشویی تمیز کنید و با پوست سرخ کنید که حداقل پس فردا نگن فمارا به دلیل کمبود زینک، دار فانی رو وداع گفت!! :eek:

ضمنا" شما به متخصص زنانی که زیر نظرشون هستی بگو مولتی ویتامین نمیخورم، اگه از پنجره مطب پرتت نکرد بیرون بیا هر چی به من خواستی بگو! :D (اگه ایشون آقا و سنشون هم سن آقای جنتی هست، حرفمو پس میگیرم... نگی بهتره!!! :wacko:)

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
عرض کردم، به عنوان ساده ترین مثال، شما زینک رو از هیچ ماده غذایی نمیتوانید دریافت کنید جز حلزون دریایی و پوست سیب زمینی! وقتی اینا در **** غذایی 99.99% از مردم ایران جایی ندارن، براشون لازمه که مولتی ویتامین بخورن که زینک بدنشون تامین بشه! و همینطور برای سایر مواد...

پیشنهاد میکنم حداقل اگه به راه راست هدایت نمیشید، :D دفعات بعدی سیب زمینی رو با سیم ظرفشویی تمیز کنید و با پوست سرخ کنید که حداقل پس فردا نگن فمارا به دلیل کمبود زینک، دار فانی رو وداع گفت!! :eek:

ضمنا" شما به متخصص زنانی که زیر نظرشون هستی بگو مولتی ویتامین نمیخورم، اگه از پنجره مطب پرتت نکرد بیرون بیا هر چی به من خواستی بگو! :D (اگه ایشون آقا و سنشون هم سن آقای جنتی هست، حرفمو پس میگیرم... نگی بهتره!!! :wacko:)
اولا چرا حدس مي زنيد تحت نظر متخصص زنان باشم؟
2mo5pow.gif

ثانيا من خودم مي گم كه بانوان حامله بايد دارو و مكمل آهن و فوليك اسيد و ب 6 و... بايد بخورند
سوما گاهي سيب زميني و اكثر ميوه ها رو هم با پوست مي خورم.همينه كه دار فاني رو وداع نكرده ام:)

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
دور از جون همه بچه های گل پی تی .
خب مصرف مولتی ویتامین شاید یه ضرورت نباشه ولی مطمئنا میتونه مکمل خوبی برای احساس سالم بودن و داشتن روحیه سلامت در انسان بشه و بنظرم این مهمترین دلیل مصرف مولتی ویتامین در بنده هستش.

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
دور از جون همه بچه های گل پی تی .
خب مصرف مولتی ویتامین شاید یه ضرورت نباشه ولی مطمئنا میتونه مکمل خوبی برای احساس سالم بودن و داشتن روحیه سلامت در انسان بشه و بنظرم این مهمترین دلیل مصرف مولتی ویتامین در بنده هستش.

بله بله درسته
مصرف مكمل خوبه اما در همه افراد ضرورت نداره

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام برو بچز دکترررر
آقا من توی ماه رمضان با کاهش انرژی بدن رو به رو میشم یعنی ضعف و گاهی سرگیجه و ....

چند سال قبل واسه حل مشکل 2-3 روز یه بار یه دونه فارماتون مینداختم بالا و واقعا اثرش رو حس میکردم ، الان هم قیمتش بیش از حد رفته بالا ( اون زمان دونه ای 400-500 بود ) هم اینکه برادر گرامیمون 7_f_7 میگند این مولتی ویتامین قدیمیه و چیز خاصی نداره و ....

اگر میخوایید توصیه کنید که غذا بیشتر بخورم اینکارو نکنید چون تا جایی که بتونم غذا میخورم منتها به علت تشنگی در طول روز و زیاد اشامیدن اب و ... معمولا شکم پر میشه و جا واسه خوردن همه مواد غذایی نمیمونه .

حالا بی زحمت یه قرصی که یوخده سر پا نگهمون داره معرفی کنید . نمیدونم دقیقا مولتی ویتامین به کارم میاد یا یه چیز انرژی دهنده ولی حس میکنم کم اوردنم به دلیل کمبود ویتامین نباشه .

مغسی

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
سلام برو بچز دکترررر
آقا من توی ماه رمضان با کاهش انرژی بدن رو به رو میشم یعنی ضعف و گاهی سرگیجه و ....

چند سال قبل واسه حل مشکل 2-3 روز یه بار یه دونه فارماتون مینداختم بالا و واقعا اثرش رو حس میکردم ، الان هم قیمتش بیش از حد رفته بالا ( اون زمان دونه ای 400-500 بود ) هم اینکه برادر گرامیمون 7_f_7 میگند این مولتی ویتامین قدیمیه و چیز خاصی نداره و ....

اگر میخوایید توصیه کنید که غذا بیشتر بخورم اینکارو نکنید چون تا جایی که بتونم غذا میخورم منتها به علت تشنگی در طول روز و زیاد اشامیدن اب و ... معمولا شکم پر میشه و جا واسه خوردن همه مواد غذایی نمیمونه .

حالا بی زحمت یه قرصی که یوخده سر پا نگهمون داره معرفی کنید . نمیدونم دقیقا مولتی ویتامین به کارم میاد یا یه چیز انرژی دهنده ولی حس میکنم کم اوردنم به دلیل کمبود ویتامین نباشه .

مغسی
اتفاقا سوال شما سوال منم هست !

ولی چه ربطی به قدیمی شدن داره ؟؟؟؟؟؟ گوشت گوسفند هم قدیمی شده ( یعنی از عهد دقیانوس داره مورد استفاده قرار میگیره ولی هنوز همون خاصیت 1000 سال پیش رو داره )

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یارو کیلو کیلو اکسی میخوره مشاوره نمیگیره شما از خوردن یه مولتی ویتامین ترس داری:D

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
از داروخانه ناندرلون بگیر هفته ای یکی تزریق کن ! انرژیت میره بالا فکر کنم دونه ای 600 تومان باشه :)
پسر خوبهر چی که تو باشگاه چهار تا گولاخ گفتن نیا اینجا بگو تو میدونی ناندرلون استروییده؟
جون بچه مردم رو به خطر میندازی و نمیدونی عوارض این داروی کوفتی چیه؟
نابود سازی کبد و تاثیرات منفی رو اعصاب و روان و...

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
پسر خوبهر چی که تو باشگاه چهار تا گولاخ گفتن نیا اینجا بگو تو میدونی ناندرلون استروییده؟
جون بچه مردم رو به خطر میندازی و نمیدونی عوارض این داروی کوفتی چیه؟
نابود سازی کبد و تاثیرات منفی رو اعصاب و روان و...

بله عزیز من خودم می دونم استرویید بید حالا این رفیقمون می خواد یک دوره انرژی بگیره مشکلی نداره خودمم استفاده کردم ولی این عوارضی که گفتی ماله مصرف دوز بالاست نه با چهار پنج تا !!! :p

admiπ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
68
بخورید ولی اسراف نکنید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بله عزیز من خودم می دونم استرویید بید حالا این رفیقمون می خواد یک دوره انرژی بگیره مشکلی نداره خودمم استفاده کردم ولی این عوارضی که گفتی ماله مصرف دوز بالاست نه با چهار پنج تا !!! :p

استروئید عوارض داره چه یکی چه 100 تا خصوصا برای کسی که اصلا ورزش و اینا هم نمیکنه اونم تو ماه رمضون بگیره بزنه و نه ورزشی نه غذایی!

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

اتفاقا همین دوز پایین خیلی هارو بدبخت کرد کسی هم که بخواد انژِ بگیر میخوام نگیره با استرویید.
یه رفیق داشتم مثل شما عشق انرژِی بود یک روز در میون 50 میل اککسی مینداخت بالا سر دو ماه چنان ژنیکویی گرفته بود که شخم نمیکرد تو باشگاه لباساش رو عوض کنه.

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
استروئید عوارض داره چه یکی چه 100 تا خصوصا برای کسی که اصلا ورزش و اینا هم نمیکنه اونم تو ماه رمضون بگیره بزنه و نه ورزشی نه غذایی!
استروئید داریم تا استروئید این ناندرلون هم حتی دکتر عمومی برای یکی از دوستانم هم تجویز کرده بود برای ضعف بدنی :)
اتفاقا همین دوز پایین خیلی هارو بدبخت کرد کسی هم که بخواد انژِ بگیر میخوام نگیره با استرویید.
یه رفیق داشتم مثل شما عشق انرژِی بود یک روز در میون 50 میل اککسی مینداخت بالا سر دو ماه چنان ژنیکویی گرفته بود که شخم نمیکرد تو باشگاه لباساش رو عوض کنه.
موضوع اکسی جداست که برای درمان بیماران سرطانی هست ولی بعضی ها همینطوری میندازن بالا !!!

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
استروئید داریم تا استروئید این ناندرلون هم حتی دکتر عمومی برای یکی از دوستانم هم تجویز کرده بود برای ضعف بدنی :)

موضوع اکسی جداست که برای درمان بیماران سرطانی هست ولی بعضی ها همینطوری میندازن بالا !!!

وقتی دکتر داره تجویز میکنه فرق میکنه یه موقغ میبینی میری دکتر واست ماهی یه تست انانتات تجویز میکنه به خاطر پایین بودن سطح تست بدن ایا این تجویز دکتر رو میشه برای هرکس پیچید؟
بدنساز حرفه ای که دارو مصرف میکنه نکته به نکته رو با مربیش در میون میزاره حتی برای خوردن یه پروتین ولی شما اومدی اینجا و داری استرویید تجویز میکنی بدونه اینکه بدونی چه عوارضی و چه عاقبتب واسه مصرف کنندش داره.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من دیروز یک بسته قرص یورو ویتال30 تایی گرفتم5600
نمیدونم حس خوبی ندارم فکر میکنم زیادی ارزونه و باید مارکهای گرون تری مصرف شه من
الان میخوام یه شب اینو بخورم یک شب اکوفن
ریز ش مو دارم و کمی ضعیف هستم(لاغر و کم انرژی) ایا چیز دیگه ای مصرف کنم؟
میخواستم جنسینگ خالی بگیرم این کار و کنم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من دیروز یک بسته قرص یورو ویتال30 تایی گرفتم5600
نمیدونم حس خوبی ندارم فکر میکنم زیادی ارزونه و باید مارکهای گرون تری مصرف شه من
الان میخوام یه شب اینو بخورم یک شب اکوفن
ریز ش مو دارم و کمی ضعیف هستم(لاغر و کم انرژی) ایا چیز دیگه ای مصرف کنم؟
میخواستم جنسینگ خالی بگیرم این کار و کنم؟

یورو ویتال رو هم اگه مصرف کردی راضی بودی اینحا نتیجه شو بگو خوب بود ما هم بگیریم.
تعریف جنسینگ رو زیاد شنیدم فقط اگه بتونی یه مارک خوبشو بخری خیلی خوب میشه.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
فعلا که یکی خودم
امشب رو اکوفن خوردم

نمیدونم هنوزم همون نظرو دارم کاشکی ول من میگرفتم:(

بالا