• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مولتی ویتامین بخوریم یا نه؟

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
آقا باور کنبد ما نه مشکل جدی داریم و نه اینکه فکرمون جاهای دیگه است :lol:

فقط خواستیم یه 2-3 تا مولتی ویتامین بخوریم :happy:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
راستی دوستان مکمل غذایی یا یه مولتی ویتامین واسه نوزاد ؟
کسی اطلاعاتی داره؟
واسه یه نی نی کوچولو 16 ماهه میخوامش
یکم بدنش ضعیف مونده و وزنش کم هستش :(:(:(

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
راستی دوستان مکمل غذایی یا یه مولتی ویتامین واسه نوزاد ؟
کسی اطلاعاتی داره؟
واسه یه نی نی کوچولو 16 ماهه میخوامش
یکم بدنش ضعیف مونده و وزنش کم هستش :(:(:(
کسی از دوستان آشنایی نداره؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
ولمن گرفتم 30 تایی 17 تومن
به نظرم خوب بود مصرف کردم

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
مصرف مولتي ويتامينها در اشخاص بدون بيماري خاص و رژيم غذايي نرمال هر چقدر هم برند خوبي داشته باشه مزيتي نداره

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مصرف مولتي ويتامينها در اشخاص بدون بيماري خاص و رژيم غذايي نرمال هر چقدر هم برند خوبي داشته باشه مزيتي نداره

مولتی ویتامین، متشکل از ویتامینها، مواد معدنی و trace element ها است. بعضی از مولتی ویتامینها مواد دیگه ای هم دارن مثل یونجه، جینسینگ، و غیره. ممکنه ویتامین d رو از آفتاب یا ویتامین c رو از میوه بگیرید، ولی مطمئن باشید اکثر این مواد رو نمیتوانید از **** نرمال روزانه دریافت کنید!

اصولا مولتی ویتامین برای افراد کاملا سالمه. کسی مشکلی یا کمبودی مثلا در ویتامین d داشته باشه، باید خود ویتامین D رو با دوز بالا مصرف کنه. خوردن مولتی ویتامین برای موارد vit-deficiency در واقع یه نوع آشغال خوری محسوب میشه که آخرش هم دردی رو دوا نمیکنه! ;)

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
مولتی ویتامین، متشکل از ویتامینها، مواد معدنی و trace element ها است. بعضی از مولتی ویتامینها مواد دیگه ای هم دارن مثل یونجه، جینسینگ، و غیره. ممکنه ویتامین d رو از آفتاب یا ویتامین c رو از میوه بگیرید، ولی مطمئن باشید اکثر این مواد رو نمیتوانید از **** نرمال روزانه دریافت کنید!

اصولا مولتی ویتامین برای افراد کاملا سالمه. کسی مشکلی یا کمبودی مثلا در ویتامین d داشته باشه، باید خود ویتامین D رو با دوز بالا مصرف کنه. خوردن مولتی ویتامین برای موارد vit-deficiency در واقع یه نوع آشغال خوری محسوب میشه که آخرش هم دردی رو دوا نمیکنه! ;)
با اجازه تون مخالفت كنم!
من تا بحال كلا 10 تا دونه قرص يا قرص جوشان يا كپسول مولتي نخورده ام
آخرين بار سال 82 سرما خوردگي رو تجربه كردم! شكر خدا بقيه بيماريها هم همچنين!
وقتي غذاي نرمال بخورم زندگي و رفتار سالمي داشته باشم بيماري كبدي گوارشي يا متابوليك خاصي نداشته باشم و مثلا موردي مثل حاملگي كه كلا ندارم! و ورزش سنگين نمي كنم و قرار نيست جراحي بشم ...
مصرف مولتي اسپكتروم- ژرياتيك- تراپوتيك-ديلي-ويتا فيت-ول من...چه انديكاسيوني داره؟

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
کسی از دوستان آشنایی نداره؟

16 ماهه ديگه نوزاد نيست اولا!
شربت يا قطره مولتي زيادي وجود داره بسته به ميلتون از داروخانه هاي معتبر مي توانيد تهيه بكنيد
مثل ول كيد ميناجويس ويتان سانستول قطره مولتي و ...
اينم دوما!
سوال بيشتري بود در حد وسعم در خدمتم
اينم سوما!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با اجازه تون مخالفت كنم!
من تا بحال كلا 10 تا دونه قرص يا قرص جوشان يا كپسول مولتي نخورده ام
آخرين بار سال 82 سرما خوردگي رو تجربه كردم! شكر خدا بقيه بيماريها هم همچنين!
وقتي غذاي نرمال بخورم زندگي و رفتار سالمي داشته باشم بيماري كبدي گوارشي يا متابوليك خاصي نداشته باشم و مثلا موردي مثل حاملگي كه كلا ندارم! و ورزش سنگين نمي كنم و قرار نيست جراحي بشم ...
مصرف مولتي اسپكتروم- ژرياتيك- تراپوتيك-ديلي-ويتا فيت-ول من...چه انديكاسيوني داره؟

اصولا کسی که مولتی میخوره یا نمیخوره زیاد براش فرقی در سرما خوردن یا نخوردن نداره. رابطه بین کمبود ویتامین d و سرماخوردگی اثبات شده. یا مصرف دوز بالای ویتامین c به همراه zinc و سلنیوم میتوانه از ابتلا به ویروسهای در پیت سرماخوردگی جلوگیری کنه ولی مولتی ویتامین هیچ کدوم از این کارها رو نمیکنه!

به عنوان یه مثال ساده: شما "روی" (zinc) رو از چه ماده غذایی تامین میکنید؟ :blush:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
اصولا کسی که مولتی میخوره یا نمیخوره زیاد براش فرقی در سرما خوردن یا نخوردن نداره. رابطه بین کمبود ویتامین d و سرماخوردگی اثبات شده. یا مصرف دوز بالای ویتامین c به همراه zinc و سلنیوم میتوانه از ابتلا به ویروسهای در پیت سرماخوردگی جلوگیری کنه ولی مولتی ویتامین هیچ کدوم از این کارها رو نمیکنه!

به عنوان یه مثال ساده: شما "روی" (zinc) رو از چه ماده غذایی تامین میکنید؟ :blush:

من تا بحال كپسول زينك سولفات هم نخورده ام
چون عجله دارم كه برم و آف بشم فردا توضيح مي دهم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من تا بحال كپسول زينك سولفات هم نخورده ام
چون عجله دارم كه برم و آف بشم فردا توضيح مي دهم

سوال من این بود که شما که میفرمایید از مواد غذایی روزانه، نیازهای بدنتون رو تامین میکنید، zinc رو از چه ماده غذایی تامین میکنید؟

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
سوال من این بود که شما که میفرمایید از مواد غذایی روزانه، نیازهای بدنتون رو تامین میکنید، zinc رو از چه ماده غذایی تامین میکنید؟

من تابحال مكمل غذايي نخورده ام زينك هم به هاكذا
اما مشكل كوتاهي قد ندارم مشكل عقيمي هم ندارم سيستم ايمني هم بد نيست اسهال هم نيستم!
پس حتما به نحوي زينك بدنم تامين شده ديگه
حالا از ماهي و ميگو و مركبات و بعضي سبزيجات

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من تابحال مكمل غذايي نخورده ام زينك هم به هاكذا
اما مشكل كوتاهي قد ندارم مشكل عقيمي هم ندارم سيستم ايمني هم بد نيست اسهال هم نيستم!
پس حتما به نحوي زينك بدنم تامين شده ديگه
حالا از ماهي و ميگو و مركبات و بعضي سبزيجات

ماهی و میگو و مرکبات و سبزیجات شما گویا غنی شده با زینک هستند چون در ماهی و میگو و مرکبات و سبزیجات، زینک قابل جذبی وجود نداره!! به هر حال گویا باید اسمش رو از trace element به common element تغییر بدیم! :D

نمیدونم ملت چرا فکر میکنن که یه ماده رو وقتی باید مصرف کنن که مشکلی داشته باشن... از دست این خانمها!!! :D در دوران جنینی مادرشون باید کلسیم زیاد مصرف میکرد که نکرد!! خودشون باید در دوران طفولیت مصرف میکردن که نکردن! در سنین جوانی باید مصرف میکردن که نکردن! تا به سن یائسگی میرسن، روزی 100 تا :wacko: قرص کلسیم میخورن که حتی 1% از این کلسیم هم براشون کار نمیکنه!!

دفعه بعد که تشریف بردید آزمایش بدید، میتوانید یه آزمایش زینک ساده بدید که متوجه شید آیا کمبود دارید یا خیر.

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
ماهی و میگو و مرکبات و سبزیجات شما گویا غنی شده با زینک هستند چون در ماهی و میگو و مرکبات و سبزیجات، زینک قابل جذبی وجود نداره!! به هر حال گویا باید اسمش رو از trace element به common element تغییر بدیم! :D

نمیدونم ملت چرا فکر میکنن که یه ماده رو وقتی باید مصرف کنن که مشکلی داشته باشن... از دست این خانمها!!! :D در دوران جنینی مادرشون باید کلسیم زیاد مصرف میکرد که نکرد!! خودشون باید در دوران طفولیت مصرف میکردن که نکردن! در سنین جوانی باید مصرف میکردن که نکردن! تا به سن یائسگی میرسن، روزی 100 تا :wacko: قرص کلسیم میخورن که حتی 1% از این کلسیم هم براشون کار نمیکنه!!

دفعه بعد که تشریف بردید آزمایش بدید، میتوانید یه آزمایش زینک ساده بدید که متوجه شید آیا کمبود دارید یا خیر.

حس مي كنم من و شما يه مطلب رو به دو شيوه بيان مي كنيم! كسي كه به دارو نياز داره مثل بانوان حامله بايد دارو بخوره و كسي كه مثلا كمبود آهن نداره نبايد قرص فروس بخوره! اينو كه توافق داريم!

اما بعد. من الان كمبود روي دارم؟ بايد مثلا زينك پلاس بخورم؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
حس مي كنم من و شما يه مطلب رو به دو شيوه بيان مي كنيم! كسي كه به دارو نياز داره مثل بانوان حامله بايد دارو بخوره و كسي كه مثلا كمبود آهن نداره نبايد قرص فروس بخوره! اينو كه توافق داريم!

اما بعد. من الان كمبود روي دارم؟ بايد مثلا زينك پلاس بخورم؟

من یه بار عرض کردم، مولتی ویتامین خوردن یعنی آشغال خوری! :D کسی که کمبود آهن داره، با آهن موجود در مولتی ویتامین درمان نمیشه. کسی هم که غلظت خون ناشی از افزایش آهن داره، با آهن موجود در مولتی ویتامین بدتر نمیشه. مولتی ویتامین برای افراد سالم و در جهت پیشگیری از امراض در دراز مدت طراحی شده. کسی که مشکلی داره، باید خود اون ماده رو مصرف کنه!

زینک پلاس 15 میلی گرم زینک داره... کمبود زینک رو جبران نمیکنه. مگر اینکه تعیین تیتر بشید و به تعداد بیشتری مصرف کنید.

زینک یکی از دهها ماده ضروریه که شما از **** نرمال غذایی نمیتوانید بگیرید. خیلی مواد دیگه هم هستند... حالا زینک پلاس بخورید، بقیه رو میخواید چی کار کنید؟!

یه مولتی ویتامین بگیرید هفته ای 3-2 تا بخورید از هیچی بهتره... :rolleyes:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
من یه بار عرض کردم، مولتی ویتامین خوردن یعنی آشغال خوری! :D کسی که کمبود آهن داره، با آهن موجود در مولتی ویتامین درمان نمیشه. کسی هم که غلظت خون ناشی از افزایش آهن داره، با آهن موجود در مولتی ویتامین بدتر نمیشه. مولتی ویتامین برای افراد سالم و در جهت پیشگیری از امراض در دراز مدت طراحی شده. کسی که مشکلی داره، باید خود اون ماده رو مصرف کنه!

زینک پلاس 15 میلی گرم زینک داره... کمبود زینک رو جبران نمیکنه. مگر اینکه تعیین تیتر بشید و به تعداد بیشتری مصرف کنید.

زینک یکی از دهها ماده ضروریه که شما از **** نرمال غذایی نمیتوانید بگیرید. خیلی مواد دیگه هم هستند... حالا زینک پلاس بخورید، بقیه رو میخواید چی کار کنید؟!

یه مولتی ویتامین بگیرید هفته ای 3-2 تا بخورید از هیچی بهتره... :rolleyes:

دو جور زينك پلاس داريم كه يكي 5 و ديگري 10 ميلي روي داره!
بحث من روي ويتامينها و مواد معدنيه نه قرص مولتي ويتامين
الان من هيچ نوع مكمل غذايي استفاده نمي كنم علتش رو هم گفته ام لزومي هم نمي بينم من بخورم نه اينكه هيچ كس نبايد بخوره

==یه مولتی ویتامین بگیرید هفته ای 3-2 تا بخورید از هیچی بهتره...
rolleyessmileyanim.gif
==
به چه دليل به من اينو توصيه مي كنيد؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دو جور زينك پلاس داريم كه يكي 5 و ديگري 10 ميلي روي داره!
بحث من روي ويتامينها و مواد معدنيه نه قرص مولتي ويتامين
الان من هيچ نوع مكمل غذايي استفاده نمي كنم علتش رو هم گفته ام لزومي هم نمي بينم من بخورم نه اينكه هيچ كس نبايد بخوره

==یه مولتی ویتامین بگیرید هفته ای 3-2 تا بخورید از هیچی بهتره...
rolleyessmileyanim.gif
==
به چه دليل به من اينو توصيه مي كنيد؟

زینک پلاس یعنی زینک به اضافه گروه ویتامینهای ب. باید 15 میلی گرم باشه، 5 میلی و 10 میلی کافی نیست و صرفا جنبه فروش و درآمد زایی برای شرکت تولید کننده داره!

در اولین جوابی که صفحه قبل دادم گفتم:

خیلی ها لزومی نمی بینن... خیلی ها هم گیر میدن روزی 15 تا قرص مختلف مکمل میخورن!! ما ایرانی ها همینیم دیگه، یا از این ور پشت بام میفتیم، یا از اون ور! :D

خب شما مولتی ویتامین مصرف نکنید، گردن ما از مو باریکتر... :blush:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
زینک پلاس یعنی زینک به اضافه گروه ویتامینهای ب. باید 15 میلی گرم باشه، 5 میلی و 10 میلی کافی نیست و صرفا جنبه فروش و درآمد زایی برای شرکت تولید کننده داره!

در اولین جوابی که صفحه قبل دادم گفتم:

خیلی ها لزومی نمی بینن... خیلی ها هم گیر میدن روزی 15 تا قرص مختلف مکمل میخورن!! ما ایرانی ها همینیم دیگه، یا از این ور پشت بام میفتیم، یا از اون ور! :D

خب شما مولتی ویتامین مصرف نکنید، گردن ما از مو باریکتر... :blush:

البته موضوع يه بحثه احيانا قصد گردن زدن ندارم!!
3ztzsjm.gif

--خیلی ها لزومی نمی بینن... خیلی ها هم گیر میدن روزی 15 تا قرص مختلف مکمل میخورن!! ما ایرانی ها همینیم دیگه، یا از این ور پشت بام میفتیم، یا از اون ور!--
اين دقيقا حرف منه كه مكمل ها و يا كلا داروها اگر لازمه حتما بايد مصرف بشن و اگر لازم نيست مصرف دارو نبايد صورت بگيره

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
بخور هیچ مشکلی نیست

بالا