• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مولتی ویتامین بخوریم یا نه؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من 1 هفته دارم 21 century میخورم + Omega 3
چیزی باید حس کنم ؟

فرقی تا حالا نداشته که

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب
نشاط بیشتر
شاید
:دی

نه اونجوری هم نیست! مقدار مواد موثره داخل مولتی ویتامین چون برای مصرف مداوم هست، خیلی خیلی کم هست... احساس نشاط اگه قراره حس بشه، مثلا با دوز های بالای ویتامینهای گروه ب حس خواهد شد!:D

اونی که بعد از مصرف یه مولتی ویتامین میگه احساس قدرت و اینا میکنم یا اثر روانیشه، یا خالی می بنده! :blush:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خب پس اگه علامت داشتی و رفع شده ادامه بده... ولی حواست باشه که مولتی ویتامین نیست که یه عمر ادامه بدی! :D نهایت چند ماه مصرف کن... اگه نگفته دوباره بیا، برو پیشش! متاسفانه جو یه جوری شده که بیشتر به سمت کاسبی داره پیش میره تا تشخیص و درمان صحیح! داروهای خونساز، دارو محسوب میشن... بدون تجویز پزشک که نمیشه نسخه کرد! :D حالا قرص آهن جزو مکملهاست، ولی پیشنهاد میکنم سر خود نرید چیزی بگیرید چون اگه گرفتار غلظت خون بشید تنها راهش اهدای مکرر خون و حجامته!

چون عضو خانواده همکار سازمان هستیم (بیمه تامین اجتماعی) پول نمیگیرن و رایگانه به خاطر همین نگفته دوباره بیا :D
اوکی پس من یه مدت دیگه ادامه میدم و بعد قطع میکنم.

مرسی به خاطر راهنمایی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
چون عضو خانواده همکار سازمان هستیم (بیمه تامین اجتماعی) پول نمیگیرن و رایگانه به خاطر همین نگفته دوباره بیا :D
اوکی پس من یه مدت دیگه ادامه میدم و بعد قطع میکنم.

مرسی به خاطر راهنمایی

:D

هر چقدر داده بخور، 3-2 هفته بعد از اینکه تموم شد یه آزمایش cbc بده و دوباره برو پیشش. چون علامت داشتی و خوب شدی درمانت رو کامل کن...

خواهش :blush:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
مارک euro vital مارک بسیار خوبیه. این نیچر مید اطلاع دارید در آمریکا 7 دلاره؟ وقتی با این شرایط تحریم بره دبی و از اونجا بیاد، کلی از قیمتش بابت فوروارد شدنه... نه کیفیت!

روزی 8 لیوان و حتی بیشتر بسیار برای کار کلیه ها خوبه، ولی آنچنان کبد رو detoxify نمیکنه.

آره دیگه باید کنترل کنی که هموگلوبینت همیشه زیر 18 گرم و هماتوکریتت زیر 50% باشه.

اتحادیه دارویی و بهداشتی آمریکا کجاست دیگه؟ :D اینا رو بی خیال، naturemade رو زمانی که بسته ای 9 هزار تومن بود من میگرفتم... باور کن یکی از قدیمی ترین مولتی ویتامینها و در عین حال آشغالترینشون همینه! شما خودت باور میکنی جنس درجه 1 یا حتی درجه 2 آمریکایی رو بیان توی ایران بفروشن؟

شما وقتی یه قرص مولتی ویتامین میخوری، به هیچ وجه معنیش این نیست که تمام اون موادی که روش نوشته به بدن شما میرسه... حتی اگه همون آلمانی که من میگم رو بخورید!! از ماده اولیه و شرایط ساخت بگیر تا شرایط حمل و نقل و انبار و نگهداری در خانه و .... اینا همه مواد موثره قرص رو تا مرز نابودی می برن. بنابراین شما باید مولتی ویتامینی رو بخورید که اولا در کشور مبدا جزو مولتی ویتامینهای توی بورس باشه، ثانیا کوتاهترین مسیر تا خانه شما رو از کارخانه طی کرده باشه.

نیچرمید مثل یورو ویتال یه مولتی ویتامین پایه از ویتامینها، عناصر معدنی و تریس المنتها است. شما اگه جس خوب میخوای، مولتی ویتامینهای زیادی هست که مواد دیگه هم دارن... مثلا SONA که خیلی گرونه و ساخت کاناداست... توش یونجه هم داره! :D

ممنون از معرفی ، تبلیغات یورو ویتال رو زیاد دیدم ولی چون دکتر Multi ِaily رو برام مینوشت من هم ادامه دادم، Sun Life هم یک مدتی استفاده میکردم.

یونجه بخوریم که دیگه جفتک میزنیم !!ً

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ممنون از معرفی ، تبلیغات یورو ویتال رو زیاد دیدم ولی چون دکتر Multi ِaily رو برام مینوشت من هم ادامه دادم، Sun Life هم یک مدتی استفاده میکردم.

یونجه بخوریم که دیگه جفتک میزنیم !!ً

خواهش میکنم، خب دیگه... این قیمت 7 دلار، وقتی اینجا به این قیمت به فروش میرسه بالاخره یه درصدی هم پورسانت پزشکان هست که ماشالا پوراطب هم سابقه چندان خوبی در این زمینه نداره!

alfalfa یا یونجه خواص خیلی زیادی داره... یه سرچ کوچولو توی گوگل بزنید قول میدم فردا توی عطاری ها دنبال عرق یونجه و بذر یونجه میگردید! :D

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
بله دکتر عمومی بود نگفت دوباره بیا. یکم خوابم بیش از حد زیاد بود و خیلی خسته و کسل در اغلب روزها که از وقتی میخورم یکم بهتر شده.
اسم قرصی که داده فریون یا یه چیزی تو همین مایه هاست، همون آهنه دیگه؟ مثلا چه قرص های دیگه ای هستن که بگیرم؟

مرسی

من هم همینطور یک مدتی که آهن رو خوردم خوابم کم شد ، کسل بودنم بهتر شد و نفس کم آوردنم مخصوصا از پله های مترو که میرسیدم بالا قلبم میخاست واسته بر طرف شد.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
خواهش میکنم، خب دیگه... این قیمت 7 دلار، وقتی اینجا به این قیمت به فروش میرسه بالاخره یه درصدی هم پورسانت پزشکان هست که ماشالا پوراطب هم سابقه چندان خوبی در این زمینه نداره!

alfalfa یا یونجه خواص خیلی زیادی داره... یه سرچ کوچولو توی گوگل بزنید قول میدم فردا توی عطاری ها دنبال عرق یونجه و بذر یونجه میگردید! :D

بله یونجه خواص زیادی داره ، عرقیات گیاهی کلا زیاد مصرف میکردم. الان گه گاهی. چون کیفیت ها اومده پایین و بیشتر تجاری شدن.

آقا رفتید تو عطاری ها گول حرفاشون رو نخورید و از این افلاطون ها بخرید که کلا به فاک عظمی میرید. اگر ببینی چه داروهایی توش اضاف میکنند، انواع قرص های اعصاب و فلان و بهمان واقعا جنایته.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من هم همینطور یک مدتی که آهن رو خوردم خوابم کم شد ، کسل بودنم بهتر شد و نفس کم آوردنم مخصوصا از پله های مترو که میرسیدم بالا قلبم میخاست واسته بر طرف شد.

چقدر خوردی؟ همون روزی یکی میخوردی؟ بعد از قطعش همون کسلی و خواب زیاد برنگشت؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بله یونجه خواص زیادی داره ، عرقیات گیاهی کلا زیاد مصرف میکردم. الان گه گاهی. چون کیفیت ها اومده پایین و بیشتر تجاری شدن.

البته عرق یونجه به اندازه گیاه و بذرش خاصیت و کارایی نداره... در دیار کفر، قرص یونجه خالص رو میفروشن. مثل قرص چای سبز یا جینسینگ که اینجا به فروش میرسه... نمیدونم چرا هنوز توی بازار ایران نیومده. تا جایی که من دیدم تنها مکملی که یونجه داره همون sona است. درباره عرقیجات هم جانا سخن از زبان ما می گویی... :D دیگه یه عرق نعنا و گلاب هم باید با ترس و لرز بخریم که وقتی بازش کردیم آب نباشه! تازه همونش هم معلوم نیست در چه شرایط بهداشتی تولید شده... :wacko:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
نه اونجوری هم نیست! مقدار مواد موثره داخل مولتی ویتامین چون برای مصرف مداوم هست، خیلی خیلی کم هست... احساس نشاط اگه قراره حس بشه، مثلا با دوز های بالای ویتامینهای گروه ب حس خواهد شد!:D

اونی که بعد از مصرف یه مولتی ویتامین میگه احساس قدرت و اینا میکنم یا اثر روانیشه، یا خالی می بنده! :blush:

ممنون

یعنی فقط برای جبران کردن کمبود ویتامین های بدن باید مصرف شه ؟
برای بیحالی ناشی از درس و گرما و ضعف توی دانشگاه هم موثره ؟

ReThanx :D

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
چقدر خوردی؟ همون روزی یکی میخوردی؟ بعد از قطعش همون کسلی و خواب زیاد برنگشت؟

نه فعلا که برنگشته، الان روز در میون میخورم یک قرص ، 20 روز اول دو تا قرص میخوردم، البته 100 میل که بخوری نهایت 15 20 تاش شاید جذب بشه. ولی مولتی دیلی رو هر روز میخورم.

البته عرق یونجه به اندازه گیاه و بذرش خاصیت و کارایی نداره... در دیار کفر، قرص یونجه خالص رو میفروشن. مثل قرص چای سبز یا جینسینگ که اینجا به فروش میرسه... نمیدونم چرا هنوز توی بازار ایران نیومده. تا جایی که من دیدم تنها مکملی که یونجه داره همون sona است. درباره عرقیجات هم جانا سخن از زبان ما می گویی... :D دیگه یه عرق نعنا و گلاب هم باید با ترس و لرز بخریم که وقتی بازش کردیم آب نباشه! تازه همونش هم معلوم نیست در چه شرایط بهداشتی تولید شده... :wacko:

راست میگی واقعا، عطاری که تبدیل شده به یک بیزینس پر سود و مثل علف هرز همه جا پر شدند و هیچی هم نمیدونند فقط افلاطون میشناسند و داروهای اشغال و پر خطر ساخت چین و ...، مراکز پخش گیاهای دارویی هم که میری انقدر بی کیفیت شده که شاخ درمیاری عملا یک مشت آشغال بهت میدن که توش یک ذره از چیزی که میخوای پیدا میشه، بهترینها رو هم که گونی گونی صادر میکنند اروپا و اسیا و آمریکا، تهش هم هرچی آشغال و اضافه اومد میدن توی بازار برای مردم خودمون. :grrr:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ممنون

یعنی فقط برای جبران کردن کمبود ویتامین های بدن باید مصرف شه ؟
برای بیحالی ناشی از درس و گرما و ضعف توی دانشگاه هم موثره ؟

ReThanx :D

برای جبران کردن کمبود که نه... ضعیفتر از اون چیزیه که کمبود رو جبران کنه! برای کسی که مشکلی نداره و میخواد مشکلی هم نداشته باشه، مناسبه.

اگه کمبودی هست باید خود ویتامین رو با دوز بالا مصرف کرد.

ما برای مقابله با گرمای تابستون مخصوصا امتحانات پایان ترم، آب زیاد میخوردیم که کم نیاریم... الآن بچه ها زدن توی خط نوشابه های انرژی زا! :D کلا توی فصل گرما مایعات خیلی موثرتر از ویتامینها هستند.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
نه فعلا که برنگشته، الان روز در میون میخورم یک قرص ، 20 روز اول دو تا قرص میخوردم، البته 100 میل که بخوری نهایت 25 20 تاش شاید جذب بشه. ولی مولتی دیلی رو هر روز میخورم.

راست میگی واقعا، عطاری که تبدیل شده به یک بیزینس پر سود و مثل علف هرز همه جا پر شدند و هیچی هم نمیدونند فقط افلاطون میشناسند و داروهای اشغال و پر خطر ساخت چین و ...، مراکز پخش گیاهای دارویی هم که میری انقدر بی کیفیت شده که شاخ درمیاری عملا یک مشت آشغال بهت میدن که توش یک ذره از چیزی که میخوای پیدا میشه، بهترینها رو هم که گونی گونی صادر میکنند اروپا و اسیا و آمریکا، تهش هم هرچی آشغال و اضافه اومد میدن توی بازار برای مردم خودمون. :grrr:

ایشالا که هیشوقت دیگه هم بر نمیگرده و سر و مر و گنده وا میستی و دخترای مشهدی چشاشون برق میزنه :rolleyes:

عطاری که دیگه نگو مخصوصا این گیاهان دارویی تازه تاسیس که دیگه همه جا پرشده و درمان هر چیزی رو بلدند و مریضی نیست که دواشونو داشته باشن :blink:

من مولتی ویتامین رو فقط به خاطر **** غذایی میخورم چون بعضی چیزها مثل سیر رو خیلی کم میخورم وگرنه خداروشکر فعلا مشکل خاصی ندارم

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
برای جبران کردن کمبود که نه... ضعیفتر از اون چیزیه که کمبود رو جبران کنه! برای کسی که مشکلی نداره و میخواد مشکلی هم نداشته باشه، مناسبه.

ما برای مقابله با گرمای تابستون مخصوصا امتحانات پایان ترم، آب زیاد میخوردیم که کم نیاریم... الآن بچه ها زدن توی خط نوشابه های انرژی زا! :D کلا توی فصل گرما مایعات خیلی موثرتر از ویتامینها هستند.

اون مشکلات رو دیگه دکتر قرص مخصوص یا آمپول میده با سرم گمان کنم، خوشبختانه ما مشکل اونطوری نداریم.

آفا نوشابه انرژی زا همه نمینونند بخورند که، اونایی که قند خونشون بالاست نباید بخورند. در کل همون قندش انرژی میده دیگه، من یک بار خوردم هیچ تاثیری نداشت برام اون اولا که اومده بود توی فروشگاهای مشهد دیگه نخوردم اون هم بدلیل اینکه مصرف چای و قند همراه چایم بالاست میترسم مرض قند بگیرم.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

تپش قلب میگیرم

خیلی ممنون از راهنماییتون :blush:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
ایشالا که هیشوقت دیگه هم بر نمیگرده و سر و مر و گنده وا میستی و دخترای مشهدی چشاشون برق میزنه :rolleyes:

عطاری که دیگه نگو مخصوصا این گیاهان دارویی تازه تاسیس که دیگه همه جا پرشده و درمان هر چیزی رو بلدند و مریضی نیست که دواشونو داشته باشن :blink:

من مولتی ویتامین رو فقط به خاطر **** غذایی میخورم چون بعضی چیزها مثل سیر رو خیلی کم میخورم وگرنه خداروشکر فعلا مشکل خاصی ندارم

ممنون، چوب کاری میکنی Wonnin جان ،

قرص سیر هم شنیدم هست نمیدونم خوبه یا نه،

Last edited by a moderator:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
بالا