• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مولتی ویتامین بخوریم یا نه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فارماتون که گرون تر شده 570 من کانادایی شو خریدم
چه رنگی هست؟
از فارماتون کم رنگتر هست؟ درسته..قهوه ای روشن...مثه رنگ شیر کاکائو؟
tnt اون جوری که به من گفتن فرمول جدید فارماتون هست - چون فارماتون رو من از حدود 14 سال پیش میشناختم و معقول هست که بگن فرمولش قدیمیه
داروخانه ها هم دارن
اگر هم دیدین یارو گیجه نمیفهمه بهش بگین فارماتون بده - بعد که رفت بیاره بگین tnt بده که بفهمه منظورتون چیه
دونه ای 500 تومن میخرم تو کرج

در مورد کبد هم خود من بچه که بودم یرغان گرفتم - خودمم میترسم اذیتم کنه کبدم - نمیدونم بزارم کنار یا ادامه بدم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
همون جور که دوستی از پست اول همین تاپیک گفت..
منم سبزیجات و گروهی از غذا ها را نمی خورم یعنی دوست ندارم.الان هم مقداری ریزش مو گرفتم.

قرص جوشان C + زینک و جوشان کلسیم مصرف می کنم و هر دو یا سه روز فارماتون
دوستان چه نوع ویتامینی را پیشنهاد می کنند. آیا BIOTIN ؟

manutd2009

Registered User
لایک‌ها
69
هدف اصلی قرص tnt تمرکز بروی افزایش حافظه و کمک به تقویت مغزمی باشد

================

51IhwTNtYhL.jpg
از شرکت معروف یایر

=============================
300.JPG

از شرکت معروف سنتروم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
میشه در مورد این tnt بیشتر توضیح بدی؟
داروخونه داره؟ چن هست؟
یعنی از فارماتون بهتره؟

tnt داستان خودش رو داره... حتی اگه سایتش رو ببینید دستتون میاد محصول درجه چند آمریکاییه! ولی خب چون شرکت نشنال ویتامین تولیدش میکنه، قاعدتا چیز بدی نباید باشه، ولی خب محصول خیلی با کیفیتی هم نیست!

مولتی ویتامین و امگا3 برای کبد مضرن ؟

من مشکل کبدی دارم آخه

بله تمام اینها لود کبدی دارن... مخصوصا ویتامینهای محلول در چربی و امگا... باید آنزیمهای کبدیتون (sgot و sgpt) رو هر ماه کنترل کنید، اگر خیلی بالا نرن مشکلی نیست.

همون جور که دوستی از پست اول همین تاپیک گفت..
منم سبزیجات و گروهی از غذا ها را نمی خورم یعنی دوست ندارم.الان هم مقداری ریزش مو گرفتم.

قرص جوشان C + زینک و جوشان کلسیم مصرف می کنم و هر دو یا سه روز فارماتون
دوستان چه نوع ویتامینی را پیشنهاد می کنند. آیا BIOTIN ؟

فارماتون موادش خیلی کمه... با اینکه با کیفیت هست ولی کمترین جدول ویتامینها و مواد ضروری رو در بین مولتی ویتامینها داره. حتی nature made از فارماتون کاملتره!

فارماتون فقط اسم در کرده اونم به خاطر جین سینگش... میتوانید جین سینگ فارماتون رو جداگانه تهیه کنید، و از یه مولتی ویتامین دیگه که کاملتره استفاده کنید.

بیوتین یا ویتامین ب7، یه ویتامین محلول در آبه که خیلی خوبه که توی مولتی ویتامین باشه چون باعث جذب بیشتر سایر ویتامینهای گروه ب میشه، ولی اینکه خود بیوتین رو بگیرید... اونم از nature's bounty... به نظر من که نیاز نیست! :blush:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
هدف اصلی قرص tnt تمرکز بروی افزایش حافظه و کمک به تقویت مغزمی باشد

شرکت tnt برای افزایش خافظه، فرمول مخصوص به خودش رو داره تحت عنوان american super memorex formula . محصولات زیادی داره ولی فقط همین محصول به صورت تخصصی روی مغز کار میکنه!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من یه مدت 2 3 ماهه برای لاغری **** گرفتم و وزنم از 63 به 60 رسید. ( میخواستم شکمم صاف بشه ) و الان 1 2 هفتس متوجه شدم این **** باعث ریزش موهام شده و موهای جلوی سرم کم پشت شده و 10 روزی هست که از Geriatric Pharmaton + Zink Plus EuRho VITAL استفاده میکنم.
به نظر دوستان تأثیری خواهد داشت یا نه؟ مولتی ویتامین بهتری از فارماتون تو داروخانه های ما پیدا میشه تهیه کنم یا همین خوبه؟ فارماتون رو 56 هزار خریدم و زینک پلاس رو هم 10 هزار تهیه کردم.
تشکر فراوان

زیر نظر یه متخصص یا کارشناس تغذیه **** بگیرید، معمولا اگه خیلی از مواد ضروری رو حذف کنید مولتی ویتامین کاری نمیکنه! البته موهایی اینطور موقعها میریزه، مجددا" قابل رویش هست و جای نگرانی نیست.

نظرتون راجع به supplement facts پاستیلی :blush: چیه؟

پاستیلی ها معمولا برای کودکانه و مقدار مواد تشکلیل دهندش بسیار کم. بزرگسال بخواد بخوره باید اندازه یه بسته پاستیل معمولی بخوره تا مثلا یه مولتی ویتامینی خورده باشه! :D

چه رنگی هست؟

مطمئن نیستم ولی فارماتون به نظرم مال سوئیس بود لایسنسش رو هم به کشور دیگه ای نداده بود...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بالاخره چی مصرف بشه خوبه ؟
پیشنهاد شما

زیاد حساس نباشید... در ایران با این شرایط تحریم انتخابهای زیادی نداریم... خیلی ها مولتی ویتامین ایرانی میخورن دونه ای 35 تومن! دارن زندگیشون رو هم میکن! :D من شخصا euro vital مصرف میکنم، هم درجه 1 آلمانیه هم دونه از حول و حوش 180 تومن در میاد.

ویتامین C جوشان اگه میخورید دقت کنید بالای 500 میلیگرم باشه، حداقل ضرری که آسپارتامش به بدنتون میزنه ارزش داشته باشه... این 180 میلی ها بچه بازین! :D همیشه هم سعی کنی ویتامین C رو همراه با ویتامین E (مثلا 200 واحد) مصرف کنید، چون این دو ویتامین بوستر همدیگه هستند و از ضررهای همدیگه میکاهن.

کلسیم هم اگه پزشک نداده، فکر نمیکنم نیازی باشه جوانی به سن و سال شما مصرف کنه...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پس شما euro vital را پیشنهاد می کنید؟
آیا می تونه کمبود ها را جبران کنه و حتی ریزش مو و پوستی زیبا

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

بله یورو ویتال برند خوبیه.

کمبود رو که نه... عرض کردم اگه کمبودی هست باید با مصرف خود اون ماده رفع بشه! مثلا اگه تشخیص داده بشه کسی کمبود زینک داره، روزی 50 میلی گرم زینک بهش میدن... در حالی که مقدار زینک موجود در مولتی ویتامین 15 میلی گرمه. مولتی ویتامین جنبه آشغال خوری داره :D یعنی کسی که سالمه میخوره، میشه گفت هیچ سود کوتاه مدتی هم براش نداره... منتها از بروز خیلی کمبودها و بیماریها در درازمدت پیشگیری میکنه.

برای سلامت و نگهداری پوست و مو هم همون زینک و گروه ویتامین ب و سلنیوم و ... استفاده میشه که همشو یورو ویتال داره. البته یورو ویتال مولتی ویتامین خیلی کاملی نیست (مثلا در حد tnt یا sona موجود در بازار ایران) و صرفا ویتامینها و مواد معدنی و عناصر کمیاب رایج رو داره... ولی از نظر کیفی تضمین شدست.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614

ديشب كه يه نيگا به قوطي نيچر ميد انداختم ديدم فقط 7-8 تا مونده تا تمم بشه

با اين اوصاف من هم همون يرو ويتال رو امتحان ميكنم ايندفعه

من موهاي سرم به اندازه كافي ريخته و الان خيلي كم پشت هستش و پزشك هم گفتش كه ريزش ارثي هستش و من هم زياد پيگيرش نشدم و فعلا متظرم شايد تو سن 33-34 سالگي يه عمل كاشت مو انجام بدم

راستي دوستان اطلاعاتي درباره لرزش دست دارن؟ من دستام از خيلي وقت پيش لرزش داشت و تا حالا هم ادامه داره البته آزمايش كامل دادم و خوشبختانه پركاري تيروييد ندارم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ديشب كه يه نيگا به قوطي نيچر ميد انداختم ديدم فقط 7-8 تا مونده تا تمم بشه

با اين اوصاف من هم همون يرو ويتال رو امتحان ميكنم ايندفعه

من موهاي سرم به اندازه كافي ريخته و الان خيلي كم پشت هستش و پزشك هم گفتش كه ريزش ارثي هستش و من هم زياد پيگيرش نشدم و فعلا متظرم شايد تو سن 33-34 سالگي يه عمل كاشت مو انجام بدم

راستي دوستان اطلاعاتي درباره لرزش دست دارن؟ من دستام از خيلي وقت پيش لرزش داشت و تا حالا هم ادامه داره البته آزمايش كامل دادم و خوشبختانه پركاري تيروييد ندارم

طبق اطلاعات ناقصی که من دارم، در سن شما یا دلیلش عوامل جنریک مثل اضطراب و کمخوابی و مصرف سیگار و الکل و ... هست. یا مشکل جدیست و باید به استاتید متخصص مغز (دقت کنید جراح نباشند، فقط متخصص) مراجعه کنید.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
چه رنگی هست؟

دقیقا همرنگ فارماتون هست و اگر بستش رو ببینید جدول پشتش ویتامینهای داخلش رو نوشته - یکم از فارماتون بزرگتره کپسولش

راستی منیزیوم چکار میکنه؟
من چند وقتیه که موقع تمرین با مولتی ویتامین جوشان قاطی میکنم بهم حس خوبی میده

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
در مورد wellman هم یکی از دوستان مطلع بگه کدومش بهتره؟

من بسته بندی شو در چند رنگ دیدم یکی سبز چند تا آبی از اینا کدومش کاملتر و بهتره؟ لطفا اگر مقدور هست با عکس نشون بدید

در داروخانه ها حدود قیمتش چند هست؟ ( قیمت اینترنتی نه)

:)

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
index_03.jpg

Vitamins & Supplements for men | Wellman

قیمت خارج از ایران، سه چهار برابر کن میشه قیمت ایران :lol:
wellman - Google Search

Last edited:

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
افزایش قوای جنسی برای جین سینگ بیشتر از اینکه به خود گیاهش مربوط باشه، به "جین" کلمه جین سینگ مربوطه که متصلش میکنن به جنسی! :D وگرنه کسی که ناتوانی در برقراری رابطه داشته باشه فقط در ایران براش جین سینگ تجویز میکنن! :D

از طرفی چون زیاد کننده تمام قوای بدن هست از قوای ذهنی بگیر، تا جنسی :D شاید به این دلیل باشه! :D ولی خوردنش حتی به برای پسرهای دم بخت مشکلی ایجاد نمیکنه... :D مشکلی بود با نماز و روزه و تحکیم ایمان حل میشه! :D

البته مصرفش در خانمها زیاد مطالعه نشده و بهتره مصرف نشه!

:D ... بله درست می فرمایید ، کلا یه جورایی انرژی زا هست به نظرم .... تو شامپو های Hegor هم هست (هگور جین سینگ) که اونم واقعا شامپوی خوبیه :)

قیمتش رو هم میگید لطفا ؟ :)

قیمت خارج از ایران، سه چهار برابر کن میشه قیمت ایران :lol:
wellman - Google Search

wellman فقط آبیش رو در حال حاضر میشه پیدا کرد 17500 ! (قبل گرونی 12000 بود )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مشکل جنسیت ؟ یعنی چی؟
طبق اطلاعات ناقصی که من دارم، در سن شما یا دلیلش عوامل جنریک مثل اضطراب و کمخوابی و مصرف سیگار و الکل و ... هست. یا مشکل جدیست و باید به استاتید متخصص مغز (دقت کنید جراح نباشند، فقط متخصص) مراجعه کنید.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
بالا