• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مولتی ویتامین بخوریم یا نه؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اون مشکلات رو دیگه دکتر قرص مخصوص یا آمپول میده با سرم گمان کنم، خوشبختانه ما مشکل اونطوری نداریم.

آفا نوشابه انرژی زا همه نمینونند بخورند که، اونایی که قند خونشون بالاست نباید بخورند. در کل همون قندش انرژی میده دیگه، من یک بار خوردم هیچ تاثیری نداشت برام اون اولا که اومده بود توی فروشگاهای مشهد دیگه نخوردم اون هم بدلیل اینکه مصرف چای و قند همراه چایم بالاست میترسم مرض قند بگیرم.

خیلی خوبه که پرهیز میکنید... کلا اساتید نوشابه های انرژی زا رو هم توصیه نمی کنن جز در موارد خاص مثلا روزهای امتحان.

تپش قلب میگیرم

خیلی ممنون از راهنماییتون :blush:

خواهش میکنم :) ، از نوشابه های انرژی زایی استفاده کنید که دکافئین هستند. یا از دلستر استفاده کنید. تپش قلب هم زیر 80-90 تا خوبه... چربی های دور قلبو میگن آب میکنه! :D

ممنون، چوب کاری میکنی Wonnin جان ،

قرص سیر هم شنیدم هست نمیدونم خوبه یا نه،

قرص سیر امین توصیه میشه، بدون بو... ولی کسی در تمام عمرش هم سیر نخوره فکر نمیکنم مشکلی از نظر کمبود مواد معدنی و ویتامین و trace element ها براش پیش بیاد.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من اسمم محسن هست دوستان :rolleyes:

قرص سیر ؟ الان یه سرچ میکنم ببینم چی هستش :shades:

قرص سیره دیگه... :D سیر رو له کردن، کوت کردن میخوری چون نمی جوی بو نداره.

امین بگیری، بجوی دقیقا احساس میکنی سیر تازه رو می جوی!

گلدارو بگیری، بجوی دقیقا احساس میکنی سیر ترشی داری میخوری... یه چیز کپک زده تخمیر شده که روزی سیر بوده حالا معلوم نیست چیه رو به اسم قرص سیر میدن دست ملت!!
cigar.gif

امین قیمتش هم خیلی ارزونه... 100 تاش دور و ور 4000 تومان باید باشه. گلدارو قیمتش حدود 4 برابر امینه، با اینکه عرض کردم چه شاهکاریه!! :D

خارجی مثلا nature made هم هست که پیشنهاد میکنم پولتونو دور نریزید...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
چه ساید افکتی؟ :D اصولا مصرف جین سینگ در آقایون منع مصرف نداره.

والا رو خودش نوشته افزایش قوای مردانه ... منظور منم همون بود :D (شایدم احساسیه که تحت تاثیر اون نوشتست !) :D ... ولی در کل جین سینگ تایید میشه :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
والا رو خودش نوشته افزایش قوای مردانه ... منظور منم همون بود :D (شایدم احساسیه که تحت تاثیر اون نوشتست !) :D ... ولی در کل جین سینگ تایید میشه :)

افزایش قوای جنسی برای جین سینگ بیشتر از اینکه به خود گیاهش مربوط باشه، به "جین" کلمه جین سینگ مربوطه که متصلش میکنن به جنسی! :D وگرنه کسی که ناتوانی در برقراری رابطه داشته باشه فقط در ایران براش جین سینگ تجویز میکنن! :D

از طرفی چون زیاد کننده تمام قوای بدن هست از قوای ذهنی بگیر، تا جنسی :D شاید به این دلیل باشه! :D ولی خوردنش حتی به برای پسرهای دم بخت مشکلی ایجاد نمیکنه... :D مشکلی بود با نماز و روزه و تحکیم ایمان حل میشه! :D

البته مصرفش در خانمها زیاد مطالعه نشده و بهتره مصرف نشه!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
The Best Multivitamin: What Are The Top Multivitamin Brands?

حتما این پیجو ببینید تشکر فراموش نشود !

بیشتر به سایت تبلیغاتی میخوره تا مقایسه بی طرفانه و علمی!

کدوم مولتی ویتامینی داخلش دی متیل سولفون (MSM) یا زنجبیل یا جینکوبیلوبا یا چای سبز داره، که این محصول داره؟! (به عنوان محصول شماره 1 هم انتخاب شده!!)

بی خود نیست سروینگ سایزشون 8-7 تاست! :wacko:

اگه میخواید پول بابت این آت و آشغالا بدید، همون شربتی رو که من گفتم تهیه کنید... توش حدود 500 نوع مواد مختلف داره، دیگه کلا بی نیاز از غذا میشید! :D

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
من یه مدت 2 3 ماهه برای لاغری **** گرفتم و وزنم از 63 به 60 رسید. ( میخواستم شکمم صاف بشه ) و الان 1 2 هفتس متوجه شدم این **** باعث ریزش موهام شده و موهای جلوی سرم کم پشت شده و 10 روزی هست که از Geriatric Pharmaton + Zink Plus EuRho VITAL استفاده میکنم.
به نظر دوستان تأثیری خواهد داشت یا نه؟ مولتی ویتامین بهتری از فارماتون تو داروخانه های ما پیدا میشه تهیه کنم یا همین خوبه؟ فارماتون رو 56 هزار خریدم و زینک پلاس رو هم 10 هزار تهیه کردم.
تشکر فراوان

manutd2009

Registered User
لایک‌ها
69

ازمعروفترین شرکت های داروسازی آلمانی :

hexal.jpg

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
من یه مدت 2 3 ماهه برای لاغری **** گرفتم و وزنم از 63 به 60 رسید. ( میخواستم شکمم صاف بشه ) و الان 1 2 هفتس متوجه شدم این **** باعث ریزش موهام شده و موهای جلوی سرم کم پشت شده و 10 روزی هست که از Geriatric Pharmaton + Zink Plus EuRho VITAL استفاده میکنم.
به نظر دوستان تأثیری خواهد داشت یا نه؟ مولتی ویتامین بهتری از فارماتون تو داروخانه های ما پیدا میشه تهیه کنم یا همین خوبه؟ فارماتون رو 56 هزار خریدم و زینک پلاس رو هم 10 هزار تهیه کردم.
تشکر فراوان

ویتامین BIOTIN فوق العادس بشرطی که همیشه بخورید.....

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
نظرتون راجع به supplement facts پاستیلی :blush: چیه؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
من مدت زیادی دو روز در میون فارماتون میخوردم - الان هم به جاش tnt که فرمول جدید فارماتون هست رومیخورم البته به خاطر ورزش یه روز در میونش کردم - یه روز این و یه روز هم امگا3 و کلسیوم
به نظرم خوب بوده تا الان
فقط ترسم از اینه که به کلیه و کبد آسیب برسونه
راستی قضیه این آب اکسیژنه چیه که نوشته کبد رو پاک سازی میکنه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
میشه در مورد این tnt بیشتر توضیح بدی؟
داروخونه داره؟ چن هست؟
یعنی از فارماتون بهتره؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من مدت زیادی دو روز در میون فارماتون میخوردم - الان هم به جاش tnt که فرمول جدید فارماتون هست رومیخورم البته به خاطر ورزش یه روز در میونش کردم - یه روز این و یه روز هم امگا3 و کلسیوم
به نظرم خوب بوده تا الان
فقط ترسم از اینه که به کلیه و کبد آسیب برسونه
راستی قضیه این آب اکسیژنه چیه که نوشته کبد رو پاک سازی میکنه؟

مولتی ویتامین و امگا3 برای کبد مضرن ؟

من مشکل کبدی دارم آخه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
میشه در مورد این tnt بیشتر توضیح بدی؟
داروخونه داره؟ چن هست؟
یعنی از فارماتون بهتره؟

tnt اون جوری که به من گفتن فرمول جدید فارماتون هست - چون فارماتون رو من از حدود 14 سال پیش میشناختم و معقول هست که بگن فرمولش قدیمیه
داروخانه ها هم دارن
اگر هم دیدین یارو گیجه نمیفهمه بهش بگین فارماتون بده - بعد که رفت بیاره بگین tnt بده که بفهمه منظورتون چیه
دونه ای 500 تومن میخرم تو کرج

در مورد کبد هم خود من بچه که بودم یرغان گرفتم - خودمم میترسم اذیتم کنه کبدم - نمیدونم بزارم کنار یا ادامه بدم

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
مولتی ویتامین و امگا3 برای کبد مضرن ؟

من مشکل کبدی دارم آخه

اگر بیش از حد دارو مصرف کنیم ضرر میرسونه ولی اگر فرصت پاکسازی به کبد بدیم مشکلی پیش نمیاد، البته شما که مشکل کبدی دارید باید آزمایش هم بدید تا از سلامت کبدتون مطمئن بشید.

بالا