• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
درود بر دوستان
میخواستم بدونم بین این موارد کدام رو ترجیح میدین و اینکه تاحالا از این سایت های فروش انلاین مکمل خرید کردین و راضی بودین ؟
من خودم از برند ماسل فایر خوشم میاد ولی خوب اصلیش فکر نکنم پیدا بشه همش چینیه
در ضمن من 1سالی هست کار میکنم تاحالا هم 2 دوره از مربی رفتم که بدجور توی اونجام کرده :( یعنی حجم نیاوردم فقط وزنم رفت بالا !
سن 25 وزن : 76 قد: 186
متشکرم

arnold-schwarzenegger-series-iron-mass.jpg

twinlab-gainers-fuel.jpg

133-large_default.jpg

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
معجزه بدنسازی با كراتین و گت گرین

شاید شما هم جز افرادی هستید كه می خواهید در بدنسازی شاهد معجزه باشید. یعنی دوست دارید در ورزش بدنسازی به سرعت پیشرفت كنید. در بین ورزشكاران استفاده از كراتین به دلیل افزایش حجم عضله در سریعترین زمان شهرت خوبی دارد. اما اگر شما یاد بگیرید كه با ترفندهای خاص خواص مكمل های بدنسازی را بالاتر ببرید مطمعنا می توانید در این ورزش پیشرفت خیلی خوبی داشته باشید. چون كراتین كاری كه برای شما انجام می دهد این است كه پروتئین و آمینواسیدها را به درون عضلات شما می كشد به همراه آب و نمك. و این باعث می شود كه شما به صورت موقت افزایش سایز عضله را تجربه كنید. اما در بین گیاهان دارویی گیاهی وجود ادر كه سرشار از پروتئین و آمینواسیدهای ضروری می باشد كه معمولا به تنهایی قدرت جذب بالایی ندارد به همین دلیل آنچنان در ورزش بدنسازی استفاده نمی شود. اما این گیاه شگفت انگیز زمانی كه شما از كراتین در تغذیه بدنسازی خود استفاده می كنید می تواند بسیار بسیار كارایی داشته باشد گت گرین در بدن شما تولید پروتئین و آمینواسید می كند و كراتین این پروتئین و آمینواسیدهای ایجاد شده را جذب عضلات می كند. و شما در مدت بسیار كوتاهی شاهد افزایش حجم عضله خواهید شد. خیلی از ورزشكاران به تنهایی از این گیاه استفاده می كنند و معمولا از اثرات خوب آن صحبت می كنند. اما طبق تحقیقات به عمل آمده اگر از این گیاه جادویی در كنار كراتین خود استفاده كنید مطمعنا نتیجه آن بسیار بالاتر از كراتین به تنهایی خواهد بود. ضمنا گیاه گت گرین می تواند بعد از 4 هفته در بدن تبدیل به تستوسترون شود. كه این خود یكی دیگر از مزایای این گیاه دارویی می باشد. اگر شما هم برنامه بدنسازی سنگینی را طراحی كرده اید و یا نمی توانید در باشگاه تمرینات بدنسازی خود را به صورت كامل و درست اجرا كنید به شما توصیه می كنیم كه یك ساعت قبل از تمرینات بدنسازی خود حتما از گت گرین به همراه گلوتامین استفاده كنید تا شاهد انرژی بسیار بالاتری باشید. و می توانید برای افزایش حجم عضله بیشتر بعد از تمرینات بدنسازی از گت گرین و كراتین استفاده كنید.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من میخوام از بادی بیلدینگ وی بخرم ...
لطفا یه وی خوب معرفی کنید یا از خود بادی بیلدینگ لینک بدید

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
من میخوام از بادی بیلدینگ وی بخرم ...
لطفا یه وی خوب معرفی کنید یا از خود بادی بیلدینگ لینک بدید
خب وقتی میخوای مستقیم بخری حتما اپتیموم بهترین گزینه هست دیگه

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk 2

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
دوستان هر کی مکمل خریده و دیگه باشگاه نمیره.. و مکمل هاش هنوز پلمپ هست.. خریدارم
سلام دوست من.
چی میخوای؟
اینکه پلمپ باشه یعنی استفاده نشده باشه دیگه؟ یا استفاده شده باشه؟

Navid_legend

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت همه ی دوستان
دوستان ژل لاغری shrink اصلیشو ، سایت معتبر یا شخص معتبری می شناسید ؟ ، چون الان یه مدت قصد تهیه اش دارم اما می ترسم فیک باشه.....

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
درود بر دوستان
میخواستم بدونم بین این موارد کدام رو ترجیح میدین و اینکه تاحالا از این سایت های فروش انلاین مکمل خرید کردین و راضی بودین ؟
من خودم از برند ماسل فایر خوشم میاد ولی خوب اصلیش فکر نکنم پیدا بشه همش چینیه
در ضمن من 1سالی هست کار میکنم تاحالا هم 2 دوره از مربی رفتم که بدجور توی اونجام کرده :( یعنی حجم نیاوردم فقط وزنم رفت بالا !
سن 25 وزن : 76 قد: 186
متشکرم

arnold-schwarzenegger-series-iron-mass.jpg

twinlab-gainers-fuel.jpg

133-large_default.jpg
دادا منظورت از ماسل فایر ماسل فارم هست؟؟

والا مارک زیاد مهم نیست مهم اصل بودن,اتفاقا تو شرایط شما که نیاز به وزن داری و گینر باید بخوری هم اصل و درجه ۲بازم زیاد فرق نداره,چون چینی هم به ادم وزن میده حالا یکم کمتر,برنامه تمرینی واسه خشک بالا اومدن مهمه,اگه خواستی گینر ۴.۵کیلویی واسه خودم خریدم که پشیمون شدم وی برداشتم,بهت ۲۳۰میدم
اصل امریکا نیست,یا خاور میانه هست یا درجه ۱چین,ولی نصبت به قیمت میارزه و اصر میکنه

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk 2

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
کسانی که نیاز به مکمل دارن 10% برا مکمل های موجودمون تخفیف گگذاشتیم برا یک هفته کسی میخواد پ خ کنه ( کل مکمل ها از سایت بادی بیلدینگ خریداری شده )

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام
آیا پرورش اندام (در حد معمول نه خیلی حرفه ای) با مصرف غذاهای طبیعی و بدون استفاده از مکمل ها امکان پذیره؟
کدام مکمل کمترین عوارض رو داره؟

Last edited:

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان عزيز نظرتون در مورد چربي سوز animal cut
چي هست؟ من تا به حال ٢٣ كيلو كم كرده و ٥ كيلو اخر رو ميخوام با اين چربي سوز كم كنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

kaka500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید من 29 سال دارم قد 178 و وزنم 70 کیلوگرم هستش من دست و پا نسبتا لاغر دارم دارای استخوان بندی متوسط هستم ...ولی در نا حیه پهلو و زیرشکم چربی زیادی دارم ...برای من کدام مکمل مناسبه مکمل حجم دهنده کربوهیدارت دار ؟؟؟یامکمل پروتئين بالا؟؟؟؟؟

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
پودر اصل و غیر اصل رو چطوری میشه تشخیص داد ؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
اگر چاله های فضا رو سیاحت کردی ینی اصل جنسه داداش!:D چه پودری کراتین . پروتیین؟ آرژنین؟ الگلوتامین؟ و... کدوم منظورته؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
kaka500 :گزینه هیچکدام آمینو اسید با گلوتامین عزیزم:cool:

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
هر مکمل یه عوارض خاصی داره ولی همشون با هم توافقا رو کبد تاثیر بدی میذارن ما که مصرف میکنیم البته هر 3 ماه یک ماه استراحت و خوردن مواد گیاهی مثل آب زرشک و بابونه و اینا بعد مصرف دوره ای ( ن دوره . دوره به مصرف دارو گفته میشه) نیاز هست که بدن شاداب بشه. اینم بگم مصرف مکمل پروتیینی کم عوارض تر از مصرف همون قدر پروتیین قابل جذب به صورت طبیعی مثلا برای 60 گرم پودر پروتیین شما 200 گرم روزی گوشت قرمز باید مصرف کنی که = ست با بالارفتن اوره و کلسترول . اصل کلی رو هرگز فراموش نکنید یک بدنساز دوماه یکبار باید آزمایش و چکاپ کامل بده و میزان ماینرال های بدنش و کلسترول چک بشه تا اگه احیانا از تعادل خارج شده حالا کم یا زیاد لا **** درست به حالت نرمال برگرده! یادتونم باشه یک بدنساز در خارج تمرین یک ورزش دینامیکی رو برگزینه دو یا شنا ، دوچرخه و حتی کوهپیمایی و از اینقبیل! هفته ای دو بار هم خوبه در کنار ورزش اصلیش.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
سلام دوستان:

یه کم راهنمایی درباره ی مکمل ها می خواستم.

من فوتبالیستم و اصلا قصدم بدنسازی که گنده بشم نیست.

یه چیزی می خوام که اولا ضد خستگی باشه و انرژیم رو زیاد کنه و از یه طرف دیگه هم کار های عضله سازی داشته باشه و برای قد هم ضرر نداشته باشه.

چی پیشنهاد می کنید؟؟؟

اگه پیشنهاد کراتینه ...از چه شرکتی و چه نوعیش و قیمت؟؟؟؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
والا قرص های پامپ خوبن حالا نیترو پامپ و خیلی موارد دیگه ولی دوپینگه یادت باشه.

بالا