• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
از عوارضش ایجاد تپش قلب و بیماریها و تیک های عصبیه! تزریق کافیین هم هست ولی کار درستی نیست. یه سریم قرص هست به علت بد آموزی اسماشو نمیگم:D! یه چیزیم بگم این قرصا و مکمل های افزایش ضربان قلب = افزایش کارایی بدن دو مشکل اساسی داره 1- همون عوارضه 2- بعد مدتی مصرف دوزو مجبوری ببری بالا تاثیرش کم میشه وقتیم بذاری کنار بدنت خیلی افت میکنه و کم میاره طبیعی اگه بتونی بالا ببری توان بدنتو بهتره یکی ازین کارا شنای کرال هستش یکی دیگه دو استقامت رو تردمیل 1 ساعت بدو خوبه موفق باشی نشد قرص نیترو پامپ میتونه کمک کنه ولی نکنی بهتره. راستی بدنسازیه خاص داره فوتبال شاید به خاطر ضعف عضلات کم میاری ببین کجای بدنت کم میاره.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
قرص های گیاهی مصرف کنی مشکلی نداره برای شرکت gnc?

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
نه بابا بحث کم آوردن نیست.........:general106:

الان توی دوران بدنسازی تیم هستیم که فوق العاده پر فشاره...همین....فقط می خوام یه چیزی مثل کراتین که ضد خستگی هستش رو بخورم.

حالا می خواستم ببینم که ضرر نداره و تاثیر بد نمی زاره روم......علل خصوص روی قدم
در کل فقط می خوام که تقویتی باشه.

bita2233

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نظرتون در مورد گین آپ چیه؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
کراتین پروتیین ساختاریه ولی گلوتامین پروتیین ذخیره دوتاشو میل کنید گلوتامین بعد ورزش و قبل خواب یا اول صبح تاثیرش عالیه.

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
گین آپ؟ کمبود وزن دارید؟ خوبه ولی تعداد غذاها رو از 3 وعده ناچیز به 6-8 وعده برسونید مصرف نان رو بالا ببرید اگر باز نتیجه نداد بعد ساعت 2 شب میتونید غذا میل کنید دو هفته ای حجم خوبی میگیرید از فرمول های دوره حجمه ورزشکاراست به یاد داشته باشید برای افراد با متابولیسم بالا افزایش گرم هم سخته پس به ساعت غذا خوردن بسیار توجه کنید و از غذاهای با کربوهیدرات بالا و پیچیده استفاده کنید . موفق باشید.

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
والا خودم مصرف کردم در حد گیاه تاثیر داره
:D مصرف نکنید ازین قرصای به اصطلاح گیاهی چه اونایی که واسه جذب چربی نوشته چه اونایی که واسه گوارش غذاست و ...

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
همتونو فعلا به خدا میسپرم ما بریم باشگاه:cool:

parial1

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
یه توصیه ای بکنم هرچند به بحث حال حاضر ربطی نداره ولی متاسفانه خیلی از دوستان دچارش می شن
به همه دوستانی که در زمان حجم گیری هستن و مصرف آب پائینی دارند توصیه می کنم که بجای آب از عرق خارشتر استفاده کنند که یوقت براثر فشار ها و داروهای استفاده شده در این زمان دچار سنگ کلیه نشن
موفق باشید

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان مگه بخوام فقط و فقط صورتم بصورت طبیعی چاغ بشه و ماندگار باشه باید چیکار کنم؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
داداش ج دادم خدمتت

borna_nu

Registered User
لایک‌ها
30
سلام و خسته نباشید من 29 سال دارم قد 178 و وزنم 70 کیلوگرم هستش من دست و پا نسبتا لاغر دارم دارای استخوان بندی متوسط هستم ...ولی در نا حیه پهلو و زیرشکم چربی زیادی دارم ...برای من کدام مکمل مناسبه مکمل حجم دهنده کربوهیدارت دار ؟؟؟یامکمل پروتئين بالا؟؟؟؟؟
اگه بتونی از Pro Complex Gainer شرکت optimum یا Serious Mass از همین شرکت بگیری خیلی خوبه چون هم با کیفیت حجم و عضله میده هم سریع که تفاوتش اینه که اولی پروتیینش بیشتره ولی دومی کالری و کربوهیدراتش

borna_nu

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان:

یه کم راهنمایی درباره ی مکمل ها می خواستم.

من فوتبالیستم و اصلا قصدم بدنسازی که گنده بشم نیست.

یه چیزی می خوام که اولا ضد خستگی باشه و انرژیم رو زیاد کنه و از یه طرف دیگه هم کار های عضله سازی داشته باشه و برای قد هم ضرر نداشته باشه.

چی پیشنهاد می کنید؟؟؟

اگه پیشنهاد کراتینه ...از چه شرکتی و چه نوعیش و قیمت؟؟؟؟
کراتین فک نکنم چیزه جالبی برا افراد مبتدی تو بدنسازی باشه.فک میکنم گلوتامین بهتر باشه چون کارش اینه که بدنو نگه دار

salar12

Registered User
لایک‌ها
38
کراتین بخر پویانم بخر

borna_nu

Registered User
لایک‌ها
30
داداش بهترین گزینه ورزش است
این مکمل ها همشون عوارض دارن
مکمل اصل هیچ عوارضی نداره البته اگه به موقع توی هر دوره خودش مصرف بشه.اون هورمون ها و داروهاست که عوارض داره که البته اونا هم زیر نظر پزشک باشه عوارضی نداره.
اگه اینطور بود الان خیلی از قهرمانای پا به سن گذاشته سرطان و کلی بیماری دیگه گرفته بودن

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
در تکمیل فرمایش دوستان پیش اومده ورزشکاران تو این رشته دچار بیماری شده باشن اونم در مصرف دزهای بالای هرمون در طولانی مدت ولی عوارض مکمکل های پروتیینی خیلی کمرنگ تره اگر اصول مصرف و دوره پاکسازی بدن به موقع و درست انجام بشه این عوارض واقعا ناچیز هستن البته اصول واقعی مصرف رو بخوان که از تستی که از شما میگیرن که نسبت به اون مواد آلرژی یا مشکل نبود آنزیم برای جذبش رو نداشته باشین. بعد هم هر چند ماه یک ماهشو کنار بذارید و از کبد شورهای طبیعی مثل میوه جات ترش استفاده کنید ورزش بدنسازی اگر که به طور جدی دنبال میکنید زیر 50 سالگی باشه و بعدش سعی کنید کمرنگش کنید و ورزشای دینامیکی رو جایگزین کنید برای جلو گیری از گشاد شدن دریچه های قلب و نرفتن زیر تیغ جراحی تستسترون مصرف نکنین! و همیشه دو و دوچرخه سواری مکمل ورزش شما باشه. برای عدم آسیب در مفاصل هم درست گرم کنین! بعضا فقط 15 دقیقه قبل استارت برنامه میدویید ولی از گرم کردن مفاصل به دورید! بعد هم میگید ورزش نیست که جز آسیب برای بدن چیز دیگری نیست و بدرد نمیخوره و از این ورزش زیبا زده میشید...

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوستان عزیز
قد 182
وزن 86
5 کیلو اضافه وزن تو پهلو وشکم بیشتر دارم میخوام اینارو جمع کنم بالاتنه رو باز کنم
چه چیزایی مصرف کنم با ورزش که هم زودتر هم بهتر نتیجه بگیرم
آمینو 22 22 هم میخوام بگیرم به جز این هم پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید
یاعلی

borna_nu

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان عزیز
قد 182
وزن 86
5 کیلو اضافه وزن تو پهلو وشکم بیشتر دارم میخوام اینارو جمع کنم بالاتنه رو باز کنم
چه چیزایی مصرف کنم با ورزش که هم زودتر هم بهتر نتیجه بگیرم
آمینو 22 22 هم میخوام بگیرم به جز این هم پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید
یاعلی
دادا 5 کیلو اضافه وزن چیزی نیست که میخوای با چربی سوز و آمینو آب کنی
به نظر من برو یه برنامه سنگین برا شکم و پهلو بگیر

بالا