• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
از کجا میتونم تهیه بکنم ؟
میخوام 100% چاق کنه حالا با چربی باشه یا هر چیز دیگه ای

انقدر لاغر شدم که میگن معتاد شدی

همه آزمایشارم دادم و همه چیم کبد و ریه و ... سالمه ولی نمیدونم چرا لاغر شدم
البته غذا خوردنم یه کم قاطی شده زمانش

ممنون میشم یک جای معتبر معرفی کنید

قیمتش را هم اطلاع دارید؟

یه سر به بلاگ داخل امضام بزن

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
دوستان یک سری مکمل هست برای فروش همگی اصل هستند و از بادی بیلیدینگ سفارش دادیم. اگر کسی خواست پخ بده قیمت خوب میدم.
71375481802603630475.jpg

onlyhvs

Registered User
لایک‌ها
34
وی گلد استاندارد اپتیموم هر کی داره واسه فروش خریدارم
فقط اصل اصل باشه
whey.jpg

dlprog

Registered User
لایک‌ها
28
سایت (((بدنساز)))قسمت محصولاتش 2 تا فروشگاه خوب داره
تو انجمن کسایی هستن که از اونور خرید میکنن

میشه چیزی که من لازم دارم رو دقیق بگی چیه تا سفارش بدم از شرکت اصلیش بخرن و بیارن ؟

اگر میشه سایت اصلی اون چیزی که من نیاز دارم را بگو چون میخوام 100% اصل باشه و چاق بشم

dlprog

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان یک سری مکمل هست برای فروش همگی اصل هستند و از بادی بیلیدینگ سفارش دادیم. اگر کسی خواست پخ بده قیمت خوب میدم.

اینو داری :
سریوس مس از شرکتoptimum

برای چاق شدن هست

borna_nu

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان جواب پ خ شد خدمتتون
وی گلد استاندارد اپتیموم هر کی داره واسه فروش خریدارم
فقط اصل اصل باشه

تو انجمن کسایی هستن که از اونور خرید میکنن

میشه چیزی که من لازم دارم رو دقیق بگی چیه تا سفارش بدم از شرکت اصلیش بخرن و بیارن ؟......

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
اینو داری :
سریوس مس از شرکتoptimum

برای چاق شدن هست

خدمتتون پخ دادم.
دوستان ترجیحا فروش حضوری در اولویت است که دوستان از نردیک کیفیت و اصالت کار رو بسنجند و بعد اقدام به خرید کنند که خدای نکرده بعدا مشکلی پیش نیاد.

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
دوستان گینر کسی موجود نداره اصلی منظورمه
قیمت رو بفرستی

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
دوستان گینر کسی موجود نداره اصلی منظورمه
قیمت رو بفرستی

گینر ایرون مس ارنولد 200 تومن
48 ساعت تضمین برگشت پول در صورت نارضایتی مشتری
بعد از 48 ساعت که محصول به دستتون رسید در هر صورت اگه خوشتون نیومد از محصول جنس رو پس بفرستین پول برگشت میخوره
فقط نباید پلمپ محصول باز شده باشه
هزینه برگشت به عهده مشتریه

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
71375481802603630475.jpg

دوستان فروش ویژه محصولات بالا به جز مولتی ویتامین (فروخته شد) به قیمت 500 تومان فقط تا امشب یا فردا ظهر به دلیل نیاز مالی. محصولات شامل
آمینو 2222 320 عدد 180 تومان
پمپ نروکور شرکت ماسل تک 45 سروینگ 175 تومان
گلوتامین گاسپری 140 تومان
کراتین Ansi پونصد گرمی 165 تومان

ارزش کل این مجموعه 660 تومان است و لازم به ذکر است همگی اصل و سفارش بادی بیلدینگ هستند. ارسال رایگان شنبه صبح با تیپاکس . برای سفارش هر چه سریعتر پ خ بدید چون اگر تا فردا فروخته نشد از فروش صرف نظر می کنم.

salar12

Registered User
لایک‌ها
38
چه خبره برادر من همین نئوکور رو 110 تومن از بادی میارن
2222 رو هم 120 خواستی خبر بده

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
چه خبره برادر من همین نئوکور رو 110 تومن از بادی میارن
2222 رو هم 120 خواستی خبر بده

محصولات متعلق به بنده نیست و برای یکی از دوستان هست و ایشون هم قیمت دادن. تا جایی که اطلاع دارم این سفارش هزینه زیادی بر داشته چون اکثر دوستانی که از بی بی خرید می کنند از مرز جنسا رو میارن ولی این محصول ارسال مستقیم شده به ایران و با هزار مکافات و پرداخت هزینه زیاد به گمرک و قضا و دارو ترخیص شده و این هزینه ها در قیمت فروش احتساب شده. شما یک نگاه به سایت هایی که فروش مکمل اصل می کنند نگاه کنید می بینید این قیمت ها ده الی ببست درصد ارزان تر هستند. متاسفانه فعلان از فروش صرف نظر کردند اگر به این قیمت خواستن بدن خدمتتون اطلاع میدم.

Sent from my ZP998 using Tapatalk

salar12

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیزبنده رو هوا چیزی نگفتم اشنا دارم مستقیم از امریکا میاره عمده هم میاره تو اف های بی بی خرید رو میزنه مثلا نئوکور براش میفته 90 تومن
قیمتهاش خیلی هم منصفانه ست شما اگه خواستی خبر بده

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
کسانی که نیاز به مکمل دارن 10% برا مکمل های موجودمون تخفیف گگذاشتیم برا یک هفته کسی میخواد پ خ کنه ( کل مکمل ها از سایت بادی بیلدینگ خریداری شده )
دوستانی که از بنده مشاوره میگیرن خدمتشون عرض کنم جناب اخوان کاملا تضمین شده هستن با خیال راحت خرید کنید
یکی از معدود افراد مطمئن در زمینه مکمل هستن که فقط و فقط از امریکا جنس میارن و کاری به مکمل های دبی ندارن

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
دوست عزیزبنده رو هوا چیزی نگفتم اشنا دارم مستقیم از امریکا میاره عمده هم میاره تو اف های بی بی خرید رو میزنه مثلا نئوکور براش میفته 90 تومن
قیمتهاش خیلی هم منصفانه ست شما اگه خواستی خبر بده

من که گفتم خدمتت سایر دوستان از طریق مرز از یک کشور واسطه جنس رو رد می کنن ولی این بسته به همراه بسته های دیگه از دو کشور امریکا و امارات پست سفارشی شده تا رسیده به ایران. بی بی ارسال مستقیم به ایران نمی کنه و باید از طریق کشور واسطه به ایران بیاد. شما این محصولات رو از بی بی خریداری کن بعد ارسال کنید به امارات بعد از امارات دوباره با پست ارسال کنید ایران تقریبا پانصد تا ششصد تومان هزینه باید بکنید محصول رو در ایران تحویل بگیرید. بعد مامور قضا دارو به شما به هیچ عنوان اجازه ترخیص نمی ده و اگر اجازه بده گمرک به شما دستور ترخیص نمی ده. پس باید با پرداخت هزینه هنگفتی از خجالتشون در بیای تا بسته رو واست ترخیص کنن. اونوقت می بینید قیمت خرید سر به فلک می کشه و اصلا به صرفه نیست. حال شما این بسته رو بفرست امارات و با پرداخت هزینه کمی به یک چتر باز تمامی محصولات از امارات بدید واستون از مرز قاچاقی رد کنه و در ایران تحویلتون بده. تقریبا هزینه خرید نصف میشه بخاطر اینکه دیگه هزینه پست و عوارض گمرکی نمیدید. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.

Sent from my ZP998 using Tapatalk

Last edited:

onlyhvs

Registered User
لایک‌ها
34
معجزه بدنسازی با كراتین و گت گرین

شاید شما هم جز افرادی هستید كه می خواهید در بدنسازی شاهد معجزه باشید. یعنی دوست دارید در ورزش بدنسازی به سرعت پیشرفت كنید. در بین ورزشكاران استفاده از كراتین به دلیل افزایش حجم عضله در سریعترین زمان شهرت خوبی دارد. اما اگر شما یاد بگیرید كه با ترفندهای خاص خواص مكمل های بدنسازی را بالاتر ببرید مطمعنا می توانید در این ورزش پیشرفت خیلی خوبی داشته باشید. چون كراتین كاری كه برای شما انجام می دهد این است كه پروتئین و آمینواسیدها را به درون عضلات شما می كشد به همراه آب و نمك. و این باعث می شود كه شما به صورت موقت افزایش سایز عضله را تجربه كنید. اما در بین گیاهان دارویی گیاهی وجود ادر كه سرشار از پروتئین و آمینواسیدهای ضروری می باشد كه معمولا به تنهایی قدرت جذب بالایی ندارد به همین دلیل آنچنان در ورزش بدنسازی استفاده نمی شود. اما این گیاه شگفت انگیز زمانی كه شما از كراتین در تغذیه بدنسازی خود استفاده می كنید می تواند بسیار بسیار كارایی داشته باشد گت گرین در بدن شما تولید پروتئین و آمینواسید می كند و كراتین این پروتئین و آمینواسیدهای ایجاد شده را جذب عضلات می كند. و شما در مدت بسیار كوتاهی شاهد افزایش حجم عضله خواهید شد. خیلی از ورزشكاران به تنهایی از این گیاه استفاده می كنند و معمولا از اثرات خوب آن صحبت می كنند. اما طبق تحقیقات به عمل آمده اگر از این گیاه جادویی در كنار كراتین خود استفاده كنید مطمعنا نتیجه آن بسیار بالاتر از كراتین به تنهایی خواهد بود. ضمنا گیاه گت گرین می تواند بعد از 4 هفته در بدن تبدیل به تستوسترون شود. كه این خود یكی دیگر از مزایای این گیاه دارویی می باشد. اگر شما هم برنامه بدنسازی سنگینی را طراحی كرده اید و یا نمی توانید در باشگاه تمرینات بدنسازی خود را به صورت كامل و درست اجرا كنید به شما توصیه می كنیم كه یك ساعت قبل از تمرینات بدنسازی خود حتما از گت گرین به همراه گلوتامین استفاده كنید تا شاهد انرژی بسیار بالاتری باشید. و می توانید برای افزایش حجم عضله بیشتر بعد از تمرینات بدنسازی از گت گرین و كراتین استفاده كنید.

دوست عزیز این گت گرین رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟
چی هست؟ پودر؟؟؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستایه آمینو خوب واسه کات کردن معرفی کنین لطفا

بالا