کسی میدونه کیفیت این Apex های ایرانی که تحت لیسانس کانادا میزنن چطوریه ؟
من 4.8 كيلو رو به همراه كراتين مصرف كردم مشكلي ندارهکسی میدونه کیفیت این Apex های ایرانی که تحت لیسانس کانادا میزنن چطوریه ؟
کار درمانیش نعوظ بهتره ولی در بدنسازی ب کاهش توده چربی کمک میکنه.توی اکثر چربی سوزه هم هست.برای بیماران فشار خون و قلبی هم خطرناکهقرص yohimbe چی هست؟
چیکار میکنه؟؟؟
والا گینرشو 2سال پیش خریدم اگه بجاش جو دوسر و تخم مرغ میخریدم بهتر بود...کسی میدونه کیفیت این Apex های ایرانی که تحت لیسانس کانادا میزنن چطوریه ؟
سلام
یه سوال از اساتید داشتم من 3 ماه میرم باشگاه هیچ تغییری نکردم لاغرتر هم شدم میخوام حجم بیارم چی بخورم قدم 180 وزنمم 73
هیچ وقت برا گینر هزینه نکن اون هم اپکسکسی میدونه کیفیت این Apex های ایرانی که تحت لیسانس کانادا میزنن چطوریه ؟
یه دفترچه بردار و اون چیزایی که روزانه میخوری رو یادداشت کنسلام
یه سوال از اساتید داشتم من 3 ماه میرم باشگاه هیچ تغییری نکردم لاغرتر هم شدم میخوام حجم بیارم چی بخورم قدم 180 وزنمم 73
عمو چرا واسه گینر هزینه نکنم؟ واسه پروتين هم هزینه نکنم؟هیچ وقت برا گینر هزینه نکن اون هم اپکس
اون هزینه رو بدی برا تغذیه ات بیشتر نتیجه میگیری
یه دفترچه بردار و اون چیزایی که روزانه میخوری رو یادداشت کن
سعی کن هر روز میزان حجمی که میخوری بالاتر باشه حتی شده یدونه موز و یا یدونه بستنی
بنده تو حجم یه بستنی خانواده رو میزاشتم شل میشد سر میکشیدم هم خوشمزه بود هم درونم رو خنک میکرد هم پر از کالری بود هم کم حجم
هیچ وقت برا گینر هزینه نکن اون هم اپکس
اون هزینه رو بدی برا تغذیه ات بیشتر نتیجه میگیری
یه دفترچه بردار و اون چیزایی که روزانه میخوری رو یادداشت کن
سعی کن هر روز میزان حجمی که میخوری بالاتر باشه حتی شده یدونه موز و یا یدونه بستنی
بنده تو حجم یه بستنی خانواده رو میزاشتم شل میشد سر میکشیدم هم خوشمزه بود هم درونم رو خنک میکرد هم پر از کالری بود هم کم حجم
دوست عزیز به نظرت گینر چیه؟@mohsen2223 چرا واسه گینر هزینه نکنه؟
جوابتو در پست بالایی دادم ولی پروتئین رو هزینه کن مخصوصا اگه دیدی بدنت کم میارهعمو چرا واسه گینر هزینه نکنم؟ واسه پروتين هم هزینه نکنم؟
کاملا موافقمگینر خب تموم که بشه افت شدید کالری باعث افت وزنی که بدست آوردی میشه .
وزن رو باید آروم آروم بالا ببری .
اپکس هم شد مکمل آخه !؟
دوست عزیز به نظرت گینر چیه؟
همون بربری که میخوری گینر
ساقه طلایی که میخوری گینره
برنجی که میخوری گینره
ماکارونی که میخوری گینره
اخه ادم برا این چیزا هزینه میکنه؟
حالا اینایی که اسم بردم امتحانش رو پس دادن ولی ایا گینر هم پس داده؟
چند شخص رو دیدم که یک گرم با گینر بالا نیومدن
همش هم تبلیغات محضه با اسکوپ هایی که اصلا برا اندام ما ساخته نشدن
جوابتو در پست بالایی دادم ولی پروتئین رو هزینه کن مخصوصا اگه دیدی بدنت کم میاره
کاملا موافقم
حالا بعضی ها ادعامیکنن که با یه گینر 2کیلویی 10 کیلو وزن بالا اوردن اون به کنار!!!
من نمیدونم اینایی که میگن اپکس
ایا سریوس مس و پروکمپلکس گینر اپتیموم خوردن؟
ایا ترومس بی اس ان خوردن؟
مشخصه که نه
یکی که بیاد گینر بهترین کمپانی مکمل سازی دنیارو فقط بو کنه هیچ موقع اپکس نمیگنه!
تقلبیش کجا ریخته؟obtimom عزیز جنساش تقلبی ریخته بازار داداش من مربی من که 15 سال دارن کار میکنن
خدایی نکرده از شما تجربشون بالاتره میترسن بیارن
و همچنین آإشنا دارن برای این کار و کارشون اینه
آبتیموم جنس توپی قیمتش هم ...........
اما اپکس با 180 یا 200----- 4.5 وزن پروتئین کربو خیلی رو افراد بیشتر تاثیر داره و مطمئن هستید که جنس تاییدیه داره
آقا من امتحان کردم و قبولش دارم به بقیه هم پیشنهاد میکنم
ولی حواستون باشه بعدش اگر به بدن پروتئین درست نرسونین میخوابه!!
تقلبیش کجا ریخته؟
برادر من اینجا فقط تقلبی میزنن اونم بخاطر تحریمه وگرنه هیچ کشور جنس تقلبی زده نمیشه
شما تقلبی خوردی دلیل نیست که بگی همه جنسا تقلبیه
الان اشخاص مطمئنی هستن که هم از دبی جنس میارن هم از امریکا نشون به اون نشون که محصولی رو میارن که هنوز پاش به اسیا باز نشده و تازه تولیده و فقط تو امریکا موجوده
یکی نباید برا مکمل هزینه وقتی هم هزینه میکنه باید جنس اصلی بخره نه اینایی که.............
مطمئن باش روزی که تحریم برداشته بشه و شرکتهایی مثل اپتیموم و بی اس ان تو ایران نمایندگی بزنن هیچ شخصی به اپکس و کارن و میلاتچ نگاه نمیکنه
قیاس مع الفارق میکنی برادر!دوست عزیز قیمت 2 کیلو آبتیموم 300 تومن چی میگی برای خودتون
اپکس 4.5 180 تومن
من کاری ندارم شما پولت از پارو میره بالا
من وی ویتاپی برداشتم هیچ تاثیری نداشت
من با شما نمیخوام بحث کنم
هر کی سلیقه ای داره و من اگر به خودم باشه جنس مستقیم از آمریکا وارد کننده دارم میخرم
اما پولشم بالید در نظر گرفت
به نظرم واسه اونا که وسعشون نمیرسه بهترین مکمل موفق باشید
قیاس مع الفارق میکنی برادر!
گینر را چه به وی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وی اپکس 900گرمی را میدن130تومن!
1800گرمی رو میدن 240 تومن!
در صورتی که سینتا6 بی اس ان با اون ابهت 300تومن! تازه 2300گرم!
از نظر قیمت هم ساپلمنت هایی که غولهای تولیدکننده جهان میکنن به صرفه ست
قیاس اپکس با شرکتهایی مثل اپتیموم و bsn قیاس جنرال موتو با سایپاست!
بنده هم تمایلی برا بحث ندارم فقط منظورم شفاف سازی برا کاربرای تازه وارد بود
موفق باشید