Film_iran
کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
کراتین خودش تامین کننده نیاز اصلی ماهیچه ست اونم موقعی که عضلات در شرایط بسیار بد کاتابولیکی قرار دارند
نه اینکه به عنوان یه کامیون جنس ببره برا عضلات
موفق باشید
عزیز کراتین به عنوان حمال معروفه
کراتین خودش تامین کننده نیاز اصلی ماهیچه ست اونم موقعی که عضلات در شرایط بسیار بد کاتابولیکی قرار دارند
نه اینکه به عنوان یه کامیون جنس ببره برا عضلات
موفق باشید
عزیز کراتین به عنوان حمال معروفه
من روم کم شد روی تو کم نشد محسن.:general507:بیخیال....دوست عزیز این حرفا چیه
کراتین در بدن با تبدیل به شکل کراتین فسفات، منبع تولید انرژی برای حرکتهای اولیه و انفجاریه
یعنی وقتی که حرکت سنگین بدنسازی میکنی این کراتینه که به تو توانایی می رسونه
حتی موقع خواب شبانه که بدن از ذخائر گلیکوژنی خالی میشه عضلاتت برا رشد از کراتین موجود استفاده میکنن و پس از تبدیل به کراتینین کلیه اونو از بدن دفع میکنه
خواهشا اطلاعات غلط نده
صبر کن یکی دیگه بیاد جواب بده
با تشکر
دوست عزیز این حرفا چیه
کراتین در بدن با تبدیل به شکل کراتین فسفات، منبع تولید انرژی برای حرکتهای اولیه و انفجاریه
یعنی وقتی که حرکت سنگین بدنسازی میکنی این کراتینه که به تو توانایی می رسونه
حتی موقع خواب شبانه که بدن از ذخائر گلیکوژنی خالی میشه عضلاتت برا رشد از کراتین موجود استفاده میکنن و پس از تبدیل به کراتینین کلیه اونو از بدن دفع میکنه
خواهشا اطلاعات غلط نده
صبر کن یکی دیگه بیاد جواب بده
با تشکر
خب باید به کسی که سوال میکنه یه جواب قانع کننده دادمن روم کم شد روی تو کم نشد محسن.:general507:بیخیال....
درود
مسایلی که در این تاپیک مطرح میشه در ارتباط کامل با سلامتی افراده. بنابراین با تکیه بر اطلاعات ناقص خودتون و نقل قول از دیگرانی که به صحت اطلاعات اونها هم اعتباری نیست، پاسخ هر پرسشی رو ندید. اگر کاربری خلاف این رویه عمل کرد گزارش کنید. اگر این رویه ادامه داشته باشه ضمن برخورد با کاربران خاطی حتی ممکنه این تاپیک قفل بشه...
پاینده باشید
بنده نه شما و نه بقیه کاربران رو میشناسم. اما سلامت تک تک اونها و سلامت فعالیتشون برام مهمه. شما هم مثل دیگران... اگر دیدید کسی اطلاعات غلط میده گزارش کنید. با این تفاسیر نسبت به این تاپیک بسیار حساس هستم. دیگه با شماست که با عملکرد درستتون (همه کاربرها) این تاپیک رو باز نگه دارید یا خیر...
دوست عزیز اول باید تکلیف خودت رو مشخص کنیسلام دوستان ، آقایان @gholeh_meraj و @mohsen2223 عزیز شما که واردید میشه منو راهنمایی کنید .
من رشتم شناست ، بدنسازی هم کار میکنم .
پارسال چند ماه رفتم و یه دوره کراتین هم خوردم خوب بود اما به دلایلی نتونستم برم دیگه .
الان دو هفتست باز بدنسازی رو شروع کردم ، میخوام وزنم بره بالا ولی وزن با کیفیت ، قدم 186 و وزن 62-64 تقریبا
میشه بگید از لحاظ تغذیه چیا خوبه بخورم و بهم کمک میکنه و مکمل هم چی خوبه؟ الان دو روزه خوردن کراتین رو شروع کردم ! خوبه کراتین؟
محسن آقا تو یه پست گفته بودید شیر+بستنی+عسل+موز خوبه واسه حجم با کیفیت ، دارم میخورم اینو ، مواد دیگه که تاثیر زیاد داشته باشه چی هست؟
راستی میخوام پمپ بگیرم ، no xplode به نظر شما خوبه؟ واسه شنا مکملی میخوام باعث بشه بدنم زودتر ریکاوری شه تو تمرینات سرعتی و قدرت رو هم بالا ببره در طول تمرینم تا با شدت بیشتری بتونم کار کنم.
ممنون
سلامسلام
مکمل تاثیر بهتری از غذا داره؟
یکی از دوستام که بدنسازی کار میکنه میگه چون برای همین کار هست ( غنی شده و این حرفا دقیق یادم نیس :دی ) بهتر جذب میشه تا اینکه کربوهیدرات و پروتئین رو از غذا دریافت کنی
درسته این؟
کراتین - کربو هیدرات چه فایده ای دارن ؟ (کارائیشون)
ممنون بابت توضیحسلام
دوست عزیز هر شخصی همچین چیزی گفته اطلاعات زیرزمینی داره بهتره ازش دور باشی
مکمل همان گونه که از اسمش پیداست تکمیل کننده ست
حالا چی رو تکمیل میکنه؟ موادمغذی که میخوای از غدا بگیری ولی در لیست غذای روزانت نیست
کراتین فایده اش رو در پست بالایی گفتم
کربوهیدرات سوخت اصلی بدنه
در واقع الان داری نفس میکشی بدنت کربوهیدرات میسوزونه البته دوتا سوخت دیگه هم داریم به عنوان چربی و پروتئین(امینو اسید)
که خب بهترین و اولین سوخت کربوست
ممنون از جوابتوندوست عزیز اول باید تکلیف خودت رو مشخص کنی
شنا کار میکنی یا بدنسازی
بدنسازی رو بخاطر خوش فرم کردنت کار میکنی یا حجم اوردن؟
چندی قبل یکی پرسیده بود میخوام بدنسازی کار کنم ولی رشته اصلیم فوتباله
خب یکی بیاد بدنسازی حجم بیاره اخه چطوری میخواد تو تمرین تحرک داشته باشه؟ ایا اونو نمیسوزونه؟
پس اول هدف
واما در مورد پمپ اکسپلود خوبه ازالت ماسل فارم هم خوبه
من باشم c4 میخرم
بهترین مکمل در زمینه ریکاوری اکستند معروف هستش که یک مکمل همه چیز تمامه
اقا یک سوال دیگهاتفاقا بازم خراب کرده
اگه منظورش بالا رفتن قند بود که باید برعکس میگفت کربو کارخانه ای باعث بالا رفتن قند میشه خیلی ها که شکر محض هستن
سیب زمینی بهترین کربو موثر در بدنسازیه که به جرات میشه بهترین منبع کربو برای استقامت های تمرینیه اگه 90 دقیقه قبل تمرین مصرف بشه و ذخائر گلیکوژنی رو سیراب کنه
دوست عزیز برا هر چیزی که مکمل مصرف نمیکننممنون از جوابتون
والا هدف اصلیم اینه وزنم بالا بره , از لحاظ فرم بدن بد نیستم چون شنا خودش تناسب اندام میاره و خوش فرم میکنه بدنو .
الان وزنم نسبت به قدم خیلی کمه... کلا چیا بخورم ؟ مکمل کراتین هم خوبه کنار پمپ بخورم؟
بدنسازیو رو برای بهبود عملکردم در شنا کار میکنم , هدفم بالا بردن وزنمه و افزایش قدرتم واسه شنا
اگه سابقه تمرین داری هر دورا کنار هم کار کن ولی دفعات هوازی بیشتراقا یک سوال دیگه
برای کات کردن کامل عضلات بندسازی بهتره یا هوازی؟ یا هردو با هم؟
حدود 1-2 کیلویی چربی اضافه دارم