• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
درود دوستان
بنده سنگنورد حرفه ای هستم .(10 ساله که کار میکنم و حجیم هستم حدودا با حدود وزن 120 کیلوگرم و قد 186 )
بدنم کمی چرب شده و مدتیه که از ورزش دور بودم (حدودا 6 ماه) - در بهترین و عضلانی ترین حالت ممکن 100 کیلوگرم بودم.
هیچگاه مکملی نخوردم و تجربه بندسازی رو هم در حد 1 ماه دارم !
دلیل افزایش وزن پر خوری و پرخوابی و خوش گذرانی بیش از حد !
به دنبال محصولاتی هستم که هم اشتهارو کم کنه و هم تسترون رو در بدن (به طور فاحشی) افزایش بده و یا اثراتش رو جبران کنه! و هم استقامت و قدرت رو به طور معجزه آسایی افزایش بده.
....................
لطفا نظرتون رو راجع به محصولات زیر بفرمایید.
http://www.olimp.ir/product/p134-تری-بوسترون-90
http://www.olimp.ir/product/p130-تی-سی-ام-مگا-کپس
http://www.olimp.ir/product/p131-ترمو-اسپيد-اكستريم
................
کسی از دوستان تجربه استفاده داشته؟
عوارض جانبی این محصولات چی هستش؟
اصلی بودن کالا رو از کجا میشه تشخیص داد؟
محصولات مشابهی وجود داره که کارایی یکسان و کیفیت بالاتری داشته باشه؟
.......................
لطفا توجه داشته باشید که تمرینات بنده به هیچ عنوان شبیه بدنسازی نیست و بیشتر دویدن و سنگنوردی هستش.
این مورد مشکلی رو پیش نمیاره؟
مکمل پیشنهادی شما چیه؟
................................
قیمت اگر منطقی باشه ملاک نیست.
متشکرم.
سلام
کمپانی های معتبری وجود داره با محصولات به مراتب بهتر میتونیدتو سایت http://www.bodybuilding.com ببینید
در مورد تست هم اثر فاحش و خارق العاده ای ندارن اینجور مکملا باید طبیعی و تو دراز مدت اثر خودشونو بزارن
تو بی بی اطلاعات کاملی گذاشتن علاوه بر تبلیغات و معرفی مکمل میتونین نظرات و میزان رضایت مشتری رو هم ببینید

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
دوستان سایتی برای خرید مکمل دارین ؟ البته جنس 1 و اصلی ؟

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
2 تا گینر ماسل تک(3.2 کیلوگرمی ) اصل دارم 100% تضمینی از سایت بادی بلدینگ خریداری شده... 2تاش باهم 520 تومن

duke_nukem

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان من چند سازی بدن سازی کار می کنم ولی هیچ مکملی نخوردم. میشه بگید انواعشون چیان؟ من می خوام یه مقدار از نوعی که اصلا برای بدن مضر نباشه مصرف کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید. ضمنا ریزش مو دارم و تنم کلی حوش داره نمی خوام بیشتر شه

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
بنده به دلیل مشکل گوارشی که دارم مصرف مکمل با کیفیت و خالص و اصل برام از همه چی مهمتره
مدتی هست مکمل هامو از جناب اخوان [URL='http://forum.persiantools.com/members/m-mirfazeli.214892/']m.mirfazeli[/URL]
تهیه میکنم . ایشونم از سایت های معتبر امریکا مثل بادی بیادینگ و جی ان سی و .... مکمل هارو تهیه میکنن
من هر دفعه عکس مکمل هامو که از ایشون میخرم تو تایپیک قرار میدم دوستانی پیام میدن که قیمتش چجوریه چون از امریکا میاد به پول پستش نمی ارزه و ...
بنده خودم تقریبا نصف خریدهامو تو اف ها و تخفیف هایی که ایشون تو سایتشون میزارن و پیش خرید های فوق العاده بصرفه ای که تعداد بالا میارن و به قیمت بسیار مناسب میفروشن خرید کردم
دوستانی که تمایل دارن میتونن به سایتشون سر بزنن و تمام مواردی رو که گفتم ببینن
...................................................................................................
در مورد دوستانی که مکمل فروش هستن و تو تایپیک هم چند بار اعلام کردن
لطف کنن ادرس اینترنتی فروشگاه + کشوری که مکمل هارو از اونجا تهیه میکنن رو قرار بدن تا شفاف بشه
قضیه مکمل های ورزشی چیزی نیس که بشه ازش راحت رد شد نمیشه با سلامتی افراد بازی کرد

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان من چند سازی بدن سازی کار می کنم ولی هیچ مکملی نخوردم. میشه بگید انواعشون چیان؟ من می خوام یه مقدار از نوعی که اصلا برای بدن مضر نباشه مصرف کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید. ضمنا ریزش مو دارم و تنم کلی حوش داره نمی خوام بیشتر شه
بنده به دلیل مشکل گوارشی که دارم مصرف مکمل با کیفیت و خالص و اصل برام از همه چی مهمتره
مدتی هست مکمل هامو از جناب اخوان m.mirfazeli
تهیه میکنم . ایشونم از سایت های معتبر امریکا مثل بادی بیادینگ و جی ان سی و .... مکمل هارو تهیه میکنن
من هر دفعه عکس مکمل هامو که از ایشون میخرم تو تایپیک قرار میدم دوستانی پیام میدن که قیمتش چجوریه چون از امریکا میاد به پول پستش نمی ارزه و ...
بنده خودم تقریبا نصف خریدهامو تو اف ها و تخفیف هایی که ایشون تو سایتشون میزارن و پیش خرید های فوق العاده بصرفه ای که تعداد بالا میارن و به قیمت بسیار مناسب میفروشن خرید کردم
دوستانی که تمایل دارن میتونن به سایتشون سر بزنن و تمام مواردی رو که گفتم ببینن
...................................................................................................
در مورد دوستانی که مکمل فروش هستن و تو تایپیک هم چند بار اعلام کردن
لطف کنن ادرس اینترنتی فروشگاه + کشوری که مکمل هارو از اونجا تهیه میکنن رو قرار بدن تا شفاف بشه
قضیه مکمل های ورزشی چیزی نیس که بشه ازش راحت رد شد نمیشه با سلامتی افراد بازی کرد
دوستان جنس های ما اصل هستن
به من پیام خصوصی بدهید

Darkside Fury

Registered User
لایک‌ها
89
این پروتیئن هایی که داروخانه ها میدن خوبه ؟ کراتین هاش چطور ؟
دوستم به کراتین از داروخانه خرید 9 ماه کار کرد ، 6 ماهش رو داشت کراتینه رو میخورد ولی اندکی اثر نکرد !!!!!!!!! هیکلش خوب شد ها ، ولی جوری که اگه نمیخورد هم همونطور میشد !

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
این پروتیئن هایی که داروخانه ها میدن خوبه ؟ کراتین هاش چطور ؟
دوستم به کراتین از داروخانه خرید 9 ماه کار کرد ، 6 ماهش رو داشت کراتینه رو میخورد ولی اندکی اثر نکرد !!!!!!!!! هیکلش خوب شد ها ، ولی جوری که اگه نمیخورد هم همونطور میشد !

اگه نظر کسی که قبلا ازششون استفاده کرده رو بخوای بدونی میگم اصلا ارزش نداره!

یعنی یه جورایی مغز خر خوردنه که آدم پول کافی داشته باشه و بره مکمل ایرانی بخره که شاید کمتر از نصف نتیجه یه مکمل خارجی رو داشته باشه

منم چون از همه جا بی خبر بودم استفاده می کردم!!نمیشه گفت هیچ فایده ای هم نداره حداقل برای کسایی که مبتدی هستن یه تاثیر کمی میذاره که بازم نمی ارزه

مکمل ایرانی فقط برای 1 بار روی بدن جواب میده !!! یعنی ببینید چقدر تاثیرش کمه...بعد از اون باید از مکمل های قوی تر استفاده کنی پس چرا از همون اول پول بی زبون رو دور بندازی

اصلا هر چقدر هم همراه مکمل تغذیه ات خوب باشه بازم تاثیرش در حد مکمل های با کیفیت خارجی نیست

کراتین های شرکت نامبر وان هم به هیچ وجه توصیه نمیشه که به گفته دوستام باعث جوش روی کمر و درد کلیه و... میشه!! البته ممکنه روی بدن یه نفر دیگه این تاثیرات رو نذاره

داداش یک کلام مکمل ایرانی اصلا نمی ارزه

Darkside Fury

Registered User
لایک‌ها
89
اگه نظر کسی که قبلا ازششون استفاده کرده رو بخوای بدونی میگم اصلا ارزش نداره!

یعنی یه جورایی مغز خر خوردنه که آدم پول کافی داشته باشه و بره مکمل ایرانی بخره که شاید کمتر از نصف نتیجه یه مکمل خارجی رو داشته باشه

منم چون از همه جا بی خبر بودم استفاده می کردم!!نمیشه گفت هیچ فایده ای هم نداره حداقل برای کسایی که مبتدی هستن یه تاثیر کمی میذاره که بازم نمی ارزه

مکمل ایرانی فقط برای 1 بار روی بدن جواب میده !!! یعنی ببینید چقدر تاثیرش کمه...بعد از اون باید از مکمل های قوی تر استفاده کنی پس چرا از همون اول پول بی زبون رو دور بندازی

اصلا هر چقدر هم همراه مکمل تغذیه ات خوب باشه بازم تاثیرش در حد مکمل های با کیفیت خارجی نیست

کراتین های شرکت نامبر وان هم به هیچ وجه توصیه نمیشه که به گفته دوستام باعث جوش روی کمر و درد کلیه و... میشه!! البته ممکنه روی بدن یه نفر دیگه این تاثیرات رو نذاره

داداش یک کلام مکمل ایرانی اصلا نمی ارزه
خیلی ممنون
درسته تاثیرش خیلی خیلی کم هست !
ولی دوستم به یه دلیل رفت سمتش
اون هم این که مکمل خارجی اصل که تقلبی نباشه نمیشه به راحتی گیر آورد ! ، و احتمال این که تقلبی باشه و اصل نباشه به شدت بالا هست ! و نمیشه به هر جایی اعتماد کرد !

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
خیلی ممنون
درسته تاثیرش خیلی خیلی کم هست !
ولی دوستم به یه دلیل رفت سمتش
اون هم این که مکمل خارجی اصل که تقلبی نباشه نمیشه به راحتی گیر آورد ! ، و احتمال این که تقلبی باشه و اصل نباشه به شدت بالا هست ! و نمیشه به هر جایی اعتماد کرد !

این نکته ای که گفتی خیلی خوب بود!! الان دیگه نمیشه به هر کسی تو این زمینه اعتماد کرد

فروشنده یا خودش باید باشگاه داشته باشه یا دوست خیلی نزدیک آدم باشه که بشه بهش اعتماد کرد

بعد یه بنده خدایی میاد مکمل تقلبی میخوره میزنه کلیه رو نابود میکنه و اسم مکمل خارجی رو بدنام میکنه

از اون طرف هم تبلیغات منفی علیه مکمل خارجی باعث شده بیشتر افراد برن سمت ایرانی هاش

یه دلیل دیگه ای هم که داره اینه که مکمل ایرانی قیمت هاش ارزون تر هم هست

RoLLeR

Registered User
لایک‌ها
414
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من دارم 3 ماه بدنسازی میرم با قد 188 و وزن 66
خیلی دوست دارم دوره بردارم که هم وزن اضافه کنم و هم حجم بگیرم
خیلی خیلی موندم که اصلا دوره بردارم یا نه و اگر هم بر میدا رم چی بردارم(نمی تونم خیلی هزینه کنم)
من از وقتی که بدنسازی می رم وعده غذاییم تقریبا 4برابر شده بازم وزن قابل توجهی اضافه نکردم
لطفا راهنماییم کنین ممنون می شم

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ.
اﻭﻻ اﻳﻦ ﻋﻴﺪ ﻓﻄر ﺭﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻋﺰﻳﺰاﻥ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻣﻴﮕﻢ.
اﺯ ﺗﻤﺎﻡ اﺳﺎﺗﻴﺪ ﺣﺎﻇﺮ ﺩﺭ اﻳﻦ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﺩاﺭﻡ.

ﺑﻨﺪﻩ ﭼﻨﺪ ﻭﻗت ﭘﻴﺶ اﺯ اﺭﻳﺎ ﺗﻦ ﻭﺭﺯ اﭘﺘﻴﻤﻮﻡ ﮔﻠﺪ اﺳﺘﺎﻧﺪاﺭﺩاﺳﺘﺎﻧﺪاﺭﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﻪ ﻗﻴﻤﺖ 380 و 74 ﺳﺮﻭﻳﻨﮓ.

ﺑﻪ ﺗﺎﺯﮔﻲ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ اﺯ اﻳﻦ ﻣﻜﻤﻞ اﻭﺭﺩﻥ ﻛﻪ اﺯ ﻧﻆﺮ ﻇﺎﻫﺮﻱ و ﺳﺮﻭﻳﻨﮓ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺩاﺭﻩ.
71 ﺳﺮﻭﻳﻨﮓ ﻫﺴﺖ و ﺟﻨﺲ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺎﺩﻱ ﺑﻴﻠﺪﻳﻨﮓ ﻧﻴﺴﺖ و ﻳﻪ ﺳﺮﻱ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻫﺎﻳﻲ ﺗﻮ ﻟﻴﺒﻞ ﺩاﺭﻩ.

ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﺷﻤﺎ اﻳﻨﺎ ﺗﻘﻠﺒﻴﻪ ﻳﺎ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻳﻪ ﻛﺸﻮﺭ ﺩﻳﮕﻪ اﺱ??
ﻗﻴﻤﺘﺶ ﻫﻢ 250 ﻫﺰاﺭ ﺗﻮﻣﺎﻧﻪ.

ﺧﻮاﻫﺸﻤﻨﺪﻡ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ.

اﮔﻪ ﺧﻮاﺳﺘﻴﻦ ﺑﮕﻴﻦ اﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﺪﻟﺶ ﻋﻜﺲ ﺩاﺭﻡ اﻭﻧﺎﺭﻭﻫﻢ ﺿﻤﻴﻤﻪ ﻛﻨﻢ.

ﺗﺸﻜﺮ.
کاملا موافقم تا 6 ماه اول مصرف هر نوع مکملی ممنوعه

واسه افزایش وزن و چاق شدن هم شیش ماه اول ممنوعه؟

Sent from my C2105 using Tapatalk

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
واسه افزایش وزن و چاق شدن هم شیش ماه اول ممنوعه؟

Sent from my C2105 using Tapatalk
نه این حرف خیلی بی معنی هست ...
دوستان هنوز تفاوت بین دارو و مکمل رو نمیدونن
مکمل غذایی مثل شیر خشک کنار شیر مادر هست
مکمل واسه اینه که بدن کم نیاره
واسه نگه داریه
آره رشد میکنین ولی دلیلش اینه که میزان مواد مورد نیاز بدنتونو زیاد میکنه جیزی که از غذا بهتون نمیرسه
کسی که تمرین سخت داره ولی مکملاش تکمیل نیستن محکوم میشه به آسیب دیدگی

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923

TRUE MASS- BSN

ترومس یک مکمل فراغذایی ارزشمند و افزایش دهنده حجم و وزن است. این مکمل برای اشخاصی که به دنبال دریافت کالری اضافی و افزایش حداکثری حجم عضلانی هستند مفید بوده و نیز برای افرادی که به مواد غذایی افزایش دهنده متابولیسم بدن نیازمندند، بسیار مناسب می باشد. ترومس دارای یک پروتئین چند ترکیبی ست که تمام نیازهای عضلات شما را به مدت 8 ساعت تأمین می کند؛ این فرآیند توسط کربوهیدارتهای پیچیده ای که تأمین کننده انرژی مورد نیاز ساختار عضلانی شما هستند و نیز به وسیله گلیسیریدهای زنجیره ای و اسیدهای چرب ضروری که برای سلامت قلب و پشتیبان هورمونی بدن مفید اند، انجام می شود.

دیگر مواد تقویتی این مکمل، شامل "آمینو اسیدهای زنجیره ای" (BCAA) به منظور تعادل نیتروژنی در بدن، ماده "فیبر" جهت هضم آسان مواد غذایی، "گلوتامین پپتاید" جهت ریکاوری و نهایتا شامل گلوتامین Alpha Ketoglutarate جهت به حداکثر رساندن تأثیرات آنتی-کاتابولیکی در بدن می باشد.

بهترین مکمل افزایش وزن سال 2009
برخی از خواص و فواید مکمل ترو مس True-mass BSN
جذب طولانی (تا 8 ساعت آمینو اسید آزاد می کند)
ترکیبی از 6 نوع پروتئین را دارد
آنزیم خاصی برای مصرف و افزایش اثر دهی پروتئین ها دارد
حاوی آمینوهای ضروری و غیر ضروری و آمینوهای شاخه دار است
داری تری گلیسیریدهای با شاخه متوسط (MCT Oil) برای تامین انرژی است
منبع خوبی از فیبر است
حاوی پیتایدهای گلوتامین و گلوتامین AKG است
فاقد شرین کننده آسیارتام است
کالری 63
چربی 16 گرم
پروتئین 46 گرم
کربوهیدرات 76 گرم
کلسترول 100 میلی گرم

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
فقط یه سوال فنی
این مکمل ها و ویتامین ها که در بدنسازی استفاده میشه عوارضی داره؟!

بالا