برام جالبهداداش من پنجاه ساله مکمل مصرف میکنم مشکلیم نداشتم
خواستی میتونم بگم واست مکمل اصل جور کنند
:general509::general509::general509::general509:برام جالبه
سال شروع مصرف رو بگید تا از سال 1394 کم کنم بعد لازمه نکاتی رو بگم.لطفا سال دقیق مصرف رو بگید.با تشکر
نترس جانم.ریدی.اگه میدونستم نمیگفتم گوگولی:general707::general509::general509::general509::general509:
:general707::general707::general707::general707:
:general502::general502::general502::general502:
چشمای ... باز کن چهار تا پست بالاترم بخون بعد بیانترس جانم.ریدی.اگه میدونستم نمیگفتم گوگولی:general707:
مکمل زیادی خورده بودی پس دادی جانم.بعد بگو عارضه نداره
داداش منم قصد جسارت نداشتم.شوخی بود هرچند میدونم بی ادبی کردم:general112::general112::general112:چشمای ... باز کن چهار تا پست بالاترم بخون بعد بیا
هنوز فرق شوخی و جدی نمیفهمی
سلامبدنسازی بدون مکمل های بدنسازی فقط باعث ایجاد آسیب های معمولی و جدی میشه همچنین پیشرفتی هم بعد از 6 ماه تمرین اولیه حاصل نمیشه
چطوری جای گلوتامین و یا پروتئین رو برای یک بدنساز پر می کنید ؟ یک بدنساز معمولی روزانه به 1000 میلی گرم ویتامین C احتیاج داره این مقدار رو در چند کیلوگرم میوه باید تامین کنه ؟
دوره های مصرف مکمل هم مانند دوره های استروئیدی دارای دوره ریکاوری هستند و باید سعی بشه یک سری مواد زاید رو دفع کرد ( کبد - کلیه ها - معده - روده در برخی موارد پوست )
توضیحات شما فکر کنم برای مکمل های تقلبی و بی اصل و نسبه که معلوم نیست از چه مواد اولیه ای ( با کیفیت , بی کیفیت ) استفاده میشه و یا از تاریخ های جعلی استفاده میشه
سلام
برای جلوگیری از بدن سوزی گلوتامین کافیه؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام
دوستان من باشگاه بازشروع کردم
تاحالا چیزی مصرف نداشتم
میخوام یه دوره بردارم حالا
اما تا اون موقع یه ۱ماه یا ۲ماه کار کنم
حالا تا اون موقع خواستم مخلوط پودر سفیده تخم مرغ شیر خشک ...بخورم اما داروخونه که بودم milk and eggویتا پی دیدم چطوره اینا؟
176قد وزنم ۶۵
یا چیز دیگه پیشنهاد دارین
میخوام بدونم این مکمل هایی که نام میبرم کدوم مضره حتی 1% و برای بدن کاملا نرمال از نظر قد و وزن کدوم باید مصرف بشه (دوز نمیخوام فقط بگیر x و y و ...)
کراتین
کربوهیدرات
پروتئین
آمینو اسید
پمپ چیه ؟؟
گینر چیه؟؟
متوجه منظورتون نشدمخودت جواب خودت رو دادی دیگه
مکمل!
ایا مکمل ضرر میرسونه؟
اقا می خواستم پمپ بگیرم پمپ اسالت ماسل فارم MP قیمت حدود 100 تا 120 دارم یکی قیمت داد 68 تو اینستگرام :general405: نمی دونم خودش درست کرده بود اون چی بود جریانش خلاصه خیلی تفاوت هست همع می گن جنس ما اصله . تصات یک وضعیه
در ضمن سوال تاپیک هم خیلی چرته !!!
خوب مسلم هست بدن کاملا زیبا و خطی باید خرجش کنی ...
من که ۴ سال رفتم فقط حدود ۵۰ درصد ی ادم که ۲ماه خرج کرده شدم ...
البته بنده اصلا نظری در مورد مکمل نمیدم فقط تجربه بهم ثابت کرد