سلام به شما دوست عزیزسلام دوستان
برای فردی که تیپ بدنیش اکتومورف هست و کمبود وزن زیاد داره میخام گینر استفاده کنم بین سریوس مس و پروگینر نمیدونم کدوم انتخاب کنم
همه میگن گینر کربو بالا باید بخری ولی کربو بالا سنگینه واسم چون الان ترومس دارم و نمیتونم درست مصرف کنم
کسی سریوس مس مصرف کرده ؟ سنگین هست یا نه ؟
از یه طرفم میخام پروگینر بگیرم و کربو از تغذیه تامین کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با توجه به تیپ بدنی شما ، بنده سیریوس مس رو بهتون توصیه می کنم ، البته اگر شما یک **** غذایی پر کالری داشته باشید هم می توانید از پروگینر نتیجه خیلی خوبی بگیرید.
سیریوس مس اسکوپ های بزرگی داره و ممکنه باعث نفخ و باد در معده شود.
در مورد صحبت های دیگر دوستان در مورد مکمل ها نیز باید با توجه به زمینه کاری خودم عرض کنم :
90 درصد مکمل های ایران از بازار دوبی تامین می شود ، در مورد کیفیتشون هم باید عرض کنم که اصلی و سفارش چین دارند که البته هم نشانه های ظاهری( بسته بندی ) و هم باطنی ( طعم و شکل و نحوه حل شدن ) دارند که در صورت داشتن تجربه به راحتی در اکثر موارد قابل تشخیص است.که در صورت تمایل می توانم در تلگرام نمونه های اصلی و تقلبی محصولات را شما نشان بدهم.
در مورد شرکت های ایرانی هم که تولید مکمل می کنند باید عرض کنم که فناوری استفاده شده در این مکمل ها در اکثر تولیدات ، به منظور تامین نیازهای بدنی یک فرد بیمار است تا یک فرد ورزشکار و از طرف دیگر فناوری چندان قوی هم ندارند به طور مثال هیچ شرکت ایرانی پروتیین وی صد در صد ندارد که علت اختصاصی بودن فرمولاسیون این محصول نزد شرکت هاست مثل انحصاری بودن فرمولاسیون شرکت نوشابه کوکا و پپسی .
در مورد مکمل های غیر ایرانی داخل داروخانه ها نیز باید عرض کنم ، که روش کاری به این صورت است که یک فرد بازاریاب به داروخونه ها مراجعه می کند ، یک سری مکمل ( اصلی یا تقلبی ) به داروخانه تحویل می دهد ولی داروخانه ها در اکثر موارد پولی به عنوان خریدن جنس به بازاریاب نمی دهند و با هم در باره این که این محصولات به مدت مثلا 6 ماه در داروخانه بماند و در صورتی که فروش رفت به داروخانه سودی تعلق می گیرد توافق می کنند.
در پایان ، در صورتی که نیاز به محصول یا راهنمایی داشتید می توانید با بنده در تلگرام در ار تباط باشید.