• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
سلام دوستان

برای فردی که تیپ بدنیش اکتومورف هست و کمبود وزن زیاد داره میخام گینر استفاده کنم بین سریوس مس و پروگینر نمیدونم کدوم انتخاب کنم

همه میگن گینر کربو بالا باید بخری ولی کربو بالا سنگینه واسم چون الان ترومس دارم و نمیتونم درست مصرف کنم

کسی سریوس مس مصرف کرده ؟ سنگین هست یا نه ؟
از یه طرفم میخام پروگینر بگیرم و کربو از تغذیه تامین کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام به شما دوست عزیز
با توجه به تیپ بدنی شما ، بنده سیریوس مس رو بهتون توصیه می کنم ، البته اگر شما یک **** غذایی پر کالری داشته باشید هم می توانید از پروگینر نتیجه خیلی خوبی بگیرید.
سیریوس مس اسکوپ های بزرگی داره و ممکنه باعث نفخ و باد در معده شود.

در مورد صحبت های دیگر دوستان در مورد مکمل ها نیز باید با توجه به زمینه کاری خودم عرض کنم :

90 درصد مکمل های ایران از بازار دوبی تامین می شود ، در مورد کیفیتشون هم باید عرض کنم که اصلی و سفارش چین دارند که البته هم نشانه های ظاهری( بسته بندی ) و هم باطنی ( طعم و شکل و نحوه حل شدن ) دارند که در صورت داشتن تجربه به راحتی در اکثر موارد قابل تشخیص است.که در صورت تمایل می توانم در تلگرام نمونه های اصلی و تقلبی محصولات را شما نشان بدهم.

در مورد شرکت های ایرانی هم که تولید مکمل می کنند باید عرض کنم که فناوری استفاده شده در این مکمل ها در اکثر تولیدات ، به منظور تامین نیازهای بدنی یک فرد بیمار است تا یک فرد ورزشکار و از طرف دیگر فناوری چندان قوی هم ندارند به طور مثال هیچ شرکت ایرانی پروتیین وی صد در صد ندارد که علت اختصاصی بودن فرمولاسیون این محصول نزد شرکت هاست مثل انحصاری بودن فرمولاسیون شرکت نوشابه کوکا و پپسی .

در مورد مکمل های غیر ایرانی داخل داروخانه ها نیز باید عرض کنم ، که روش کاری به این صورت است که یک فرد بازاریاب به داروخونه ها مراجعه می کند ، یک سری مکمل ( اصلی یا تقلبی ) به داروخانه تحویل می دهد ولی داروخانه ها در اکثر موارد پولی به عنوان خریدن جنس به بازاریاب نمی دهند و با هم در باره این که این محصولات به مدت مثلا 6 ماه در داروخانه بماند و در صورتی که فروش رفت به داروخانه سودی تعلق می گیرد توافق می کنند.

در پایان ، در صورتی که نیاز به محصول یا راهنمایی داشتید می توانید با بنده در تلگرام در ار تباط باشید.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
سلام
چند تا سوال داشتم
بهترین مکمل برای چاقی چیه؟ گینر خوبه ؟
و اینکه مکمل 100% اصل رو از کجا میشه خرید ؟
و سوال آخر اینکه بدون رفتن به باشگاه هم میشه چاق شد با همین مکمل ها ؟

• Like
Reactions: lfc

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
چند تا سوال داشتم
بهترین مکمل برای چاقی چیه؟ گینر خوبه ؟
و اینکه مکمل 100% اصل رو از کجا میشه خرید ؟
و سوال آخر اینکه بدون رفتن به باشگاه هم میشه چاق شد با همین مکمل ها ؟

سلام به شما
مصرف مکمل های ورزشی در کنار یکدیگر باعث می شود که به مراتب نتیجه دهی محصول بیشتر شود و به صورت کلی گینر به عنوان مکملی برای چاقی یاد می شود.
بدون رفتن به باشگاه هم می توان با ایجاد تغییراتی در نحوه تغذیه روزانه چاق شد.
به قول یک ضرب المثل انگلیسی : 80 در صد انچه که شما از خودتان در ایینه می بینید به نحوه تغذیه تان باز می گردد !

مکمل اصلی را هم در ایران باید از وارد کننده قابل اعتماد خرید نه مربی ! مربی فقط یک فروشنده است و در این زمینه بنده می توانم به شما کمک کنم.

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
سلام به شما
مصرف مکمل های ورزشی در کنار یکدیگر باعث می شود که به مراتب نتیجه دهی محصول بیشتر شود و به صورت کلی گینر به عنوان مکملی برای چاقی یاد می شود.
بدون رفتن به باشگاه هم می توان با ایجاد تغییراتی در نحوه تغذیه روزانه چاق شد.
به قول یک ضرب المثل انگلیسی : 80 در صد انچه که شما از خودتان در ایینه می بینید به نحوه تغذیه تان باز می گردد !

مکمل اصلی را هم در ایران باید از وارد کننده قابل اعتماد خرید نه مربی ! مربی فقط یک فروشنده است و در این زمینه بنده می توانم به شما کمک کنم.
سلام
من به خاطر شرایط کاریم نمیتونم باشگاه برم برای همین چیزی میخواستم که بتونم همینطوری به وزنم اضافه کنم
خیلی ها پیشنهاد کورتون و استروئید میدن و ...
شما چی پیشنهاد میدید ؟
تو ایران کجارو 100% مطمعن میدونید ؟

• Like

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
من به خاطر شرایط کاریم نمیتونم باشگاه برم برای همین چیزی میخواستم که بتونم همینطوری به وزنم اضافه کنم
خیلی ها پیشنهاد کورتون و استروئید میدن و ...
شما چی پیشنهاد میدید ؟
تو ایران کجارو 100% مطمعن میدونید ؟
به هيچ وجه سمت كورتون و استروييد نريد چون علاوه بر عوارضي كه دارند به علت اينكه شما ورزشكار حرفه اي نيستيد راندمان بالايي هم براي شما نخواهند داشت

در مورد اون ٢سوال هم در پيام خصوصي بهتون توضيح خواهم داد

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
سلام به شما دوست عزیز
با توجه به تیپ بدنی شما ، بنده سیریوس مس رو بهتون توصیه می کنم ، البته اگر شما یک **** غذایی پر کالری داشته باشید هم می توانید از پروگینر نتیجه خیلی خوبی بگیرید.
سیریوس مس اسکوپ های بزرگی داره و ممکنه باعث نفخ و باد در معده شود.

در مورد صحبت های دیگر دوستان در مورد مکمل ها نیز باید با توجه به زمینه کاری خودم عرض کنم :

90 درصد مکمل های ایران از بازار دوبی تامین می شود ، در مورد کیفیتشون هم باید عرض کنم که اصلی و سفارش چین دارند که البته هم نشانه های ظاهری( بسته بندی ) و هم باطنی ( طعم و شکل و نحوه حل شدن ) دارند که در صورت داشتن تجربه به راحتی در اکثر موارد قابل تشخیص است.که در صورت تمایل می توانم در تلگرام نمونه های اصلی و تقلبی محصولات را شما نشان بدهم.

در مورد شرکت های ایرانی هم که تولید مکمل می کنند باید عرض کنم که فناوری استفاده شده در این مکمل ها در اکثر تولیدات ، به منظور تامین نیازهای بدنی یک فرد بیمار است تا یک فرد ورزشکار و از طرف دیگر فناوری چندان قوی هم ندارند به طور مثال هیچ شرکت ایرانی پروتیین وی صد در صد ندارد که علت اختصاصی بودن فرمولاسیون این محصول نزد شرکت هاست مثل انحصاری بودن فرمولاسیون شرکت نوشابه کوکا و پپسی .

در مورد مکمل های غیر ایرانی داخل داروخانه ها نیز باید عرض کنم ، که روش کاری به این صورت است که یک فرد بازاریاب به داروخونه ها مراجعه می کند ، یک سری مکمل ( اصلی یا تقلبی ) به داروخانه تحویل می دهد ولی داروخانه ها در اکثر موارد پولی به عنوان خریدن جنس به بازاریاب نمی دهند و با هم در باره این که این محصولات به مدت مثلا 6 ماه در داروخانه بماند و در صورتی که فروش رفت به داروخانه سودی تعلق می گیرد توافق می کنند.

در پایان ، در صورتی که نیاز به محصول یا راهنمایی داشتید می توانید با بنده در تلگرام در ار تباط باشید.

ممنون از راهنماییتون
الان سریوس مس دارم مصرف میکنم و دیگه آخراشه و نتیجه خوبی هم گرفتم با مشکلات نفخش هم کنار اومدم
خوشبختانه فروشنده معتبر هم سراغ دارم و از همون تهیه میکنم
مکمل فروش ها که خودشون میگن مکمل یا تقلبی یا اصل چیزی به اسم مکمل درجه 3 و چینی وجود نداره
مکمل تقلبی همه تو ایران درست میشه و مکمل اصل هم که دیگه از اسمش معلومه اصله
اگه امکانش هست شماره یا آیدی تلگرام پخ کنید

• Like

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان.من 1 قوطی 60 عددی پاستیلی هیدروکسی کات گامیز دارم.این محصول یکی از آشناها برای خواهرم حدود 20 روز پیش از خود آمریکا خریداری کرده
HYDROXYCUTGummies lose weight non stimulant
به صورت 60 عددی و پاستیلی و طعم میوه ای.یک محصول دیگه خواهرم میخواست و به اشتباه اینو آوردن و حالا میخوام بفروشم براش.
قیمت هم توافقی و زیر قیمت فروش بازار.این مکمل همه جوره تضمین میدم.چون از فروشگاه امریکا خریداری شده.لطفا پیام بدید.فقط 1 بسته 60 عددی دارم.ممنونم
تصویر:::::
http://8pic.ir/images/am9vtfsgqrubqlbc4k13.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
درود
ی چرپی سوز خوب زیر 100تومن پی پیشنهاد میشه؟ ال کارنتین خوبه؟
یکم شکم دارم و ران هام بزرگه:d باهاش هم هوازی برم هم بدنسازی
امینو اسیدbca2222 پیشنهاد میشه با چرپی سوز با هم؟

• Like

D.hiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من ساکن استان خراسان رضوي هستم توی سایت اریا تن ورز رفته ام و به نمایندگی که اشاره کرده بود سر زده ام اما اونا گفتن از شرکت اریا تن ورز نمایندگی ندارند . حال من نیاز ب محصول پروتیئن وی گلد استاندارد دارم چطوری تهيه کنم!

• Like

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
درود
سلام به شما دوست عزیز
توضیحات و راهنمایی های کافی رو براتون در پیام خصوصی ارسال کردم
سلام دوستان من ساکن استان خراسان رضوي هستم توی سایت اریا تن ورز رفته ام و به نمایندگی که اشاره کرده بود سر زده ام اما اونا گفتن از شرکت اریا تن ورز نمایندگی ندارند . حال من نیاز ب محصول پروتیئن وی گلد استاندارد دارم چطوری تهيه کنم!

سلام دوست عزیز
بنده توضیحات لازمه رو براتون در پیام خصوصی ارسال کردم

D.hiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از شما دوست عزیز اما محصولاتی ک شما معرفی کردی در پی وی. مورد انتخاب بنده نیست من محصول پروتیئن وی گلد استاندارد با برچسب اصالت اریا تن ورز میخواهم.

doctums

Registered User
لایک‌ها
34
سلام..
من هم یه محصول برا افزایش وزن میخوام...7 8 کیلو کم دارم...
اگه میشه اینجا یا تو پی وی بهم معرفی کنید...
اگرم کسی میفروشه بگه و بگه ک اعتمادسازی ب چه صورته...
مرسی

• Like

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
سلام..
من هم یه محصول برا افزایش وزن میخوام...7 8 کیلو کم دارم...
اگه میشه اینجا یا تو پی وی بهم معرفی کنید...
اگرم کسی میفروشه بگه و بگه ک اعتمادسازی ب چه صورته...
مرسی
سلام به شما دوست عزیز
در پیام خصوصی به سوالاتتون پاسخ دادم.

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
هر کی میخاد مکمل بخره و نمیدونه از کجا بخره پخ بده فروشنده معتبر بهش معرفی کنم

نه سودی واسه من داره نه پورسانت میگیرم هدفم اینه مکمل اصل بیاد دستتون و گرون هم نخرید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
درود

درود عزیزم

سعی کنید از مکمل های چربی سوز استفاده نکنید در صفحات قبل توضیح کامل دادم
روش درست کردن چربی سوز دستی رو هم مفصل با دوز مصرفی توضیح دادم

اگر قصد خرید کردن داری فقط ال-کارنیتین مصرف کن
چون تمرینات بی هوازی هم قراره داشته باشی پس حتما ال-آرژنین + ویتامین C رو هم در برنامت قرار بده
چای سبز - گردو - آب سرد یا یخ - بادمجان کبابی - کمی فلفل ( مفید برای بطن چپ قلب و کاهش وزن ) خصوصا اگر در دوره های استروئیدی قرار دارید و از وینسترول استفاده می کنید بادمجان می تونه عوارض وینسترول بر بطن چب قلب رو تا حدی کاهش بده

لیست موادغذایی چربی سوز

1. میوه های سرشار از ویتامین C-مرکبات: لیمو، پرتقال، گواوا، گریپ فروت، پاپایا، لیمو شیرین، نارنگی و گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C و فیبر هستند و ویژگی چربی سوزی دارند. ویتامین C به بدن کمک می کند سریعتر روی چربی کار کند و همچنین آمینواسید کارنتین را تحریک می کند تا ظرفیت چربی سوزی بدن را بالا برد.
ویتامین C چربی را رقیق می کند و اثر آنرا کمتر می کند و به آزاد کردن چری از بدن کمک میکند.

2. سیب : پکتین موجود در سیب از جذب چربی توسط سلول ها جلوگیری می کند و همچنین جذب آب از مواد غذایی را افزایش داده و موجب دفع ته نشین چربی از بدن می شود. آنتی اکسیدان های موجود در سیب نیز می تواند از ایجاد سندرم سوخت و ساز که موجب چاق شدن شکم یا هیکل سیبی شکل می شود، جلوگیری کند.

3. مواد لبنی سرشار از کلسیم : موادلبنی مثل شیر، پنیر، و ماست بعنوان چربی سوز عمل می کنند و با افزایش تجزیه چربی در سلولهای چربی، کاهش وزن را تقویت می نماید. بر اساس تحقیقات و مطالعات دکتر مایکل زمل (Michael Zemel) در دانشگاه تنسی، **** غذایی سرشار از موادلبنی با محدودیت مصرف کالری یکسان می تواند میزان چربی سوزی و کاهش وزن را تا دوبرابر کند. تحقیق او نشان داده است که خوردن 3 تا 4 وعده از موادلبنی در روز برای تسریع کاهش وزن بسیار موثرتر از مصرف مکمل کلسیم است. ازاینرو می توان موادلبنی را جزء موادغذایی چربی سوز دانست.

موفق باشی

borna_nu

Registered User
لایک‌ها
30
سلام اقا کسی شماره جدید یا کانال تلگرام حجت زارع داره؟؟؟ اگه دارید پخ کنید 1ماه دارم دنبالش میگردم

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
سلام اقا کسی شماره جدید یا کانال تلگرام حجت زارع داره؟؟؟ اگه دارید پخ کنید 1ماه دارم دنبالش میگردم

سلام من دارم
@bodybuildershop1
این آیدیشه
نتوستم پخ کنم

ssiamakk

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دنبال محصول پروتیئن وی گلد هستم از کجا باید اصلشو تهیه کنم لطفاً راهنمایی کنید تشکر

بالا