• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتیجه آزمایش اکسپلورر 7 - (IE7 اینقدر هم بد نیست)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ميخوام ببينم اگه همين فردا يه مرورگر با استفاده از تجربيات فايرفوكس و IE ساخته بشه و از لحاظ سرعت و سوراخ صمبه از هر دوتاشون بهتر باشه شما چه قضاوتي در موردش ميكنين.

دوست عزيز من يه يوزر هستم و در درجه اول صلاح خودمو ميبينم در مرحله بعد طرفدار گروه هاي زيرزميني ( همون افرادي كه با بلاستر به مايكروسافت نشون دادند خيلي ريزي ) مبارزه با انحصارطلبي شركتهاي بزرگ كه متشكل از هكرهائي ميشه كه قصد دارند با توسعه فرهنگ اوپن سورس به امثال بيل گيتس بگن بابا جان حواستو جمع كن دنيا فقط مكان پول جمع كردن نيست فكري هم براي سيستم عاملت بكن ;)
تعصب خاصي هم ندارم فعلا مجبوريم بخاطر راه افتادن كارها از ويندوز استفاده كنيم براي يوزر خانگي هم سيستم عامل مناسبيه ( هر چند كه شنيدم حالا ميشه Mac OS رو هم رو پي سي نصب كرد ) ولي مجبور نيستيم كه نقاط ضعف اونو تحمل كنيم كاري كه ميكنيم اينه كه بعضي از نرم افزارها رو تغيير بديم مثلا در حيطه Mail Client به جرات ميگم نزديك 5 ميل كلاينت رو تحت ويندوز تست كردم از پگاسوس بگير تا يودورا تا تندر برد ولي واقعيتش آت لوك واقعا يه چيز ديگست خيلي حساب شده طراحي و كار شده پس ديدم لزومي نداره عوضش كنم :rolleyes:
ولي در حيطه مرورگرها نيز همه چيز رو تست كردم از اپرا گرفته تا موزيلا و نت اسكيپ و .....شايد 5 تا 6 مرورگر رو ولي واقعا فاير فاكس عالي عمل ميكنه و بزرگترين پشتيبان رو داره يعني همون اپن سورس بودن كه اجازه ميده هميشه مطمئن و هميشه به روز باشه ;)

اگه بروزري در آينده بياد كه بقول شما بهتر از اينا باشه ( اگه اپن سورس باشه مثل فاير فاكس ) ميرم دنبالش ولي اگه سياست مايكروسافت رو در قبال بروزر ها دنبال كنه ....نه .... حتي اگر هم بهتر باشه ...و اينجا باز دو سوال پيش مياد كه بهتر بودن رو در چي ببينيم و اينكه آيا تفكر منبع باز يا اوپن سورس كه كه در خط مقدمش فعلا فايرفاكسه شكست ميخوره؟؟ گرو ه هاي علاقه مند در دنيا رو كه بدون چشم داشت مادي در حال كار هستند رو فراموش كنيم ؟؟؟؟ و مثل اكثر مردم به دنبال شركتهاي توسعه طلب براه بيفتيم !!!!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
نميدونم اين طرفدارهاي متعصب فايرفاكس تو همچين مباحثي چرا خودشون رو بدون دعوت وارد ميكنن؟
آخه تو كي تا حالا بابت محصولات مايكروسافت پول دادي؟
خودت اينقدر سواد داري كه بتوني تو سورس كرنل دست ببري و ريكامپايل كني كه سنگ متن باز رو به سينه ميزني يا چشمت به دست اين و اونه ؟
عنوان اين بحث نه به فايرفاكس مربوطه نه حتي صحبت از مقايسه با فايرفاكس هست. ظاهرا بايد هر از چندگاه طراحي معيوب و ناقص فايرفاكس در بحثهاي اينچنيني http://forum.persiantools.com/t16273.html رو يادآوري كنم!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به نقل از mazoolagh :
نميدونم اين طرفدارهاي متعصب فايرفاكس تو همچين مباحثي چرا خودشون رو بدون دعوت وارد ميكنن؟
آخه تو كي تا حالا بابت محصولات مايكروسافت پول دادي؟
خودت اينقدر سواد داري كه بتوني تو سورس كرنل دست ببري و ريكامپايل كني كه سنگ متن باز رو به سينه ميزني يا چشمت به دست اين و اونه ؟
عنوان اين بحث نه به فايرفاكس مربوطه نه حتي صحبت از مقايسه با فايرفاكس هست. ظاهرا بايد هر از چندگاه طراحي معيوب و ناقص فايرفاكس در بحثهاي اينچنيني http://forum.persiantools.com/t16273.html رو يادآوري كنم!
تایید میشه! آقایون یه پول سیاه به مایکروسافت نمیدن و توقع پشتیبانی 24.7 هم دارن!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به عنوان حامی اکسپلورر دوستانه میگم که جو اینجارو دوستانه نیگر دارین !
40.gif

الان سه تفنگدار میریزن اینجا !
65.gif

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه كلا اي اي رو گذاشتم كنار كاري به بقيشم ندارم با اين سرعت آشغال ديال آپ مجبورم از روباه مكار استفاده كنم(سرعتش عاليه)
ولي خداييش اگه كمي به بعضي ضعفهاي خودش برسه رودست نخواهد داشت !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستی چرا در یوزر ایجنت آی ای از نام موزیلا استفاده میشه ؟!!

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از امضای من مشخصه که طرفدار چی هستم ولی انصافا IE7 هم بد نیست. من الان IE7 Beta 3 رو دارم. خداوکیلی از لحاظ سرعت خیلی خوب شده. ببینید، من آدم صادق و رو راستی هستم؛ من یه یوزر معمولی هستم و از بحثهای امنیتی سر در نمیارم ولی خب تجربه ی سرعت چیزیه که هر کسی میتونه داشته باشه. اگه از لحاظ سرعت بخوایم بگیم، خداییش IE7 خیلی خوب شده. شکل ظاهریش هم که شبیه فایرفاکس شده چه بهتر :دی
ولی البته هنوز هم که هنوزه : FF>>>>>>>>>IE
موفق باشید.

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از لحاظ نمایش صفحات، نظم صفحه و خیلی چیزهای دیگه، فایرفاکس عالیه.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اینجا بحث فقط در مورد IE هست. افرادی که فاقد اطلاعات فنی و دقیق در مورد این مرورگر و تواناییهای منحصربفرد اون هستن میتونن شعارهاشون رو در تاپیکهای دیگه ای مطرح کنن.

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
از لحاظ نمایش صفحات، نظم صفحه و خیلی چیزهای دیگه، فایرفاکس عالیه.

نمایش صفحات !!! :lol: :lol: :lol:

اگه خواستی چند تا سایت حرفه ای رو نگاه کن که فایر فاکس چه بلایی سرشون آورده

فایر فاکس کلا مرورگر بی شعوریه در خواندن تگها ;)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اگه خواستی چند تا سایت حرفه ای رو نگاه کن که فایر فاکس چه بلایی سرشون آورده

فایر فاکس کلا مرورگر بی شعوریه در خواندن تگها
واقعا آدم کف می کنه می بینه که افراد چقدر اطلاعات علمی دقیق دارن و می یان نظرهای فنی و علمی میدن.

فایرفاکس استانداردترین مرورگره جهانه. هیچ سایت معروفی هم وجودنداره که استانداردها رو رعایت نکرده باشه. شما آدرس اون سایت معروفت بده ما هم ببینیم کف کنیم.

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
مازولاق هستي هنوزم ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فایرفاکس آماتور و زپرتی ترین مرورگر بین 3 مرورگر برتر یعنی IE ، اپرا و فایرفاکس است .

دعوا نکنید دیگر !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مازولاق هستي هنوزم ؟
این حالا یعنی چی؟

فایرفاکس آماتور و زپرتی ترین مرورگر بین 3 مرورگر برتر یعنی IE ، اپرا و فایرفاکس است
برو بابا خدا روزیتو جایه دیگه ای حواله کنه. اصلا حوصله سروکله زدن با تو یکی رو ندارم.
جواب تورو نظرسنجی هایی که تویه فروم هست می ده نیازی به جواب من نیستم. البته مطمئنم که اینقدر چیز هستی که به اینجور چیزها حتما توجه کردی.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این حالا یعنی چی؟

برو بابا خدا روزیتو جایه دیگه ای حواله کنه. اصلا حوصله سروکله زدن با تو یکی رو ندارم.
جواب تورو نظرسنجی هایی که تویه فروم هست می ده نیازی به جواب من نیستم. البته مطمئنم که اینقدر چیز هستی که به اینجور چیزها حتما توجه کردی.

چیز هستم :blink: ؟

فایرفاکس بده دیگه دعوا نداره

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1

خيليم خوبه ، بد هم نيست ،

بحث سر اينه كه IE هم با اين همه تبليغات بد بر عليه ش بد نيست !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
چیز هستم ؟

اون چیز رو گذاشتم تا خودت هرچی دلت خواست برداشت کنی.
خوب اگه فایرفاکس بده تو بگه کجاش چه مشکلی داره؟

بحث سر اينه كه IE هم با اين همه تبليغات بد بر عليه ش بد نيست !
شما که اینقدر زبان برنامه نویسی بلدی که تو امضات جا نمیشه. ازتون بعیده این حرف رو بزنی.

بالا