واقعا آدم کف می کنه می بینه که افراد چقدر اطلاعات علمی دقیق دارن و می یان نظرهای فنی و علمی میدن.
فایرفاکس استانداردترین مرورگره جهانه. هیچ سایت معروفی هم وجودنداره که استانداردها رو رعایت نکرده باشه. شما آدرس اون سایت معروفت بده ما هم ببینیم کف کنیم.
لول ،اين پسره بلاخره موفق به راه اندازي يك وبسايت شد ، جاي بسي تبريك دارهبیا کف کن : www.IRClip.com
آهای خلائق این سایت رو یه بار با IE ببینید یه بار هم با فایر فاکس
ظاهرا طراح و برنامه نویس این سایت هم آقای کابلی هستند. امیدوارم نیایی بگی ایشون آماتوره
این تازه یکیشه
فایر فاکس فقط به درد این میخوره که صفحات استاتیک روزنامه همشهری رو باهاش بخونی
دلم می خواد در مورد هر مرورگری که می خوام در هر تاپیکی که می خوام صحبت کنم. به هیچ کس هم ربطی نداره حرفی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به تو هشدار داده شده بود این تاپیک جای اسپم بازی نیست. فقط اجازه داری در مورد IE صحبت کنی و نه مقایسه اون با دیگر مرورگرها (بعنوان تاپیک نگاه کن) میخوای واسه FF شعار بدی؟ اشکال نداره برو واسه خودت تاپیک بزن هر چقدر خواستی به IE هر چی خواستی بگو.
در این تاپیک ما اجازه داریم با افراد مزاحم و اسپمر به هر گونه که صلاح بدونیم برخورد کنیم بخصوص که سواد هم نداشته باشه و اگر کسی ناراحته مجبور نیست بیاد. حداقل فهم این موضوع ربطی به سواد نداره و فقط IQ در حد 30 میخواد. مفهومه؟
دلم نمی خواد به خاطر یه نفر ...... دهنم رو به چیزهایی که اصلا نمی خواد آلوده کنم. خدا روزیت رو جای دیگه ای حواله کنه اگه فرهنگ بحث نداری از همون اول بگو تا ما هم بحث نکنیم چرا بعد از اینکه بحث شروع شد چرت و پرت می گی.چرا این انجمن شرط سنی و عقلی واسه عضویت نداره؟ جدا" چرا؟
من از هیچ کس ترسی ندارم و ایشون هرکی می خواد باشه من حرف خودم رو میزنم. ایشون خودش که هیچی هرکی رو هم می خواد بیاره خیالی نیست.ببين فرهاد ! من که جرات ندارم توتاپيکهايي که استاد مازولاق پست ميزنه پست بدم ! چه برسه که بخوام کل کل هم بکنم !
حواستو جمع کن ! ميگه ميکنم ميکنه ها !!
نه خیر آقای کابلی یکی از دوستهای خوبه منه و واقعا کارشون هم عالیه.
اگه شما نمی تونید کد استاندارد بزنین که رویه همه مرورگرها درست نمایش داده بشه این برنمیگرده اشکال فایرفاکس این مشکل شماست که حوصله نوشتن کد استاندارد رو ندارین من اصلا کاری ندارم این jodo چیکار کرده چون منبع درستی برای تعیین استاندارد بودن یک مرورگر نیست خود من می تونم برات هزاران سایت نشون بدم که از ضعف مرورگر IE تویه جاوااسکریپت استفاده کرده و مشکلات بزرگی برای کامپیوترت درست می کنه.نميدونم جاوا اسكريپت يا css كار كرديد يا نه
دوست من اگه خوب نگاه کنی قدمت IE رو می بینی که از چه سالی خودش رو به زور قالب مردم کرده و فایرفاکس با عمر کمی که داره تونسته چقدر موفق باشه به همه افراد هم با علاقه خودشون فایرفاکس رو دانلود و نصب کردن نه اینکه به زور به همراه سیستم عامل استفاده کنن.ميگم ميخواي خودت يه مقايسه بين اون قسمت آبي رنگ با اون قسمت کوچولوي قرمز رنگ داشته باش !
اگه همون لینک بالا رو کامل نگاه می کردی تقریبا بیشترش رو نوشته بود.اگه میشه چند تا از اون استانداردهایی رو که میگی فایرفاکس پشتیبانی میکنه و IE نمیکنه بگو
بله. شما درست ميگي.دوست من اگه خوب نگاه کنی قدمت IE رو می بینی که از چه سالی خودش رو به زور قالب مردم کرده و فایرفاکس با عمر کمی که داره تونسته چقدر موفق باشه به همه افراد هم با علاقه خودشون فایرفاکس رو دانلود و نصب کردن نه اینکه به زور به همراه سیستم عامل استفاده کنن.
اگه همون لینک بالا رو کامل نگاه می کردی تقریبا بیشترش رو نوشته بود.
مثلا همین CSS2 به طور کامل تویه فایرفاکس پشتیبانی میشه ولی IE اون رو کاملا پشتیبانی نمی کنه.
XHTML اصلا تویه IE پشتیبانی نمیشه ولی تویه فایرفاکس کاملا پشتیبانی میشه.
RSS و Atom تویه IE معنی خاصی نداره ولی فایرفاکس اونها رو کاملا میشناسه.
اگه به جاوااسکریپت هم نگاه کنی DOM ها بیشتر تویه فایرفاکس قابل استفاده هستن تا IE.
فکر نمی کنم این همه استاندارد برای دهه 50 باشه همشون عمری بیشتر از چند سال ندارن.
دوست من اگه خوب نگاه کنی قدمت IE رو می بینی که از چه سالی خودش رو به زور قالب مردم کرده و فایرفاکس با عمر کمی که داره تونسته چقدر موفق باشه به همه افراد هم با علاقه خودشون فایرفاکس رو دانلود و نصب کردن نه اینکه به زور به همراه سیستم عامل استفاده کنن.
اگه همون لینک بالا رو کامل نگاه می کردی تقریبا بیشترش رو نوشته بود.
مثلا همین CSS2 به طور کامل تویه فایرفاکس پشتیبانی میشه ولی IE اون رو کاملا پشتیبانی نمی کنه.
XHTML اصلا تویه IE پشتیبانی نمیشه ولی تویه فایرفاکس کاملا پشتیبانی میشه.
RSS و Atom تویه IE معنی خاصی نداره ولی فایرفاکس اونها رو کاملا میشناسه.
اگه به جاوااسکریپت هم نگاه کنی DOM ها بیشتر تویه فایرفاکس قابل استفاده هستن تا IE.
فکر نمی کنم این همه استاندارد برای دهه 50 باشه همشون عمری بیشتر از چند سال ندارن.
قربون آدم چیزفهم.بله. شما درست ميگي.
حالا ديگه شب بخير خدانگهدار
این سایتی که شما معرفی کردی حالا شد معروف دیگه. آره. سایت معروف به ebay و google میگن دوست من نه به این سایت که من اولین بار اینجا از شما اسمش رو شنیدم.ضد و نقیضها را پایانی نیست !!!
قبلا هیچ سایتی وجود نداشت حالا همه چیز دل به خواهی شد !
استانداردها را w3c.org تعیین می کنه و ربطی به ماکروسافت نداره. هیچکدوم از اینها رو هم ماکروسافت ابداع نکرده.1: اونایی که بالا نوشتی یا خود مایکروسافت ابداع کرده یا اینکه از توسعه دهندگانشه
اکسپلورر 2 چیه؟ اینها برای نسخه آخر IE یعنی 6 است. IE7 هم که هنوز کاملا بیرون نیومده و اصلا نباید مقایسه بشه وگرنه اونوقت باید فایرفاکس 2 رو بیاریم وسط که همه این مشکلات که الان گفته میشه توش رفع شده. مثلا سریع load اولیش خیلی پایین اومده و با جاوااسکریپت دیگه مشکل نداره. ضمنا من عادت ندارم رویه سیستم خودم نسخه آزمایشی نصب کنم هروقت نسخه آخر IE7 اومد 100% نصبش خواهم کرد.2: شما فکر کنم مثل همه اپن بازها که میان نمی دونم ویندوز 3.1 رو با لینوکس X مقایسه میکنن اومدی اکسپلورر 2 رو با آخرین ورژن فایرفاکس مقایسه میکنی؟
انصافا بگو تا حالا ریخت IE7 رو دیدی یا نه؟
دوست من شما مثالهای بچه ها رو قبول داری یا سایتهای w3c.org و wikipedia رو. من همه صحبتهام رو با مدارک محکم از سایتهای معتبر ثابت کردم ولی مثالهایی که شما می گین فقط حرف است اگه مدرک معتبری وجود داره لینک بدین تا بررسی کنم اینطوری نمیشه دوست من.3: مهمتر از همه موارد بالا، شما هم می تونی مثل بقیه بچه ها با مثال دلایلت رو توضیح بدی
همین مسئله چندسال یکبار IE از مشکلات بزرگ این مرورگره. درحالی که فایرفاکس خیلی تندتند Update میشه و امکانات جدید میده IE چندسال یکبار یه مرورگر جدید میده که رویه اون هم نمیشه حساب باز کرد.از نظر سرعت قبول دارم که IE به پای اپرا و فایرفاکس نمیرسه و باید دید این ایراد در نسخه 7 برطرف خواهد شد یا نه ، اضافه میکنم که نسخه در دسترس اینک نسخه 6 است و به همین جهت نمیشه زیاد IE رو مورد ضرب و شتم قرار داد .
شما فکر کنم مثل همه اپن بازها که میان نمی دونم ویندوز 3.1 رو با لینوکس X مقایسه میکنن اومدی اکسپلورر 2 رو با آخرین ورژن فایرفاکس مقایسه میکنی؟