• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتیجه آزمایش اکسپلورر 7 - (IE7 اینقدر هم بد نیست)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ببين فرهاد ! من که جرات ندارم توتاپيکهايي که استاد مازولاق پست ميزنه پست بدم ! چه برسه که بخوام کل کل هم بکنم !
حواستو جمع کن ! ميگه ميکنم ميکنه ها !!

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
واقعا آدم کف می کنه می بینه که افراد چقدر اطلاعات علمی دقیق دارن و می یان نظرهای فنی و علمی میدن.

فایرفاکس استانداردترین مرورگره جهانه. هیچ سایت معروفی هم وجودنداره که استانداردها رو رعایت نکرده باشه. شما آدرس اون سایت معروفت بده ما هم ببینیم کف کنیم.

بیا کف کن : www.IRClip.com

آهای خلائق این سایت رو یه بار با IE ببینید یه بار هم با فایر فاکس :D

ظاهرا طراح و برنامه نویس این سایت هم آقای کابلی هستند. امیدوارم نیایی بگی ایشون آماتوره ;)

این تازه یکیشه

فایر فاکس فقط به درد این میخوره که صفحات استاتیک روزنامه همشهری رو باهاش بخونی :D :D :D

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
اساتید یه جایی درباره مدیریت حافظه این دو تا مرورگر نوشته بود
اگه ممکنه یه توضیحی بدید

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1

آهای خلائق این سایت رو یه بار با IE ببینید یه بار هم با فایر فاکس :D

ظاهرا طراح و برنامه نویس این سایت هم آقای کابلی هستند. امیدوارم نیایی بگی ایشون آماتوره ;)

این تازه یکیشه

فایر فاکس فقط به درد این میخوره که صفحات استاتیک روزنامه همشهری رو باهاش بخونی :D :D :D
لول ،‌اين پسره بلاخره موفق به راه اندازي يك وبسايت شد ، جاي بسي تبريك داره
41.gif

مازولاق ؟
download.aspx
تو خودت به من ميگي ول كن اينا ارزش ندارن بعد خودت با اينا دهن به دهن ميشي ؟
download.aspx

ولشون كن بابا !‌ هرچي بگي تضادشو خلاصه جور ميكنه مياره .

100 بار ديگه هم تاكيد ميكنم فايرفاكس خوب هست و برتري هايي نسبت به ie داره ! ، اما IE هم اينظوري كه شما ازش تعرف ميكنيد نيست عمو ، خيلي چيزا داره كه دست طراحو باز ميكنه !‌ كه فايرفاكس تا روز قيامت هم نميتونه يكدونشو بفهمه !‌

نميدونم جاوا اسكريپت يا css كار كرديد يا نه
اگر چهار قلم جاوا اسكريپت بطور نه چندان حرفه اي ترجيها DOM كار كنيد متوجه اين موضوع ميشيد كه IE چه اختيارات بالاي در دست طراح گزاشته و فاير فاكس هم چه استانداردي رو حاليش نميشه !

حتما ميدونيد كه فاير فاكس در خواندن xml ها فضا هاي خالي رو هم جزو text node حساب ميكنه ! dojo ميدونيد چيه ؟ لطفا به فايل dojo.connection.js سر بزنيد ! دنبال parse_xml سرچ كنيد !‌ زيرش نوشته extra commands for stupid firefox . لول
waycon1[1].gif
( نكته : اين dojo يكي از معروف ترين كتابخانه ها براي ajax و page layot و web based controls هست ، نگين يه وقت اينو از سره قبرش اورد ) .
اين خنگ indend ؤ deindend حاليش نميشه !
www_MyEmoticons_com__burp.gif

اگر چهار قلم CSS بطور حرفه اي نه تغير سايز فونتو رنگو ... كار كرده باشيد مي فهميد فايرفاكس چقد رو اين مساله ضعف داره ،‌

من نميدونم يه دستور Overflow چي بود كه فايرفاكس حاليش نميشه و من مجبور شدم تو سونار لقمه رو 4 دور دور دهنم بچرخونم !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به تو هشدار داده شده بود این تاپیک جای اسپم بازی نیست. فقط اجازه داری در مورد IE صحبت کنی و نه مقایسه اون با دیگر مرورگرها (بعنوان تاپیک نگاه کن) میخوای واسه FF شعار بدی؟ اشکال نداره برو واسه خودت تاپیک بزن هر چقدر خواستی به IE هر چی خواستی بگو.
در این تاپیک ما اجازه داریم با افراد مزاحم و اسپمر به هر گونه که صلاح بدونیم برخورد کنیم بخصوص که سواد هم نداشته باشه و اگر کسی ناراحته مجبور نیست بیاد. حداقل فهم این موضوع ربطی به سواد نداره و فقط IQ در حد 30 میخواد. مفهومه؟
دلم می خواد در مورد هر مرورگری که می خوام در هر تاپیکی که می خوام صحبت کنم. به هیچ کس هم ربطی نداره حرفی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا این انجمن شرط سنی و عقلی واسه عضویت نداره؟ جدا" چرا؟
دلم نمی خواد به خاطر یه نفر ...... دهنم رو به چیزهایی که اصلا نمی خواد آلوده کنم. خدا روزیت رو جای دیگه ای حواله کنه اگه فرهنگ بحث نداری از همون اول بگو تا ما هم بحث نکنیم چرا بعد از اینکه بحث شروع شد چرت و پرت می گی.

ببين فرهاد ! من که جرات ندارم توتاپيکهايي که استاد مازولاق پست ميزنه پست بدم ! چه برسه که بخوام کل کل هم بکنم !
حواستو جمع کن ! ميگه ميکنم ميکنه ها !!
من از هیچ کس ترسی ندارم و ایشون هرکی می خواد باشه من حرف خودم رو میزنم. ایشون خودش که هیچی هرکی رو هم می خواد بیاره خیالی نیست.

آهای خلائق این سایت رو یه بار با IE ببینید یه بار هم با فایر فاکس
نه خیر آقای کابلی یکی از دوستهای خوبه منه و واقعا کارشون هم عالیه.
ولی اینکه سایتشون تو فایرفاکس درست نشون داده نمیشه ربطی به فایرفاکس نداره ایشون دلش نخواسته کدهای استاندارد بنویسه.

نميدونم جاوا اسكريپت يا css كار كرديد يا نه
اگه شما نمی تونید کد استاندارد بزنین که رویه همه مرورگرها درست نمایش داده بشه این برنمیگرده اشکال فایرفاکس این مشکل شماست که حوصله نوشتن کد استاندارد رو ندارین من اصلا کاری ندارم این jodo چیکار کرده چون منبع درستی برای تعیین استاندارد بودن یک مرورگر نیست خود من می تونم برات هزاران سایت نشون بدم که از ضعف مرورگر IE تویه جاوااسکریپت استفاده کرده و مشکلات بزرگی برای کامپیوترت درست می کنه.
اگه می خوای یه تست کوچولو برای CSS داشته باشی که ببینی فایرفاکس چقدر از CSS پشتیبانی می کنه یه سر برو به آدرس زیر:
http://www.w3.org/Style/CSS/Test/CSS2.1/current/
یه تست کامل و معتبر برای CSS. نمی دونم این رو قبول داری یا نه؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اینم یه عکس جالب که نشون می ده IE چطور داره نابود میشه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Browser_Wars.svg
اگه واقعا اینطور که شما می گید باشه یعنی اینقدر خوب همه چیز رو support میکنه چرا این اتفاق براش داره می افته؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب یه لینک فوق العاده براتون پیدا کردم . حتما نگاه کنین چون واقعا جالبه و به باز شدن دیدتون کمک زیادی می کنه:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_browsers

نمی دونم دلتون رو به چیه IE خوش کردین واقعا باید بگم خیلی مزخرفه. آقای ebrahimj حتما دوبخش Web technology support و JavaScript support رو نگاه کن چون جواب همه انتقاداتت رو میده.
فقط خواهش می کنم اگه جواب منطقی دارین وارد بحث بشین و الکی یه چیزی نپرونین.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ميگم ميخواي خودت يه مقايسه بين اون قسمت آبي رنگ با اون قسمت کوچولوي قرمز رنگ داشته باش !
اگه نميخواي من ميتونم برات مقايسش کنم !
245.gif

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی فرهاد از جوابات ولی یکم آرومتر
اگه میشه چند تا از اون استانداردهایی رو که میگی فایرفاکس پشتیبانی میکنه و IE نمیکنه بگو
البته استانداردها برای دهه 50 نباشه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
البته من نمی گم فایرفاکس بی اشکالترین نرم افزار دنیایه ولی به خدا اشکالاتش صدها برابر کمتر از IE است و واقعا آدم موقع کار باهاش لذت می بره. انتقاداتی که به فایرفاکس وارده رو هم می تونید تویه این لینک ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Criticisms_of_Mozilla_Firefox

تا اونجایی هم که من دیدم انتقادات بیشتر مربوط به ActiveX است و بعضیهاش هم زیاد مهم نیست.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ميگم ميخواي خودت يه مقايسه بين اون قسمت آبي رنگ با اون قسمت کوچولوي قرمز رنگ داشته باش !
دوست من اگه خوب نگاه کنی قدمت IE رو می بینی که از چه سالی خودش رو به زور قالب مردم کرده و فایرفاکس با عمر کمی که داره تونسته چقدر موفق باشه به همه افراد هم با علاقه خودشون فایرفاکس رو دانلود و نصب کردن نه اینکه به زور به همراه سیستم عامل استفاده کنن.

اگه میشه چند تا از اون استانداردهایی رو که میگی فایرفاکس پشتیبانی میکنه و IE نمیکنه بگو
اگه همون لینک بالا رو کامل نگاه می کردی تقریبا بیشترش رو نوشته بود.
مثلا همین CSS2 به طور کامل تویه فایرفاکس پشتیبانی میشه ولی IE اون رو کاملا پشتیبانی نمی کنه.
XHTML اصلا تویه IE پشتیبانی نمیشه ولی تویه فایرفاکس کاملا پشتیبانی میشه.
RSS و Atom تویه IE معنی خاصی نداره ولی فایرفاکس اونها رو کاملا میشناسه.
اگه به جاوااسکریپت هم نگاه کنی DOM ها بیشتر تویه فایرفاکس قابل استفاده هستن تا IE.
فکر نمی کنم این همه استاندارد برای دهه 50 باشه همشون عمری بیشتر از چند سال ندارن.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
دوست من اگه خوب نگاه کنی قدمت IE رو می بینی که از چه سالی خودش رو به زور قالب مردم کرده و فایرفاکس با عمر کمی که داره تونسته چقدر موفق باشه به همه افراد هم با علاقه خودشون فایرفاکس رو دانلود و نصب کردن نه اینکه به زور به همراه سیستم عامل استفاده کنن.

مثلا همین CSS2 به طور کامل تویه فایرفاکس پشتیبانی میشه ولی IE اون رو کاملا پشتیبانی نمی کنه.
اگه به جاوااسکریپت هم نگاه کنی DOM ها بیشتر تویه فایرفاکس قابل استفاده هستن تا IE.
فکر نمی کنم این همه استاندارد برای دهه 50 باشه همشون عمری بیشتر از چند سال ندارن.
بله. شما درست ميگي.
حالا ديگه شب بخير خدانگهدار
94.gif

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
به دو جملهء زیر به نقل از جناب فرهاد دقت کنید :

((((هیچ سایت معروفی هم وجودنداره که استانداردها رو رعایت نکرده باشه...

اینکه سایتشون تو فایرفاکس درست نشون داده نمیشه ربطی به فایرفاکس نداره ایشون دلش نخواسته کدهای استاندارد بنویسه....))))

ضد و نقیضها را پایانی نیست !!!

قبلا هیچ سایتی وجود نداشت حالا همه چیز دل به خواهی شد !

من میمیرم واسه دل

دل من دس بردار ...;)

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
من دیشب اینترنت اکسپلورر 7 رو نصب کردم مشکا خاصی نبود فقط مسئله فونت رو الانه داره.
الانه تنها مشکلی که هست نمیدونم چرا بکلی فونت ها ها تغییر کردند؟
انگاری تمام فونت ها بولد شدند و بسیار شفاف که بدجوری اذیت میکنند وقتی که میخوام متن ها ببینیم.
اینطور بگم که اگر یه فونت تاهوما استاندارد رو در نظر بگیریم انگاری یه لایه دیگه به همون اندازه قبلی به تمام فونت سایت ها اضافه شده.

کسی از این مورد اطلاع داره؟

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1

1: اونایی که بالا نوشتی یا خود مایکروسافت ابداع کرده یا اینکه از توسعه دهندگانشه
2: شما فکر کنم مثل همه اپن بازها که میان نمی دونم ویندوز 3.1 رو با لینوکس X مقایسه میکنن اومدی اکسپلورر 2 رو با آخرین ورژن فایرفاکس مقایسه میکنی؟
انصافا بگو تا حالا ریخت IE7 رو دیدی یا نه؟
3: مهمتر از همه موارد بالا، شما هم می تونی مثل بقیه بچه ها با مثال دلایلت رو توضیح بدی

دیگه عرضی ندارم بقول بروبچ این بود انشای من:D

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من کاری به مسائل ریز فنی مرورگرها ندارم .

نمره من درباره کارکرد و سازماندهی و ساختار و جلوه و اعمال ذوق و سلیقه هنری در مرورگرها این است که می خوانید .

فراموش نشه که هیچ مرورگری به خوبی IE سایتها رو باز نمی کنه ، کمال زیبایی و نظم و شسته رفتگی هر وب پیجی رو شما در IE است که می تونید ببینید . از این نظر اپرا با فاصله کمی در رتبه دوم می ایسته و فایرفاکس که خدا بیامرزتش اصلا به ریخت و بر و روی وب پیج چیز میکنه و ..... :blink: :hmm: :wacko:

از نظر سرعت قبول دارم که IE به پای اپرا و فایرفاکس نمیرسه و باید دید این ایراد در نسخه 7 برطرف خواهد شد یا نه ، اضافه میکنم که نسخه در دسترس اینک نسخه 6 است و به همین جهت نمیشه زیاد IE رو مورد ضرب و شتم قرار داد . :blink:

از نظر سازماندهی امکانات و آسانی کاربری نیز باید بگویم IE چندین و چند پله از هر دو مرورگر رقیب بالاتره و از این نقطه نظر اپرا و فایرفاکس باید برن فوت کنن :D . البته قابل ذکر است که اپرا امکانات زیادی انباشته کرده ولی در عرضه داشتن این امکانات کمی بد عمل کرده است .

فعلا تا اینجا اومدم تا ببینم نظر شما چیست .

بین دعوا یک نرخ خفن تعیین نمودم ... :D :D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بله. شما درست ميگي.
حالا ديگه شب بخير خدانگهدار
قربون آدم چیزفهم.

ضد و نقیضها را پایانی نیست !!!

قبلا هیچ سایتی وجود نداشت حالا همه چیز دل به خواهی شد !
این سایتی که شما معرفی کردی حالا شد معروف دیگه. آره. سایت معروف به ebay و google میگن دوست من نه به این سایت که من اولین بار اینجا از شما اسمش رو شنیدم.

1: اونایی که بالا نوشتی یا خود مایکروسافت ابداع کرده یا اینکه از توسعه دهندگانشه
استانداردها را w3c.org تعیین می کنه و ربطی به ماکروسافت نداره. هیچکدوم از اینها رو هم ماکروسافت ابداع نکرده.

2: شما فکر کنم مثل همه اپن بازها که میان نمی دونم ویندوز 3.1 رو با لینوکس X مقایسه میکنن اومدی اکسپلورر 2 رو با آخرین ورژن فایرفاکس مقایسه میکنی؟
انصافا بگو تا حالا ریخت IE7 رو دیدی یا نه؟
اکسپلورر 2 چیه؟ اینها برای نسخه آخر IE یعنی 6 است. IE7 هم که هنوز کاملا بیرون نیومده و اصلا نباید مقایسه بشه وگرنه اونوقت باید فایرفاکس 2 رو بیاریم وسط که همه این مشکلات که الان گفته میشه توش رفع شده. مثلا سریع load اولیش خیلی پایین اومده و با جاوااسکریپت دیگه مشکل نداره. ضمنا من عادت ندارم رویه سیستم خودم نسخه آزمایشی نصب کنم هروقت نسخه آخر IE7 اومد 100% نصبش خواهم کرد.

3: مهمتر از همه موارد بالا، شما هم می تونی مثل بقیه بچه ها با مثال دلایلت رو توضیح بدی
دوست من شما مثالهای بچه ها رو قبول داری یا سایتهای w3c.org و wikipedia رو. من همه صحبتهام رو با مدارک محکم از سایتهای معتبر ثابت کردم ولی مثالهایی که شما می گین فقط حرف است اگه مدرک معتبری وجود داره لینک بدین تا بررسی کنم اینطوری نمیشه دوست من.

از نظر سرعت قبول دارم که IE به پای اپرا و فایرفاکس نمیرسه و باید دید این ایراد در نسخه 7 برطرف خواهد شد یا نه ، اضافه میکنم که نسخه در دسترس اینک نسخه 6 است و به همین جهت نمیشه زیاد IE رو مورد ضرب و شتم قرار داد .
همین مسئله چندسال یکبار IE از مشکلات بزرگ این مرورگره. درحالی که فایرفاکس خیلی تندتند Update میشه و امکانات جدید میده IE چندسال یکبار یه مرورگر جدید میده که رویه اون هم نمیشه حساب باز کرد.

ظاهر مرورگر فایرفاکس هم قابل تغییره و حتی میشه به شکل IE درش آورد ولی ظاهر مرورگر IE با روشهای اصولی قابل تغییر نیست.

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
شما فکر کنم مثل همه اپن بازها که میان نمی دونم ویندوز 3.1 رو با لینوکس X مقایسه میکنن اومدی اکسپلورر 2 رو با آخرین ورژن فایرفاکس مقایسه میکنی؟

به نكته خوبي اشاره كردي !
tooth.gif

يعني چي نرم افزار ازمايشي نصب نميكنيم ؟ اين ديگه بر ميگرده به خودتون ،

كي گفته IE rss ساپورت نميكنه ؟ كي گفته XHTML ساپورت نميكنه ؟
hlp.gif

به نظرم مقايسه ie7 با ff2 چيز خوبي باشه ! چون هردو ازمايشي هستند

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ب هرحال اگه بخوای با فایرفاکس 2 هم مقایسه کنی باز فایرفاکس مشکلاتش رو حل کرده. سرعت لود اولیه که همه ازش شکایت می کنن خوب شده و از جاوااسکریپت هم خیلی بهتر پشتیبانی می کنه. امکانات دیگه ای هم داره که هنوز تویه IE7 کپی نشده.
در مورد RSS و XHTML هم من منبعی رو معرفی کردم فکر نمی کنم اونجا اشتباه نوشته باشن باز اگه اشتباه خودت برون اصلاحش کن ویکی اصلا یعنی این دیگه اشتباهات رو درست کن.

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
من چيزي رو كه ميبينم رو به زبون ميارم ، كاري ندارم به منبعي كه هركسي ميتونه اديتش كنه ، IE7 خيلي بهتر از FireFox از RSS و XHTML پشتيباني ميكنه ، بهتره غير از تئوري يكمي هم عملي كار كنيد .

بالا