اینو نمیشه دیگه جواب ندم ببخشید.ولی من به شخصه اگر میتونستم هزینه هاش رو بپردازم هیچ وقت از سورس باز برای شرکتم استفاده نمیکردم چون اطمینانم به بستش بیشتره
آخه تورو خدا اطمینان کردن به چیزی که معلومه توش چیه راحتتره یا چیزی که اصلا معلوم نیست اطلاعاتت رو می دزده یا کار دیگه ای می کنه؟
اگر یادت باشه تو بی ام سی هم رسما" شکست رو قبول کردن (البته تو اون بحث طرفهای مقابل ما همگی جزو اساتید و مورد احترام بودن و هستن)
شما اگه از هرجایی دانلود نکنی و فقط از سایت رسمی دانلود کنی دستکاری همه توش تاثیر نداره. موزیلا که اجازه نمیده هر خرابکاری کدها رو دستکاری کنه و تویه خود سایت موزیلا قرار بده.اینم در نظر بگیریم که همه نمیتونن بفهمن توش چی هست ولی خیلیا میتونن دستکاریش کنن
سوال خوبی پرسیدی پس جواب خوبی هم می گیری. نه من همه سورس کدها رو که نگاه نمی کنم یعنی وقتی نیاز باشه نگاه می کنم وقتی همه چیز درسته چرا نگاه کنم. در حالی که تویه گروه تست خود فایرفاکس حداقل چند هزار نفر برنامه نویس وجود داره که کدها رو نگاه می کنن و تستش می کنن در حالی که تویه گروه تست IE چهارتا جوجه برنامه رو فقط از نظر ظاهری و عملکرد تست می کنن چون ماکروسافت سورس کد برنامه اش رو به هیچ کس نمی ده و نمی تونه الکی هم پول هزاران نفر برنامه نویس رو بده که بیان و فقط کدها رو نگاه کنن. دلیل اصلی موفقیت OpenSource هم همینه چون هزاران داوطلب تویه کل دنیا حاضر هستن براش وقت بزارن.ببينم شما يك بار هم به سورسش نيگاه انداختي ؟ و يا اگه انداختي به قصد اطمينان از محتوياتش بوده ؟ تاحالا نشستي يك ماه روش فقط سرف كني كه ببيني مثلا اينجا اورفلاو نشه ؟ و انونجا ..... ،
نه عزيز ، بعضي از شما اپن سورسي ها فقط بلديد حرف حاي يكديگر رو تكرار كنيد ! يكي ميگه خوبه ، يه جماعت پشتش ميان حرف اونو تاييد ميكنن ، در صورتي كه حتا 1% اين جماعت حتا نميدونن يه سرس c رو با چي كامپايل ميكنن !
خوب تویه اون پست منظورت من بودم و من هم تویه پست 42 جوابی از طرف خودم دادم!در ضمن در پست شماره 41 منظورم به خود شما بود نه دوستانتان !
خوب پس نتیجه می گیرین که شما کدهای IE رو دارین و همش رو بررسی کردین میشه چند خط از این کدها رو اینجا بزارین تا ما هم بررسی کنیم. یا میشه بگین کجاش رو بررسی کردین؟اگر پيش خود مي پرسيد كه من چرا سنگ IE را بر صينه ام ميزنم واسه اينكه فقط به ديگرون بفهمونم كه بابا يكم از خودتون حرف بزنيد و هرچي تو مجله ها نوشته و يا از اينو اون ميشنويد رو نياريد اينجا ننويسين و بحث هاي تعصبي راه نندازيد .
خوب با عرض معذرت باید بگم دوزار از امنیت یا نرم افزار حالیت نیست. چون اگه می دونستی نرم افزار چیه می دونستی که هر نرم افزاری چه OpenSource چه انحصاری مشکل داره باگ داره براش مشکل امنیتی ایجاد میشه این تویه هر نرم افزاری ممکنه باشه. هیچ کس نگفت فایرفاکس چون کدهاش بیرونه پس مشکل امنیتی نداره. خیر گفتیم مشکل امنیتی فایرفاکس در عرض 24 ساعت حل میشه ماله IE در عرض 3 ماه. تویه این 3 ماه هم ویروس کار خودش رو کرده و نیازی به patch نیست. بله phpnuke رو یادمه و نیازی هم نیست جامعه OpenSource در این مورد چیزی بگن گفتیم مشکل به وجود آمدن باگ نیست رفع شدن اونه که تویه Phpnuke هم مشکل حل شد. تو یه نرم افزار مشابه غیر OpenSource معرفی کن که به جای Nuke استفاده بشه و مشکل امنیتی نداشته باشه. نمی تونی معرفی کنی درسته؟يكي اومده گفته كه نرم افزار هاي اپن سرس خيلي خدان و از نظر امنيتي در صدر قرار دارند ! همه هم اومدن دنبالش همين جوري علكي بدون اينكه حتا بتونن امنيت رو پيش خودشون تعريف كنند حرفاي اون تاييد ميكنن !
ميخايد چند مثال براتون بزنم ، ببينيم phpbb رو يادتونه ؟! يا نه اصلا phpnuke !
يكي از هزاران نرم افزار اپن سرس ! 3 سال پيش باگ هاي تابلو sql injection اونحا رو يادتونه ؟! چطور اون موقع جامعه غير اپن سرس عكس العملي از خود نشون نداد ؟؟؟!! اصلا شما ميدوني sqlinjection چي هست ؟
آخه من چی بگم. vbulletin خودش یک نرم افزار OpenSource ولی رایگان نیست یعنی کدهاش در اختیار همه هست و می تونن ببینن. البته باگ هم براش کم نیست ولی سریع برطرف میشه. پس این دلیلت مزیتی بربرطرفی نرم افزار غیرآزاد نیست.در مقابل ، نرم افزار هاي مثل vbulletin و bitrix رو چطور عرض يابي ميكنيد ؟! تا حالا چند تا سايت از روي ضعف امنيتي اين دو سيستم غير اپن سرس حك شدند ويا مورد خرابكاري واقع شدند ؟!
مشکل شما هم اینه که فکر می کنین نرم افزار OpenSource می خواد کار و زندگی شما رو از دستتون بگیره. یعنی دقیق می دونم چی فکر می کنین چون نمی تونید فلسفه آزاد بودن نرم افزار رو درک کنین رو می یارین به مقابله کردن باهاش و این چرت و پرت ها رو گفتن. نمیشه کاریش کرد همیشه آدمهایی هستن که بخوان جیب عمو بیلی رو پر کنن.مشكل بعضي از دوستان ما اين است كه بي برنامه خود را در جا هاي مختلف دعوت نموده و شروع به تخريب افكار ديگران ميكنند !
بله IE شما اصلا نقطه ضعف امنیتی نداره!!! همه هم می دونن!! این همه ویروس رو هم شایعه می کنن که برای ویندوز و IE نوشته شده همش دروغه بابا شما چرا باور می کنی. ماکروسافت هم که ماشاالله کارش درسته با این همه پول که می گیره زورش می یاد یه Patch برای نرم افزاراش بده بیرون.هنوز در فضای توهم امنیت نداشتن IE شناور موندن - نقایص FF رو نقطه قوت و شاهکارهای فنی IE رو نقطه ضعف میدونن یا اصلا" ازش خبر ندارن.
اگر یادت باشه تو بی ام سی هم رسما" شکست رو قبول کردن (البته تو اون بحث طرفهای مقابل ما همگی جزو اساتید و مورد احترام بودن و هستن)
قبلا گفتم هیچ کس نگفت فایرفاکس مشکلات نداره داره ولی کمتر از IE است و خیلی سریعتر از اون یعنی کنتر از 24 ساعت رفع میشه ولی IE باید خوابش رو ببینی تویه 24 ساعت patch صادر کنه اون باید هنوز خودت دستی دانلود کنی و نصب کنی.فایرفاکس ، در دوره ای به امنیت مشهور شد ، دلیلش این بود که هکرها IE رو هدف قرار می دادند . ولی حالا که هکرها به مرورگرهای دیگر به جز IE هم توجه کردند ، دیگه زیاد نباید روی مرورگر خاصی به بهانه امنیت تعصب داشت .
خواهش می کنم حداقل یکم اطلاعات در این مورد کسب کنین بعد این حرف رو بزنین. من خودم هم مجبورم همه کدهایی رو که می نویسم با IE سازگار کنم. چرا؟ چون کدهای استاندارد می نویسم که IE حالیش نیست استاندارد چیه و از خودش استاندارد در می کنه. در حالی که فایرفاکس عزیز همه استانداردهای W3C رو قبول داره.در ضمن ، انصافا نباید از نظر دور داشت که IE با تمامی سایتها سازگاره ، ولی سایت باید برای خوب کارکردن با فایرفاکس اپتیمایز بشه .
من طراحی وب هم انجام میدم ، هر طرحی که به پایان میرسه ، یک بار هم در فایرفاکس تست میکنم ، تقریبا بیشتر طرح ها مشکل دارند و باید کمی دستکاریشون کنم . در حالی که از ابتدا در IE درست نمایش داده میشن .
قبلا گفتم هیچ کس نگفت فایرفاکس مشکلات نداره داره ولی کمتر از IE است و خیلی سریعتر از اون یعنی کنتر از 24 ساعت رفع میشه ولی IE باید خوابش رو ببینی تویه 24 ساعت patch صادر کنه اون باید هنوز خودت دستی دانلود کنی و نصب کنی.
خواهش می کنم حداقل یکم اطلاعات در این مورد کسب کنین بعد این حرف رو بزنین. من خودم هم مجبورم همه کدهایی رو که می نویسم با IE سازگار کنم. چرا؟ چون کدهای استاندارد می نویسم که IE حالیش نیست استاندارد چیه و از خودش استاندارد در می کنه. در حالی که فایرفاکس عزیز همه استانداردهای W3C رو قبول داره.
نمی دونم مشکل بعضی ها کجاست که این همه آدم تویه دنیای نرم افزار آزاد براشون زحمت می کشن ولی بجای اینکه قدر اونها رو بدونن می یان الکی بدون اطلاعات می گن چون فلان روزنامه نوشته پس بده. نه خیر دوست من شما مشکل اساسی تر از این حرفهاست باید یکم با فلسفه نرم افزار آزاد آشنا بشی که بدونی اینجا کسی نمی خواهد دنیا رو خراب کنه همه به فکر ساختن و آباد کردن هستن برعکس دنیای سیاه شما که همه به فکر پول و خراب کردن هستن
ولی خداییش چه طوماری شد ها.
خوب من تا اينجا پستت رو خوندم. بقيه ش رو هم گفتم ولش کن! ايني که تو خط پنجم زده جاده خاکي معلومه حرف خاصي براي گفتن نداره. حرفهاي شانکي هم تائيد ميشه. يکي از مصداق هاي حرفاش هم الان خودت هستي !تویه گروه تست خود فایرفاکس حداقل چند هزار نفر برنامه نویس وجود داره که کدها رو نگاه می کنن و تستش می کنن در حالی که تویه گروه تست IE چهارتا جوجه برنامه رو فقط از نظر ظاهری و عملکرد تست می کنن
یکم خواهش می کنم یواش برین تا جواب همه رو بدم. نمی دونم کدوم استادتون تویه بی ام سی کم آورده ولی من تا آخرش هستم و بحث رو اگه تنهایی هم بشه پیش می برم پس جازدن نداریم اگه بحث رو شروع کردین پس باشین تا آخرش.
شما اگه از هرجایی دانلود نکنی و فقط از سایت رسمی دانلود کنی دستکاری همه توش تاثیر نداره. موزیلا که اجازه نمیده هر خرابکاری کدها رو دستکاری کنه و تویه خود سایت موزیلا قرار بده.
سوال خوبی پرسیدی پس جواب خوبی هم می گیری. نه من همه سورس کدها رو که نگاه نمی کنم یعنی وقتی نیاز باشه نگاه می کنم وقتی همه چیز درسته چرا نگاه کنم. در حالی که تویه گروه تست خود فایرفاکس حداقل چند هزار نفر برنامه نویس وجود داره که کدها رو نگاه می کنن و تستش می کنن در حالی که تویه گروه تست IE چهارتا جوجه برنامه رو فقط از نظر ظاهری و عملکرد تست می کنن چون ماکروسافت سورس کد برنامه اش رو به هیچ کس نمی ده و نمی تونه الکی هم پول هزاران نفر برنامه نویس رو بده که بیان و فقط کدها رو نگاه کنن. دلیل اصلی موفقیت OpenSource هم همینه چون هزاران داوطلب تویه کل دنیا حاضر هستن براش وقت بزارن.
خوب تویه اون پست منظورت من بودم و من هم تویه پست 42 جوابی از طرف خودم دادم!
خوب پس نتیجه می گیرین که شما کدهای IE رو دارین و همش رو بررسی کردین میشه چند خط از این کدها رو اینجا بزارین تا ما هم بررسی کنیم. یا میشه بگین کجاش رو بررسی کردین؟
خوب با عرض معذرت باید بگم دوزار از امنیت یا نرم افزار حالیت نیست. چون اگه می دونستی نرم افزار چیه می دونستی که هر نرم افزاری چه OpenSource چه انحصاری مشکل داره باگ داره براش مشکل امنیتی ایجاد میشه این تویه هر نرم افزاری ممکنه باشه. هیچ کس نگفت فایرفاکس چون کدهاش بیرونه پس مشکل امنیتی نداره. خیر گفتیم مشکل امنیتی فایرفاکس در عرض 24 ساعت حل میشه ماله IE در عرض 3 ماه. تویه این 3 ماه هم ویروس کار خودش رو کرده و نیازی به patch نیست. بله phpnuke رو یادمه و نیازی هم نیست جامعه OpenSource در این مورد چیزی بگن گفتیم مشکل به وجود آمدن باگ نیست رفع شدن اونه که تویه Phpnuke هم مشکل حل شد. تو یه نرم افزار مشابه غیر OpenSource معرفی کن که به جای Nuke استفاده بشه و مشکل امنیتی نداشته باشه. نمی تونی معرفی کنی درسته؟
برای اینکه بدونی من چقدر از امنیتی یا همون sqlinjection شما حالیم میشه یه توک پا بیا iranphp و در بحثهای امنیت شرکت کن.
آخه من چی بگم. vbulletin خودش یک نرم افزار OpenSource ولی رایگان نیست یعنی کدهاش در اختیار همه هست و می تونن ببینن. البته باگ هم براش کم نیست ولی سریع برطرف میشه. پس این دلیلت مزیتی بربرطرفی نرم افزار غیرآزاد نیست.
مشکل شما هم اینه که فکر می کنین نرم افزار OpenSource می خواد کار و زندگی شما رو از دستتون بگیره. یعنی دقیق می دونم چی فکر می کنین چون نمی تونید فلسفه آزاد بودن نرم افزار رو درک کنین رو می یارین به مقابله کردن باهاش و این چرت و پرت ها رو گفتن. نمیشه کاریش کرد همیشه آدمهایی هستن که بخوان جیب عمو بیلی رو پر کنن.
بله IE شما اصلا نقطه ضعف امنیتی نداره!!! همه هم می دونن!! این همه ویروس رو هم شایعه می کنن که برای ویندوز و IE نوشته شده همش دروغه بابا شما چرا باور می کنی. ماکروسافت هم که ماشاالله کارش درسته با این همه پول که می گیره زورش می یاد یه Patch برای نرم افزاراش بده بیرون.
اون اساتیدی هم که شما می گین حتما می نمی شناسیم. میشه چندتاش رو معرفی کنی؟
قبلا گفتم هیچ کس نگفت فایرفاکس مشکلات نداره داره ولی کمتر از IE است و خیلی سریعتر از اون یعنی کنتر از 24 ساعت رفع میشه ولی IE باید خوابش رو ببینی تویه 24 ساعت patch صادر کنه اون باید هنوز خودت دستی دانلود کنی و نصب کنی.
خواهش می کنم حداقل یکم اطلاعات در این مورد کسب کنین بعد این حرف رو بزنین. من خودم هم مجبورم همه کدهایی رو که می نویسم با IE سازگار کنم. چرا؟ چون کدهای استاندارد می نویسم که IE حالیش نیست استاندارد چیه و از خودش استاندارد در می کنه. در حالی که فایرفاکس عزیز همه استانداردهای W3C رو قبول داره.
نمی دونم مشکل بعضی ها کجاست که این همه آدم تویه دنیای نرم افزار آزاد براشون زحمت می کشن ولی بجای اینکه قدر اونها رو بدونن می یان الکی بدون اطلاعات می گن چون فلان روزنامه نوشته پس بده. نه خیر دوست من شما مشکل اساسی تر از این حرفهاست باید یکم با فلسفه نرم افزار آزاد آشنا بشی که بدونی اینجا کسی نمی خواهد دنیا رو خراب کنه همه به فکر ساختن و آباد کردن هستن برعکس دنیای سیاه شما که همه به فکر پول و خراب کردن هستن.
من پست شما رو خوندم. شما گفتین همه سایتها با IE سازگاره هستن من برای همین نوشتم که IE با سایتهای استاندارد سازگار نیست. اگه سایتی استاندارد طراحی بشه باید تویه همه مرورگرها درست نشون داده بشه ولی IE این قانون رو زیرپا می زاره. چون استانداردها من درآوردی ماکروسافت رو قبول داره.بزرگوار ، عرض کردم خودم طراحی وب میکنم و چنین مشکلی دارم با فایرفاکس ، و شما می فرمایید کمی اطلاعات کسب کنم !
خوب دوست من اگه مشکلی هست تویه گفتهای من بهتره به جای اینکه بگی زد تو جاده خاکی جواب بدی بهش. اینجوری فقط این احساس در من به وجود می یاد چون شما نتونستین جوابی قانع کننده ای بدی الکی یه چیزی پروندی که از میدون در نرفته باشی. درسته؟خوب من تا اينجا پستت رو خوندم. بقيه ش رو هم گفتم ولش کن! ايني که تو خط پنجم زده جاده خاکي معلومه حرف خاصي براي گفتن نداره. حرفهاي شانکي هم تائيد ميشه. يکي از مصداق هاي حرفاش هم الان خودت هستي !
بهتر بود به جای این حرف بگی کجای صحبت من منطقی نبود تا یه درسی هم من از این تاپیک گرفته باشم. به نظر شما تویه بی ام سی هم اینجوری بحث کردین که پیروز شدین درسته؟ یعنی در مقابل جواب منطقی جوابهای سربالا و بدون هیچ منطقی. در کل برای هربند صحبت من اگه مشکلی داره بگو نه اینکه کلا بگی شعار بود.دریغ از ذره ای منطق - تماما" شعار و فاقد هر گونه ارزش برای بحث.
ببخشید یادم رفت جواب بدم. من اصلا منظورم برنامه خودم نبود یعنی بحث سراون نیست و بحث سر این مرورگرها هست. من از شما هم به خاطر لطفی که نسبت به من داریم خیلی ممنونم.لطفا من رو در دسته بندی خاصی (دنیای سیاه یا سفید ) قرار ندید ! من تعصبی در مورد مرورگرها ندارم . هر کدام مزایا و معایبی دارند .
در ضمن همینجا هم از زحمات شما در زمینه فارسی سازی کامرس ، تشکر و قدردانی فراوان می کنم . کسی منکر زحمات و دانش شما در این مورد نیست ، و همه ما هم از این سیستم بهره بردیم .
فقط دلیل برخورد های تعصبی رو در این تاپیک (و یا هرکجای دیگر ) متوجه نمیشم . چه از طرف شما ، و چه از جانب سایر دوستان
منو دنبال نخود سیاه می فرستی. خوب لینک بده نگاه کنم مرد حسابی این چه جور آدرس دادنه؟؟؟!!!!در همین انجمن بخش جاوااسکریپت یک تاپیک استیکی هست بنام راهنمای ساده ...
شما اول یک سری به اونجا بزن و کدهایی رو که برای رفع نقایص مضحک فایرفاکس اونجا گذاشتم یک نگاهی بنداز. اگر حتی تونستی یک خطش رو بفهمی و تفسیر کنی بعد بیا اینجا.
همینطور یک کدی که برای رندر کردن table و div گذاشتم و فایرفاکس ناتوان باعث هنگ کامپیوتر میشه ولی IE بدون مشکل اون رو رندر میکنه.
خوب این دیگه توهین حساب میشه و چیز دیگه ای نیست. ببینم شما که سوادت زیاده و دم از سواد می زنی تا حالا چندتا مقاله در مورد نرم افزار آزاد و فلسفه اون خوندی یا فقط بلدی چرت و پرت تحویل مردم بدی.شما هر موقع سطح سوادت به این حد رسید بیا اینجا چون من برای نظر کسی که سوادش از من کمتره پشیزی ارزش قائل نیستم. من خیلی بهتر از شما فایرفاکسی ها به تمام نقاط قوت و ضعف هر مرورگری واردم. ایرادهای IE رو هم میدونم و در صورت لزوم میتونم همینطوری بهش گیر بدم ولی خارج از سطح درک شماست.