davood4547
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 58
- لایکها
- 1
ممنون از اينكه وقت ميگذاريد.
اميدوارم كه با كمك شما و دوستان ديگر مشكل من حل شود.
اميدوارم كه با كمك شما و دوستان ديگر مشكل من حل شود.
VMS همان صندوق پست صوتي هست كه يكي از خدمات موبايل هست و شما مي تونيد با مراجعه به دفتر خدمات مشتركين اون را بگيريدبه نقل از Andy_madadian :ممنون دوست عزيز.
ولي VMS چيه ديگه ؟
به نقل از l3ardia :سلام به دوستان گرامي اول مرسي از Mahdeen واسه كمك براي ringtoon sms
بعد كسي از روم جديد براي pocket pc imate خبري نداره اگه سراغ دارين لينكي چيزي بگين سواب داره خدايي
دوست عزيز توجه شما را به مطلب ذيل جلب ميكنمبه نقل از Andy_madadian :ممنون دوست عزيز.
ولي VMS چيه ديگه ؟
برا Wireless یکی 2 تا مغازه خوب تو پایتخت هست ، سوادشونم بد نیست..به نقل از mahdeen :خيلي بعيد به نظر مياد.. چون من براي usb wifi واسه pc كلي گشتم... چه برسه به sdio wifi...
مودمه هم كه اصلا فكر نكنم حتي مغازه دار ها شنيده باشن...
به نقل از Graveworm :برا Wireless یکی 2 تا مغازه خوب تو پایتخت هست ، سوادشونم بد نیست..
میرم یه سر میپرسم ازشون، USB Wireless Card هم میپرسم برات
کارت Wi-Fi + 256 MB به قیمت 160000 تومنبه نقل از mahdeen :خيلي بعيد به نظر مياد.. چون من براي usb wifi واسه pc كلي گشتم... چه برسه به sdio wifi...
مودمه هم كه اصلا فكر نكنم حتي مغازه دار ها شنيده باشن...
به نقل از l3ardia :Mahden جان میشه یه اموزش بدی بد نیست چون مشکل من اینه که مثلا بیرونم یکي یه فایل میخواد بجوز اینفرد راهی ندارم خودایشش خیلی غمانگیزهگوشیم هم I-mate pocket pc هستش