• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از اينكه وقت ميگذاريد.
اميدوارم كه با كمك شما و دوستان ديگر مشكل من حل شود.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Andy_madadian :
ممنون دوست عزيز.
ولي VMS چيه ديگه ؟
VMS همان صندوق پست صوتي هست كه يكي از خدمات موبايل هست و شما مي تونيد با مراجعه به دفتر خدمات مشتركين اون را بگيريد

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان گرامي اول مرسي از Mahdeen واسه كمك براي ringtoon sms

بعد كسي از روم جديد براي pocket pc imate خبري نداره اگه سراغ دارين لينكي چيزي بگين سواب داره خدايي

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از l3ardia :
سلام به دوستان گرامي اول مرسي از Mahdeen واسه كمك براي ringtoon sms

بعد كسي از روم جديد براي pocket pc imate خبري نداره اگه سراغ دارين لينكي چيزي بگين سواب داره خدايي

دوست عزيز همانطور كه قبلا هم فكر كنم فارگو جان گفته بود: يه سري به سايت http://www.clubimate.com بزن بايد اول Login كني- توي قسمت Club Support توي قسمت Update/Download سپس نوع گوشي را انتخاب كن و
Device Support را بزن بعد Full Device Upgrade و بعد ادامه بده.
فقط دقت كن كه موقع آپگريد كردن كليه اطلاعات گوشي پاك ميشه ونبايد ارتباط با گوشي را هم قطع كني.
راستي ميتوني Active Sync 8 را ابتدا نصب كني بعد بري سراغ بقيه :)

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Andy_madadian :
ممنون دوست عزيز.
ولي VMS چيه ديگه ؟
دوست عزيز توجه شما را به مطلب ذيل جلب ميكنم
مسئول مركز SMS شركت مخابرات ايران گفت فردصاحب صندوق پستي صوتي مي تواند پيام مورد نظر خود راباتعيين تاريخ وساعت براي شماره مورد نظر ارسال كند مهندس رستمي درگفت وگو باخبرگزاري دانشجويان ايران اظهارداشت سرويس VMS ياصندوق پستي صوتي بخش توسعه يافته سرويسهايي است كه از سرويس SMS ياپيام كوتاه استفاده مي كنند فرد متقاضي بامراجعه به دفاترخدمات امورمشتركان وپرداخت دوهزارتومان به عنوان هزينه ابونمان اوليه درخواست داده وشماره اي براي وي داير مي شود شماهر صندوق پستي صوتي همان شماره موبايل فردمتقاضي خواهد بود وي ادامه داد سرويس VMS حكم منشي تلفن رادارد بااين تفاوت كه اگر گوشي هاي منشي دار خاموش باشند امكان استفاد هاز منشي وجود ندارد اما سيستم VMS درصورت خاموش بودن گوشي هم قابل استفاده است وي تصريح كرد براي استفاده ازاين سيستم ابتدا بايد عمليات انتقال خط يا دايورت كردن برروي شماره 09912 انجام شود براي اين كار توصيه مي كنيم مشترك تنها براي حالت خاموش بودن يا تحت پوشش شبكه قرار نداشتن اين كاررا انجام دهد رستمي افزود در حالت UNRECHABLE يا حالتي كه گوشي خاموش بوده ويا تحت پوشش شبكه نيست فرد مي تواند موبايل خودرا روي شماره 09912 دايورت كند همچنين VMS بادايورت كردن درحالت اشغال بودن هم مي تواند مورد استفاده قرار بگيرد وي يادآور شد به مشتركان توصيه مي كنيم كه ازدايورت كردن هنگامي كه قصد پاسخگويي ندارند خودداري كنند وي درمورد نحوه استفاده ازاين سيستم براي فرد شماره گيرنده گفت شخص شماره گيرنده پس از پيغام گذاشتن كليد مربع وبراي ذخيره شدن آن كليد شماره 2 را فشار مي دهد گذاشتن پيغام در سرويس VMS شارژ اضافي براي تلفن كننده نداشته وهزينه آن مانند تماس با تلفن همراه است وي ادامه داد پس از دريافت پيام به صورت اتوماتيك به صاحب صندوق هشدار داده شده وشماره صندوق صوتي كه همان شماره موبايل فرداست به وي اطلاع داده مي شود همچنين يك پيام كوتاه مبني بر اينكه پيام صوتي دارد براي وي ارسال مي شود رستمي يادآور شد گرفتن شماره 09912 اگر صندوق داير شده باشد سيستم به طور اتوماتيك شماره را مي شناسد اگر فرد تنظيمات اوليه را به درستي انجام داده باشد بافشار كليد 3 پيام هارا گوش داده وباكليد 7 نسبت به پاك كردن آنها اقدام مي كند وي ادامه داد اگر پيام ها پاك نشوند صندوق لبريز شده وديگر امكان گذاشتن پيغام به وجود نمي آيد در نتيجه براي دسترسي به پيغامهاي بعدي بهتر است سيستم خالي از پيام بماند وي خاطر نشان كرد توصيه مي كنيم افرادي كه براي اولين بار ازسيستم استفاده مي كنند با كليدها بازي نكنند زيرا دربرخورد اول پيچيدگي هايي ايجاد ودرمركز مشكل ساز خواهد شد همچنين ممكن است اولين برازدارنده صندوق صوتي براي ورود رمز عبور خواسته شوددراين صورت فرد بايدعدد123456 راواردكندكه البته ازبرخي ها هم رمزعبوردرخواست نمي شود وي ادامه داد: همانطور كه دايورت كردن درشرايط عادي شارژ به همراه دارد صاحب صندوق صوتي هم ممكن است مانند دايورت كردن عادي هزينه اي ناچيز شارژداشته باشد يعني صاحب صندوق صوتي يك شارژ براي اتصال به سيستم داشته ومبلغي به خاطر دايورت كردن بايد بپردازد وي تصريح كرديكي ديگر ازقابليت هاي ديگر صندوق صوتي اين است كه مي تواند ازطريق آن پيام موردنظر خودرابه صندوق داده وبه آن بگويدكه پيام درتاريخ وساعت مشخص به شماره موردنظرارسال شودوي ادامه داد :نحوه تنظيم اين فرم مهم است وبايد به صورت MMDDHHmm باشد يعني حروف M براي ماه ميلادي حروف D براي روزH براي ساعتm براي تنظيم دقيقه آن است همچنين سال به صورت اتوماتيك سال جاري ميلادي درنظرگرفته مي شود مسئول مركز SMS شركت مخابرات تصريح كرد: طول هرپيام يك دقيقه بوده كه باتلاش وابتكار مركز به 2دقيقه افزايش يافته ودرنيم دقيقه مي توان يك پاراگراف 6سطري راخواند همچنين تعدادپيام ها نيز از5 به6 عدد افزايش پيداكرده است :)

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
MMS جان بله اين كارو خيلي وقت ژيش كردم حودود 9 ماه ژيش ولي خيلي وقته ديگه خبري نيست از روم جديد بعد مي خواستم بدونم خاي ديگه سراغ ندارين اخه 3-2 تا سايت روسي هسن الان ويندوز 2005 رو گذاشتن ميخواستم بدونم كسي خبري داره ظمنا من ديروز PDA2K يكي از دوستامو ديدم روش ويندوز 2005 بود از همين سايت ها گرفته بو ولي هر كاري كردم نگفت ظمنا اولش بجاي i-mat ميزد O2

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
کسی قیمت کارت wifi برای JAM داره ؟ و یا کارتی که فرمودید مثل مودم وصل میشه به خط شهری .. اصلا تو ایران گیر میاد ؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي بعيد به نظر مياد.. چون من براي usb wifi واسه pc كلي گشتم... چه برسه به sdio wifi...
مودمه هم كه اصلا فكر نكنم حتي مغازه دار ها شنيده باشن...

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از mahdeen :
خيلي بعيد به نظر مياد.. چون من براي usb wifi واسه pc كلي گشتم... چه برسه به sdio wifi...
برا Wireless یکی 2 تا مغازه خوب تو پایتخت هست ، سوادشونم بد نیست..
میرم یه سر میپرسم ازشون، USB Wireless Card هم میپرسم برات

Hesssam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتيد محترم :D

راستشو بخوايد سيستم عامل من Windows Mobile 2003 است.

دنبال يك فارسي ساز هستم.فارسيسازهاي فرستاده شده ي شما رو دانلود و نصب كردم ولي جواب نداد. :wacko:
دومين چيزي كه ميخوام يك TI Emulator خوب هست.يك نمونه http://ticalcemulator.calcnews.net هست كه براي من جواب نداد. :wacko: :blink:

پيشاپيش ممنونم.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Graveworm :
برا Wireless یکی 2 تا مغازه خوب تو پایتخت هست ، سوادشونم بد نیست..
میرم یه سر میپرسم ازشون، USB Wireless Card هم میپرسم برات

مرسی قربون دستت.. البته من خریدم... ولی خیلی گشتم هیچ جا نداشت

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از mahdeen :
کارت Wi-Fi + 256 MB به قیمت 160000 تومن
Bluetooth Modem به قیمت 60000 تومن
قربون هر چی بچه مایه داره :(((

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
برادرا با چه برنامه اي ميتونم فايل با بولوتوت بفرستم چوت متسفانه اين كارو خود pocket pc نميكنه و روم جديد هم نيومده كه اين كارو بكونه برنامه اي هست يا نه ؟

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل دستگاهت چي بود؟؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون bluetooth مودم رو مطمئني كه pocket pc ميشناسه و ميتونه ازش استفاده كنه ؟؟؟؟
قيمت wifi هم خيلي زياد گفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :blink:

bardia:
ميشه .. بايد از طريق bluetooth manager اين كار رو انجام بدي .. احتياجي به برنامه اضافي نيست... اين رام جديد pda2k فقط يك گزينه اضافه كرده كه باز هم به برنامه bluetooth manager ارجاع داده ميشه...

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
Mahden جان میشه یه اموزش بدی بد نیست چون مشکل من اینه که مثلا بیرونم یکي یه فایل میخواد بجوز اینفرد راهی ندارم خودایشش خیلی غمانگیزه :( گوشیم هم I-mate pocket pc هستش

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مدلي را كه گفتي من كه قبلا داشتم روي گزينه بيم ميرفتيم بعد دستگاهاي بلتوسي كه اطراف بود را سرچ مي كرد و هر كدوم را كه مي خواستيم مي زديم ها و ....

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه اينجوري كه اميد گفت باشه كه خوبه... beam file رو از pop-up menu بزن ببين چي ميشه... روي فايل tap & hold بزني pop-up menu باز ميشه... اگه نشد بيا اينجا تا يك صحبتي راجع به bluetooth manager بكنيم...

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از l3ardia :
Mahden جان میشه یه اموزش بدی بد نیست چون مشکل من اینه که مثلا بیرونم یکي یه فایل میخواد بجوز اینفرد راهی ندارم خودایشش خیلی غمانگیزه :( گوشیم هم I-mate pocket pc هستش

سلام. همانطور كه اميدجان گفت: 1) ازطريق File explorer فايل مورد نظر را انتخاب كن 2) با Tap &Hold بر روي فايل وفشار Beam File دستگاه شما بدنبال دستگاه نزديك شما كه بلوتوس داشته باشدميگردد سپس با فشار بر روي دستگاه موردنظر و پسكد دادن فايل ارسال ميشود.اگه هم روبروي اينفرا قرارداده باشي ازطريق اينفرا ارسال ميكنه.
به همين راحتي نياز به هيچ نرم افزاري نداري

راستي كسي يه برنامه ماشين حساب مهندسي با 18 رقم سراغ نداره؟ :)

l3ardia

Registered User
لایک‌ها
0
اقايون دستون درد نكنه همه جوره ممنون کلی حال دادین من این جارو پیدا نمیکرد هر کدوم از این سوالات 2-1 روز وقت میخواست

بالا