• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
با يه تغيير در ريجستري ممكن ميشه؟(والبته بابرنامه( cab install

مقدار كليد fAskDest رو به 1 (0x1) تغيير بديد

"HKEY_LOCAL_MACHINE" -> "SOFTWARE" -> "Apps" -> "Microsoft Application Installer

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این نرم افزار اعجاب انگیز ،
یک کتابچه/ماشین حساب/لیست دارو
هست.

البته چهار برنامه کنار ش داره که پولیه، ولی واقعاً همین که این برنامه مجانیه خیلی عجیبه
چون مثل همین برنامه رو اسکای داره 40دلار

ازین نرم افزار پزشکی خفن تر ندیده بودم!
به هر حال گرفتن اش هم مثل آب خوردن می مونه و مزیت بزرگ اش اینه که وقتی به نت وصل باشید می تونید برنامه ای که رو پی پی سی دارید رو آپ دیت کنید!

اولین بار به سایت بروید و ثبت نام کنید
یادتون باشه ای میلی بدید که بشه بازش کرد.
بعد وقتی مراحل نصب جلو می ره و روی پی پی سی نصب شد.شما خیلی راحت می تونید با گذاشتن پی پی سی روی گهواره اش اوتو آپ دیت کنید

خلاصه از ما گفتن ...

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi_ms :
با يه تغيير در ريجستري ممكن ميشه؟(والبته بابرنامه( cab install

مقدار كليد fAskDest رو به 1 (0x1) تغيير بديد

"HKEY_LOCAL_MACHINE" -> "SOFTWARE" -> "Apps" -> "Microsoft Application Installer

مهدی جان ممنون الان نیگاه می کنم . بازم ممنون
فقط کب اینستالر برای چی لازمه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نرم افزار پزشکی بعدی که معرفی می کنم بازم مجانیه ولی واقعاً از خیلی کتاب های پولی(که من هم نخریدمشون) بهتره

اینجا شروع به ثبت نام کنید

این سایتی است که مک گرو هیل برای اش ساخته

n_dino.gif

اما بگم که باز این برنامه وقت نصب روی پی پی سی احتیاج به اتصال آن لاین داره(مثل بالایی اپوکریت)
اما خوبی ش به همینه که می تونید مرتب آپ دیت کنید.

راستی اینم بگم که حجم فایل اش 1.47مگ هست.

یه شماره سریال بهتون می ده در ای میل که باید وارد ش کنید.
راستی همون طور که قبلاً نوشتم شما می تونید با استفاده از اکتیو سینک مانع چک مرتب برای آپ دیت بشید:در آپ شنز، تیک جلوی برنامه رو بردارید.ولی از من می شنوید ماهی یک بار دستی آپ دیت کنید.مفته!

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
لازم نيست(اگر يه برنامه ريجستري اديتور روي دستگاهتون هست)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
MobileMedx

اینم همون برنامه کذایی که گفتم.

البته برای اینکه صدای بچه های عرب سایت در نیاد اینم مرجع اش

خود برنامه خیلی فرقی با دوبرنامه قبلی که معرفی کردم نداره.مثل دیانگو دارای منو های مرتب شده برا اساس تشخیص افتراقیه و ....

اما چون پولیه ، و اینی که گذاشتم مفتیه مزش بیشتره!:wacko: :lol: :(

خوب فعلاً از برنامه های قابل معرفی خالی شدم.راستی اگه نمی خواید مثل من به مشکل بخورید ، حتماً قبلش این کاری که مهدی گفت را در دو پست بالاتر بکنید تا ازتون مسیر بخواد.
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نه مشکل حل نشد مهدی

این برنامه سمج تر از این حرف هاس
فقط فایل اجرایی شو منتقل کرد به اس دی.برنامه های قبلی هم که معرفی کردم همین طورن.یعنی هر کدوم شیرین 500 کیلو بایت مین مموری رو اشغال می کنن.
اصلا نویسندگان برنامه ها توجه نمی کنن اگه کسی این قدر خر پول بود(یا این قد ایرانی بود) که همه برنامه هارو با هم روی دستگاه ش بخواد باید چی کار کنه؟

اوخ یه دو تا سئوال دیگه هم دارم:

مربوط به توتال ریموت : دستگاه من آی آر اش سالمه(چک کردم) ولی لا مصب هیچ کاری نمی کنه این برنامه حتی نتونستم باهاش یک روشن خاموش کنم.ببینید، یه مشکلی باید باشه چون من روی اسمارت فون قبلی ام راحت با اینا کار می کردم.حتی نمی شه آموزش اش داد که سیگنال رو تقلید کنه.کسی باهاش کار کرده؟
یکی مربوط به فیلم برداری موبایل ام هست.روی خود موبایل فایل ها توپ رویت می شوند.ولی وقتی منتقل شان می کنم(از طریق اکتیو سینک) به پی سی ، کوییک تایم های مختلف جواب یک سان میدن
فایل کوراپته

کسی می دونه باس چی کار کرد.دستگاه هم اورکس ای 900 هست.راستی احتمالا مدل دوربین اش با آی میت جم یکی باشه ،کسی فایل از رو اون منتقل کرده؟

سئوال آخرم هم در مورد لکسی شنری است که اینجا معرفی شد.شاید من اشتباه خوندم ولی مثل اینکه گفته بودن گویاست و کلمات رو می خونه؟مال من که لاله!!

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
اقا دانيال عزيز احتمالا لازمه كه اين برنامه روي مموري اصلي مثل برنامه اسپي بي پاكت پلاس كه تاروي مموري اصلي نصب نشه كار نميكنه(يا حداقل لازمه قسمتي از برنامه در دايركتوري ويندوز نصب بشه)شما ميتونيد يه برنامه ديگه با فايل كب رو امتحان كنيد وببنيد كه راحت هر جا كه اراده كنيد(در مموري فرعيتون)نصب ميشه بدون اينكه فايلي رو به حافظه اصلي منتقل كنه البته به جز شرتكاتش كه به پوشه پروگرام منتقل ميشه:blink: :blink:

اما در مورد ريموت كنترل باييد خدمتتون عرض كنم(به احتمال قريب به يقين باييد اينفراردتون خاموش باشه
start...setting...conection...beam
باييد ريسو بيمتون روشن باشه(البته يه احتمال ديگه هم هست)مثلا دستگاه تلوزيون ما سونيه ودر قسمت tvتوتال ريموت 7 تا بيس كد براي تلوزيون سوني معرفي شده كه فقط ششميش روي تلوزيون ما كار ميده(اون با خطا مثلا وقتي ميزني كانال 4 تلوزيون ميره كانال 3)به شما توصيه ميكنم از برنامهviimedia.noviiremote.deluxe.3.1.05.08.30a
(اين برنامه ميتونه 500 تا دستگاه مختلف رو كنترل كنه ومنوي لرن هم داره استفاده كنيد(درسته كه توتال ريموت به عنوان برنده از سوي مجله پاكت پيسي به عنوان بهترين برنامه انتخاب شد ولي به نظر من حق اين برنامه بوده كه فقط فيناليست شد

در مورد فيلم برداري اين مشكلي كه شما ميگيد تا حالا براي من پيش نيومده(در جم)در اين مورد شايد مشكل از برنامه هاي پي سيتون باشه(با چه فرمتي فيلم برداري ميكنيد avi,mpge4
در مورد سوال اخر هم نمتونم جوابي به شما بدم چون اين برنامه رو دانلود نكردم
در اخر هم اين ريموت كنترله به صورت
http://download-crack-serial.com/search.php?s=noviim

NRD_POCKET_GIF.gif

يادتون نره كه بيس كدهاشو هم دانلود كنيد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا گفتم اینجا رو سئوال بارون کنم بلکه مثل مثال بالا یه چیزی تهش درآد:

.تموچین ، شما که ویندوز موبایل 5داری جواب بده: در قسمت مموری منیجر ویندوز، شما دقیقاً می گی چقدر مموری از هر کدوم اش داری؟و اینکه اون اول که هیچی روش نصب نبوده ؛ چه قدر مین مموری ت خالی بود؟
آیا مم مید رو نصب کردی؟این ورژنی که معرفی کردم، خیلی هم خوب کار می کنه با ویندوز 5،می شه ببینی تو اون چقدر قراره مموری آزاد شه؟

.من خیلی وقت پیش یک سئوال مطرح کردم.اما حالا باید دوباره مطرح اش کنم:

ببینید برنامه اسلو اِد ، یک دیکشنری ه که تا اونجا من دیدم نظیر نداره، می تونید گویا شم کنید.اما خود نرم افزار مجانیه ، فقط بایست انجین هاشو رجیستر کنید.من این روش کرک کردن رو پیدا کردم، ولی هرچی با رسکو رجستری رو بالا پایین کردم
prop2
رو پیدا نکردم.کسی می دونه چطور و کجا باید دنبالش بگردم؟
این شیوه کرک کردن اش ه:

Paragon SlovoEd 3.0.1 for Pocket PC

Repack & Distribution by Mundek (c) 2003.12.07, contact: [email protected]

unpack, install, download sloved dictionaries, link below and use instruction to register them :)

Multilingual dictionaries Slovoed for Pocket PC are available here: http://www.penreader.com/PocketPC.html

Instruction:

Program Slovoed is full version but dictionaries aren't, so you need register them and you have to use registry editor pocket pc version ex: PHM Registry Editor (http://www.phm.lu/products/PocketPC/RegEdit/) i attach it to the repack.

1) Search the key of program Slovoed installed already on pda:

\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Paragon\SlovoEd\

Each pair of under-key corresponds to a dictionary installed:

Example:

"008E" and "008F" english<->polish dictionary (SmartLink)
"00F0" and "00F1" german<->polish dictionary (AbsoluteWord)
"00F8" english<->english dictionary (WordNet) (* exception only one key)
...etc

2) Edit the value "prop2" of EACH under numerical key (hexadecimal) to change the value 0x100 (256) by the value 0x101 (257)

3) Check the registering of the dictionaries by "About..."

!!!CAUTION!!! Above key changes will be work :) on all Slovoed dictionaries downloaded from this site: http://www.penreader.com/PocketPC.html

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi_ms :
اقا دانيال عزيز احتمالا لازمه كه اين برنامه روي مموري اصلي مثل برنامه اسپي بي پاكت پلاس كه تاروي مموري اصلي نصب نشه كار نميكنه(يا حداقل لازمه قسمتي از برنامه در دايركتوري ويندوز نصب بشه)شما ميتونيد يه برنامه ديگه با فايل كب رو امتحان كنيد وببنيد كه راحت هر جا كه اراده كنيد(در مموري فرعيتون)نصب ميشه بدون اينكه فايلي رو به حافظه اصلي منتقل كنه البته به جز شرتكاتش كه به پوشه پروگرام منتقل ميشه:blink: :blink:

اما در مورد ريموت كنترل باييد خدمتتون عرض كنم(به احتمال قريب به يقين باييد اينفراردتون خاموش باشه
start...setting...conection...beam
باييد ريسو بيمتون روشن باشه(البته يه احتمال ديگه هم هست)مثلا دستگاه تلوزيون ما سونيه ودر قسمت tvتوتال ريموت 7 تا بيس كد براي تلوزيون سوني معرفي شده كه فقط ششميش روي تلوزيون ما كار ميده(اون با خطا مثلا وقتي ميزني كانال 4 تلوزيون ميره كانال 3)به شما توصيه ميكنم از برنامهviimedia.noviiremote.deluxe.3.1.05.08.30a
(اين برنامه ميتونه 500 تا دستگاه مختلف رو كنترل كنه ومنوي لرن هم داره استفاده كنيد(درسته كه توتال ريموت به عنوان برنده از سوي مجله پاكت پيسي به عنوان بهترين برنامه انتخاب شد ولي به نظر من حق اين برنامه بوده كه فقط فيناليست شد

در مورد فيلم برداري اين مشكلي كه شما ميگيد تا حالا براي من پيش نيومده(در جم)در اين مورد شايد مشكل از برنامه هاي پي سيتون باشه(با چه فرمتي فيلم برداري ميكنيد avi,mpge4
در مورد سوال اخر هم نمتونم جوابي به شما بدم چون اين برنامه رو دانلود نكردم
در اخر هم اين ريموت كنترله به صورت
http://download-crack-serial.com/search.php?s=noviim

NRD_POCKET_GIF.gif

يادتون نره كه بيس كدهاشو هم دانلود كنيد

مهدی دستت درد نکنه
اما فکر کنم همون طور که گفتی این برنامه لعنتی که 11 مگه ول کن نیست.
بعد یه چیز دیگه ؛ مگه جم فرمت ویدیو هاش چیه؟
ماله من
3gp ,BT3
می گیره.اما نسخه ایکس پی برنامه تی سی ام پی رو که باز کردم مثل گل نشون داد.البته شاید مشکل جای دیگه باشه ولی 99درصد علت اش اینه که پلاگ این های دوربین من روی کوییک تایم نیست.

در آخر هم مگه توتال ریموت لرن نداره؟سمپلینگ اش همون کارو می کنه دیگه.
ریسیو من روشن بود،مشکل هنوز پابرجاست

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
پيشنهاد ميكنم حتما اين برنامه رو هم چك كني(شايد مشكلت رفع بشه)من نگفتم كه توتال ريموت برنامه بدي ومنوي لرن نداره(شما از دوتا برنامه استفاده كن ببين كدومش بهتره)
همنطوري كه گفتم فرمت فيلمبرداري جم به دو صورت avi,mpeg4 هستش ولي خب دوربينشو شب استفاده نكني سنگين تره
براي اجراي فايلات در ويندوز هم پيشنهاد من realكه البته بايد حتما پلاگين هاشو هم دانلود كني

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdi_ms :
اگر يه سرچ كني يا يكم حوصله به خرج بديد مي تونيد در صفحه 100 اونو پيدا كنيد
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=14044&page=100
سلام خیلی ممنون
باور کنید سرچ کردم!
اما مربوط به سیمبیان رو میاورد! من مید.نستم تو کدوم تا÷یکه اما صفحشو نمیدونستم
بازم ازتون ممنونم!
راستی با کیجنش چی جوری کار کنم؟
device serial number : ShaHraM
اینو میزتم تو کیجن میده 34642
اما وقتی تو برنامه بخشس رجیستر وارد میکنم میزنه اینولید!

mehdi1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی
من 4 روزی میشه imate jam خریدم می خواستم ببینم راهی هست که deliveri message و pictuer messag را داشته باشم؟
من 50 صفحه از این تالار هم خواندم اما به نتیجه نرسیدم خواهش می کنم راهنماییم کنید:blush:

mehdi_ms

Registered User
لایک‌ها
0
ورودتون به اين فرم رو تبريك ميگم وگوشتونم مبارك باشه
براي ريپروت وقتي ميخواهيد مسيجتون رو سند كنيداين گزينه رو در اپشن موجود مشاهده ميكنيد(پيشنهاد اين كه از برنامه پاكت الارم استفاده كنيد)صفحه قبل دانلود كنيد..چون هر وقت بخواهيد يه مسيج بفرستيد باييد اين گزينه رو ان كنيد
در مورد پيك مسيج هم تا اونجايي كه من ميدونم امكان نداره بگريد

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
آقا گفتم اینجا رو سئوال بارون کنم بلکه مثل مثال بالا یه چیزی تهش درآد:

.تموچین ، شما که ویندوز موبایل 5داری جواب بده: در قسمت مموری منیجر ویندوز، شما دقیقاً می گی چقدر مموری از هر کدوم اش داری؟و اینکه اون اول که هیچی روش نصب نبوده ؛ چه قدر مین مموری ت خالی بود؟
آیا مم مید رو نصب کردی؟این ورژنی که معرفی کردم، خیلی هم خوب کار می کنه با ویندوز 5،می شه ببینی تو اون چقدر قراره مموری آزاد شه؟

.من خیلی وقت پیش یک سئوال مطرح کردم.اما حالا باید دوباره مطرح اش کنم:

ببینید برنامه اسلو اِد ، یک دیکشنری ه که تا اونجا من دیدم نظیر نداره، می تونید گویا شم کنید.اما خود نرم افزار مجانیه ، فقط بایست انجین هاشو رجیستر کنید.من این روش کرک کردن رو پیدا کردم، ولی هرچی با رسکو رجستری رو بالا پایین کردم
prop2
رو پیدا نکردم.کسی می دونه چطور و کجا باید دنبالش بگردم؟
این شیوه کرک کردن اش ه:

Paragon SlovoEd 3.0.1 for Pocket PC

Repack & Distribution by Mundek (c) 2003.12.07, contact: [email protected]

unpack, install, download sloved dictionaries, link below and use instruction to register them :)

Multilingual dictionaries Slovoed for Pocket PC are available here: http://www.penreader.com/PocketPC.html

Instruction:

Program Slovoed is full version but dictionaries aren't, so you need register them and you have to use registry editor pocket pc version ex: PHM Registry Editor (http://www.phm.lu/products/PocketPC/RegEdit/) i attach it to the repack.

1) Search the key of program Slovoed installed already on pda:

\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Paragon\SlovoEd\

Each pair of under-key corresponds to a dictionary installed:

Example:

"008E" and "008F" english<->polish dictionary (SmartLink)
"00F0" and "00F1" german<->polish dictionary (AbsoluteWord)
"00F8" english<->english dictionary (WordNet) (* exception only one key)
...etc

2) Edit the value "prop2" of EACH under numerical key (hexadecimal) to change the value 0x100 (256) by the value 0x101 (257)

3) Check the registering of the dictionaries by "About..."

!!!CAUTION!!! Above key changes will be work :) on all Slovoed dictionaries downloaded from this site: http://www.penreader.com/PocketPC.html
در مورد حافظه ای که میشه توش فایل ذخیره کرد یا storage memory باید بگم که از 47 mb در حدود 44 mb خالی
در مورد Ram هم از 49 mb در حدود 33 Mb خالی این برنامه رو هنوز نصب نکردم نصب کردم میگم

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان
اگه می خواهید که تمامی sms هاتون delivery داشته باشه و هر دفعه به Option نرید می توانید از فایل registery که upload کرده ام استفاده کنید.
کافیه با برنامه resco explorer اون فایلی که on داره رو اجرا کنید و soft reset کنید.

موفق باشید.:happy:

فایل های ضمیمه

• sms.zip
    628 بایت · نمایش ها: 42

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
باز هم یک tweak دیگه
اگر می خواهید فایل های Mp3 رو به عنوان ringing tone قرار دهید می توانید از فایل registery که upload کرده ام استفاده کنید روش مثل روش بالا می باشد.

فایل های ضمیمه

• mp3 english.zip
    371 بایت · نمایش ها: 168

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی تا جايی که ميدونم هنوز برنامه picture message موجود نيست!
من 2-3 سال پيش يکی نوشته بودم...
البته چون کامل نبود(بيشتر از لحاظ gui)منتشرش نکردم!

اما اگر هنوز نسخه اي موجود نيست تو اينترنت و کسی هم خواهان اين برنامه هست ميتونم يه فکری به حالش کنم!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام :rolleyes:
overload جان کجایی دوستمون که گفت تو باید ورژن جدید عربی رو لینک کنی اینجا
آخه میخوام ورژن pda2k_arabic_14000_169_11200 که خرابه روی گوشی من:( انگلیسیش رو نصب نکنم و ورژن جدید عربی رو نصب کنم:blush:

بالا