من تبلیغ دهنده هستم.
تجربه ام رو میگم.
یکتانت
دقت عملکرد : تعداد کلیک هایی که نشون میدن واقعی هستن. با گوگل آنالیز چک کردم. درصد خطای کمی هست.
جوابدهی : میزان ماندگاری گوگل هم تست کردم خیلی خوب بود که بازم میشه فهمید که یوزرهای کاملا واقعی میان حدود 1.45 که به میانگین ماندگاری افراد در سایتم نزدیک بود.
مدیریت روی نمایش دهندگان: میتونید با توجه به تبلیغتون سایت هایی رو مشخص کنید که مرتبط با تبلیغ شما هستند. پس این موضوع
به نفع دو طرف هست. چون احتمال اینکه کلیک بیشتری بگیرید هستید.
عیب : در برخی موارد اصلا کلیک نمیگیری ! مثل شب یلدا که همه کلیک ها رو بالا ست کردن.
مدیااد
کلیک ارزان: قیمت کلیکاش پایین تر در میاد ولی چه سود که واقعی نیستن !!!
معایب :
تخلف در کلیک: کلیک هایی که تو گوگل ادورز گرفتم حدود 50% کمتر بود !
جوابدهی: میانگین ماندگاری یوزر در سایت 34 ثانیه بود !!! به محض مشاهده در گوگل آنالیز کمپین رو بستم و با مسئولان صحبت کردم و قرار شده تماس بگیرین که الان یک هفته میگذره. میزان بانس هم خیلی بالا بود که اصلا خوب نیست !
پشتیبانی ضعیف: خیلی ضعیف در پشتیبانی عمل میکنن.حتی سیستم تیکت و پشتیبانی نداره. فقط یک چت آنلاین گذاشتن که هیچوقت آنلاین کسی نیست جواب بده.
گذارشات ضعیف: پنلشون امکانات بسیار بسیار پایینی نسبت به صباویژن و مدیا اد داره.
صبا ویژن: یه مدت کوتاه بودم. شروع کلیکاش بالاست ولی واقعی است. به دلیل گران بودن ترجیح دادم باهاش کار نکنم.
نتیجه گیری : یکتانت آمار واقعی داره. برنامه دقیق و حساب شده داره. پس به نفع دو طرف هست. قطعا تو ایام پیک مثل شب یلدا، قبل عید نوروز و ... درآمد شما بیشتر خواهد بود.