متاسفانه با افزایش قیمت دلار الان باید قیمت هر کلیک کمتر از 120 تومن نباشه.خب شاید برای تبلیغ دهنده همچین قیمتی به صرفه نباشه .سلام
به منم گفته که تبلیغ دهنده پول کمتری پرداخت کرده خب باید یک حدی بزارن که برای ما هم بصرفه اینجوری تبلیغ کننده کمترین قیمت رو انتخاب میکنه که طبیعیه .
باید کمترین قیمت رو کمی ببرن بالا مثلا کیلکی 100 تومن حداقل باشه . تا تبایغ دهنده نتونه مثلا کلیکی 50 تومن رو انتخاب کنه و چیزی به ما هم نرسه.
دو سال پیش با یکتانت کار میکردم
همسان از 30 بود تا 120
بنری از 150 تا 500
مدیا اد اخرین تجربه مربوطه به دو ماه پیش
بنری نمیدونم چون استفاده نکردم
همسان از 80 تا 200
من قبلا با کانگورو کار میکردم بعد از اینکه کانگورو رفت انتخاب اصلی شذ یکتانت. فکر میکنی اینا برن سیستم بهتری میاد ؟یکتانت جز سایت هایی هست که از ناشران سو استفاده می کند، مدیا اد هم تیم قوی و شفافی ندارد، بنظرم جای خالی یک سیستم جدید رقابتی شدیدا احساس میشه و سایت ها هم باید با سیستم سومی همکاری کنند تا تبلیغات از انحصار در بیاد
این سایت مال شماس.؟اینم سایت redmag.ir ماهی 5 میلیون درامد میده خیلی زیاده - ماشالله
اسپند واسش دود کن و صدقه بدهماشالله
حدود 200 تومندوستان یکتانت کلیکی چقدر برای شما پرداخت میکنه ؟
واسه من کلیکی 40 تومن خخخحدود 200 تومن
واسه من کلیکی 25 تومن بود. بهشون پیام دادم گفتن یه مدت غیر فعال بودی این طوری شده. اگه تازه هم عضو شده باشی همین طوری هست. باید دو هفته بذاری مطالبشون روی سایت باشن، بعد بهشون پیام بدی، بازدیدت رو ارزیابی می کنن، درستش می کنن نرخ رو.واسه من کلیکی 40 تومن خخخ
بعد از اینکه ارزیابی کردن تقریبا به ازای هر کلیک همسان و بنری چقدر پرداخت میکنه؟واسه من کلیکی 25 تومن بود. بهشون پیام دادم گفتن یه مدت غیر فعال بودی این طوری شده. اگه تازه هم عضو شده باشی همین طوری هست. باید دو هفته بذاری مطالبشون روی سایت باشن، بعد بهشون پیام بدی، بازدیدت رو ارزیابی می کنن، درستش می کنن نرخ رو.
بعد از اینکه ارزیابی کردن تقریبا به ازای هر کلیک همسان و بنری چقدر پرداخت میکنه؟
واسه من کلیکی 25 تومن بود. بهشون پیام دادم گفتن یه مدت غیر فعال بودی این طوری شده. اگه تازه هم عضو شده باشی همین طوری هست. باید دو هفته بذاری مطالبشون روی سایت باشن، بعد بهشون پیام بدی، بازدیدت رو ارزیابی می کنن، درستش می کنن نرخ رو.
با 10000 ای پی روزانه چقدر میشه درامد داشت؟برای من این طوری بود که هر کلیک همسان از 25 تومن رسید به میانگین 150 تومن، هر کلیک بنری هم می شه هر کلیک حول حوش 250 تومن
قبل ارزیابی البته تبلیغات بنری قفل بود، برای همین نمی دونم قبلش تبلیغات بنری چقدر می تونسته باشه.
نهایتا 30 هزار تومن خیلی پرش کنیبا 10000 ای پی روزانه چقدر میشه درامد داشت؟
با 10000 ای پی روزانه چقدر میشه درامد داشت؟