تجربه من با 38 هزار آی پی 300 هزار تومن روزانه بوده.
اینطور که به من گفتن هرچی رتبه سایت بهتر باشه. درآمد را بهتر میکنن
تجربه من با 38 هزار آی پی 300 هزار تومن روزانه بوده.
مطمئنی ؟ من 40 هزار و بیشتر بازدید دارم روزی 120 هزار و کلیکی نزدیک به 200 تومنتجربه من با 38 هزار آی پی 300 هزار تومن روزانه بوده.
از چه تبلیغاتی استفاده کردید ؟ سایتتون رو برام پیام خصوصی کنید تشکرتجربه من با 38 هزار آی پی 300 هزار تومن روزانه بوده.
بنری و همسان، بنری بیشتر استفاده کردم درامد اصلیم هم از بنری هاست.از چه تبلیغاتی استفاده کردید ؟ سایتتون رو برام پیام خصوصی کنید تشکر
40 هزار پیج ویو یا آی پی داری؟ از چه آمارگیری؟ تجربه نشون داده آمارگیر ها می تونن متفاوت نشون بدن، آمارگیر من گوگل آنالیتیکس هست.اد مدیا کلیکی نزدیک
مطمئنی ؟ من 40 هزار و بیشتر بازدید دارم روزی 120 هزار و کلیکی نزدیک به 200 تومن
آمار گیر ندارم . فقط ورودی گوگل توی گوگل وبمستر این بازدید رو دارم .40 هزار پیج ویو یا آی پی داری؟ از چه آمارگیری؟ تجربه نشون داده آمارگیر ها می تونن متفاوت نشون بدن، آمارگیر من گوگل آنالیتیکس هست.
من 40 هزار آی پی دارم و 70 هزار پیج ویو
فرستادم، آدرس سایتت رو بفرست برامآمار گیر ندارم . فقط ورودی گوگل توی گوگل وبمستر این بازدید رو دارم .
اگه سایتتون رو برام بفرسید من ببینیم چطوری بنر چیدید و... ممنون میشم .
یک تاپیک جدا بنظرم بهتر باشه تا سایر سیستم ها هم مقایسه بشندوستانی که تو یکتانت تبلیغ میدن هم لطفا نظر بدن ببین مشکلی دارن با این یکتانت ؟
ما تو بحث گرفتن ورودی و شمارش کلیک ها یه تناقض داریم بین گوگل آنالیتیکس و یکتانت
ک بهونشون لود شدن صفحه و کد کوئری آنالیتیکس هست ...
به نظر شخص من که کلا پیچوندن رو خوب بلدن و دارن کامل کلاه سر خلق الله میزارن ... نظر دوستان چی هست تو این قضیه ..
اگر لازمه ما یه تاپیک جدا واسه این داستان ایجاد کنیم
هر دو خوبی خودشون رو داره . شما بودجه ثابت بزار بعد ببین کدوم مناسبه برات.سلام دوستان من تبلیغ دهنده ام کدون کمپین یکتانت رو به نظرتون انتخاب کنم حوزه کاری من هم فروش سرور اچ پی فیزیکی است!
باتشکر
همسان هدفمندسلام دوستان من تبلیغ دهنده ام کدون کمپین یکتانت رو به نظرتون انتخاب کنم حوزه کاری من هم فروش سرور اچ پی فیزیکی است!
باتشکر
یکتانت و اد مدیا از 150 تا 250 متغیره برای مایکتانت کلیکی 60 تومن میده
مدیا اد کلیکی 40 تومن
میگن کیفیت کلیک ها خوب نیست
یکتانت و اد مدیا از 150 تا 250 متغیره برای ما
علتش چیه ؟ باهاشون صحبت کردیدواسه من کلیکی 40 تومن خخخ
سلام کلیکسلام یکتانت برای پوش نوتیفیکشن به ازای هر کلیک یا نمایش پول میده به نمایش دهنده؟ عددشم بگید ممنون
نمیدونید تقریبا چقدر لحاظ میکنه(میانگین)ممنونسلام کلیک