p30better
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 75
- لایکها
- 25
250 تومن میانگینشهنمیدونید تقریبا چقدر لحاظ میکنه(میانگین)ممنون
بالا پایین هم داره
250 تومن میانگینشهنمیدونید تقریبا چقدر لحاظ میکنه(میانگین)ممنون
از حدود 2 ماه قبل یکتانت فقط روی چند هزار تا پوش می فرسته از توکن سایت من، در صورتی که 110 هزار ساب دارم. واسه شما هم همین طوری هست؟250 تومن میانگینشه
بالا پایین هم داره
آره مال منم همینجوریه .از حدود 2 ماه قبل یکتانت فقط روی چند هزار تا پوش می فرسته از توکن سایت من، در صورتی که 110 هزار ساب دارم. واسه شما هم همین طوری هست؟
اکثر روزا هم اصلا هیچی پوشی نمی فرستن.
اگر این امارو داری خودم جایگاهاتو اجاره میکنم مشخصات سایت و امار دقیق رو برام خ کن مرسیدوستان روزی 500 هزار تا نمایش یکتانت
چقدر کلیک و درامد میده روزانه ؟
واقعا ۱۰۰ هزار بازدید خیلیه!اول افرین به شما دوم امیدوارم وضع بهتر بشه/ ولی روی جایگاهاتون کار کنی مثلا بین مطالب خیلی نرخ خوبی داره بنری نرخ بیشتری داره استیکی هم همینطور یا یک شرکت دیگه رو امتحان کنید مدتی مثل صباویژن سنجاق یکی جدید هم اومده به اسم طاووس100 هزار بازدید روزی 150 هزار تا 180 هزار دارم . خیلی خیلی کمه نسبت به سالهای گذشته . هر روز داره کاهش پیدا میکنه نرخ تبلیغات !
هر کلیک متغیره و بیشتر روزها کمه . 90 تا 140 تومنه کلیکیدوستانی که تجربه دارن با ۶۰ کلیک در روز یکتانت استفاده کنم میانگین به ازای هر کلیک میرسه بهم ۱۸۰ تا ۲۰۰ بده؟ بنظرتون تا چقدر میتونه بده بهم
چرا به شرطی که سیستمی پیدا کنید محصول مرتبط با شما رو داشته باشه و پرداختی خوب باشه مثلا دیجی کالا بعد ۴۰ روز کاری واریز میکنه و ۲۰ درصد هنگام پرداخت کم میکنه دیما و چاوش دو سرویس هستن که تازه اومدن و چاوش زیر مجموعه یکتانت هست ولی خوب پشتیبانی و پرداختی شون خوبه به خصوص چاوشمن که خیلی وقته سایتی ندارم و همه رو تعطیل کردم! ولی دوستان میتونند بگن، الآن وضعیت همکاری در فروش ها چطوره؟ چون سایت های همکاری در فروش به شدت زیاد شده و هر نوع کالایی برای همکاری در فروش وجود داره و مثل قبل نیست که تنوع کالاها محدود بود. به نظرتون همکاری در فروشِ کالاهای مرتبط با موضوع فعالیت یک سایت، بازدهی بیشتری از نمایش تبلیغات کلیکی نداره؟
خیلی خیلی کمه، من با نصف ای پی یکتا شما دو برابر شما دارم !100 هزار بازدید روزی 150 هزار تا 180 هزار دارم . خیلی خیلی کمه نسبت به سالهای گذشته . هر روز داره کاهش پیدا میکنه نرخ تبلیغات !
سلام . موزیک . سایتتون رو برام خصوصی بفرستید . من ببینیم چطور چیدید ممنونخیلی خیلی کمه، من با نصف ای پی یکتا شما دو برابر شما دارم !
جایگاه هارو درست چیدی ؟ موضوع سایتت چیه ؟