سلام،
قصد دارم وبسایت خودم رو که مثل خیلی های دیگه به هدف جذب آگهی راه اندازی کردم معرفی کنم.
گنج آگهی http://ganjagahi.com
از اونجایی که تجربه بهم نشون داده نمیشه از وبسایتت چیزایی بگی که هنوز بهش نرسیدی! و اساتید بزرگی رو میشناسم که توی پرشین تولز سابقه نویسندگی دارن به خودم اجازه نمیدم صحبت غیر واقعی در مورد کارم داشته باشم. فقط خصوصیات این کار رو مینویسم امیدوارم استادان گرامی و اونایی که چندتا پیرهن بیشتر از ما در تجارت آنلاین پاره کردن نظر بدن مخصوصا در زمینه SEO و جذب بازدید کننده واقعی و هدف. با تشکر
وبسایت گنج آگهی با بررسی وبسایتهای مشابه موفق توسط اینجانب در مدت حدود 2 ماه نوشته شد و پس از راه اندازی و رفع ایرادهای جزیی کار خودش رو شروع کرد و هم اکنون با تعداد بازدید نسبتا خوبی نسبت به مدت زمان راه اندازی که حدود 1 ماه و نیم هست، به کار ادامه میدم.
دوست داشتم کار از نظر گرافیک ساده و متناسب باشه. نمیدونم نظر شما چیه اگر نظر بدید واقعا خوشحال میشم.
از اسکریپت های آماده استفاده نکردم چون معتقدم اگر میخای متفاوت باشی بهتره کار رو خودت انجام بدی. نمیخام کار دیگران رو بی ارزش کنم این فقط یک ایده هست! ولی همین الان اکثر وبسایتهای آگهی، از روی یک نسخه رایگان ایجاد میشه. از نظر من خیلی جالب نیست نظر شما رو نمیدونم.
ایرادی که در اکثر وبسایتهای آگهی نظرم رو جلب کرده بود و میخواستم رفع کنم این بود که فقط دو لایه گروهبندی دارن مثلا اگر قراره گروه آموزش ایجاد بشه دیگه نمیشه داخل این گروه گروه دیگه ای ایجاد کرد و مثلا آگهی هایی با مزمون آموزش کنکور در همون گروهی خواهد بود که آگهی در مورد آموزش آشپزی هست و پراکندگی و نا هماهنگی در چینش آگهی ها دیده میشه.
در سیستم گنج آگهی این رفع شده و میتونم هر تعداد گروه تو در تو ایجاد کنم. البته این هم بگم گروههای زیاد تو در تو هم جالب نیست به نظرم تا سه سطح میتونه خوب باشه.
در مورد SEO و افزایش ترافیک دارم کار میکنم، یه دوستی میگفت به این شکلی که من URL های آگهی ها رو ترتیب دادم بعضی از مرور گرها مثل ie5 کراش میکنه منتظر نظرهای شما هستم.
حسین
گنج آگهی