• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی های برنامه نود و آرای کاربران بخش فوتبال

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
سلام مجدد

رفقا این تاپیک را دریابید! :)

نظر سنجی امشب:

دوشنبه 21 اسفند 1391

به نظر شما بهترین بازیکن سال 1391 کدام یک از گزینه های زیر بود:

1- اشکان دژاگه

2- سید مهدی رحمتی

3- محرم نوید کیا

با احترام به هر دو بازیکن دیگر که واقعا خوب بوده اند در این فصل، من به گزینه یک یعنی اشکان دژاگه رای می دهم.

چندتا بازی کرده که بخواد بازیکن سال بشه؟ عشق است آقا سید .... 19 کلین شیت .... میدونی یعنی چی؟

fashion.gamer

Registered User
لایک‌ها
16
اگه قرار باشه بهترین بازیکن سال ایران باشه که رحمتی میشه، ولی اگه بخواسسم کلی بگیم دژاگه یه سر و گردن از همه بالاتره

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
چندتا بازی کرده که بخواد بازیکن سال بشه؟ عشق است آقا سید .... 19 کلین شیت .... میدونی یعنی چی؟

عزیز جون من نظر خودم را گفتم.

از نظر من اشکان دژاگه یک سر و گردن از تمام بازیکن های حال حاضر ایرانی بالاتر است.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
برنامه نود مورخ دوشنبه 18 شهریور 1392

به نظر شما کیفیت فنی دربی 77 چطور بود؟

1- خوب

2- متوسط

3- ضعبف

4- خیلی ضعیف

بدون هر گونه تردید، گزینه 4 !

حالا باید در مورد چرایی این خیلی ضعبف بودن بحث کرد، بحث هم البته مفصله و دلایل زیادی این قضیه داره ...

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
نظرسنجیش منصفانه نبود چون فقط یک گزینه مثبت داشت و دو گزینه منفی یعنی ضعیف و خیل ضعیف و یگ گزینه مابین خوب و بد که متوسط هست
حالا که گزینه خیلی ضعیف رو گذاشت باید گزینه خیلی خوب هم میذاشت.

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
نظرسنجیش منصفانه نبود چون فقط یک گزینه مثبت داشت و دو گزینه منفی یعنی ضعیف و خیل ضعیف و یگ گزینه مابین خوب و بد که متوسط هست
حالا که گزینه خیلی ضعیف رو گذاشت باید گزینه خیلی خوب هم میذاشت.

داداش داری شوخی میکنی دیگه :blink:

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
نه کاملا جدی هستم.
ولی امیدوارم بودم متوجه بشین که منظور من این نیست که کیفیت بازی خیلی خوب بوده و فقط در مورد طرح نظرسنجی بوده!!

به نظر من همون خوب رو هم نباید میذاشتن

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
به نظر من همون خوب رو هم نباید میذاشتن

خوب عادل اگر خودش میخواد نظر مردم رو تعیین و پیش بینی کنه اصلا واسه چی نظرسنجی میذاره!؟
به هر حال اگر قرار بود 99 درصد هم به گزینه خیلی ضعیف رای بدن برای عادلانه بودن نظرسنجی باید گزینه خیلی خوب هم میذاشت.
اتفاقا اگر گزینه خیلی خوب رو میذاشت پایین بودن آرای دو گزینه خوب و خیلی خوب بیشتر به چشم میومد.
حالا سوای سوال برنامه دیشب در کل عادل همیشه در نظرسنجیهاش به نظر مردم جهت میده و از همون اول برنامه تا پایان به طور غیرمستقیم به مردم میگه به کدوم گزینه رای بدید.

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
...
حالا سوای سوال برنامه دیشب در کل عادل همیشه در نظرسنجیهاش به نظر مردم جهت میده و از همون اول برنامه تا پایان به طور غیرمستقیم به مردم میگه به کدوم گزینه رای بدید.

حالا اگر نگوییم همیشه ولی موافقم که فردوسی پور خیلی وقت ها در نظر سنجی ها آرای خودش رو به مردم القا می کنه، طرح سوال یک طرف، طرح گزینه ها هم یک طرف! اتفاقا هدف اصلی من از ایجاد این تاپیک واکاوی همین موضوع بوده که نود و نظر سنجی های آن چه نقشی را در فضای فوتبال ایفا می کنند، در غیر این صورت سوالات رو که همه دیده اند ...

از دوستان دعوت می کنم که این تاپیک رو دریابند، ذخیره تاریخ و نوع سوالات و نظر سنجی های صورت گرفته در این تاپیک در مجموع یک سال، داوری بهتری برای ما خواهد داشت که فرض ما چقدر صحت داشته ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
برنامه نود مورخ دوشنبه 1 مهر 92:

آیا انتقادهای اخیر را از داورهای مسابقات فوتبال منصفانه می دانید؟

1- بله

2- خیر

من گزینه 2 رو انتخاب می کنم.

این که در سال های اخیر اشتباهات زیادی از سوی داورها مشاهده کرده ایم، جای تردید ندارد، ولی نوع انتقادهای مطرح شده خیلی وقت ها منصفانه نیست.

بیشتر هجومی که این روزها به سمت داورها آمده بعد از داوری عجیب محسن قهرمانی در مسابقه پرسپولیس و سپاهان بوده و برنامه نود امشب هم قصد دارد به نوعی احتمالا این نتیجه گیری را بکند که این انتقادها منصفانه نیست و اشکالات داوری جزء فوتبال است و گریزی از آن نیست.

با این حال اگر چه بعید نیست ناپاکی فوتبال به داورها هم سرایت کرده باشد، ولی در کل فکر می کنم مردم و مربیان و اعضای کادر فنی باشگاه ها یک مقدار در این قضاوت ها عجولانه و احساسی تصمیم می گیرند و مجموعا این قضاوت ها منصفانه نیست.

باید دید سرنوشت داستان محسن قهرمانی و مدارکی که پرسپولیسی ها معتقدند دارند چگونه خواهد بود.

پ.ن: فکر می کنم در این نظر سنجی کفه ترازو توسط مردم به ضرر داورها باشد. (احتمالا 60 به 40)

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
2
فردوسی پور با صحنه ها و مصاحبه هایی که پخش کرد روال برنامه رو داره طوری پیش میبره که غاب پیامک ها به سمت گزینه سوغ داده میشن و مسلما اکثر پرسپولیسی ها که از داوری این بازی ناراضی بودن 1 رو انتخاب میکنن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
2
فردوسی پور با صحنه ها و مصاحبه هایی که پخش کرد روال برنامه رو داره طوری پیش میبره که غاب پیامک ها به سمت گزینه سوغ داده میشن و مسلما اکثر پرسپولیسی ها که از داوری این بازی ناراضی بودن 1 رو انتخاب میکنن

دوست عزیز برنامه ساعت 20:45 شروع شده و ساعت 21:45 نتیجه نظر سنجی اعلام شده اونم پس از حدود 1/5 میلیون sms و نتیجه 77% گزینه اول. چرا اینقدر رنگی نظر میدیم؟! اگه واقعا چیزی باشه اشکال داره که قضایا رو بشه؟ اشکال داره این مشکل حل بشه؟ اگه دایی و رویانیان دارن دروغ میگن هم باهاشون برخورد بشه. چرا وقتی من آرزو میکنم که امیدوارم دیگه شاهد اشتباهات تاثیرگذار در هیچ بازی و برای هیچ تیمی نباشیم لایک نمیخوره ولی وقتی گفته میشه آدمه و اشتباه میکنه لایک میخوره؟!
باور کنیم اگه مشکلی وجود داشته باشه بهتره رو بشه تا حل بشه و اگه مشکلی وجود نداشته باشه با دایی و رویانیان برخورد بشه. بهتر نیست همیشه رنگی فکر نکنیم؟

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
من هم گزینه یک رو انتخاب کردم طرفدار هیچ تیمی هم نیستم. ولی داورای ایران دیگه واقعا شورشو در آوردن اون از رسوایی آمادگی بدنی داوران اینم از اشتباهات فاحش داوری که انگار تمومی نداره،از اینها گذشته کدوم داور ما در سطح بین الملل مطرح هست؟این که دیگه مشخصه و بر هر کور و کر و کچلی هم مبرهن که داوری در ایران در سال های اخیر پسرفت کرده و در سطح بین المللی هم هیچ اعتباری بهشون نیست.تازه در همین برنامه نود هم از حرف ها و حرکات اشخاص خیلی چیزا رو میشد فهمید

sent from my iphone using tapatalk

zolatan

Registered User
لایک‌ها
174
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ 031 - isfahan ส็็็็็็
واقعا ایران باید یک فکری به حال داوریش بکنه
فایده ای نداره داداش
نود دیشب رو اگه دیده باشی که چطوری همه به اصطلاح کارشناسا از ترس واقعیت رو پنهان کردن متوجه میشی که تا هزارسال دیگه هم همین آشه و همین کاسه:hmm:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
برنامه نود مورخ دوشنبه 15 مهر 92

به نظر شما کدام گل بهترین گل ماه بود؟

1- سمیر بکریچ

2- اندارنیک تیموریان

3- مهدی سید صالحی

4- اکبر صادقی

5- رسول علیزاده

6- ایمان موسوی

نظر من گل "اندرانیک تیموریان" هست. (البته گل اکبر صادقی هم خیلی خوب بود)

در این نظر سنجی ها البته خیلی وقت ها حق به حق دار نمی رسه، چون عده زیادی از مخاطبان استقلالی یا پرسپولیسی هستند و این مساله در نتیجه نهایی تاثیر گذار هست.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
گزینه 1 از همه قشنگ تر بود ولی صد رد صد انتخاب نمیشه

بالا